Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα Θενα μου !!!!!!

οχι μια χαρα ειναι ..... απο χτες δηλαδη . μονο που δεν τρωει κ ειδικα το καινουργιο γαλα ουτε να το δει μου το φτυνει κανονικα στην μουρη :mrgreen: σημερα του εδωσα κ του δωσω το παλιο παλι.

φιλεναδα υτε εμενα μου αρεσει η βανιλια ....στην αρχη ειχε μια ωραια μυρωδια αλλα απο γευση δεν λεει . απορω πως το επινα οταν ημουν εγκυος:roll:

θα παω να παρω αλλη γευση ......φουντουκακι σου αρεσει ? να ξερω αν σας φερει ο δρομος σας απο δω ναα εχω κατι να κερασω (αντε τυχερουλα τα χριστουγεννα θα παρουμε κ τραπεζαρια!)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mmmmmmmmmm to foyntoykaki ine telio exo pii k moy aresi poli an k ime genika ton aplon gevseon.

pigame se pedotopo evala k ton iasona stin koynia poy ixan gia mora poli plaka trelathike olo geloyse me klista matia giati ton enoxloyse o ilios(katsame ekso)

irthame k ixe ftiasksi i pethera moy laxanopita poy tin kani telia alla distixos den efaga,efaga to idiko fagaki moy den moy poli arese alla mpros sta kali.......:roll::mrgreen: (vides me spanaki ogranten orea akoygete alla mexri eki:mrgreen:) otan katevoyme athina tha mas kanis to trapezi?stin kenoyria trapezaria omos:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

χαιρετω απο την ηλιολουστη Χαλκιδα

δεν περναω καθολου καλα..εχω φριξει με μαμα κ μπαμπα :twisted::twisted: ολο παρατηρησεις κ παραπονα...απαπααααα...εγω εχω μαθει στην ανεξαρτησια μου./...κ τωρα με το παιδι ολο βρισκουν να λενε...πφφφφ

στον γαμο δεν κατσαμε καθολου...ηρθε περιοδος της μαμας κ δεν μπορουσε λεει...εγω με μωρο κ ημουν μια χαρα....τα νευρα μου σας λεωωωω

Διαφημίσεις

otan katevoyme athina tha mas kanis to trapezi?stin kenoyria trapezaria omos:wink:

κ τραπεζι (ΑΝ εχουμε παρει τραπεζαρια γιατι αλλιως στης κουζινας δεν χοραμε οοοοοοοοοοολοι ειστε κ πολλοι :mrgreen:) κ οτι μπορω γιατι οχι κοριτσακι μου, με μεγαλη μου χαρα.......

αρκει να δεχτειτε το νινακι ε?μην ξεχνιομαστε

88M1p3.pngycQap3.png

ειχε λιγες μυξουλες μετα τα εμβολια κ εχει κανει λιγα φλεμματακια...προσπαθει να τα βγαλει το αμοιρο αλλα γενικα ειανι καλα...χαρουμενο κ γελαστο :D

:P:p:p:p ο μπαμπακας σας?σας ελειψε?

τωρα το προγραμμα τι εχει ?

ποτε γυριζετε?

88M1p3.pngycQap3.png

:P:p:p:p ο μπαμπακας σας?σας ελειψε?

τωρα το προγραμμα τι εχει ?

ποτε γυριζετε?

πααααααρα πολυυυυ

γυριζουμε το Σαββατο....αποψε θα παω στην αδερφη μου κ αυριο Αθηνα να δω τις φιλες μου...απο τριτη στο θειο κ στη πεθερα κ να δω κ κανα μαγαζι για τη βαφτιση....

εχουμε ετοιμο κ το δειγμα του προσκλητηριου, οταν ανεβω παλι πανω θα σας το δειξω...ειναι σαν καρτα επιβιβασης αεροπλανου κ θα κανουμε κ μπομπο βαλιτσουλες:mrgreen:

ακουγεται τελειο σαν θεμα !!!!!!!!!!!

δηλαδη αυριο θα εισαι αθηνα κ μετα ξανα χαλκιδα καταλαβα καλα? πωπω μπραβο κοριτσακι μου για το κουραγιο σου ! τον "φορας" τον μπομπιρακο?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

τι μου κανετε???

Ρίτα πως είναι ο μικρός?Θένα εσεις τώρα κολλάτε ο ένας από τον άλλο ε?

Fairy υπομονή με τους γονείς. Εγω τους αντέχω 3-4 μέρες το πολύ. Τώρα που χρειάστηκε να κάτσω μια βδομάδα είχα τον πόνο μου και είχα και τα νεύρα τσατάλια...

