Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας...εμεις καλα...καναμε τα τελευταια μας εμβολια μεχρι να χρονισουμε κ δεν κλαψαμε καθολου...κοιταξαμε ομως τη νοσοκομα με αιμοβορικο υφος :lol::lol::lol:

καληνυχτιζω ταλαιπωρες μανες !

καλη ξεκουραση σε ολες κ

περαστικα στις αρρωστουλες (κ τον αντρα της xainti k tis mary)

εχουμε κ παιδακια αρρωστουλικα? την ευαγγελια της αννικο ???

καληνυχτα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

μπηκα κ γω να πω ενα γεια!!!χαρουμενα μηνογενεθλια στα μωρακια που γιορταζουν!!

εμεις γκρινιαζουμε 2 μερες(κ παραπανω,δε θυμαμαι!!!)κ βαζουμε τα παντα με μανια στο στομα,βεβαια ξυνομαστε καλυτερα με τις ζωνες του καροτσιου!!!οτι κ να τις δινω συνεχεια εκει καταληγει!!μαλλον ξυνουν καλα!!

το δικο μας κεφαλι ειναι 40,7 αλλα μου φαινεται μεγαλυτερο απο χτες,στο λουσιμο το καταλαβα!!στις 7.10 εχουμε ραντεβου για εμβολιο κ θα μαθουμε!!

Αννικο να σας ζησει το μωρακι!

fairy δηλαδη μεχρι να χρονισει δεν εχει αλλο εμβολιο?εδω ειναι αλλιως νομιζω δε θυμαμαι!

αυτα θυμαμαι!!καληνυχτα σας!κ φιλακια!!!

rXrPp3.png

Καλημέρα τσουπρες μου...είμαι στοiphone κ σας γράφω στο κρεβάτι,μιας κ η Ελισάβετ ξύπνησε κλαιγοντας αφού είχε περάσει η διάρκεια του παναντολ κ πονουσε η κακομοιρουλα μου....της βάλαμε την κρεμουλα έφαγε την άλλαξα κ τώρα την έχει πιάσει μια ασταματητη παρλα....τέτοια ώρα στα σκοτάδια εννοείται κ δεν λέει να κοιμηθεί παρά μόνο μιλάει μιλάει μιλάει....κ η μανούλα νυσταζει νυσταζει νυσταζει...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Κ αφού κοιμήθηκε μετά κόπων κ βασάνων στις 5:30.....6:25 ξανά κλαμματα κ ξανά αλοιφη κ μετά κλασσικά τα κακκακια μας κ τώρα την ταιζω μήπως κ κοιμηθεί μετά ευελπιστώ ότι θα κοιμηθεί, μιας κ της έχει λείψει ύπνος σήμερα....κ όλα αυτά επειδητης δώσαμε το παναντολ πιο νωρίς χθες...δεν τον ξανακουω τον άντρα μου...εγώ κουτουλαω εντωμεταξυ....

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

νεκταρια μου ?τι βραδυ ε ???/ υποφερει η μικρη ? παναντολ της δινεις καθε βραδυ ?

κ εμας περιργο βραδυ κ εξοντωτικο θα ελεγα.κοιμηθηκε κλασικα 12.30 περιπου κ αφου μαζεψα 2-3 πραγματακια ξαπλωσ κ εγγω. στις 5 ο μικρος αποφασισει να σηκωσει το σπιτι στο ποδι κ αρχισε να ουρλιαζει . με τα πολλα τον ταισα κ τον κοιμησα αλλα ειχε παει 6.30.....

τωρα ειναι ξυπνιος ενα μισαωρο δεν ουρλιαζε αλλα χτυπουε τα ποδια του σαν αλογο κ κοντευε να διαλυσει το παρκοκρεββατο. ουφ! κ φυσικα δεν εχει ορεξη για να φαει

εδω τον εχω στον καναπε διπλα μου κ χαζευει

eleni κατω απο φυσιολογικες συνθηκες (παλιες καλες εποχες)κοιμοταν 12-15 ωρες. εχτες ομως που ηταν σεληνιασμενη μερα δεν κοιμηθηκε καθολου στην διαρκεια της μερας παρα μονο κατι 10λεπτα...αρα κοιμηθηκε σχεδον 9 ωρες ..........

σημερα υποτιθεται θα πληρωθω πληρωθω απτην δουλεια (κ δευτερα απο τον οαεδ) να χαρω ? παλι κατι θα γινει οεο?

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!

γραφω και κραταω αγκαλια το μικρο θηριο!

