Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι κ εγω

Αννικο να σας ζησει η μικρουλα

Naya ευχομαι επιτελους να τελειωσει η ταλαιπωρια σου...μηπως περνατε αλμα γι αυτο τα κανει αυτα?? κ εμενα ξυπνησε 2 βραδυα τωρα ετοιμος για παιχνιδια...στα χερια μου κοιμοταν αμεσως κ μολις τον αφηνα ξυπναγε

πωπωωω!! καινουριες κακες συνηθιες!

εκει που κοιμοταν ωραια κ καλα, ξυπνησε με κλαματα κ δεν ξανακοιμοταν ουτε ηρεμουσε με τπτ. με το που την πηρα αγκαλια κ της εδωσα πιπιλα αμεσως κοιμηθηκε. παω να την αφησω στο κρεβατι κ παλι τα ιδια!!

κ τωρα απλα καταληξαμε να σας γραφω με το μωρο να κοιμαται στην αγκαλια μου....

αυτα δεν τα εκανε ουτε νεογεννητο, τι την επιασε τωρα??:confused::shock:

naya tora ta kani giati katalaveni,theli agales tora malon tis lipis etsi kani k o dikos mou alla ego den ton poliperno giaevnoitous logous,k otan vlepitin pethera mou ginete xamos giati kseri oti ayti tha ton exi agalia sinexia,me emena kathete sto rilax k 2 ores molis entopisi ti giagia tou omos klei mexri na ton pati,me simferi afto vevea an k ola ta pedia mou itan kolimena me ti giagia mexri to xrono meta thelan emena pio poli k tora ton patera toys pernane fasis.

pos ise apo pono pernis tpt ipomoniden mporis na kanis k tpt alo

koritsia lisaei o antras mou theli to pc tora opote filakia varieme na anikso ton allo ta leme ayrio apo ti doulia

koumparoyla xathikame kale mou elipses mmmmmmmakia

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ επιτελους κοιμηθηκε... ξεκινησαμε σημερα και το βραδινο γευμα να ειναι συμπληρωμα γιατι ψιλοστερεψα. να δουμε και αν θα κοιμηθει περισσοτερο με το συμπληρωμα που μας λενε ολοι.

Θενα λες να ειναι αυτο με την πεθερα μου? την αφησα το πρωι 4-5 ωρες για να παω στη δουλεια...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα κ από εμας....χτες βγήκαμε νωρίς για ποτό με κουμπάρους κ άφησα για πρώτη φορά την μαριελιζα με τη μαμά μου όση ώρα κοιμόταν.εδώ στο μικρό μας χωριουδάκι εννοείται!!!!!έλα μου ντε που εδώ κ 2 μέρες κ η δικιά μου όταν ξυπνάει κλαίει...δόντια δεν έχουμε κ κάνει όμως σαν τρελή όταν ξυπνήσει. Μετά βέβαια συνερχεται. Καινούριο κ αυτό.κ ξυπνάει η μικρή κατα τις 10:30 κ τροχαδην εγώ να πάω .... Κ με το που φτάνω, αλαφιασμενοι όλοι τους...έλα μου λένε.οριεται! Κ με το που την πιάνω αγκαλιά,ξεκινάει πάλι τα χαμογελά της κ τα τρέλα της...αφήστε!οι δικοί μου παλαβωσαν...ήθελε μανούλα

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

καλημέρα :o:o

τρελες νύστες παλι...

Naya ευχομαι επιτελους να τελειωσει η ταλαιπωρια σου...μηπως περνατε αλμα γι αυτο τα κανει αυτα?? κ εμενα ξυπνησε 2 βραδυα τωρα ετοιμος για παιχνιδια...στα χερια μου κοιμοταν αμεσως κ μολις τον αφηνα ξυπναγε

τελικά fairy κι εγω κατι τετοιο νομιζω. ετρωγε τελειως ακαταστατες ωρες χθες ολη μερα και το βραδυ ξυπνησουμε σχεδον καθε ωρα μονο και μονο για να της δωσουμε την πιπιλα, να την κουνησουμε λίγο και να κοιμηθει...

ααα και αυτο που μας λεγανε ολοι οτι με το συμληρωμα θα κοιμηθει περισσότερο ... μπαρουφες! μη σας πω και χειροτερα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kαλημερα!!!!!!!!!!!!

λοιπον διαβασα πολλα κ δεν θυμαμαι να σχολιασω, σορυ αλλα ουτε καφε προλαβα να πιω ......

