Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

με τι τα κοιμιζετε το βραδυ...

εγω με μακρυμανικο φανελακι,σεντονι και πικε κουβερτα...

λιγα ειναι?

Με κοντομανικο φανελακι και σεντονι, αλλα παιζει ρολο και η θερμοκρασια του σπιτιου και το παιδι. Ο δικος μου ιδρωνει ευκολα και γκρινιαζει οταν ζεσταινεται.

Κοιμαται 2,5 ωρες...........:Dεχει να το κανει αυτο μεσα στην ημερα απο τον Ιουλιο.............συνηθως ειμαστε στα 3 μισαωρα:evil:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koριτσια ομολογω οτι δεν το ειχα ξανακουσει αυτο με το γαλα σε συνδιασμο με κιρντετε :rolleyes: δεν ξερω δεν ετυχε, δεν το σκεφτηκα, δεν ρωτησα........

εσας σας το προτεινε παιδιατρος ?

88M1p3.pngycQap3.png

ελενη μια απτα ιδια κ εγω με κοντομανικο κ σεντονακι ..... κ καλτσουλα . δεν ξερω αν κανω καλα αλλα κ μενα ιδρωει απιστευτα. στην διαρκεια της μερας που εχω ανοιχτα κ ισως κανει ρευμα τοτε του βαζω κνενα παντελονακι φορμιτσας

fairy πως τα παει ο γιωργης με το φαγακι ?τι αλλο δοκιμασε εκτος απο δημητριακα ?

88M1p3.pngycQap3.png

pasxalitsa εμεις κοιμομαστε κατα τις 9-9μιση!!οσο κ αν προσπαθησα να την αργησω γκρινιαζει κ κλεινουν τα ματια της σπανια κοιμαμαστε μετα τις 10,οποτε κοιμομασταν συνηθως ξυπναει 2 η 3 αλλα χτες το πηρε μεχρι τις 6!!δεν ειμαστε κ φαγουδες!!

α,μια χαρα ειστε...εμεις σαν της ριτας 11-12...αστα...

εγω σερνομαι και ο μικρος duracell...:tongue:

Τα κοστουμάκια με τις γραβατούλες και τα παπιγιόν και τα καπελάκια δεν μου λένε και πολλά... :? Μου αρέσουν ρουχαλάκια που φοράνε και οι άντρες μας. Παντελόνι, πουκάμισο και ζακετάκι ή μπλούζα ριγμένη στους ώμους. Όσον αφορά τις εταιρίες να πω ότι επέλεξα αυτές που φτιάχνουν ρούχα και για μεγάλους και μάλιστα το ίδιο πουκάμισο, για παράδειγμα μπορεί να το έχει κι άντρας σου. Με pm μπορώ να σου πω περισσότερα.

Γενικά, μην φοβηθείς τα 12μηνα. Είναι στενές οι φόρμες και οι γραμμές. Εμείς του πήραμε 18μηνο πουκάμισο και 12μηνο παντελόνι (ε καλά... δεν νομίζω ότι σε κανά μήνα θα του κάνει). Και στο σύνολο δεν νομίζω ότι θα πληρώσει η νονά περισσότερα από ό,τι αν του έπαιρνε τα κλασικά βαφτιστικά. Καλά... άκουσα κάτι τιμές... Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι! Δεν ξέρουν τι ζητάνε!

Μαιρουλα ωραια που εισαι παλι εδω!

για ριξε ενα pm...ουτε εμενα μ αρεσουν γραβατες κτλ...

οσο για το νουμερο εμενα ειναι 6 κιλα περιπου και 57 ποντους...ισως μας πεσουν μεγαλα αλλα θα το ψαξουμε...

οσο για το αν εχω χρονο για μενα...

το αλλο με τον τοτο το ξερετε?

