Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαιρουλα...συγνωμη που δεν εχω προφτασει να σε παρω βρε κοπελα...λυπαμαι πολυ που διαβαζω αυτα τα νεα...αλλα πιστευω σιγα σιγα θα τη βρειτε την ακρη.,..εχετε περασει κ πολλα τα τελευταια δυο χρονια :)

Θενα εμεις ειμαστε ετοιμοι για δευτερο..αν δεν ειχα την καισαρικη σιγουρα θα το καναμε χιχι...εχουμε ξετρελλαθει με τον μικρο κ θελουμε πολυ να κανουμε αλλα δυο...κουραση ιδιαιτερη δεν νιωθω...κ δεν μπορω να πω πως βοηθαει κ τρελλα ο αντρας μου...ερχεται απο την δουλεια στις 6 κ εκεινη την ωρα τα εχω τελειωσει ολα...απλα θα τον παρει να παιξουν...τον εχω μαθει τον μικρο να τα κανουμε ολα μαζι..κ σιδερο κ μαγειρεμα ακομα κ μπανιο που κανω μεσα τον παιρνω με το ριλαξ...ελπιζω να συνεχισει να ειναι καλοβολος

οσο για τα δοντια...κ εμας μας τρελλαινουν αυτον τον καιρο αλλα δεν εχει κλαμματα...μπουνιες ριχνει πολλες φορες αχαχααχ αλλα πηρα αυτο το τζελ κ εκανε δουλεια...δεν δινω ευκολα ντεπον κ τετοια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

aπο τις 10 που ηταν ξυπνιο , τωρα κοιμηθηκε :rolleyes:

πληρωθηκα , οποτε δεν σας γκρινιαξω:mrgreen:

τωρα η θα βγω μονη μου για μικρη βολτουλα στα μαγαζια κ να παρω το εμβολιο για αυριο η θα περιμενω να ξυπνησει κ θα βγουμε ολη η οικογενεια ....... αλλα δεν εχουμε σημερα το αμαξι οποτε αν καταληξουμε στο δευτερο θα πρεπει να περπατησουμε αρκετα κ δεν ξερω .....εγω με το καροτσι κ ο αγγελος στρατα στρατουλα:|

σας φιλω προς το παρον

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

fairy δεν κρατιέσαι βλεπω :tongue: καλο ειναι αυτο θα κανεισ περισσότερα απο 2 νομιζω ετσι εκανα κ εγω μολισ γέννησα το Γιωργο εβαλα μπροσ πριν χρονισει τελικα μολισ χρονισε επιασα δυσκολο βεβαια ,ηθελε τα δικα του κ αυτος αλλά εγω φοβομουν κ δεν πολυ ασχολιομουν μαζι του ηθελε κ ολο αγκαλιεσ κ εγω τον απέφευγα ,μην τον κακομάθεις θα υποφερεισ μετα

ριτα μαλλον πηγεσ τσαρκα τελικα κ εγω σημερα δεν σασ ειπα πηγα στη διαιτολογο κ πηρα έτυμο φαγητο ,ειπα για ενα μηνα θα τα δωσω τα γαμ....να τα λεφτα εκανα κ λιπομετρηση 31%:shock: ενώ απο κιλα θελω 4-5 αρχισα κ γυμναστήριο σημερα (καλα κ εγω 30 του μηνοσ δεν περημενα να παει 1η ο μηνασ:mrgreen:)ξανάνιωσα πάντως :D αχ για να δω θα γινω κορμί?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα...

τρελλη γκρινια ο μικρος...

ολη μερα κοιμηθηκε 2 ωρες και 1 ακομα 9+30 με 10+30

τωρα ξυπνησε με τρελα κεφια...

