Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

mary? κοντευει ο ασπρουλης τους 5 μηνες ε? πωπω !!!!!!!!!

δεν μου λες θα αρχισετε τωρα στερεες τροφες?σου εχει πει η παιδιατρος με τι ?

mpoumpou μου !!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακι?:tongue::tongue:

Μέσα Οκτωβρίου θα τον δει η γιατρός και θα μας πει. Είναι φούσκας και νομίζω ότι θα το τρενάρουμε όσο μπορούμε.

Κορίτσια, τα μωρά σας έχουν μαλλιά;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(((((Λουλουδίτσα μου)))))

Είδα το μήνυμά σου κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να απαντήσω λόγω ανωτέρα βίας... Μετά ξεχάστηκα. Ντρέπομαι, αλλά ψέμματα να πω;

Τι κάνεις βρε μπουμπούκα; Πώς είσαι; Πώς τα περνάς;

Εγώ δεν είχα Η/Υ, έλειπα... Τώρα είμαι παρούσα και θα μπαίνω όσο μπορώ πιο συχνά.

Καλά ειμαι λουλουδίτσαααααα...

εδω καθε μερα τρελαινομαι με το μικρο μπουγκακι μου..(μικρό που λεει ο λογος 8200 εχει φτασει!!)

Γενικα τρεχω πολύ, μωρό, δουλεια, σπιτι κτλ και νιωθω τρελη κουραση αλλα ειμαι αισιοδοξη και χαρουμενη...

Ξεκινησα και πιλατες και εχω και δυο ωρες μονο για μενα!!

Εσυ πες μας νεάκια...:D:D:D μας ελειψες

mpoumpou μου !!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακι?:tongue::tongue:

ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μέσα Οκτωβρίου θα τον δει η γιατρός και θα μας πει. Είναι φούσκας και νομίζω ότι θα το τρενάρουμε όσο μπορούμε.

Ο δικός μου πάρα πολλά απο τοτε που γεννηθηκε...ψιλοπεφτουν τωρα με το τριψιμο στο στρωμα αλλα καλα κρατουν...

Να σε πω κιουρια μου - ανοιξες ξανα το φεις σου??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Αύριο θα μεταλάβει ο σπόρος! :D

πρωτη φορα θα τον πας ? :D

λιγα ξανθουλικα εχουμε εμεις, λιγο παραπανω απο χνουδακι, τωρα σαν να αρχιζουν καπως να μεγαλωνουν (γμτ δεν εχεις κ φεις να μας δεις) εσενα???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Δεν το άνοιξα, αλλά μόλις το κάνω θα σας στείλω πμ.

Αύριο θα μεταλάβει τρίτη φορά. Ξερογλύφεται ο ποντικός!

Θα προσπαθήσω να τον πηγαίνω κάθε Κυριακή (εγώ που πήγαινα εκκλησία 2-3 φορές το χρόνο...). Να σας πω την αμαρτία μου, πολύ εκνευρίζομαι που με σπρώχνουν κάτι κυριούλες στην ουρά και δεν υπολογίζουν ούτε τη γκρίνια, ούτε τη νύστα του μωρού...

Τώρα πάω γιατί το νερό είναι επιτέλους έτοιμο.

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημέρα κοριτσαρες....η μαριελιζα μου δεν λέει να κοιμηθεί αυτή την ωριτσα μεχριτις 9 και,που θα πάμε στην εκκλησία για την Τρίτη μας κοινωνία...κ προβλεπωνα την ξυπναω πιο μετά....κατα τα αλλά χτες όλη μέρα δεν γκρινιαξαμε καθόλου για τα δόντια μας,μα καθόλου.εμείς την επόμενη Κυριακή θα αναχωρησουμε ξανά για το σπιτάκι μας...2βδομαδες κοντά 3 με τον μπαμπά της η μικρή κ με έχει γραμμένη σχεδόν σας λέω μιας κ τόσες ώρες μαζί με τον μπαμπά της εννοείται πως δεν έχει περαεσει ποτέ μέχρι τώρα... Κ έχουν καταευχαριστηθει ο ένας τον άλλον.καλημεεερα

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα σε ολες τις κοπελιες!

μαιρουλα εχει μαλλακια αλλα κι εμενα εχουν μεινει πιο πολλα στα σημεια που δεν τριβεται στο στρωμα...

γενικα ομως μου φαινεται σαν να του φυτρωνουν καινουρια!

νεκταρια οντως μερικες γιαγιαδες στην εκκλησια ειναι πολυ περιεργες αλλα ειναι της ηλικιας,απλα μην δινεις σημασια...

καλη κοινωνια σημερα!

mpoumpouka μην χανεσαι...:D

ο μικρουλης καλα?

για πες το πιλατες καλο? βοηθαει? ειναι πολυ ακριβο?

εμας ο μικρος πηγε 60cm και 6,100kg....

ακομα φοραμε μερικα ρουχα 0-3 μηνων....................:shock:

βρε κοριτσια θελω να του παρω χαλι απο εδω...

