Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπήκα γρήγορα για ενα γεια :

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Eυχαριστω για τις ευχές για ανιψια και για τα περαστικά για ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, τώρα είναι εντελώς καλά.

Στο σπιτι γίνεται χαμός, κανονική μετακόμιση πρεπει να αδιάσουμε ολο το σαλόνι-κουζίνα γιατι αύριο θα έρθουν για το γκρέμισμα.... δεν έχω κανει τπτ αλλο για την βάπτιση όλα έχουν μείνει στην μέση αντε να δούμε ποτε θα προλάβω.

naya περαστικα βρε κοπέλα μου και κουράγιο

Τhenia κουράγιο και σε σένα (για τα απέναντι σουβλαξ):lol:

andith άνοιξε το αντεράκι σας βλέπω μπράβο μπράβο χρονια σας πολλααααααααα

nektaria χρόνιααααααααααααα πολλααααααααααααααααα

Ριτακι περαστικά σου για πόδι-χέρι οχι δεν μου εχει πεί τίποτα ο παιδ/ος, ουτε ανησυχώ ενημερωτικά ρωτάω. Βλέπω τα βλαστάρια μας να γίνονται ετσι......

16.jpg:lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτα. Παω για μάζεμα. Φιλιά σας

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕ

Εμένα γιατί δεν μας είπε κανείς χρόνια πολλά χτες που κλείσαμε τους 5;;;;;;;μπουυυυυυ

δικιο που εχεις νεκταρια μου

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥς ΜΗΝΕΣ!

να ειναι παντα γερο κ χαμογελαστο το κοριτσακι σας :P

δεν εγινε επιτηδες, επειδη ολες μπαινουμε ψιλοβιαστηκα, ξεχαστηκαμε

ΤΗΕΝΑΚΙ τι να σχολιασω παλι ,

καταρχην ...........

μου κανει μονο ενα παντελονι 27αρι κ αυτο ειναι σε baggy γραμμη δηλαδη φαρδυ ...... κ ναι μεν κουμπωνει κ ναι μεν το φοραω αλλα δεν ειπα ποτε οτι το αποτελεσμα ειναι απαραιτητα ομορφο .....πετανε τα πλαινα.....

οποτε μην συγκρινεις κ στεναχωριεσαι please

στα 28 κ στα 29 ειμαι καλυτερα ...... για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα την mpoumpou που βρεθηκαμε

οσο για τα κακουλια του μικρου κ την πεθερα την γραφω ξερεις που......

της απαντησα κιολας, απλα σημερα σηκωθηκα με ενα ερωτιματικο πανω απτο κεφαλι μου κ ειπα να ρωτησω κ εσας

εμεις ακομα με καλοκαιρινα η φθινοπωρινα ας πουμε. το μικρο ιδρωνει τρελλα κ ανεχεται πολλα πολλα πανω του ....... την αλλη βδομαδα λογικα θα ερθει κ η μοκετουλα του μικρου ..... τι αλλο ?τι αλλο?

πρεπεει να τον βαλω στο δωματτιο του γμτ αλλα ολο το καθυστερω τι με εχει πιασει ?

θα μου φιλησεις τα ζουζουνια σου κουμπαρουλα ????

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Παρεπιπτοντως...μετά από 20 ολόκληρες μέρες που έλεγα ότι το παιδί κάνει άλμα κ γιαυτο ψιλόγκρινιαζει κ γιαυτο θέλει αγκαλιά κ γιαυτο κοιμάται μετα από πολλή ώρα κ με πολύ δυσκολία κλπ ο,τι λέτε ορισμένες από εσάς ήδη,προτείνει ο παιδιατρος ,αφού σας πιάνει η mundisal ,δοκίμασε λίγο τώρα κ δες αν θα ησυχάσει κ θάναι πιο ήρεμη γενικά...δεν χρειάζεται να σας πω ότι κ χτες κ σήμερα το μεσημέρι με το που της την βαλαμε,κοιμήθηκε στο λεπτό...απίστευτο!!!προφανώς πονάει τόσο λίγο αλλά αρκετά για να την κάνει ανήσυχη!!!το ξαδερφακι μας είναι 8μιση μηνών κ χωρίς την παραμικρή γκρίνια κ κλαμματα κ ιδιοτροπια έβγαλε κ τα 2 δοντακια μαζί παρακαλώ!!!μόλις προχθές....ναμουν κ εγώ τόσο τυχερή...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

ισως οσο πιο μικρα τοσο χειροτερο νεκταρια μου ? δεν ξερω καθολου ........

