Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ αν το παιδακι μου μου "λεει" τι θελει αλλα εγω η χαζη μανουλα του δεν καταλαβαινω ?:rolleyes::roll::?:mrgreen:

δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβαινεις...εμπιστισυνη στον εαυτο σου δειξε ;)

σε φιλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιδη εγω δεν ειμαι ποτε απολητη σε τπτ σου λεω ‘παν μετρον αρηστο’

Στον Γιώργο δεν ειχα παρει περπατουρα δεν το χρειάστηκα η μάλλον δεν το ειχα σκεφτει καν ,μετα στη Δαναη ως κοπελα δλδ ζωηρότερο παιδι :Dδεν ηθελε πολύ ριλαξ κ παρκο ειπα να της παρω,η γιατρος μου ειπε όχι γιατι δεν θα μαθει να περπαταει αλλα εγω το πηρα της ειπα ότι θα την βαζω λιγο ετσι την εβαλα μετα τον εκτο μηνα αν θυμάμαι καλά κάθε μετά από 10-15 λεπτά είχε μια χαρά άλλο πράγμα σαν τρελή έφερνε γύρο το σπίτι τελικά ο <Γιώργος χωρίς περπατουρα περπάτησε κανονικά δλδ 11,5 μηνών κ η Δαναη 10 κ κατι μαλιστα ηταν την ημερα που ηταν μονη στο σπιτι οΓιωργος αρχησε σχολειο 11/9 ηταν κ βρηκε το ελευθερο να μην την σπρώχνει .τωρα στον Ιασονα θα την βγαλω γιατι αντι να γκρινιαζει κ να μην μπορω ουτε για κατούρημα να παω καλυτερα να είναι έστω κ για λιγο σου λύνει τα χερια αλλα κοριτσια για λιγη ωρα όταν είναι αναγκη:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κι από εμάς τους εξαφανισμένους! :P:p:p

Αχ κορίτσια φαίνεται όντως έχουν σεληνιαστεί τα μαγιόπαιδά μας... δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γκρίνια!!!!!!!! Τα'χω παίξει και μου κακοφαίνεται γιατί δε ήταν έτσι ο Γιάνναρος... Μάλλον είναι τα δοντάκια του γιατί ακόμα και μέσα στη νύχτα θα ξυπνήσει και θα βογκάει - του βάζω την πιπίλα του και μετά από δυο-τρία λεπτά αποκοιμιέται... Κι άσε που δεν ηρεμεί ο καημένος να πάει για ύπνο μόνος του... ούτε μέσα στην ημέρα ούτε το βράδυ... με αγκαλίτσα μόνο ηρεμεί.... :(:(:(:( Είναι πραγματικά απίστευτα εξουθενωτικό αυτό που περνάει και για κείνον βέβαια :-( αλλά και για μένα:confused: έχω ξεκινήσει και δουλεύω από το σπίτι - είχα την εντύπωση ότι είχαμε μπει σε προγραμματάκι κι έτσι ανέλαβα μερικές μεταφράσεις αυτή την εβδομάδα και λες και το'χει καταλάβει και δεν κοιμάται πια καθόλου μέσα στην ημέρα και γκρινιάζει όόόόληηηη τη μέρα....

Βέβαια μου ρίχνει τα γελάκια του και τα χαμόγελά του και μου χουζουρεύει και με χαιδεύει όταν τον παίρνω αγκαλιά και λιώνω η μάνα............ αλλά ταλαιπωρείται προφανώς ο καημένος... πρέπει να περνάει και άλμα γιατί τρώει τώρα χαλαρά 7 μεζούρες - 230ml έτοιμο γάλα τέσσερις φορές τη μέρα...