κοιμήθηκε 22:00, ξύπνησε 07:20, έφαγε και κοιμήθηκε 8:30, ξαναξύπνησε 09:40, ξαναέφαγε πριν λίγο και τώρα έχει βάλει στο μάτι τον η/υ και θέλει να τον διαλύσει

τον βγάζω βόλτα γιατί έχει λιακαδα και δεν είναι να χανουμε τετοιες μερες

στο μεταξυ με τον αντρα μου πολύ φαγωμαραρα...

παλι μαλωσαμε χθες

να το αποδωσω στις αλλαγες στη ζωη μας;

μετα ξεθυμωνουμε και ειμαστε μια χαρα...

να πω ότι εκτονωνεται ο ενας στον αλλο;

δεν ξερω τι να πω...

για να ειμαι ειλικρινης εχω κουραστει τοσο που πλεον βαριεμαι και να σκεφτομαι τις αιτιες...

σαν μωρα κανουμε...

αυτα

φιλια

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημερα καια πο μενα!

ειπα να κατεβω λιγο αργα σημερα στη δουλεια, δοκιμαζω να δω ποιο ωραριο με βολευει καλυτερα.

να πω την κακια μου, χαιρομαι λιγο που δεν υπεφερα μονη μου χθες και σας ειχα παρεα στο ξενυχτι απο μακρια ακομα και αν δεν το ηξερα...

Δεν μπορει ολα μαζι τετοια τρελα, ή αλμα είναι ή ηρθε ή ωρα των δοντιών (ή και τα 2!! :shock::shock:).

Πώς είσαι Naya; Λίγο καλύτερα;

Ετσι λεω Mary αν και μαλλον απλα συνηθισα γιατι δεν αλλαξε και τπτ ιδιαιτερο. περιμενω να παω παλι αυριο στη γιατρο με την ελπιδα να μου βγαλει το σωληνακι.

Εντωμεταξυ στη μια θηλη μαζεψε σε ενα σημειο και λιγο υγρο (σαν φουσκαλα ενα πραγμα) και ειμαι σε διαδικασια να το παρω αποφαση και να κοψω και το θηλαστρο.

υπαρχουν σεληνιασμενα μωρακια αποψε?

οι μανουλες καλα κρατουν?

ααχχχχ καθε βραδυ υπάρχουν... Δεν ξερω για σας βρε κοριτσια αλλα εγω πραγματικα απορω με τον εαυτο μου μερικες φορες. Που στο καλο τις βρισκουμε τοσες αντοχες??? Εγω παλια αν δεν εκλεινα 8ωρακι σερι ημουν να με κλαιν οι ρεγγες...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ααχχχχ καθε βραδυ υπάρχουν... Δεν ξερω για σας βρε κοριτσια αλλα εγω πραγματικα απορω με τον εαυτο μου μερικες φορες. Που στο καλο τις βρισκουμε τοσες αντοχες??? Εγω παλια αν δεν εκλεινα 8ωρακι σερι ημουν να με κλαιν οι ρεγγες...

k εγω εχω μερικες στιγμες που απορω με τον εαυτο μου ........γιατι ουτε υπομονετικος ανθρωπος ημουν ποτε ουτε ηρεμος ιδιατερα. μαλλον τα ζουζουνια μας κ αυτο το χαμογελο τους ειναι που μας αλλαζουν :rolleyes:

σε αυτο το σημειο θα πρεπει να παραδεχτω κ να δωσω συνχαρητηρια στις μανουλες που εκτος απτα μαγιοπαιδα εχουν κ αλλα παιδακια σπιτι ........... αυτο για μενα θα ειναι κατορθωμα........... μπραβο κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποιες εχουμε με πανω απο 1 παιδακι?

την ΤΗΕΝΑ

ΑΝΝΙΚΟ

3ΧΜΑΜΑ

ΧΑΙΝΤΙ

ποια αλλη ?βοηθηστε με

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

geia sas manoules kai KALO KOURAGIO!!!!

emena pantos gia na sa entharino pou perase prin apo kanena 20imero sxedon autin tin fasi einai arketa kalitera pleon. Simera kai exthes gelaei kai milaei oli mera! koimatai ligo kalutera, den gruniazei toso

apla thelei polu prosoxi. etsi kai emeis prospathoume na tou milame oso ginete!

sas filo giati exo treli douleia!

uDLqp1.png

fairy δηλαδη μεχρι να χρονισει δεν εχει αλλο εμβολιο?εδω ειναι αλλιως νομιζω δε θυμαμαι!

το συζηταγα με μια φιλη μου εχθες κ εσεις στην ελλαδα κανετε ενα καθε φορα κ γι αυτο κανετε μεχρι τον χρονο...εμεις τα κανουμε μαζι...εχθες καναμε 3 να φανταστεις...