παντως μου φαινται περιεργο που οοοοοοοολα σχεδον τα μαγιοπαιδα εχουν σεληνιαστει ........ μηπως δεν φταινε τα δοντια?την παρασκευη ειπαμε εχω παιδιατρο, οποτε θα παω παλι με λιστα ερωτησεις.........

κατι λιγο ασχετο............

θελω την γνωμη σας για στρατες η πρπατουρες ?

εχω διαβασει πολλα............κ φυσικα μπερδευτηκα η ξανθια!

κανει η δεν κανει ?

(φυσικα θα ρωτησω κ την γνωμη της παιδιατρου )

andith για πολλες σφαλιαρες μαλλον ο παλιος σας παιδιατρος

88M1p3.pngycQap3.png

κατι λιγο ασχετο............

θελω την γνωμη σας για στρατες η πρπατουρες ?

εχω διαβασει πολλα............κ φυσικα μπερδευτηκα η ξανθια!

κανει η δεν κανει ?

(φυσικα θα ρωτησω κ την γνωμη της παιδιατρου )

μου αρεσουν οι αποριες σου αληθεια

εγω δεν θα παρω περπατουρα...μια χαρα θα μαθει να περπαταει χωρις αυτην...φανταζομαι εχεις διαβασει τους λογους που δεν κανει

βρε ριτακι....διακρινω ενα αχγος με ολα η ειναι η ιδεα μου? :rolleyes:

ειλικρινα αφησου κ θα δεις το παιδακι σου θα σου λεει τι χρειαζεται...μην στεναχωριεσαι για τιποτα

οχι fairy μου δεν ειναι ανχος, απλα αποριες .........

εχει πλακα που ακους τοσο διαφορετικες γνωμες ιδιαιτερα απο γιατρους ..... πχ..... η ανηψια μμου που γεννηθηκε περσυ τον μαη της ειχε πει ο παιδιατρς ΝΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ (μαλιστα στην βαφτιση της τηςεκαναν ενα σωρο στρατες!) σε αντιθεση με μια φιλη που γεννησε φετος τον φλεβαρη, ο δικος τους παιδιατρος τους ειπε ΟΧΙ

88M1p3.pngycQap3.png

δε σας ειπα!χτες την επιασε ο αντρας μου στον αερα ενω πηγαινε να πεσει απο το καναπε!!διπλα της καθοτανε κ παλι τα καταφερε!!εκανε ενα κλαμα μετα απ τη τρομαρα της!τη βουτηξε απ το φορμακι!!

rXrPp3.png

βρε ριτακι....διακρινω ενα αχγος με ολα η ειναι η ιδεα μου? :rolleyes:

ειλικρινα αφησου κ θα δεις το παιδακι σου θα σου λεει τι χρειαζεται...μην στεναχωριεσαι για τιποτα