δυσκολα καθεται ο μικρος μονος του...μαιρη αυτο με την πετσετα το κανω κι εγω...αστα,ξυπναω με πονοκεφαλο στανταρ..:D

ετσι τωρα λουζομαι 7 το πρωι πριν φυγει ο αντρας μου για δουλεια...:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

εγω θα ηθελα να κοιμαται κατα τις 10-10μιση μπας κ τρωει αλλη μια φορα κ δεν ξυπναει τα χαραματα αλλα δεν τα καταφερνουμε!!

κ γω της φοραω εσωρουχακι κοντομανικο κ φορμιτσα απο κατω κ καλτσουλες κ τη σκεπαζω με σεντονακι αλλα στο δωματιο εχει 25-26 βαθμους!

rXrPp3.png

fairy πως τα παει ο γιωργης με το φαγακι ?τι αλλο δοκιμασε εκτος απο δημητριακα ?

α οχι πολλα ακομα...μεχρι 6 μηνων, porridge, ρυζαλευρο, μπανανα, μηλο, αχλαδι, πορτοκαλι...

fairy ειχα κ μια αλλη απορια ...........

τωρα που εχει δοκιμασει κ αλλες γευσεις , θελει το γαλα με την ιδια λαχταρα η του φαινετα "λιγο" ?????

δεν ειδα ακομα διαφορα...με το μπουκαλι κιολας χαλαρωνει κ αποκοιμιεται το βραδυ :)

geia sas koritsares!!!!

kala trelathima sto gelio mairoula kai ego kai o kalos mou!!!!

kai'gop otan exoume exodo sunithos eimai san to guftaki! den exo k polla rouxa kai eimai asta! oso gia to mpanio ta mallia mou einai athlia!!!!! eutuxos ta exo monimos piasmena!

to loukoumaki mou einai kala kai simera perasame polu omorfa me ta traagoudia tis lilipoupolis!!!!!

tou arese arketa, isos ta thumotan pou tou ta evaza oso eimoun eggyos.

peirame kai kanena grammario..6400 jekolisame apo to 6200.

Ti deutera exoume RV me paidokardiologo gia na doume gia to fusima kai tin Tetarti emvolia sto IKA. Meta tha kleiso ena R/V me kanena idioti paidiatro.

Triti anevaino Thessaloniki alla tha epistrepso authimeron kai malista tha fygo noris. Otan arxisoume tis sterees trofes kai tha anevaino thessaloniki tha do mipos kataferoume k sunantithoume me tis voreies!!

Oso gia ton upno koimatai kata tis 11-12 kai xupnaei stis 5-6. Meta erxete gia to upoloipo sto krevvati mas kai koimatai kanena 2oraki akoma.

uDLqp1.png

Τα κοστουμάκια με τις γραβατούλες και τα παπιγιόν και τα καπελάκια δεν μου λένε και πολλά... :? Μου αρέσουν ρουχαλάκια που φοράνε και οι άντρες μας. Παντελόνι, πουκάμισο και ζακετάκι ή μπλούζα ριγμένη στους ώμους. Όσον αφορά τις εταιρίες να πω ότι επέλεξα αυτές που φτιάχνουν ρούχα και για μεγάλους και μάλιστα το ίδιο πουκάμισο, για παράδειγμα μπορεί να το έχει κι άντρας σου. Με pm μπορώ να σου πω περισσότερα.

Γενικά, μην φοβηθείς τα 12μηνα. Είναι στενές οι φόρμες και οι γραμμές. Εμείς του πήραμε 18μηνο πουκάμισο και 12μηνο παντελόνι (ε καλά... δεν νομίζω ότι σε κανά μήνα θα του κάνει). Και στο σύνολο δεν νομίζω ότι θα πληρώσει η νονά περισσότερα από ό,τι αν του έπαιρνε τα κλασικά βαφτιστικά. Καλά... άκουσα κάτι τιμές... Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι! Δεν ξέρουν τι ζητάνε!

kai go kati tetoio skeftomai eidika gia agori den leei ta vaftistika. Skeftomai pantelonaki, poukamisaki kai zaketaki apo DIOR, Burberry, Gant, i kati tetoio gia tou xronou!!!

uDLqp1.png

kai go kati tetoio skeftomai eidika gia agori den leei ta vaftistika. Skeftomai pantelonaki, poukamisaki kai zaketaki apo DIOR, Burberry, Gant, i kati tetoio gia tou xronou!!!

