Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σορυυυυυ...ειναι υφασματινο???σιγουρα βγαινει ε??γιατι δεν παιρνεις αυριο ενα τηλ στο λητω ή σε ενα αλλο καταστημα ή στην εταιρεια να μαθεις για πιο σιγουρα?????????????θα εχει μονιμο αντιπροσωπο εδω στην ελλαδα καπου....δεν κοιτας??αλλιως οπως λεει η thena ανβγαινει κ πλενεται ,εγω θα το εβαζα στο προγραμμα για πλυσιμο στο χερι ομως.....αλλιως στη μπανιερα με το απορρυπαντικο του παιδιου κ τριψιμο..οσο χρειαζεται για πιο σιγουρα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

λογικα θα εχει κ χαρτακι πανω με οδηγιες ;)

αλλα επισης λογικο βρισκω να βγαινει σε ολα τα καθισματακια γιατι σιγουρα τα παιδια τα κανουν χαλια :)

εγω λεω να παρω αυτο

http://www.littlehelper.co.uk/product.php?id=255

Γεια σας μαμάδες τι κάνετε. Πως πάνε τα κρυώματα σας περάσανε;

Δεν έχω διαβάσει τίποτα οπότε δεν ξέρω ανν έγινε κάτι.

Εμείς:

τελικά κόλλησε και ο μικρός μάλλον(και λέω μάλλον γιατί χθες έσκασε και το δεύτερο:eek: δόντι και μπορεί να ήταν από αυτό) είχε μπούκωμα που κράτησε μια μέρα μόνο!

Η Ευαγγελία ο.κ άλλα ακόμα της βάζω ορούς:?:???::?

Την τετάρτη πήγαμε παιδίατρο και μας βρήκε μια χαρά κεφάλες συγκεκρίμενα 7700 βαρός (μια χαρά αφού για έναν μήνα δεν πίρε τίποτα), 67 εκ. καιιιιιιιιι...

44,5 η κεφάλα μας :lol::lol::lol:.(βρε κορίτσια εσείς τι κεφάλια έχετε)

Βρήκε και τα πάνω ούλα πολύ προισμενα :rolleyes:.

Η βάπτιση είναι σε 2 εβδ. και δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ και το χειρότερο είναι ότι δεν έχω και ΚΑΘΟΛΟΥ όρεξη κιόλας:( (αχ και είχα τόσα όνειρα για την βάπτιση του)

Και έκτος το τρέξιμο που πρέπει να ρίξω για την βάπτιση έχω και μερεμέτια στο σπίτι, θα γκρεμίσουν το τζάκι, να δω τι θα πρώτοκάνω!

Άλλα είχαμε και ένα ευχάριστο γέννησε ή νύφη μου την μπουμπού μας και είναι μια κουυυυυυυυκλααααααααααα.

Ουφ αυτά σας έπρηξα, πάω να σας διαβάσω

Διαφημίσεις

καληνυχταααααααααααααααααααααα κοριτσάκια

Όνειρα γλυκά γλυκά γλυκά

kaλημερα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!

ολες καλα?

αννικο μου ? δευτερο δοντακι??????:P:p:p:p:p:p

(θα κοιταξω μετα το βιβλιαριο του μικρου να σου πω για τον κεφαλακι μας)

εχτες γυρνουσαμε μεχρι αργα κ οταν ηρθα κοιμησα τον μικρο κ ξεραθηκα κ εγω.........

μα που ειστε ολες?ξυπνηστε μεσημεριασε!!!!!!!!!!!!!!

φιλια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημεραααααααααα..καλη βδομαδα!!!με ενα απιστευτο ηλιο!!!!

αννικο μου εμεις που γεννηθηκαμε σχεδον μαζι κιολας....3κ. ,51εκ.υψος, κ 34 εκ. στο κεφαλι....τωρα ειμαστε 8.1κ. 67 εκ. κ 42εκ.

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερααα!!!

γαζες ξεγαζες, σωληνακια ξεσωληνακια, κατεβηκα ενα 3ωρακι στη δουλεια.

Αντε να δουμε πως θα παει. Αυριο εχω και γιατρο, ελπιζω να μου το βγαλει το χαζοσωληνακι μπας και κλεισει επιτελους η τομη κα μπορεσω αν μη τι αλλο να κανω ενα ντουζακι της προκοπης. Μια βδομαδα τωρα ειναι ολοκληρη περιπετεια το πλυσιμο: ντουζ απο τη μεση και κατω, μετα σκυφτη για να κανω τα μαλλια με ενα χερι μισοκουλο και μετα μασχαλες τοπικα και με μωρομαντηλα. Θελω ενα κανονικο ντουζζζζ!!!!:evil::evil::evil:

Μα γιατι αραιωσαμε τοσο πολύ??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

ριτα καθε ποτε πατε παιδίατρο? απλα μου φαινεται οτι το αναφερεις συχνα γι αυτο ρωταω. Εμεις μια φορά το μήνα πάμε και τα υπολοιπα από τηλ.

Για παράδειγμα τον πήρα σημερα γιατί δεν το βλέπω να τα καταφέρνουμε με το θηλαστρο και πρεπει σιγα-σιγα να της δινουμε και καποια γευματα συμπληρωμα γιατι τελειωσε σχεδον και οσο ειχαμε στην καταψυξη

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ριτα καθε ποτε πατε παιδίατρο? απλα μου φαινεται οτι το αναφερεις συχνα γι αυτο ρωταω. Εμεις μια φορά το μήνα πάμε και τα υπολοιπα από τηλ.

Για παράδειγμα τον πήρα σημερα γιατί δεν το βλέπω να τα καταφέρνουμε με το θηλαστρο και πρεπει σιγα-σιγα να της δινουμε και καποια γευματα συμπληρωμα γιατι τελειωσε σχεδον και οσο ειχαμε στην καταψυξη

μια φορα τον μηνα παμε ...ομως ειναι σωστη η παρατηρηση σου;) καποιες φορες που το αναφερω εννοω τον παιδιατρο του ικα κ αλλες φορες την ιδιωτικη. τωρα θα παμε στην ιδιωτικη να μας κανει εμβολιο να δει αν κ παλι χασαμε βαρος(αν χασαμε θα εχουμε προβλημα:?:?:?:?) κ να μας δωσει οδηγιες για στερεες τροφες που ειπε οτι θα αρχισουμε 15 με 19/10 ......

88M1p3.pngycQap3.png

πωπωωω!! καινουριες κακες συνηθιες!

εκει που κοιμοταν ωραια κ καλα, ξυπνησε με κλαματα κ δεν ξανακοιμοταν ουτε ηρεμουσε με τπτ. με το που την πηρα αγκαλια κ της εδωσα πιπιλα αμεσως κοιμηθηκε. παω να την αφησω στο κρεβατι κ παλι τα ιδια!!

κ τωρα απλα καταληξαμε να σας γραφω με το μωρο να κοιμαται στην αγκαλια μου....

αυτα δεν τα εκανε ουτε νεογεννητο, τι την επιασε τωρα??:confused::shock:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...