τον βλεπω για τις 1 να κοιμαται σημερα....:confused:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Εμείς ξυπνησαμε πριν από καμία ώρα κ τώρα προσπαθούμε να κοιμηθούμε...χτες το απόγευμα η αλοιφη πάλι δεν τηνεπιασε κνα κλαίει....πόσο στεναχωριομασταν όλοι...σχεδόν αυπνη όλο το μεσημέρι εντωμεταξυ κ λέμε να δώσουμε παναντολ...δεν πρέπει πάνω απο4 μέρες να δώσουμε αλλά δεν της δίναμε κ εμείς κάθε μέρα παρά 3-4 φορές σε μεγάλη ανάγκη λόγω πόνου....τηλ στον γιατρό κ μας δίνει οκ για σήμερα με παναντολ....την πιάνει για κανά 30λεπτο κ ξανά μάνα...αγκαλιτσα κβολτες κ λπ κ το μωρό να μην σταματάει...κοντεψα να κουφαθω απότις τσιριδες της!!!επιτέλους κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου μιας κ νυσταζε πολύ το μωρουλακι μου....αύριο θα έρθει βόλτα ο γιατρός σπίτι μας να μας δει .έχουμε εμβόλιο κανονικά με αυτόν την άλλη Παρασκευή ,αφού πάρω το εμβόλιο από ΙΚΑ .θα ξεκινήσουμε κ φαγητό από τις 10 είχε πει...εχεινα πέσει γελιο με ταφρουτα....νομίζω για πνευμονιοκοκκο την 2η δόση έχουμε αυτή τη φορά.εσείς;

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

kaλημερα φιλεναδες μου κ καλο μηνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο ταξιδι στην fairy μας κ στον γιωργη της που ερχονται ελλαδα!!!!!!!!

νεκταρια μου ????? τι επαθα το κοριτσακι μας?τοσο πολυ? φανταζομαι ποσο την λυπασαι .εμεις σε αυτο το σημειο γκρινιας δεν εχουμε φτασει ομολογω .

σημερα το μεσημερι εχω παιδιατρο για εμβολιο , το pentavac ειναι για διφθεριτιδα τετανο κοκκυτη ...... θα τσιριζει αραγε παλι??????φανταζομαι ναι .

εχτες πηγα mothercare κ του πηρα φανελακια με μακρυ μανικι ..... κ λογικα το απογεuμα θα παω κ jumbo . αυριο ειμαστε καλεσμενοι στο πρωτο μας παιδικο παρτυ :P

88M1p3.pngycQap3.png

πωπω νεκταρια, καλό κουράγιο και σε σας και στη μικρή....πολύ στεναχωριέμαι με τα μπεμπάκια που υποφέρουν, να δω τι θα κανω και όταν έρθει η σειρά μας. Προς το παρον μονο γκρινια εχουμε.

Ριτά εμείς σας περάσαμε, πήγαμε ήδη σε 2 παιδικα πάρτυ!! Και μπορώ να πω περασε τελεια η μικρή. Τερμα γουρλωμενα ματια και να μην ξερει που να πρωτοχαζεψει μεχρι που επεσε ξερη απο την κουραση. Πολυ γελιο την έκανα!

Παμε καλα απο παιδικα παρτυ γιατι ο αντρας μου εχει 33 πρωτα ξαδελφια, οπότε φανταζεσαι ποσα ανήψια....

Ξεχασα να πω και καλημερα, ειναι που ειμασταν παλι στο ποδι ολη νυχτα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ετσι κι ετσι ειμαι, περιμενω το απογευμα που θα παω γιατρο και πιστευω αυτη τη φορα να το βγαλει το σωληνακι.

εντωμεταξυ οι καταστασεις και η καθημερινοτητα γενικα τεινουν στο να το κοψω το θηλαστρο και το μητρικο γάλα της μικρής αλλά πολύ δυσκολεύομαι να το παρω απόφαση...

προεκυψε και κατι αλλο χαζο και δεν ξερω τι να κανω. Ο αντρας μου εχει εναν πελατη απο Νεα Υορκη και ηταν να παμε για να κανει μια δουλιτσα εκει και να κανουμε και ψιλοδιακοπουλες. Ηταν κανονισμενο για Φεβρουαριο αλλα δεν πηγαμε λογω της εγκυμοσυνης.

Τωρα του το εθεσε καπως πιο απολυτα να παμε τον Νοεμβρη και αν δε θελω/δεν μπορω εγω να παει οπωσδηποτε μονος του. Και θελω τόσο πολύ να παω ΝΥ!! Φυσικα δεν τίθεται θεμα να παρουμε το μωρο μαζι, ίσα που θα ειναι 5,5 μηνων αλλα και να την αφησω 6-8 μερες στην ουσια για να παω διακοπες δε μου παει η καρδια...