Κι εγώ αυτά είχα στο νου μου, αλλά λέω "άσε... μην αναφέρω μάρκες".

Εμένα μου αρέσουν και τα Ralph Lauren τα πουκαμισάκια τα μονόχρωμα. Τα baby Dior έχουν τέλεια παπουτσάκια και από τα Burberry μου αρέσουν μόνο όσα είναι πολύ διακριτικά και δεν κάνει το καρώ ΜΠΑΜ από χιλιόμετρα. Επίσης παλιότερα έβρισκα και τα Henry Cottons (πριν κάνω το μπόμπιρα) σε κάποια καταστήματα. Δεν ξέρω τώρα αν κυκλοφορούν και πού.

Μια τέτοια "φορεσιά" στοιχίζει γύρω στα € 400-500.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Αυτή τη στιγμή έχουμε 24 βαθμούς στο υπνοδωμάτιο και του φοράω τα εξής : κορμάκι-φανελάκι (πώς τα λέμε αυτά; ), πιτζαμάκι (παντελόνι, μπλουζάκι), καλτσάκια και σε λίγο θα τον σκεπάσω με κουβερτούλα βαμβακερή πλεχτή από αυτές τις τέλειες που έχουν τα mothercare! Είναι πολύ μπεμπέ η κατάσταση στον ύπνο! :tongue: Κατά τη διάρκεια της ημέρας τον ντύνω άντρα! :tongue: Πλάκα έχει ο σαλιάρης! Του φοράω πουκαμισάκι και από πάνω μια σαλιάρα...

2522daf9de.png

swGop2.png

εμεις βαφτιζουμε 26/12 κ ο νονος θα παρει ωραια ρουχαλακια να φοριουντε κ μετα....οχι κουστουμια κλπ....κ δεν θα εχουμε κουτι βαπτισης...ειμαστε λιγο πρακτικοι ανθρωποι...το κουτι θα μεινει στην ελλαδα κ θα σκονιζεται..μαλλον θα μας κανουν τσαντα ταξιδιου για τον μικρο :rolleyes:

to loukoumako tha ton vaftisei i xaderfi mou (tin opoia perimenoume na gennisei apo mera se mera!!!) kai exoume idi pei pos ta vaftistika tha einai eponuma kai oxi vaftistika oste na ta foresei kai meta. Kouti thelo me sxedio ton mikro prigkipa (pou exo skeftei na einai k to thema tis vaftisis) gia na vazoume mesa ta paixnidia i valitsa me to mikro prigkipa (exo vrei sto official site opote an den tin paroume gia ti vaftisi tha tou tin paro ego!)

Mairy ta polo mou aresoun omos exoume para polla giati mas ta fernoun oi xaderfes tou andra mou apo Ameriki pou einai pamfthina ( 10-20 ?).

Vasika ektos apo to onoma den exoume apofasisei oute to pou.

Psaxnoume parathalassio meros me xenodoxeio ;i domateia kai me oikonomiko fagito se stil eite taverna sti thalassa eite sto xenodoxeio kai ;osi polu makria apo tin Athina. exete na proteinete kati (akoma k ligo pio makria einai ok)

uDLqp1.png

εμεις βαφτιζουμε 26/12 κ ο νονος θα παρει ωραια ρουχαλακια να φοριουντε κ μετα....οχι κουστουμια κλπ....κ δεν θα εχουμε κουτι βαπτισης...ειμαστε λιγο πρακτικοι ανθρωποι...το κουτι θα μεινει στην ελλαδα κ θα σκονιζεται..μαλλον θα μας κανουν τσαντα ταξιδιου για τον μικρο :rolleyes:

Φαιρουλίνιους! :tongue: Μάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...