Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω που δεν βγαινω σε αδεια γιατι ειμαι με απολυση ,προφανως εννοουν οταν θα φτασω τις 56 μερες πριν τον πιθανο τοκετο ε???

ναι ...πρεπει να εισαι 56 μερες πριν την πιθανη ημερομηνια που εχει γραψει ο γιατρος του ικα στη βεβαιωση σου

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

χαθηκα συγνωμη....αλλα σε βοηθησε η νεκταρια οποτε ειμαστε οκ :)

ειχα παει να κανω ενα μπανακι....τσιμπησα κ ενα μπισκοτακι...χιχιχ κακο κοριτσι

τα καταφερα τελικα!!!ευχαριστω πολυ κ τις 2!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα....σημερα ειναι η μερα για το ταμειο ανεργιας και το επιδ.κυοφοριας...ντυθηκα,σενιαριστηκα και να δω ποιος θα με παει τωρα ειναι το θεμα..θα παω και σε ενα κεπ για το χαρτι του γαμου να το ανανεωσω(ευτυχως αυτο ειναι κοντα,θα παω κ με τα ποδια)πηρα τηλ το λητω κ μου ειπαν οτι για να δηλωσω το παιδι χρειαζομαι την πραξη γαμου μονο κ ταυτοτητες...οποτε ξενιασα κ αποκει...

αν προλαβω θα παω και απο ενα jumbo ή κατι αντιστοιχο να χαζεψω...φαγητο θα μας φτιαξει η μανουλα μου ειπε ,που μενει στον α' οροφο,αν και αναλατα ,καπως θα το σενιαρω εγω μετα..τι σκατα εστιατοριο εχουμε....

καλημερα κουκλες..αννικο στη γειτονια σου θαμαι σημερα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημέρα κοριτσάκια τι μου κάνετε σήμερα;

Νεκταρία και εγώ θα τριγύρναω έξω για δουλειές οπότε θα έχω το νου μου για να δω μια κοιλουμπίτσα. αν δεις και εσύ μια κοιλουμπίστα να σπρώχνει ένα πράσινο καρότσι με ένα τρελόπαιδο πάνω, μίλα της εγώ θα είμαι!

τι ωραία tikerακια βάλατε βρε παιδιά γέμισε η σελίδα χρώμα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! ΅

Πήγα το Σάββατο να δω για κούνια και καρότσι επιτέλους, αλλά δεν αποφάσισα, ακόμη μπερδεμένη είμαι..Να πάρω το 3 σε 1 καρότσι, μήπως το port bebe είναι περιττό μιας και θα είναι καλοκαίρι και θα ζεστένεται το μωρό? Να πάρω το απλό και να δανειστώ το καθισμα αυτικινήτου από φίλη? Να τα πάρω όλα καινούρια και όσο τα χρησιμοποιήσω? Κούνια να πάρω απλή ή αυτή που γίνεται και κρεβατάκι? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη και περνάει ο καιρός...

Από την ορθοστασία λοιπόν στα μαγαζια χειροτέρεψε η μέση μου, και είμαι κουτσή πλέον...Ειδικά εχτές πιανόμουν από τα έπιπλα και τους τοίχους για να περπατήσω.Ήρθα στη δουλειά κουτσαίνοντας και ένω στο σπίτι καθιστή δεν καταλάβαινα πόνο, τώρα στο γραφείο νιώθω μια ενόχληση όπως κάθομαι και δεν τολμάω να σηκωθώ..Λέτε να συνεχίσει έτσι μεχρι το τέλος? Και έλεγα να σταματήσω τη δουλειά σε ένα μήνα για να χω χρόνο για μετά αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω και αν είναι σωστό για το μωρό. Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός αύριο που έχω ραντεβού.

Σας χαιρετώ! Η χοντρή κουτσή φίλη σας

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σας κορίτσια μάλλον έμεινα η μόνη χωρίς ticker προσπάθησα χθες αλλά δεν τα κατάφερα. :(:confused:

Σήμερα ήταν το τελευταίο μάθημα στο Έλενα, με θέμα τον μητρικό θηλασμό. Κορίτσια φοβερές συμβουλές που πιστεύω αν τις ακολουθήσει κανείς θα μπορέσει να θηλάσει για μεγάλο διάστημα. Επίσης μας ξεκαθάρισαν διάφορους μύθους. :D

uDLqp1.png

πολυ ωραια νεα νατασσα! :)

εμεις εχουμε κανει 4 μαθηματα μεχρι τωρα κ αυτη την Πεμπτη ειναι το μαθημα του θηλασμου. κ το τελευταιο την αλλη εβδομαδα! εγω εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστικα :)

πολυ ωραια νεα νατασσα! :)

εμεις εχουμε κανει 4 μαθηματα μεχρι τωρα κ αυτη την Πεμπτη ειναι το μαθημα του θηλασμου. κ το τελευταιο την αλλη εβδομαδα! εγω εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστικα :)

και εγώ αποκλειστικό θηλασμό θέλω. Εύχομαι να τα καταφέρω!

uDLqp1.png

και εγώ αποκλειστικό θηλασμό θέλω. Εύχομαι να τα καταφέρω!

βεβαιως θα τα καταφερουμε!!!! :Dξεκιναμε με τη καλυτερη διαθεση, ενημερωνομαστε κ αν υπαρξει προβλημα ζηταμε αναλογη βοηθεια κ ολα θα πανε τελεια :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...