Νεκταρία μου φαίνεται θα δοκιμάσω οπωσδήποτε την κρεμούλα... και χρόνια σας πολλά!!!! :)

Naya περαστικά... φαίνεται πως τραβάς πολύ μεγάλο ζόρι!!!!:confused:

Rita_ki επίσης περαστικά!!! Σε νιώθω με τον πόνο στο γόνατο.. κι εγώ το ίδιο έχω και μου'χουν πει χρόνια τώρα για εγχείρηση κι όλο το αμελούσα... και όντως μου είχαν πει ότι με τα χρόνια θα με ενοχλεί περισσότερο και είναι μέρες που είναι ανυπόφορο και είμαι με αντιφλεγμονώδη... :-(

Αννικο να σας ζήσει η ανιψούλα σας! Εμείς έχουμε 43 περίμετρο κεφαλιού και μας είπε ο παιδίατρος λίγο κεφάλες περιπαικτικά (μου την έσπασε ο γιατρός λίγο αλλά τελοσπάντων) γιατί πήδηξε καμπύλη αυτό τον μήνα και πέρασε στην 97 καμπύλη... πάντως μας είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό το μέγεθος γενικά... αυτό που θα είναι ανησυχητικό είναι αν δουν πολύ έντονες μεταβολές (αύξηση) κάθε μήνα...να πηδάει πχ δυο-δυο τις καμπύλες ή να είναι πολύ εκτός ορίων πάνω από 3εκ.... αυτά!

Κατά τ'άλλα κάναμε τα εμβόλιά μας την περασμένη Πέμπτη και είμασταν 6750 και 66εκ. ... Και μας είπε να ξεκινήσουμε φαγητό από τον επόμενο μήνα (20-25 Οκτώβρη)... Σκεφτόμαστε όμως ίσως να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη... Δε ξέρω έχουμε αυτό το θέμα με το ρέψιμο και το μόνο που μας λέει να κάνουμε είναι υπομονή και στο ενδιάμεσο ο Γιάννης μας υποφέρει... δεν είναι ΓΟΠ γιατί δε βγάζει ιδιαίτερο γάλα... τώρα τι μπορεί να είναι δε ξέρω... έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι ίσως ένα γεύμα την ημέρα πιο στέρεη τροφή να τον βοηθούσε (πχ ρυζάλευρο ή και porridge όπως ο Γιώργης της fairy)... Δε ξέρω... Θα πάρουμε και δεύτερη γνώμη και θα σας πω! και τρίτη και τέταρτη :):):)

Στις υπόλοιπες μαγιομανούλες πολλά φιλιά!!! Xainti όλα καλά; Χάθηκες κι εσύ... τρέξιμο με τη δουλειά και τα ζουζούνια σου φαντάζομαι...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

βρε βρε λαος !

εριξ εναν υπνο κοριτσουδια μου αλλο πραγμα 1μιση ωρα μονο αλλα ειχα καιρο να κοιμηθω μεσημερι ............. τι ωραια που ηταν............

ακομα εκρεμμει το 1 πλυντηριο σιδερο........... ολο το αποφευγω.........

κ θελω να μαγειρεψω κ για αυριο .

douar ? κ σενα σεληνιαστηκε? μα τι γινεται ρε κοριτσια?:confused:

γενικα οοοοοοοοολα καλα?????????////

οι "δουλειες" που ειχατε οι ευχαριστες? αυτο το σαβ/ακο ειναι? η αυτο που περασε?

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσόπουλα τι κάνετε μου λείψατε πολύ αν και έμπαινα και διάβαζα τα νέα σας. Ξεκίνησα δουλειά και εγώ με τη σειρά μου και ευτυχώς αυτή τη φορά πήρα το μειωμένο μου και σχολάω στις 3. Η μπεμπούλα μου είναι όλο χαμόγελα όταν της μιλάμε και γενικά καλόβολο κοριτσάκι ευτυχώς.Το μόνο κακό είναι ότι εξακολουθεί να με ξυπνάει το βράδυ και το πρωί δεν μπορώ εύκολα να σηκωθώ για τη δουλειά. Έχει πολλά σάλια δοντάκια πλησιάζουν αλλά δεν μπορώ να πω ότι κλαίει απλά βάζει συνέχεια τα χεράκια της μέσα. Την Παρασκευή έχουμε παιδίατρο και θα μας πει αν βλέπει φως στα δοντάκια της.

