Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι δε δινεις απλο χαμομηλακι κ οχι κιντερτε να μην εχει κ ζαχαρη?

εγω του εδινα στις αρχες που ειχαμε κολικους για καμια βδομαδα...δεν εχει ξαναχρειαστει

γιατι σκετο δεν του αρεσει ουτε το ενα ουτε το αλλο !

κ μου ειπε απτην τηλ η γιατρος πως μπορω αφου ζεστανω το νερακι στο μπιμπερο μπορω να βαζω το φακελακι με το χαμομηλι ισα να δινει χρωμα στο νερο κ μετα να φτιαχνω το γαλα.απλα εχτες ετυχε κ δοκιμασα το κιτερντε.

αλλα σκετο δεν του αρεσει

εχτες ετσι το εδωσα δεν ειχε ουτε πονακια ουτε τιποτα βεβαια

(κ κολικους δεν εκανε καθολου το μικρο μας.....περιεργο?)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι βρε εννοουσα σκετο μεσα στο γαλα

δεν ειναι περιεργο που δεν εκανε

δηλαδη αυτο πουμου προτινε κ η γιατρος? ισα να χρωματιστει το νερο κ μετα φτιαχνω το γαλα? σορυ εχω χαζεψει :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

mia grigori kalimera kai apo mena pou pizo kai taxidedvo sunexeia!!!!!

exthes mama patrida Thessaloniki isa isa gia mia mera kai simera emvolia! eutuxos to zouzouni mou auti tin fora den eklapse katholou!!!! perimetros kefalis 42cm kai varos 6500kila ipsos 70-72 cm peripou.

fagito ton allo mina!

sas diavazo kathimerina na xerete!

kai metaxi mas xairomai pou den einai mono o dikos mou etsi seliniasmenos!!

vevaia kapoies meres einai polu iremos!

perastika se sas kai tous antroulides sas kai naya kalo kouragio. Vaze oso pio suxna mporeis thilastro k moro sto stithos gia na auxithei i posotita

oso gia tin poiotita pou les kai emena kapoies fores einai san nero stin arxi mexri na katevei to liparo gala.

oso gia tin perpatoura o paidiatros eixe pei stin kouniada mou oxi gia na min kremetai to paidi den einai kalo. mia fili pou o gios tis ti xrisipopoiise to paidi perpatise poli grigora. Ego den akouo pista se olla tous giatrous alla oute k ton enstikto pistevo einai panta sosto. Ti thelo na po ... polu psaximo kai polles apopseis akouo, opou oloi sumfonoun to akoloutho opou uparxei dixognomian akoloutho auto pou to mualo mou kurios kai deuterevontos i kardia mou mou leeei pos einai pio konta se mena.

oso gia paidiatro, ton allo min tha kanei emvolio pou to grafoun opote leo otan to paro na pao se idioti na mou ton kanei kai ena kalo elegxo na mou dosei kai simvoules gia ti diatrofi klp.

a! xexasa pigame kai se paidokardiologo gia elegxo kai triplex kai einai ok, to fusimataki elaxisto kai xoris na sundiazete me anatomiko elattoma.

uDLqp1.png

δηλαδη αυτο πουμου προτινε κ η γιατρος? ισα να χρωματιστει το νερο κ μετα φτιαχνω το γαλα? σορυ εχω χαζεψει :rolleyes:

γραφω και ταϊζω ταυτόχρονα

εγώ σε 180 μλ βάζω 1 μεζούρα κίντερτε και κανονικά, δηλαδή 6 μεζούρες, γάλα

μια χαρά το πίνει, ηρεμεί και κάνει και κακά αμέσως

τον ετοίμασα για βόλτα και επειδή ο καιρός είναι χάλια θα τον πάω σε ένα εμπορικό κέντρο

η μέρα ξεκίνησε χάλια

ο άντρας μου έπεσε από σκάλες και χτύπησε μέση και ώμους

τώρα είναι στο γραφείο, αλλά ζαλίζεται λίγο...

τι να τον κάνω;

ποτέ δεν βλέπει μπροστά του...

αυτοί οι άντρες είναι η καταστροφή μας... αχ

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια το κίντερτε δεν έχει ζάχαρη.

Η σύσταση του είναι :

• δεξτρόνη
  • εκχύλισμα βοτάνων (χαμομήλι, βάλσαμο, μέντα, μάραθος, γλυκάνισος, θυμάρι)
  • μαλτοδεξτρίνη

Τώρα... τι είναι η δεξτρόνη και η μαλτοδεξτρίνη δεν γνωρίζω. Πάντως δεν είναι γλυκό και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ.

Φεύγω τώρα. Φιλιά!

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλησπερα σε ολες τις μαγιομανουλες και τα σεληνιασμενα μαγιοπαιδα!!!!!!!!!!

Περαστικα στις πονεμενες και τους πονεμενους!!!!!αχ βρε naya ελπιζω να περασαν τα δυσκολα.....