Τι λετε να κανω? Νατασα εσυ που το εζησες το μακρια λογω ταξιδιου (να μου πεις αυτο ηταν για δουλεια...)?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya μου δεν πασ κ καθε μερα στην ΝΥ ουτε θα ξαναγινει αιτια εγω δεν εχω αφήσει τα παιδια μου ποτε ουτε για ενα μπανιο αυθημερόν κ για καφε τα παίρνω ολα μαζι αλλα αν ήμουν στη θεση σου κ ειχα τα λεφτα θα πήγαινα

;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

αχ Θενα μου αυτο με τα λεφτά ειναι το ζήτημα... Αν παμε τωρα για τη δουλεια θα μας φιλοξενήσει ο ίδιος (που μενει και Manhattan!!) και θα πληρώσει σίγουρα τα εισητήρια του αντρα μου και διαπραγματευόμαστε και για τα δικά μου....

Ουφ, πρέπει να του απαντήσει σε ενα 10ημερο το πολύ. Αφου εφτασα στο σημειο να σκεφτω οτι αν καθοταν η μικρη στο στηθος και δεν ειχαμε μπουκάλια, αποστειρώσεις κτλ μηπως να την επαιρνα μαζι...

Τεσπα, θα ανησυχησω γι αυτο απο Δευτερα, προς το παρον εχω στο μυαλο μου τη γιατρο και μου φτάνει :tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ετσι κι ετσι ειμαι, περιμενω το απογευμα που θα παω γιατρο και πιστευω αυτη τη φορα να το βγαλει το σωληνακι.

εντωμεταξυ οι καταστασεις και η καθημερινοτητα γενικα τεινουν στο να το κοψω το θηλαστρο και το μητρικο γάλα της μικρής αλλά πολύ δυσκολεύομαι να το παρω απόφαση...

προεκυψε και κατι αλλο χαζο και δεν ξερω τι να κανω. Ο αντρας μου εχει εναν πελατη απο Νεα Υορκη και ηταν να παμε για να κανει μια δουλιτσα εκει και να κανουμε και ψιλοδιακοπουλες. Ηταν κανονισμενο για Φεβρουαριο αλλα δεν πηγαμε λογω της εγκυμοσυνης.

Τωρα του το εθεσε καπως πιο απολυτα να παμε τον Νοεμβρη και αν δε θελω/δεν μπορω εγω να παει οπωσδηποτε μονος του. Και θελω τόσο πολύ να παω ΝΥ!! Φυσικα δεν τίθεται θεμα να παρουμε το μωρο μαζι, ίσα που θα ειναι 5,5 μηνων αλλα και να την αφησω 6-8 μερες στην ουσια για να παω διακοπες δε μου παει η καρδια...

Τι λετε να κανω? Νατασα εσυ που το εζησες το μακρια λογω ταξιδιου (να μου πεις αυτο ηταν για δουλεια...)?

NA PAAAAAASSSSSSSSSs

I love NY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

min to sizitas na pas kai mi sou po na pareis k tin mikri!!!!

alla kai an tin afiseis, entaxei tha sou leipei den sto krivo alla tha kapoia stigmi tha peraseis kala.

kai tha eisai k men ton andra sou parea. fantasou ego pigaino kai moni mou kai mexri to telos tou xronou exo 3 akoma epaggelmatika kai 1 mallon anapsixis me ton andra mou. ola sto exoteriko.

alla an mporeso se kapoio akoma tha ton paro k ton mikro!

uDLqp1.png

kαλημερα κ απο μενα :P

καλο σαβ/ακο να εχουμε

εχτες ειχαμε παιδιατρο ......καναμε εμβολιο κ αυτη την φορα εβγαλε μονο εναν μικρο ηχο κ δεν σπαραξε στο κλαμα. πηραμε εναν ποντο στο κεφαλι κ εναν στο υψος κ μονο 270 γρ

της ειπα οτι δεν τρωει κ μου ειπε πως πρεπει οπωσδηποτε σε αυτην την ηλικια να πινει ενα λιτρο γαλα (ο δικος μου ετσι οπως τα μετρησαμε πινει με το ζορι 700 μλ) να θυμησω οτι την προηγουμενη φορα ειχε χασει βαρος.