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=81&option=com_virtuemart&Itemid=124

(να ναι καλα το καλαμαρακι με τις προτασεις του...:D)

αλλα δεν ξερω αν κανει λογω της συνθεσης του...

ριτακι εσεις πηρατε?

θυμαμαι παλιοτερα ειχα διαβασει πως για τα μικρα παιδια επιτρεπεται μονο ολομαλλο...θελω να ρωτησω την παιδιατρο γιατι αυτα τα σχεδια αν και ακριβα ειναι πραγματικα υπεροχα!!!

καλη Κυριακη!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

kαλημερα!

ομρφη κυριακη ε?!

ετοιμαζομαστε για βολτουλα κ μετα αν ο μικρουλης ειναι καλο παιδακι θα παμε κ σε ταβερνακι......εχουμε τΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟσο καιρο να το κανουμε αυτο !

pasxalitsa ναι εμεις παραγγειλαμε μοκετα.ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε κανενα προβλημα απλα προτεινε οχι απο ακρη σε ακρη καλυτερα για να μπορω οσο γινεται να την σηκωνω . παρηγγειλα λοιπον την μοκετα σαν ενα μεγαλο τετραγωνο . ρωτα κ τον δικο σου γιατρο βεβαια γιατι απο οτι εχεις παρατηρησει ο καθενας λεει τα δικα του

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

οκ να ρωτησω κατι??ενταξει να βαλουμε ενα χαλι να ζεσταθει ο χωρος του μωρου...εχετε σκεφτει οτι το δωματιο των μωρων μας ουσιαστικα το διαμορφωνουμε οπως εμεις το θελουμε κ κυριως γιατι εμεις τοχουμε αναγκη να το βλεπουμε οπως το βλεπουμε,μιας κ τα μικρα μας για να εχουν αποψη κ να την πουνε κιολας θα περασουν πολλα χρονια???μηπως νομιζουμε οτι οταν θα αρχισει να μπουσουλαει θα παραμεινει στο δωματιο του μονο???δεν θα μπουσουλησει κ σε αλλους χωρους???εχετε σκεφτει ποσες ωρες την μερα απο εδω κ περα θα αφηνετε το μωρακι σας στο δωματιο του..αλλιως ρωτηστε???ή μηπως στους υπολοιπους χωρους του σπιτιου δεν εχουμε πολλων ειδων αλλα χαλια κ σκονη??????μηπως οι γιατροι γινονται υπερβολικοι?τοσους μηνες δηλ το παιδι ζει μεσα σε μια γυαλα???εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι θα λερωνεται το δωματιο της καθολου,εκτος αν θα εχω καθε μερα επισκεπτες ,οι οποιοι θα κανουν περαντζαδα στο δωματιο της..εεε...δεν νομιζω....ουτε εχω σκοπο να περπατω με τα παπουτσια μου στο σπιτι ετσι απο ακρη σε ακρη...ενα αρκετα μεγαλο χαλι,δεν ξερω βεβαια αν το χαλι-απο ακρη σε ακρη-θαναι το ιδιο,δεν νομιζω οτι θα μαζευει ντε την απειρη την σκονη εκει μεσα,συμφωνα με τις δικες μου σκεψεις....ουτε οτι θα ειμαστε ολες μας με μια ηλεκτρικη στο χερι καθε μερα ακομα κ για ενα πιο μικρο χαλι πιθανως...πριν το παραγγειλω κ εγω το χαλι μας ,ετυχε κ συζητησα με πολλες μανουλιτσες,πιο παλιες κυριως με μεγαλα παιδια..ολες μου ειπαν να μην γινομαι υπερβολικη.οσες πηραν μικρο χαλι,μετανιωσαν τα ΤΖΑΜΠΑ λεφτα που εδωσαν κ οσες δεν πηραν δεν ειχαν ποτε κανενα προβλημα,για τους πιο πανω λογους...σας γραφω τις σκεψεις μου....αν βοηθησουν καμια να αποφασισει....αλλιως στα σκουπιια κατευθειαν

αααα!!!!!!!!!!!!!!!αυριο γινομαστε 5 μηνων.........................................yesssssssssssssssssssssssssss

.

να με κ εγωωω χάθηκα λίγο χθες πήγα για δουλεια το απογευμα κ μετα οταν ηρθα ειδα οτι δεν ειχαμε ρευμα ολο το απογευμα μεχρι τισ 11μμ κ ετσι δεν σασ διαβασα πηγα για υπνο πολυ κομματια αυτεσ τισ μερεσ ισωσ φταιει κ η βροχη κ το κρυο

τα παιδια καλυτερα ο ιασονασ τα ιδια πολυ ορο κ ρούφηγμα τισ μυτεσ γκρινια γκρινια γκρινια ιδικα οταν θελει να κοιμηθεί κλαιει με κλειστα τα ματια κ κοιματε μετα απο κανα τεταρτο