Ο άντρας μου τελικά έχει δισκοκοίλη στη μέση και είχε πάρει αναρρωτική τώρα επέστρεψε και αυτός στη δουλειά και άρχισε τις φυσικοθεραπείες και τα κολυμβητήρια για να αποφύγουμε την εγχείρηση μιας και είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα. Ο μικρός μου πάει παιδικό τώρα κάπως σταμάτησε τα κλάμματα γιατί είχαμε πολύ κλάμμα κάθε μέρα. Να φανταστείτε κάθε ημέρα ξυπνάει και ρωτάει θα πάμε και σήμερα σχολέιο μέχρι και στον ύπνο του ξυπνάει και φωνάζει όχι σχολείο. Μα καλά τι γίνεται τόσο άσχημα περνάνε? Με τον μικρό εντωμεταξύ περνάμε και τη φάση της άρνησης δεν θέλει τίποτα και μετά από ένα λεπτό το θέλει. Τα νεύρα μου βέβαια κρόσια γιατί πόσο να αντέξω η μάνα.

Ri_taki περαστικά τι έπαθες δεν φτάνει που έχεις τον Άγγελο μου φαίνεται σας χρειάζεται ευχέλαιο στο σπίτι και γρήγορα.

Νaya περαστικά και σε εσένα φαντάζομαι τι πόνο τράβηξες και τραβάς ακόμα. Εύχομαι όλα να περάσουν πολύ γρήγορα.

Αnniko να σας ζήσει η ανιψιά υπομονή για το σπίτι και εύχομαι να ετοιμαστείτε γρήγορα για την βάφτιση.

Νektaria τι κοριτσάκι είναι αυτό έτσι μου έρχεται να το τσιμπήσω παντού τι μαγουλάρες είναι αυτές καλά υπέροχη είναι φοβερή άνετη στην κολυμπήθρα.

Thena εμείς μαζί στον αγώνα όχι 26 ούτε 106 που λεέι ο λόγος(χι χι).

Φιλιά και στις fairymammy, douar, pasxalitsa,andith kai se όποια άλλη που ξέχασα ας με συγχωρέσει είναι από την αυπνία.

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες μμου !

πως ειστε?

ολες καλα?

xainti κουραγιο με παιδια με δουλεια κ σιδερενιος ο αντρουλης σου :tongue:

naya καλυτερευεις καθολου?

thena , αννικο , douar , fairy , pasxalitsa , nektaria , eleni , andith (κ οποια αλλη ξεχναω ) γλυκες γλυκες καλημερες:lol::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

ή όλες ή καμια??? :tongue::tongue:

Καλημεραααα!!

και περαστικα σε ολες μας με τα μικροπροβληματα μας, κουραγιο με μετακομισεις, αλλαγες και multi-tasking καταστασεις και φυσικα υπομονη, υπομονη, υπομονη και αμετρητη αγαπη για ολα τα σεληνιασμενα μαγιομωρακια!

δευτερη νυχτα τρελας και για μας χθες και τωρα που αρχισα να κατεβαινω και δουλεια.... μιλαμε για τρελη νυστα!

κατα τα αλλα παραμενω με γαζες και σωληνακι τουλαχιστον μεχι την Παρασκευη που θα ξαναπαω γιατρο. Ευτυχως μου ειπε οτι επουλωνεται πιο γρηγορα απο οτι περιμενε οποτε λογικά την Παρασκευη θα το βγαλουμε το σωληνακι.

