Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι ότι αν το παιδί δεν έχει διάθεση για ύπνο, από το να κουράζεσαι προσπαθώντας να το κοιμήσεις και από το να εκνευρίζεται από το κούνημα, το νανούρισμα και τα συναφή, ίσως είναι προτιμότερο να τον αφήσεις ή ακόμα καλύτερα να τον κουράσεις με παιχνίδια. Μετά από μόνος τους θα κοιμηθεί. Το έχεις δοκιμάσει;

Εγώ δεν τον έχω νανουρίσει ούτε μία φορά. Φροντίζω να τον κουράζω αρκετά και μετά το μπάνιο, τον ταϊζω με χαμηλωμένο το φωτισμό (πάντα στο υπνοδωμάτιο) και τον βάζω στο κρεβάτι του. Τον αφήνω εκεί και κοιμάται μόνος του. Αυτό από την πρώτη κιόλας μέρα.

Έχω κι άλλα να πω... Να πω ή σε κουράζω;

2522daf9de.png

swGop2.png

εμεις βαφτιζουμε 26/12 κ ο νονος θα παρει ωραια ρουχαλακια να φοριουντε κ μετα....οχι κουστουμια κλπ....κ δεν θα εχουμε κουτι βαπτισης...ειμαστε λιγο πρακτικοι ανθρωποι...το κουτι θα μεινει στην ελλαδα κ θα σκονιζεται..μαλλον θα μας κανουν τσαντα ταξιδιου για τον μικρο :rolleyes:

κι εμας βαλιτσα ταξιδιου θα μας κανει ο νονος...ευτυχως γιατι τα κουτια δεν τα συμπαθω..πιστευω πως δεν εχεις τι να τα κανεις μετα...

κι εμενα μολις κοιμηθηκε...

αφηστε τωρα γιατι γυρναει συνεχως μπρουμυτα αλλα δεν βολευεται να κοιμηθει με τιποτα...και πρεπει να τον γυρναω και παλι απ την αρχη...

πλακα εχει!

Mαιρουλα περιμενω pm...:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

mary μην ρωτας βρε ........ δεν υπαρχει λογος. εδω ειμαστε για να ανταλασουμε κυριως αποψεις. φυσικα κ θελω να ακουσω .....

παντως δεν τον νανουριζω......

νυσταζει αφανταστα(ειναι ξυπνιος απο τις 6 τοαπογευμα.......

ημουν στο δωματιο(σκοτεινο) κ κεινος στην κουνιατου. κ απλα κανει σαν να μην τον βολευει κατι κ βογγαει..... τα ματια κλειστα κ πιπιλαει χερια πανια πιπιλα......

κοιμηθηκε τελικα........

ετσι κανει 4 μηνες σχεδον ..... 12.30 κοιμαται περιπου ........ απλα πριν τον ειχα μεσα στο σαλονι στην αγκαλια μου , ενω κ μια βδομαδα τον βαζω στο περκοκρεβατο

88M1p3.pngycQap3.png

Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα κουτιά με τα φρου φρου και τα αρώματα.

Το δικό του ήταν οβάλ ντυμένο με λευκό ύφασμα και το καπάκι μπεζ με πουά λευκό. Και η λαμπάδα χωρίς τούλια και κορδέλες.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το εξής : θα βάλει τα ρούχα ο νονός στη βαλίτσα; Νομίζω μια φορά κάτι πήρε το μάτι μου. Για πείτε μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι στην βαλιτσα...

καληνυχτααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νυσταξα και το πρωι εχουμε δουλειες....

δειχνει τρελη βροχη αυριο...για να δουμε.........................

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!!!!!!!

καλο και δροσερο σκ!!!

andith μπραβο στην μικρη σας,ειδες μεγαλωνει..............;)

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέραααα!!! Και καλό σ/κ σε όλες!

Τι μου κάνετε?? andith 210?? εμεις με το ζορι παλευουμε τα 130...

Εγω παλευω ακομη με γαζες και θηλαστρα. Θα γυρισουμε και αυριο Θεσ/νίκη και να δω τι θα κανω χωρις τη βοηθεια της μαμας. Ευτυχως θα εχω τουλαχιστον την πεθερα μου.

Να σας ρωτησω μηπως εχετε ξανακουσει κατι γιατι το ψαχνω και στο parents και δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο. Μετα την επεμβαση, εκτος απο το οτι μειωθηκε πολυ το γάλα μου, έχει αλλάξει τελειως και σε υφη-σύσταση! Δλδ είναι πολύ πιο αραιό, οταν το αφληνω στο ψυγείο δε μαζευεται πάνω το λίπος όπως πριν και ουτε αφηνει ψιλοϋπολοιματα στο μπουκάλι όπως πριν....

Αυτα, κατα τα άλλα περιμένουμε σήμερα να ερθει και ο μπαμπας μας και να μας βρει πιο γκρινιαρες απο οτι μας αφησε. Τα παιχνιδια μας ακομα να απλωσουμε χερι να τα πιασουμε...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα μανουλες!

βροχερη μερα ε ?

μ........ να βγαζουμε χειμωνιατικα σιγα σιγα?

το μικρακι σηκωθηκε 8 το ταισα κ τωρα το εχω στο διπλο με τον πατερα του κ τον σκυλο κ κοιμουνται κ οι 3!

naya μου ακομα παιδευεσαι ? :(:(:( αχ κοριτσι μου . η πεθερα μετακομισε?θα σε βοηθησει?

καλημερα pasxalitsa !!!!!!!

andith ειδες το ολγακι?εκανε την εκπληξη !!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...