Χρονια πολλα στα μωρακια που κλεισανε τον 5ο μηνα( νεκταρια, μαιρη, ξεχναω αλλη;;;), να τους εκατομυριασουμε τους μηνες μας παντα γερα και ευτυχισμενα να ειναι τα παιδακια μας.

Εμας η γκρινια καλα κραταει........

Εμβολιο εχουμε την Τριτη οπου θα μας πει και για στερεες, αντε να δουμε....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ερωτηση:

Ποσες ωρες κοιμουνται τα μωρακια σας μεσα στο 24ωρο;;;;;;;

Ο δικος μου οχι πανω απο 9-10 (7-8 ωρες συνεχομενες το βραδυ και 3 μισαωρα μεσα στην μερα)και μου φαινονται πολυ λιγες. Η παιδιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο, οπως φυσιολογικο ειναι να κοιμουνται και 15 ωρες, αλλα αναρωτιεμαι μηπως ολη αυτη η γκρινια ειναι και απο την αυπνια.

Θα μου πειτε και τι μπορεις να κανεις αφου τοσο θελει να κοιμηθει.......

Αχ δεν παω καλα, μονη μου ρωτω μονη μου απαντω......:roll::roll:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

eleni k ego pistevo ine sto pedi,emena i Danai kimotan 20 ores tin imera den ipirxe pedi sto spiti soy leo meta k ayti arxise na kimate ligotero eno ta agoria k oi dio tis idies peripoy ores to vradi apo 10 mexri 9 peripoy tora to allakse k den ton taizo stis 7 k to mesimeri kana 2-3 ores aytes tis meres poy kani krio kimate kalitera endiamesa tha kimithi mia to proi k mia to apogevma kana dekalepto isa na mpori na anteksi mexri ton kirio ipno.

ego pistevo ine pos ta mathenis k olas k an exoyn sigkekrimeno programa to akoloythoyn evlavika :wink: den me volevi panta giati thelo na kano k doylies k den prolaveno alla protimo na exi aytos ti sira toy para ego:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα κ απο μενα....χρονια πολλα μαιρη.....αχ!5 μηνων ε???αντε ολα τα μπεμπακια μας να γινουν 5 κ μετα 6 κ 8 μεχρι του χρονου τον απριλη κ τον μαη που θα γινουν ολα 1 χρονου....πως κ πως περιμενω τα πρωτα της γενεθλια...

ελενη εμενα κοιμαται στανταρ 10 ωρες το βραδυ,απο 8μμ κ μετα ,(καποια στιγμη)μεχρι τις 6μιση το πρωι..μετα κοιμαται ξανα αφου κατσει 1 ωρα...αυτο εχουμε ολη τη μερα..ισως κατσει ξυπνια και 2 κ 3 ωρεσ αλλα τοτε θα κοιμηθει κ 2 ωρες μετα...οποτε καταλαβαινεις οτι κοιμαται 10 + 5-7 ημερησιως......πολλες φορες βλεπω οτι δεν θελει να κοιμηθει αλλα συνηθως οταν περναει η ωρα της,τα ματακια της απο κατω κοκκινιζουν κ γινεται σουπερ γκρινιαρα οποτε κ την βαζω για υπνο με λιγο κοπο αλλα χαλαλι...σπανια δεν θελει οταν την βαζω...γιατι εχει προγραμμα απο μονη της η μικρη κ ξερω πλεον ποτε θελει....αλλα απο μονη της το εφτιαξε κ το φτιαχνει....οσο κ αν την κρατησω νηστικη ή χωρις υπνο(για να της το αλλαξω )..αυτη εκει...λες κ εχει ξυπνητηρι μεσα της...ακομα κ τα κακα μας την ιδια ωρα τα κανουμε το πρωι...χιχιχι.

τα νεα μας...δεν ξερω για σας,αλλα εμεις μολις σημερα καταφεραμε και σηκωνουμε το κορμι μας κ το φερνουμε μπροστα...οταν καθομαστε στο καροτσακι μας.φερνουμε τον κορμο μας μπρος πισω κ πανω κατω..αγχωθηκαμε ιδιαιτερα γιατι αποδω κ περα θα πρεπει να προσεχουμε παααρα πολυυυυ...πιανουμε τα παντα με ιδιαιτερη ευκολια πλεον,γιατι ειχαμε μεινει πισω σε αυτο το τομεα...κ τα πεταμε ολα απο εδω κ απο εκει,αφου τα φαμε ολα πρωτα...απιστευτο πως μεσα σε 10 μερες δυναμωσαν ολα πανω της τοσο πολυ..

αραγε οταν βγουν δοντακια,με τον θηλασμο τι γινεται????θα ξερει το μωρο??φανταζομαι!!!!!!αννικο εσυ θηλαζεις ακομα ε???για πες.......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

αααχχχχ ετσι που κοιμαται ησυχα και γελαει στον υπνο της μου ρχεται να τη σφιξω πολυ πολυ πολυ!!!

:D:D:D

ετσι για να θυμομαστε γιατι νυσταζουμε, γιατι ποναμε, ανυσηχουμε...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...