μονο ενα που δεν μπορω να αφησω ασχολιαστω....ΤΗΕΝΑΚΙ κουμπαρακι κ μενα μου λειπεις!:)

λοιπον εχτες πηγαμε στο δικηγορο , για τα σχετικα με το ατυχημα

μετα πηγα ορθοπεδικο για το γονατο μου.κ τελικα αν ολα πανε καλα θα κανω χερουργιο μηνισκου πριν τ χριστουγεννα.να δουμε εβαια πως θα ειναι κ ο αγγελος , μην ειμαστε 2 σακατηδες σε ενα σπιτι :mrgreen:

εντομεταξυ εχτες κ ο δικος μου μικρος ξυπνησε χωρις λογο στις 4:roll::?:shock:να μην σας τα πολυλογω το εβαλα καοια στιγμη σο ριλαξ για να παω για πιπι κ οταν μτα πηγα να τον σηκωσω μαλλον εκανα μια αποτομη κινηση κ τωρα ποναει το χερι μου . ο αντιχειρας κ ο καρπος. αλλο κ τουτο ......εχει πρηστει κ ποναει.ελπιζω να ειναι απλο στραμπουληγμα:?:-?

κ κατι τελευταιο........μανουλες που δινεται μονο σκονη γαλα, τι χρωμα εχουν τα κακα των μικρων σας ? (με το μπαρδον πρωι πρωι)

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki moy emena ta kani sinithos ligo prasina kamia fora gri:shock:alla den exo dosi pote idieteri simasia pos ta kanoyn den asxoloyme :tongue:mpori k lkathos ayto alla den ixa pote skefti na ta do mipos exoyn kati:rolleyes:

filakia gia ligo mpika tha pao sti doylia argotera gia na po nea mmmakia

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ κατι τελευταιο........μανουλες που δινεται μονο σκονη γαλα, τι χρωμα εχουν τα κακα των μικρων σας ? (με το μπαρδον πρωι πρωι)

ριτακι μου ευχομαι γρηγορα περαστικα με το γονατακι σου

τα κακα του μικρου ειναι μουσταρδι...εαν πρασινιζουν σημαινει πως τρωει παραπανω απ οσο πρεπει...ετσι εγραφε το βιβλιο μου κ μου το ειπε κ ο γιατρος...καμια φορα βεβαια ειναι λιγο πρασινωπα...αλλα ειναι συνηθως οταν περναει αλμα κ θελει παραπανω φαι

σημασια εχει να ειναι μαλακα κ οχι σκληρα σαν της κατσικας :lol::lol:αυτο σημαινει δυσκοιλιοτητα

ελπιζω να βοηθησα

Καλημερααααααα!!!!!

σημερα κλεινουμε 4 μηνες μαζιιιιιιιι!!!!!!!:P:p:pποτε περασαν ουτε που το καταλαβα!!!

naya ελπιζω να εισαι καλυτερα!!

ταδικα μας κακα ειναι καφε πολυ ανοιχτο!!κ πρασινοπα!!αλλα βρωμανε παρα πολυ με αυτο το γαλα!!εσεις τι γαλα πινεται??

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κ σιγα σιγα στρωνει το φαγακι μας!χτες φαγαμε πολυ!!ξυπνησε κ στις 3.30 κ εφαγε 210μλ κ στις 9 το πρωι αλλα 210!!:D:Dμαλλον καποιοι παιδιατροι πρεπει απλα να καθονται σπιτι τους!!!

ριτακι περαστικα στο γονατακι!!

rXrPp3.png

εγω λεω να παρω αυτο

http://www.littlehelper.co.uk/product.php?id=255

fairy οδηγιες δεν ειχε γιατι μας το δανεισαν...τελικα τα καθαρισα με σφουγγαρακι στο χερι..ειναι πλαστικο το υλικο,οχι υφασματινο

ωραιο αυτο που διαλεξες!!!

τελικά κόλλησε και ο μικρός μάλλον(και λέω μάλλον γιατί χθες έσκασε και το δεύτερο:eek: δόντι και μπορεί να ήταν από αυτό) είχε μπούκωμα που κράτησε μια μέρα μόνο!

(βρε κορίτσια εσείς τι κεφάλια έχετε)

Άλλα είχαμε και ένα ευχάριστο γέννησε ή νύφη μου την μπουμπού μας και είναι μια κουυυυυυυυκλααααααααααα.