αυτα ειναι ...τα ιδια παντως κανουμε...κ πολλες φορες στην ελλαδα εξαρταται κ απο τον εκαστοτε γιατρο..ενω εδω ειναι το συστημα κ οχι ο καθε γιατρος

http://www.nhs.uk/Planners/vaccinations/Pages/Vaccinationchecklist.aspx

Τι να πω η μάνα;εγω αν δεν πήγαινε 10πμ δεν σηκωνομουν από το κρεβατακι μου...τώρα ,από τις 6:30,παλιότερα για μεγάλο διάστημα κ από 6 παρά...ευτυχώς συνηθίζει ο οργανισμός μου,όσο μπορεί τουλάχιστον!!!παναντολ είχα να του δώσω κανά 2-3 μέρες...αλλά χτες επειδή το απόγευμα δεν την έπιασε ούτε η αλοιφη της δώσαμε κ παναντολ από νωρίς (7μμ) ....πλέον κάνουμε κ κακακια σχεδόν κάθε φορά που τρώμε,κ 5-6 φορές την μέρα, μιας κ τρώμε πάλι πιο τακτικά....αύριο θα φύγουμε για Αθήνα πάλι κ εκτός το ότι θα μου λειψουν οι δικοί μου,είμαι σίγουρη ότι θα λείψουν κ στην Ελισάβετ μιας κ αυτή κοντά 1 μήνα τους έχει συνηθίσει όλους..(παππού,γιαγιά,θείο,θεία,προσωπικό κ μαγειρισσες + όλον τον κόσμο που μας χαιρεταει κάθε μέρα κ την παίζουν όλοι,καθωτι είναι κ εξαιρετικά κοινωνική,δεν κλαίει ποτέ κ παει σε όλες τις αγκαλιές+νονούς κ φίλοι αυτών στην πόλη κάτω)αλλά σε 1 μήνα θα γυρίσουν κ αυτοί Αθήνα ,μένουμε κ στην ίδια πολυκατοικία όλοι οπότε θα έχουμε παρέα κ οι δυο μας πάλι

ritaki Μου γλυκό δεν ξερω αν ειναι κατορθωμα αλλα θεσ δε θεσ τα καταφερνεισ ολα ,δεν μπορεισ να κανεισ κ αλλιώς :tongue: παει μονο του βεβαια με λιγη βοηθεια παντα μην το ξεχναμε αυτο ,εχω κ απο τον αντρα μου πολυ κ ουσιαστικη οχι μονο να τα κρατησει (μάλλον αυτο δεν το πολυ κανει) αλλα τα πλένει καθε βραδυ κ σηκωνετε κ τα μεσανυχτα αν φωνάξουν η κλαψουν που αυτο γινετε καθε βραδυ δλδ

τελικα τωρα που το φιλοσοφω ειναι ίδια ταλαιπωρία ειτε εχεισ ενα ειτε τρια το χώσιμο το τρως την αϋπνία το άγχος το μονο που εχει διαφορα μεγαλυτερη ειναι τα εξοδα:confused: κ η πολυ αγαπη που μοιράζετε σε ισα κομματακια που λεει κ ο Γιωργοσ:mrgreen: .το σπιτι ομωσ γεμιζει απο φωνεσ ειναι σαν να εχεισ ενα βαζο γεματο μπουμπουκια μυρωδάτα κ το καλυτερο?δεν βρισκεισ χρονο να τσακωθεισ με τον άλλων :mrgreen:οποτε ειμαστε καλα σχεδον παντα(μακρια κ αγαπημένοι που λενε)γι αυτο Mary βαλε μπροστα για το αλλο να δεισ τι καλα που θα ειστε κ εγω στο πρωτο μεγαλη φαγωμαρα δεν συμφωνούσαμε στη φροντιδα του μωρου αν κ παντα εβγαινα σωστη μετα στο δευτερο δεν ελεγε κουβεντα;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εμείς είμαστε λίγο πιο μπροστά από εσάς (27·04)κ δεν ξέρω αν είναι κ άλμα μαζί με τα δοντακια ...αλλά σήμερα φαίνονται καθαρά ,ειναι τόσο πρησμενα τα ουλα!!!!τώρα πριν από 1 μήνα εμείς δεν είχαμε γκρίνιες πολλές...οπότε δεν ξέρω να σας πω ...δεν μου είπε καμία σας,ποσά μωρακια ανεβοκατεβαζουν τον κορμό τους από μόνα τους πάνω κάτω ;;;;;κ από πόσο καιρό;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...