αχ κι αλλα ηθελα να πω αλλα δε θυμαμαι....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερεεεεες

κοριτσια τρεχω πολυ....κατεβαινουμε Ελλαδα με το μικρο μου βελζεβουλη τη Παρασκευη, εχουμε κ εμβολιο σημερα....πολλες δουλειες...πρεπει να αφησω κ οοολα σιδερωμενα κ ενα σπιτι τελειο να μην εχει προβλημα ο αντρας μου...συν εξωτερικες δουλειες...συν που ηρθε ο χειμωνας για τα καλα...πφφφ...:mrgreen::mrgreen:

καλημερα κι απο μενα...:P

λοιπον ενα εχω να πω...με περιμενει μεγαλη μερα...

ο μικρος χτες κοιμηθηκε στις 10...

ωραια λεω,ευτυχως που κοιμηθηκε νωρις και οχι αυτα τα 11 και 12...

ημουν αισιοδοξη η μανα...!!!

αμ,δε...γιατι στις 11 ξυπνησε και εκατσε ξυπνιος μεχρι τις 1...

εμεις ειμασταν ετσι :shock: απο την νυστα και την κουραση...

ε, τωρα ειναι 11+30 και ακομα κοιμαται.................................

ποιος θα τρεχει ολη μερα οεο???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

ολες τρεχετε λοιπον !

αχ το δικο μου μικρακι εχτες κοιμηθηκε 12 χωρις πολλα πολλα(μην ειμαι κ αχαριστη ) το πρωι σηκωθηκε ομως 7.30 κ απο τοτε εχει φαει μονο ενα γευμα κ το ματι γαριδα!

τουλαχιστον σημερα δεν πολυγκινιαζει, μεχρι στιγμης δηλαδη

ο αγγελος εχει παει ευαγγελισμο για εξετασεις παλι ......

αυτα...........

fairy μου καλα τρεξιματα ...... εδω ο καιρος σημερα ειναι μουντος αλλα εχει υγρασια που σε κανει να κολας (τουλαχιστον εδω πειραια) δεν θα προλαβεις να σε δουμε ε?????? ποσο θα καθισεις ?

88M1p3.pngycQap3.png

fairy μου καλα τρεξιματα ...... εδω ο καιρος σημερα ειναι μουντος αλλα εχει υγρασια που σε κανει να κολας (τουλαχιστον εδω πειραια) δεν θα προλαβεις να σε δουμε ε?????? ποσο θα καθισεις ?

φευγω 9/10...δε ξερω αν θα προλαβω να ξανακατεβω Αθηνα

εχεις κ εσυ τα δικια σου κοριτσαρα ......θα ηθελα παντως να μπορουσα να σε δω :(

αποτι καταλαβα θα εχεις συνοδο τον γιοκα σου ! να τον προσεχεις, δεν ξερω αυτες οι αλλαγες καιρου με τρομαζουν ..... μην σου κρυωσει το γλυκουλι.......

κ ευχομαι αυτη τη φορα να μην σας ταλαιπωρησουν

88M1p3.pngycQap3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑ κατι που θυμηθηκα! ρωτησα τις προαλλες τηλεφωνικα την παιδιατρο για τον συδιασμο κιτερντε κ γαλα μαζι ! το ειχα ακουσει απο fairy k mary ! λοιπον μου ειπε φυσικα μπορω να το κανω οχι παααααααααααααρα πολυ συχνα ομως. ειναι λεει χαλαρωτικο για τα μωρακια κ τους φευγουν τυχον πονακια στην κοιλιτσα . μαλιστα επεμενα οτι μου το ειχε αναφερει σαν επιλογη

εχτες το βραδυ το δοκιμασα λοιπον ..............

στην αρχη εκανε σαν να μην του αρεσει.δεν τον πιεσα κ το δοκιμασα λιγο αργοτερα κ οχι μονο το δεχτηκε αλλα του αρεσε κ ηθελε κ αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

γιατι δε δινεις απλο χαμομηλακι κ οχι κιντερτε να μην εχει κ ζαχαρη?

εγω του εδινα στις αρχες που ειχαμε κολικους για καμια βδομαδα...δεν εχει ξαναχρειαστει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...