αννικο με γεια το δευτερο δοντακι,αυτος βρε μου φαινεται θα ξεκινησει στερεες και θα μασαει!!! :P:D

περαστικα και στην ευαγγελια σας!

εμας το κεφαλακι ειναι 41,γιατι λες οτι εχετε μεγαλο? ο γιατρος σας το ειπε?

γαζες ξεγαζες, σωληνακια ξεσωληνακια, κατεβηκα ενα 3ωρακι στη δουλεια.

naya περαστικα!!! τι να πω ,τετοια ταλαιπωρια ουτε στον εχθρο σου...

ριτακι περαστικα και σε σενα βρε! τι εγινε,επιδημια επεσε βρε κοριτσια?

andith χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

καλημερα σας ειπα??? :P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

σιδερωσα τα ρουχα του μικρου κ τωρα εμεινε ενα πλυντηριο μονο .....

(που εφτασα! να σιδερωνω 3 πλυντηρια κ να λεω "ΜΟΝΟ":!:)

ANDITH να χαιρεσαι την κουκλαρα σου !

κοριτσια ευχαριστω για τα περαστικα, εχω συνηθισει απο πριν την εγκυμοσυνη με τους πονους στο γονατο , οποτε τωρα το χειρουργιο το βλεπω σαν λιτρωση αν κ φοβαμαι αρκετα:-(

λοιπον το καφαλακι μας (το υποκοριστικο μου αρεσει :lol:) ειναι 44 ..........εσενα αννικο? δεν θυμαμαι, θα διαβασω μετα

για τα κακουλια που σας ελεγα...... ειναι η μουσταρδι η πρασινιζουν καποιες φορες. εχτες λοιον η πεθερα μου που το ειδε ειπε οτι αυτο σημαινει οτι τα παιδι εχει κρυωσει κ τετοια. καμια σχεση φυσικα ο μικρος δειχνει μια χαρα. αλλα το απτο πρωι που σηκωθηκα το εχω στο μυαλο μου γιαυτο σας ρβτησα. fairy φιλεναδα παντα οι πληροφοριες με βοηθανε απιστευτα.....ευτυχως που καποιες μανουλες που εχουν διαβασει κατι παραπανω γιατι εγω .....ΔΕΝ δυστυχως κ

ο γιωργης σου τι κανει ?

με τον παιδικο?τον ξαναπηγες? ειναι ολα οκ? ποσο σε σκεφτομαι

με το φαγακι? :P

pasxalitsa κοιταξατε για βαφτιστικα? βρηκατε κατι ?

naya moy ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ......ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ

88M1p3.pngycQap3.png

κ συνεχιζω λοιπον :lol: τι ελεγα αν ναι

ριτακι σταματα να κοιτασ τα κακα του κ να ακουσ την πεθερα σου γιατι βλεπω στο τελοσ να σε βαζει να τα δοκιμαζεισ κ ολασ:tongue::tongue::tongue:

οσο για το ποδι κ εγω δεν εχω χηροτερο απο τοα ορθοπεδικα πονακια εμενα με ταλεπωρει το χερι απο τενοντιτιδα κ μονο με ενχηριση μου ειπαν περναει αλλα κ παλι υπαρχει περιπτοση μεγαλη να το ξαναπαθω,τωρα καθε μερα με ενοχλη κ ιδικα οταν ειμαι στο pc αλλα τι να κανω πωσ θα επικινονω μαζι σασ με τηλεβοα?:shock::mrgreen:

ο Ιασονασ λιγο καλυτερα κοιματε κ τωρα με το κρυο που εβαλε κοιματε κ πολυ:mrgreen:κ τρωει αλλα ουτε γυρναει ουτε πολυ παιζει ειναι υσιχο παιδι τελικα αν δεν ειχε την γκρινια του θα ελεγα οτι κατι δεν παει καλα:shock:τι να πω:cool:!

στο σπιτι ειμαι ετοιμη να ανοιξω καλοριφερ με 2 κουβερτεσ σκεπαζομε κ τα παιδια με παπλομα:!: εβγαλα κ τα χειμωνιατικα ριτα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 27 τα χω παρει κρανιο λεμε μεχρι το γονατο ανεβενει μετα το χαοσ

πηρα τηλεφωνο την διετολογο αρχιζω ετημο φαγητο την πεμπτη κ λυπομετριση ,ε δε παει αλο θελω να βρω τη θενα που ειξερα(αχ μιριζω τωρα τα σουβλακια απο το απεναντι μαγαζι:confused:):mrgreen::shock: πωσ θα αντεξω η μαναααα

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...