Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι θα κρατήσει ακόμα το παιδεμα, μπορει και μηνα....

η πεθερα μου ευτυχως τελειωσε χθες τα περισσοτερα της μετακόμισης και λεει απο αυριο βραδυ να ερθει μονιμα και κανονικα.

εγω ηταν να παω Δευτερα στη δουλεια αλλα πολυ χλωμό το βλέπω, το δεξί μου χέρι δεν είναι ... πλήρως λειτουργικό και Τρίτη θα πάω στη γιατρό και ήλπιζα να μου βγάλει το σωληνάκι αλλά μου είπε ότι η κοιλότητα ήταν πολύ μεγάλη γι αυτό το πιθανότερο είναι απλά να τραβήξει το σωληνάκι λίγο πιο έξω μέχρι να θρέψει από κατω...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα

και εμεις κοντομανικο κορμακι κ σεντονακι κ σκεψου οτι στην αιγινα εχει πολλη υγρασια,μιας κ ειμαστε 10 μ. απο παραλια....αλλα ο καιρος ειναι σχετικα καλος ,οποτε δεν χρειαζεται κατι παραπανω....1 -2 μερες χρειαστηκε μονο κ της φορεσα ενα φθινοπωρινο μακρυμανικο μπλουζακι απο πανω...βαμβακερο λεπτο ε.....οχι τυπου πιτζαμακι!! μεσα στη μερα οταν γυριζουμε γυρω γυρω,μπορω να πω οτι την ντυνω πολλες φορες πιο πολυ...λογω δροσιας κ αερα...φουστα ή κολαν ,καλτσες,μπλουζα μακρυμανικη κ ζακετακι,καθωτι νησι κ την εχει την δροσια του μεχρι το απογευμα για τα καλα κυριως στη σκια

...καλα τα στρουμφακια τρελα....οποια το στειλε..τελειο...θα ψαξω κ αλλα τετοια πιο παιχνιδιαρικα...της αρεσουν πολυ...μεχρι τωρα δεν τρελαινοταν ιδιαιτερα αλλα πλεον λες κ κατι αλλαξε .....ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!τοσο καιρο τι και αν τραγουδουσαμε τπτ!!!εμεις εντωμεταξυ δεν της διαβαζουμε ουτε της δειχνουμε εικονες,γιατι απο ο,τι διαβασα κ μας ειπε κ ο παιδιατρος ειναι παρα πολυ μικρα, δεν καταλαβαινουν ,αλλα απλα νιωθουν οτι τους μιλαμε κ τους δινουμε εξτρα σημασια...οσον αφορα τις εικονες σαν εικονες,δεν τις καταλαβαινουν ουτε αυτες στο παραμυθι ή την ιστορια που λεμε...αλλα τις καταλαβαινουν σαν παιχνιδακι...μας εδωσε μια λιστα απο παιχνιδια κ δραστηριοτητες που κατα 90% δικαιολογουνται κ στην δικια μας ηλικια κ σε αλλες...

εμας απο 2 πμ βρεχει καταρρακτωδως...η θαλασσα εχει γινει ενα με την πρων παραλια...και μεχρι βαθεια μεσα στο πελαγος,ειναι μεσα στο χωμαπαει το γαλαζιο της θαλασσας που λεμε,πλεον ειναι χρυσο μπρονζε...το τι μαντρες επεσαν,το τι δεντρα ξεριζωθηκαν,τι δρομοι χαλασαν..μαγαζια καταστραφηκαν και οχι απο τον αερα αλλα απο την πολλη βροχη...βεβαια τα ρουχα της μπεμπας πλυθηκαν με βροχινο νερο.....ολο το βραδυυυυυ....ε,κατι ειναι κ αυτο...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

τι εγινεεεεεε?το κλεισαμε το καφε σημερα???

εγω μολις κοιμησα το μπουμπουκι μου!!πολυ κλαμα σημερα κ οτι εβρισκε στο στομα με μανια!!κ τα χερια της!!ελπιζω να βγουν γρηγορα τα δοντακια μας!!

rXrPp3.png

καλε!!!!!!!!!

οντως το κλεισαμε σημερα τι γινατε ολες ?

εγω ειχα κοσμο σπιτι απο νωρις, μαγειρεψα κτλ.......... αχ ωραια ηταν :rolleyes: κ το μικρακι ιδιαιτερα ηρεμο σημερα ...... φανταστειτε κοιμαται εδω κ μισγ ωρα! :roll::roll::roll::roll: πραγμα περιεργο για το δικο μου παιδακι, ποτε δεν εχει κοιμηθει απο τις 11.30 εχω βαλει στοιχημα με τον αγγελο ο οποιος λεει οτι θα ξυπνησει παλι . για να δουμε ...........

παω να πλυνω κανενα πιατο κ να τακοτοποιησω την κουζινα κ ερχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

κι ειπα οτι θα κλειδωνα αλλα παλι το ριτακι θα το κανει...;)

εμενα μολις κοιμηθηκε αλλα πολυ γκρινια..................

γιατι εμεις νομιζουμε οτι νυσταζει και τον βαζουμε στην κουνια και αυτος οχι και "παλευουμε" μεταξυ μας...

δεν φταιει αλλα ωρες ωρες θελω να κοιμηθει νωριτερα...