Εγώ το έβγαλα τελικά το σωληνάκι την Παρασκευή οπότε είναι καλύτερα τα πράγματα. Πήγαμε πάλι κτημα το σ/κ και ενω περάσαμε ωραία το σάββατο και κοιμήθηκε και πολύ καλά η μικρή το βράδυ σήμερα γίναμε λίγο κ@λ@ς... και φυσικά αρχίζει ο καυγάς από κάτι και μετά βγαίνουν και διαφορα άλλα στη φόρα όπως το θέμα της πεθεράς καιι διαφορα αλλα παραπονα του ενα απο τον άλλο κτλ κτλ...:(. Τεσπα, είτε που θα μας βγει σε πολύ καλό είτε σε πολύ κακό

Λέτε να πάω ΝΥ ε? Θα δούμε τι θα πει ο άντρας μου άυριο με τον πελάτη.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

koritsakia mou kali...spera/mera oti thelei kathenas :)

pizo ligo kai olo to Savvatokuriako ekana douleia giati eixa minei arketa piso. tora leo na pao gia upno alla perasa na po ena geia kai na sas diavaso

naya oute pou na to skefteis na min pas!!!! einai teleia. einai ttaxidi mias zois. ase pou oi times einai teleies kai tha psoniseis kai gia sena alla kai gia ton mpempi mexri na paei fantaros!!!!!!!

fairy kalo kouragio!!!!! kai go den polu antexo alla teleutaia tous exo anagkei gia na mporeso na doulepso. etsi simera ton eixe kanena 5oro i mama mou kai mporesa k evgala douleia. avrio tha erthei i pethera mou alla den nomizo na me voithisei giati o mikros den kathete s'autin.

kai fusika oloi mou lene ta idia...den xeroun ta vivlia kai oi psixologoi. min ton matheneis stin aggalia, ton emathes stin aggalia, einai kakomathimenos kai tetoia.

poios to loukoumaki mou...epeidi thelei ligi prosoxi!!

telospanton thqa griniaxo alli fora giati tora nystazo trela!

rita me to kalo na pareis trapezaria kai na mas kaneis to trapezi!!!!!

(fantasou trapezi pou tha xreiasteis ... san auta pou exoun stis kataskinoseis kai ta monastiria!)

filakia

(mallon tha kleidoso ego)

uDLqp1.png

καλημερα! μα που ειστε όλες??

δευτερη μερα που κοιμη8ηκε καλα η μικρη και μας εκανε ανθρωπους :tongue:

ειχαμε ενα θεματακι με τα φορμακια μας χθες, τα 3-6 μας ειναι μικρα στο μηκος και τα 6-9 πολυ μεγαλα. προς το παρον εχω μονο 3 που ειναι 3-6 με μεγαλη γραμμη και μας κανουν αλλα για πειτε καμια ιδεα, ποια μαρκα εχει μεγαλη γραμμη να ψαξω??

νατασα ο μπέμπης είναι μπέμπα οπότε (ελπίζω) δε θα παει φαντάρος :tongue::tongue: (είναι που στα μαγιοπαιδα 2010 επικρατει μια ανδροκρατια χεχε) αλλά αν τελικά πάω σίγουρα θα πάρω και 2 άδειους σακους μαζί!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα κ απο μενα τι καλημερα δηλαδη !!!!

εχτες βγηκα, η μαλλον ειχαμε κανονισει να ερθει κ ο αγγελος κ τον μικρο να τον κρατησει η πεθερα αλλα τελικα ο αγγελος δεν ενιωθε καλα ειχε πονους στη μεση κ ετσι εκετσε σπιτι με τον μικρο .

βγηκα κ περασα παααααααααααρα πολυ ομορφα ομως επειδη εχω ξεσυνηθησει με πειραξε το ποτο (3 αν ηπια) κ γυρισα σπιτι σαν κουδουνι μετα εκανα κ εμετουλα κ ολοκληρωθηκε το πακετο. κ φυσικα ο κλασικος τσακωμος (ημουν σιγουρη οτι θα γινει ) με τον αγγελο κ ζηλιες.......

το πρωι μου εκανε τα ιδια , τωρα ειναι στον ευαγγελισμο σε κατι γιατρους. οταν ερθει μαλλον θα εχει κ συνεχεια.

αυτα λιγο πολυ ..........

εμενα εδω κ 2 μερες με περιτρυγιριζει σιγουρα κρυωμα, φτερνιζομαι κρυωνω κ εχω μπουκωμα.μετα το χτεσινο φυσικα εχω χειροτερεψει .......

το μικρακι κ αυτο δειχνει τελικα να ειναι λιγο κρυωμενο.εχει μυξουλες κ ολο αψου ειναι ..... πυρετο ομως δεν εχει κανει .....

αυτα λιγο πολυ

ερχομαι σε λιγο για σχολιασμο

naya αν δεν κανω λαθος της alouette ta looney εχουν μεγαλη γραμμη .......

τι υψος εχετε?

παντως κ εγω που αρχιζα να του φοραω μακρυμανικα 6-9 ειναι λιγο μεγαλα οντως (το 3-6 σχεδον σε καμια μαρκα δεν μας κανει ) αλλα οχι ασχημα .......

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...