στεναχωρηθηκα λιγο ..... που ειπε να του δινω εστω στον υπνο του για να κανει 5 γευματα. μου εδωσε κ 2 αλλα διαφορετικα γαλατα γι να δοκιμασει το μικρο μηπως του αρεσει καλυτερα .

αν συνεχισει να χανει η να μην παιρνει βαρος θα του κανουμε γενικες αιματος κ ουρων κ καλλιεργεια ουρων . μετα μου ειπε οτι η ουρολοιμωξη που ειναι υπουλη κ ενα συμπτωμα της ειναι αυτο . να μην παιρνει βαρος το μικρο ουτε να εχει ορεξη για φαι . (εκει θυμηθηκα την ΤΗΕΝΑ μας κ τον ιασονα)

δοντια δεν βγαζουμε ακομα ειδε τα ουλα του . ειναι λιγο πρησμενα κ εχουμε τουλαχιστον μηνα μπροστα μας. στερεες δεν θα αρχισουμε ακομα , αλλα αρχες του αλλου μηνα (5μιση μηνων )

καταταλλα καλα.............

παρα πολυ ζωηρος μου λεει .........

κ το ειπε με το δικιο της αφου της τραβουσε ακουστικα, μαλλια της εβγαζε γλωσσα κτλ

μετα πηγαμε για ψωνια κ για καφε κ οταν ηρθαμε σπιτι αρχισαν τα οργανα.....

δεν ετρωγε κ εκανε κ πυρετουλη . αρχισε με δεκατα κ μετα ανεβηκε λιγο .

θυμηστε μου ποσο ντεπον δινουμε ????????????????

naya κοριτσακι μου ?????????????

να πας μην το σκεφτεσαι !

λιγες μερες θα ειναι κ δεν θα ξαναεχεις την ευκαιρεια !

θα το μετανιωσεις αν δεν πας πιστευω :P ξανασκεψου το , δεν θα ειναι τοσο "ασχημα" :mrgreen:

την καλημερα μου σε οοοοοοοοοοοοοολες!

μπειτε να πουμε καμια κουβεντα

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα μόλις σηκώθηκα κ εγώ

αχ ριτακι μου ειναι ανχοσ το φαι να ξερεισ παντα οταν βλεπεισ οτι το παιδι αλλαζει την ορεξη του παει να πει οτι ειναι κοντα αρρώστια. τώρα δεν θα του δώσεις τπτ ακομα ασε τον πυρετο να ανέβει να δεισ ποσο θα φτασει εγω ιδικα το πρωι παντα τα αφηνω ετσι μονο θα ξερεισ περιπου ποσο σοβαρο ειναι αυτο που εχει δλδ αν κανει μεχρι 38,5 μπορει να ειναι ιοσουλα συνήθως αν ειναι παραπανω τοτε λεσ μαλλον ουρολοίμωξη η αμυγδαλές η γενικός μια αλλη λοίμωξη. στον Ιάσονα που τον άφησα ειχε φτασει 38 κ κατέβαινε μονοσ του μια φορα του έδωσα ντεπον κ αυτο για την γκρινια στα σιρόπια αυτά πάντα έδινα το μισό από τα κιλά σε ml ,τη γιατρό την πηρές?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κουμπαρουλα οπως τα λες

τα ιδια μου ειπε κ αυτη ...... ισως ειναι ιωση που ειναι κοντα .....ηταν κ λιγο κοκκινος ο λαιμος του μου ειπε. να τον παρακολουθω μια βδομαδα λεει ..... ποσο τρωει, τσισα, κακα, ορεξη, ποσο κοιμαται κ απλα σε μια βδομαδα να παω ν τον ζυγισω λεει .........

για τον πυρετο μου ειπε μονη της οτι στα δεκατα δεν δινουμε τιποτα . πανω απο 38 να δωσω ντεπον .

:(εχω λιγο στεναχωρεθει κ ελπιζω να μην ειναι τιποτα.....

τον ταισα στον υπνο του τωρα(ηπιε 150 μλ) κ τον αλλαξα γιατι ηταν μουσκεμα στον ιδρωτα. δεν του εβαλα θερμομετρο γιατι μου ειπε πως παντα ανεβαζουν θρμοκρασια οταν εχουν πιει γαλα....ξανακοιμηθηκε τωρα το μικρακι μου ...........

τα δικα σου ζουζουνια?

ο καιρος εκει ? κρυο ???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...