ειχαμε κατι δουλειες σημερα,δεν τις τελειωσαμε...το αλλο σκ.............:rolleyes:

εντωμεταξυ ανεβαινει και η ζυγαρια...πικρα!

α,κοριτσια πουλαω αυτο και ειπα να το βαλω πρωτα εδω μηπως ενδιαφερεται καμια σας...

ειναι σχεδον αχρησιμοποιητο και το δινω 20€

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://static.letsbuyit.com/filer/images/uk/products/original/207/52/fisher-price-precious-planet-2-in-1-wind-up-mobile-20752720.jpeg&imgrefurl=http://www.letsbuyit.co.uk/product/29660979/baby-toiletries/fisher-price-miracle-milestones-musical-dashboard&usg=__fkj1ucj32lw2798inGktTx3lqkg=&h=375&w=500&sz=15&hl=el&start=37&zoom=1&tbnid=hpICHmAD-uMfbM:&tbnh=140&tbnw=173&prev=/images%3Fq%3Dfisher%2Bprice%2Bmobile%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:10%2C646&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1273&vpy=418&dur=655&hovh=194&hovw=259&tx=142&ty=112&ei=PGKeTOe8CeiK4gaatvifDQ&oei=I2KeTIbzGtaSjAfrmsWCDQ&esq=2&page=2&ndsp=39&ved=1t:429,r:28,s:37&biw=1659&bih=760

παραλαβη απο κεντρο

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

τελικα το στοιχημα το κερδισε ο αγγελος γιατι ξπνησε ο μικρουλης:mrgreen:

πηγα βολτα τον σκυλο κ τον ακουγα απο κατω που εκλαιγε. τωρα τον ταιζει ο μπαμπας του κ νομιζω οτι θα μετα θα κανει οριστικα νανι μιας κ ειναι κ η ωρ του !

πως μου ειστε?

88M1p3.pngycQap3.png

τελικα το στοιχημα το κερδισε ο αγγελος γιατι ξπνησε ο μικρουλης:mrgreen:

πηγα βολτα τον σκυλο κ τον ακουγα απο κατω που εκλαιγε. τωρα τον ταιζει ο μπαμπας του κ νομιζω οτι θα μετα θα κανει οριστικα νανι μιας κ ειναι κ η ωρ του !

πως μου ειστε?

Καλά. Σχέδον δηλαδή...

Πες μου βρε Ριτάκι : σε τι κατάσταση είναι το σπίτι σας; Το δικό μας είναι διαρκώς ακατάστατο... Για την καθαριότητα δεν το συζητώ! Πάντα βρώμικο μου φαίνεται... Είμαι σε απόγνωση. :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

κοιτα προσπαθω καθε μερα να κανω τα βασικα ......... ξεσκονισμα, σκουπισμα σφουγγαρισμα ετσι ωστε να ειναι σε κατασταση "οσα βλεπει η πεθερα"

εχω κ τον σκυλο κ δεν μπορω να το αφηνω πολυ....μπορω δεν μπορω τα κανω πριν κοιμηθω τουλαχιστον ......

απο κει κ περα 1 φορα στις 15 περιπου τραβαω καναπεδες κ κρεβατια κ επιπλα οσο γινεται για να κανω κ απο πισω (αυτα που δεν βλεπει η πεθερα:tongue:)

σε καμια περιπτωση δεν ειναι οσο καθαρο θα ηθελα

δεν θα σχολιασω το χαος του καναπε.........παντου παιχνιδια ΠΑΝΤΑ , πανια πιπιλες φωογραφικη:P

τωρα για παραδειγμα .....απλωσα ενα πλυντηριο κ σφουγγαρισα η ερμη μανα

88M1p3.pngycQap3.png

τι κανετε κουκλιτσες μου??

τα μπεμπεκια??

εμας κοιμαται επιτελους το νινι πολυ γκρινια αυτες τις μερες και τιγκα σαλιο...

Μαιρουλααααααααααααααααα!!! Επεστρεψες?? καθε μερα σκεφτομουν που πηγε αυτο το κοριτσακι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τι κανετε κουκλιτσες μου??

τα μπεμπεκια??

εμας κοιμαται επιτελους το νινι πολυ γκρινια αυτες τις μερες και τιγκα σαλιο...

Μαιρουλααααααααααααααααα!!! Επεστρεψες?? καθε μερα σκεφτομουν που πηγε αυτο το κοριτσακι!

(((((Λουλουδίτσα μου)))))

Είδα το μήνυμά σου κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να απαντήσω λόγω ανωτέρα βίας... Μετά ξεχάστηκα. Ντρέπομαι, αλλά ψέμματα να πω;

Τι κάνεις βρε μπουμπούκα; Πώς είσαι; Πώς τα περνάς;

Εγώ δεν είχα Η/Υ, έλειπα... Τώρα είμαι παρούσα και θα μπαίνω όσο μπορώ πιο συχνά.

2522daf9de.png

swGop2.png

mary? κοντευει ο ασπρουλης τους 5 μηνες ε? πωπω !!!!!!!!!

δεν μου λες θα αρχισετε τωρα στερεες τροφες?σου εχει πει η παιδιατρος με τι ?

mpoumpou μου !!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακι?:tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...