Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

krio k kani nista apo to krio olo nistazo k pinao vevea:tongue:

afoy den sikonome prin tis 10 gia na min troo sinexia k akoma den exo vali tpt sto stoma moy logo tis dietas ine liga ayta poy moy exi na troo:(

ante perastika min anisixis ayta tha ta exis sinexia na ine perastika mono;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααα!!!!!

ριτακι εμεις πλεον τρωμε απο 750 μεχρι 950 αναλογα τη πεινα μας!!1000 δεν εχουμε πιει ποτε,πιστευω οτι τοσο τρωει κ βαρος απο το 3 μηνα κ μετα ο γιατρος μας ειπε βαζουν λιγοτερο!

ειναι χαρουμενος γενικα?

rXrPp3.png

καλημερα andith μου ...τι κανει η ομορφια σου ?

το γεγονος οτι ειναι χαρουμενος κ με διαθεση μας κανει να μην του κανουμε ακομα εξετασεις αλλα να περιμενουμε λιγο . απλα ο μικρος μου απτην μερα που γεννηθηκε ηταν παιδακι με πααααααααααααααααρα πολυ ορεξη , ετρωγε παρα πολυ αληθεια , παραπανω απο λιτρο σιγουρα.κ τωρα να πινει 3 μπουκαλια μονο????????? των 150(του φτιαχνω 180 κ το αφηνει ) κ αυτο (εμενα) μου φαινεται περιεργο . ξαφνικα σταματησε να τρωει . σε συνδιασμο με την γκρινια του (αφου δεν ειναι ακομα δοντια, το κοιταξε η παιδιατρος) αν δω οτι συνεχιζεται απλα θα το ψαξω με εξετασεις για να κοιμαμαι ησυχη.

ισως ειναι ιωσουλα κ σε λιγες μερες να ειναι καλυτερα.

εσυ δεν ρωτουσες τις προαλλες το γαλα?

παρατηρησα οτι εχτες η γιατρος το 180(6 μεζουρες) το υπολογιζε σαν 200αρι

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω κουμπαρουλα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(κ η γιατρος με ειδε φρικαρισμενη , κ μου ειπε οτι αδικα κανω ετσι κ τρελαινομαι γιατι αυτα δεν ειναι τιποτα)

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια ΤΗΕΝΑΚΙ μου (κ στη φαμιλια:lol::lol::lol::lol:)

88M1p3.pngycQap3.png

ta pedia exoun polla skampanevasmata stin oreksi otan ine sinexomeno na anisixis oso gia ta dontia k emena mia fora sto giorgo ipe oti tha argisi na vgi k meta apo 2 meres ixe vgi gia ta kala min nomizis oti mporoun na kseroun akrivos ti ginete kanena den moy exoun petixi ayta kanoun oti theloun k kamia fora ta fenometa apatoun:D

kano k kamia doulia edo k ksanarxome makia koritsakia

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

μαλλον δεν υπαρχουν αθηνα, λογικα δεν παινουν δεν ξερω. μπορεις να μπαινεις η σε εμας η στου ιουλη .....

αγορακι κοριτσακι?τι εχεις?

ποσο ιουνιου γεννησες?

το πρωτο σου παιδακι?

πεσμας για σενα αν θες .........

εδω εχει κινησουλα κ φυσικα σε θελουμε στην παρεουλα μας:lol:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα andith μου ...τι κανει η ομορφια σου ?

το γεγονος οτι ειναι χαρουμενος κ με διαθεση μας κανει να μην του κανουμε ακομα εξετασεις αλλα να περιμενουμε λιγο . απλα ο μικρος μου απτην μερα που γεννηθηκε ηταν παιδακι με πααααααααααααααααρα πολυ ορεξη , ετρωγε παρα πολυ αληθεια , παραπανω απο λιτρο σιγουρα.κ τωρα να πινει 3 μπουκαλια μονο????????? των 150(του φτιαχνω 180 κ το αφηνει ) κ αυτο (εμενα) μου φαινεται περιεργο . ξαφνικα σταματησε να τρωει . σε συνδιασμο με την γκρινια του (αφου δεν ειναι ακομα δοντια, το κοιταξε η παιδιατρος) αν δω οτι συνεχιζεται απλα θα το ψαξω με εξετασεις για να κοιμαμαι ησυχη.

ισως ειναι ιωσουλα κ σε λιγες μερες να ειναι καλυτερα.

εσυ δεν ρωτουσες τις προαλλες το γαλα?

παρατηρησα οτι εχτες η γιατρος το 180(6 μεζουρες) το υπολογιζε σαν 200αρι

μια χαρα ειναι η ζουζουνα!!βγαζει κ ηχο οταν παιζουμε κ γελαει κ εχει πλακα!!πρεπει να ψηλωσε κιολας το καταλαβα απ τα ρουχα της,τη Πεμπτη εχουμε παιδιατρο κ εμβολιο,ελπιζω να μη μας ακουσει ολη η Αθηνα!!

κ κατι αλλο ο γιατρος μου ειπε να μη μετραω τις ωρες κ να περιμενω σωνει κ ντε να τρωει στις 4 ωρες!μπορει να πεινασει στις 6 ωρες κ να φαει περισσοτερο,κ η δικια μου οταν εχει κανει κακακια μια φορα τρωει λιγοτερο παρατηρησα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

το μικρακι κοιμαται , μολις σηκωθει θα το ταισω κ θα το ετοιμασω για το πρωτο του παιδικο παρτυ :tongue:

θα του βαλω κ μαλλον πρωτη φορα τζιν .........θα τν βγαλω φωτο να τον δειτε ...... μαγαλωνουν κ τα μαλακια του κ ειναι τοσο ομορφακι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ((((((((((((((((κουκουβααααα))))))))))))))))

88M1p3.pngycQap3.png

επειδη τα διαβασα ολα στο πολυ γρηγορο συγνωμη αν ξεχασα καμια...

Μαιρουλα περαστικα στον αντρα σου...ελπιζω να ειναι καλυτερα...

Naya εσυ πως εισαι?

τωρα για το ταξιδι για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι να σου πω,,,

για μενα θα ηταν μεγαλο διλημμα και αυτο που θα εκανα μαλλον ηταν να την παρω μαζι μου...αν δεν μπορουσα μαλλον δεν θα πηγαινα...

ξερω πως ειναι μοναδικο ταξιδι αλλα δεν ξερω....την θηλαζεις κιολας...

Xainti ο αντρας σου κι εσενα καλα?

Ριτακι κοριτσακι μου τι επαθε μωρε ο μικρουλης?

μην ανησυχεις...απλα παρακολουθησε τον και θα δεις που δεν θα ειναι τιποτα...

εγω εδω και καιρο σημειωνω συνεχεια τις ωρες που τρωει και κοιμαται για να ξερω αν κατι αλλαξει...

Fairy μου καλωσ ηρθες ελλαδα...να περασετε καλα!!!!

Αθηνα καλοσωρισες στην παρεα μας...

ποσο ειναι το μικρο σου?

φιλια στις υπολοιπες της παρεας!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!

ξυπνηστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον εβγαλα την καφετιερα αλλα απο καφεδες βρηκα μονο γευση βανιλια στο ντουλαπι ..... θελει καμια σας ??????????????????? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

kalimeraaaa

rita pos ine to moroulini soy simera?exi pireto?

emena ta megala ksanavixoyn kala oi mikses den stamatisan pote:( ksero olo to ximona etsi tha ton perasoyme toylaxiston na ine mono etsi

tha pame volta se ligo gia kafe telika ,den mou aresi i vanilia koritsaki sorry:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...