κ αν το παιδακι μου μου "λεει" τι θελει αλλα εγω η χαζη μανουλα του δεν καταλαβαινω ?:rolleyes::roll::?:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω πολύ Καλές οι γνώμες των γιατρών μας αλλά από εκεί κ πέρα σχεδόν σε όλα τα πράγματα εκτός της φαρμακευτικής αγωγής καλό είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στο ένστικτο μας προ πάντων.ούτε θεοί είναι οι ίδιοι αλλά ούτε κ τα παιδιά είναι όλα ίδια...οπότε όπως ξέρετε κ από την εγκυμοσύνη αλλοστε θα ακούσουμε σε ίδια θέματα πολλές διαφορετικές απόψεις κ που ορισμένες φορές όσο κ να εμπιστευόμαστε τον παιδιατρος μας ,ίσως να μην ακολουθήσουμε τελικά κάποια άποψη του...εγώ διάβαζα κ διαβάζω πολλά ,τον ρωτάω κ αλλά τόσα κ διασταυρωνω κ με άλλες μανάδες(η πραγματικότητα) επίσης κ καταληγω να κάνω αυτό που βλέπω ότι λέει το ένστικτο μου!!!!οπότε ριτακι ρωτά τον γιατρό σου κούκλα μου ο,τι νομίζεις ότι θέλεις κ κανε το ξεκαθάρισμα μετά μονη σου .χαζη δεν είναι καμία μάνα αλλά πολλές φορές το ένστικτο δεν είναι τόσο δυνατό για να καταλάβουμε αμέσως τι «λέει» το παιδί.όσον αφορά στις στρατες νομίζω ότι είναι άποψη κ δικαίωμα καθενός γιατρού η γονιου να υποστηρίξει ναι η όχι σε αυτές!!!!φιλια πολλά σε όλες κ ευχαριστουμεεεεεεε για τις ευχές σας,ανταποδιδουμε επίσης!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

δε σας ειπα!χτες την επιασε ο αντρας μου στον αερα ενω πηγαινε να πεσει απο το καναπε!!διπλα της καθοτανε κ παλι τα καταφερε!!εκανε ενα κλαμα μετα απ τη τρομαρα της!τη βουτηξε απ το φορμακι!!

ουιιιιιιιιιιιιι

πω πω η εικονα που περιγραφεις ειναι τρομακτικη ...........

:?:???::?:???:

88M1p3.pngycQap3.png

Εγώ πιστεύω πολύ Καλές οι γνώμες των γιατρών μας αλλά από εκεί κ πέρα σχεδόν σε όλα τα πράγματα εκτός της φαρμακευτικής αγωγής καλό είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στο ένστικτο μας προ πάντων.ούτε θεοί είναι οι ίδιοι αλλά ούτε κ τα παιδιά είναι όλα ίδια...οπότε όπως ξέρετε κ από την εγκυμοσύνη αλλοστε θα ακούσουμε σε ίδια θέματα πολλές διαφορετικές απόψεις κ που ορισμένες φορές όσο κ να εμπιστευόμαστε τον παιδιατρος μας ,ίσως να μην ακολουθήσουμε τελικά κάποια άποψη του...εγώ διάβαζα κ διαβάζω πολλά ,τον ρωτάω κ αλλά τόσα κ διασταυρωνω κ με άλλες μανάδες(η πραγματικότητα) επίσης κ καταληγω να κάνω αυτό που βλέπω ότι λέει το ένστικτο μου!!!!οπότε ριτακι ρωτά τον γιατρό σου κούκλα μου ο,τι νομίζεις ότι θέλεις κ κανε το ξεκαθάρισμα μετά μονη σου .....φιλία πολλά σε όλες κ ευχαριστουμεεεεεεε για τις ευχές σας,ανταποδιδουμε επίσης!

:Pευχαριστω

88M1p3.pngycQap3.png

nektaria ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Anniko καλο κουραγιο με τα γκρεμισματα...φανταζομαι σκονη που θα γεμισει το σπιτι...δεν μπορουσατε να το κανετε μετα την βαφτιση?

αγχωθηκα εγω τωρα....:tongue:

ριτακι για στρατα εγω ειμαι καθετη...δεν προκειται να την βαλω στο σπιτι...οσο κι αν με κουρασει ο μικρος την περιοδο που θα θελει να τον βοηθαω στο περπατημα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

φανταζομαι την τρομαρα σας...

θελει να προσεχουμε πολυ απο δω και περα...πως το φοβαμαι το πεσιμο...παρολο που τα μικρα ειναι λαστιχο,παντα υπαρχει η αγωνια μηπως επαθε ζημια που δεν φαινεται...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...