εγω τουσ εχω χαλακια μονο στη μεση του δωματίου δεν ζορίστηκα κ πολυ τι να τουσ παρω οτι μου αρεσε πηρα ,σιγα μια σκουπα βαζω κ το καλοκαιρι τα πλένω πάντως οχι μαλλινα βγαζουν πολυ χνουδι κ οχι βελέντζα κρύβει πολυ βρομια .μμμ τι αλλο α για τα βαφτιστικα εμενα τα πηρε απο τα prenatal το πηρε για χρονο αλλα χλομο να του κανει την ανοιξη κ σε ολα τα παιδια εχω βαλιτσεσ κ μαλιστα του γιωργου την εχω παρει σε ταξιδι ειναι βολικεσ τισ Δαναησ ειναι κυλινδρικη σαν κουτι απο καπελα απο lapin πιο ρομαντικη

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εγω για τα χαλια το μονο που εχω να πω (οπως ειχα πει κ παλιοτερα χιχι) ειναι οχι στη μοκετα απο ακρη σε ακρη για το αναπνευστικο τους...ως ασθματικη πραγματικα πιστευω ειανι πολυ σημαντικο να προσεξουμε πολυ τα πνευμονακια τους....κ το ιδιο βεβαια ισχυει κ για τους μεγαλους..αν ζεις σε χωρο με υγρασια κ σκονη πολλα μπορουν να δημιουργηθουν....τωρα για τη συνθεση των χαλιων δεν γνωριζω τιποτα αχαχαχ....ειχα ενα τελειο χαλι στο δωματιο μου απο τους γυφτους κ ηταν μια χαρα...επισης απαγορευοντε οι φλοκατες για τους ιδιους λογους...ξερετε το ασθμα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι οτι γεννιεσαι με αυτο αλλα σου δημιουργειται για καποιο λογο κ ειναι πανευκολο να γινει δυστυχως

αυτο εννοω κ εγω...γιατι μπορει να μην ειμαι ασθματικη αλλα εχω αλλεργια στην σκονη κ κυριως σε συνθετικα...(θυμηστε μου να σας πω την εμπειρια μου φετος οταν πηγα σε lapin καταστημα να χαζεψω βαφτιστικα κ απο την τοση σκονη πουχαν μεσα τους..κοντεψα να πεθανω...)

οποτε τι και αν εχεις μικρο χαλι στο παιδικο δωματιο αλλα ολο το υπολοιπο σπιτι ειναι ντυμενο βαρυα....κ μεσα στην σκονη...αλλα δεν νομιζω οτι πλεον κοπελες απο την νεα γενια ντυνουν τα σπιτια βαρυα....κ τα αφηνουν μεσα στην σκονη..οσο ανοικοκυρευτες κ ας μας λενε οι παλιες....νομιζω οτι αν φροντιζεις το σπιτι σωστα κ εχεις καποιους κανονες σε θεματα υγειινης για παπουτσια κλπ ,μπορεις να αγορασεις αν οχι απο ακρη σε ακρη χαλι ,τουλαχιστον καποιο αρκετα μεγαλο !!!!εγω βεβαια εχω ζεστο σπιτι κ δεν μενω ουτε ιωαννινα ουτε αγγλια,δεν χρειαζομαι μεγαλα χαλια ...γιαυτο εχω απο ακρη σε ακρη μονο εναν διαδρομο ..επισης σε πιο μικρα χαλια,βρισκω πιο ωραια σχεδια....ειδικα το δωματιο της μικρης μου ειναι το πιο ζεστο σε 120τμ.την τυχερη!!..κ δεν θεωρω οτι θα χρειαστω ακομα καποια μοκετα....ισως αλλαξω για κατι καλυτερο του σαλονιου που ειναι πολυ μοντερνο,αλλα εχει κροσσια κ οταν θα αρχισει αν αρχισει να μπουσουλαει η μικρη θα εχω προβλημα....θα μου πεις,θα το αφησεις γυμνο το πατωμα????αλλα κ θερμανση επιδαπεδια εχω αλλα κ τοσα λεφτα που εχω σκασει για ωραιο σχεδιο στα πλακακια,δεν ειναι κριμα να τα κρυψω???

ααα..παιζει να μου πλεξει κ μια φιλη μας ενα χαλακι που να μοιαζει με ζωο...δεν μπορω να σας το εξηγησω ακριβως..μου το εδειξε σε ενα περιοδικο...μου κεντησε -η χρυσοχερα!!- στο σετ σεντονια που μου εφερε στα βαφτισια το ονομα της ελισσαβετ μου πανω!!!κοριτσια τελειο..οποτε μου φτιαξει το χαλακι θα σας το δειξω...

κοριτσια sos ερωτηση...

μας δανεισαν αυτο...

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=270&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=142

ξερει καμια αν μπορω να βαλω τα καλυμματα στο πλυντηριο?

δοκιμασμενα ομως μην τα χαλασω και αγοραζω αλλο ε...?????????:lol:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...