Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα πρεπει να ειχε πολυ γελιο ο μικρος σου...:P

βρε thena μου τι επαθες μωρε...ειναι καλυτερα σημερα ο μικρουλης?

τι υγραντηρα εχεις?

τωρα που το ειπες πρεπει να παρω κι εγω...

με τι τα κοιμιζετε το βραδυ...

εγω με μακρυμανικο φανελακι,σεντονι και πικε κουβερτα...

λιγα ειναι?

andith κοριτσακι μου θελουν πολυ προσοχη τωρα...

κι εγω δεν τον δενω στο ριλαξ και φοβαμαι οτι μια μερα θα τον βρω κατω...:shock:

καλα πως αντεξε τοσες ωρες νηστικη η μικρη??

ερωτηση...οσες βαφτισατε ή βαφτιζετε συντομα ΠΟΥ βρηκατε βαφτιστικα ή τυπου βαφτιστικα σε τοσο μικρο νουμερο?

εμεις θελουμε κατι μοντερνο και απλο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ερωτηση...οσες βαφτισατε ή βαφτιζετε συντομα ΠΟΥ βρηκατε βαφτιστικα ή τυπου βαφτιστικα σε τοσο μικρο νουμερο?

εμεις θελουμε κατι μοντερνο και απλο...

Fena, Hondos Center και Bambineria.

περισσοτερα μετα γιατι ουρλιάζει

2522daf9de.png

swGop2.png

pasxalitsa εμεις κοιμομαστε κατα τις 9-9μιση!!οσο κ αν προσπαθησα να την αργησω γκρινιαζει κ κλεινουν τα ματια της σπανια κοιμαμαστε μετα τις 10,οποτε κοιμομασταν συνηθως ξυπναει 2 η 3 αλλα χτες το πηρε μεχρι τις 6!!δεν ειμαστε κ φαγουδες!!

rXrPp3.png

andith θελω την κορη σου για νυφη λεμε!!!!!!!!!!!!

ο μουργος μοθ ομως κοιμαται 12.30 πειραζει? θα την βαζει για υπνο την ολγα σου κ θα αλονιζει χαχαχαχαχαχαχαχαχα

κοριτσια μου μεγαλη προσοχη.............. μην ξεχνιομαστε κ δεν τα δενουμε....... κ μενα πηγε να πεσει σημερα απο δικια μου μ@λ@κια

pasxalitsa pambineria οντως εχει μικρα νουμερα .....

mary μας εχεις λειψει ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ αληθεια.χαιρομαι ομως που ειστε καλα κ αυτοκολλητοι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

που ειναι ολες σημερα?fairy?

eγω κανω γενικη σημερα ...........τα εχω παιξει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Του έδωσα ζεστό γάλα με μπόλικο κίντερτε και τώρα κοιμάται του καλού καιρού. Χθες το βράδυ κοιμήθηκε κατά τις 23:00 και το πρωί ξύπνησε στις 08:00 για γάλα. Κατά τις 09:00 ξανακοιμήθηκε ως τις 11:00 (το ίδιο και εγώ)! Μας ξύπνησε μια φίλη που ήρθε για καφέ.

Τώρα δεν νομίζω ότι θα κοιμηθεί πάνω από ώρα. Είναι πολύ κινητικός και ζωηρός. Σαν να έχει καταπιεί κομπρεσέρ κάνει! Δεν νιώθω ούτε χέρια, ούτε πόδια... Με έχει ξεκάνει...

Όταν βγαίνουμε έξω αυτός είναι μες τα ωραία του, καθαρός, ντυμένος σούπερ (το ίδιο και ο άντρας μου - μεγάλος λόρδος... - τέλος πάντων :?) και εγώ είμαι σαν την παραδουλεύτρα τους... Με το ζόρι μια βουρτσιά στα μαλλιά και λίγο ρουζ για ξεκάρφωμα... Εσείς πώς είστε; Έχετε βοήθεια; Προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας;

Εγώ για να κάνω μπάνιο πρέπει να έχει κοιμηθεί ο αντρικός πληθυσμός, να έχω ήδη τελειώσει με μπουκάλια, πιπίλες, βρασμένο νερό, να έχω περάσει ένα swiffer, να έχω σφουγγαρίσει (κατά τις 02:00) και αφού κάνω μπάνιο, το μόνο που αντέχω να κάνω είναι να βάλω μια καθαρή πετσέτα στο μαξιλάρι μου και να ξεραθώ με βρεγμένα μαλλιά... :cry: Ναι, ναι, ναι : μια ωραία πρωία θα βρω μανιτάρια φυτρωμένα στο μαξιλάρι μου από την υγρασία (για να μην πω και στο κεφάλι μου). Όλη μέρα είμαι σαν ούφο... Αχ...

Θέλω διακοπές και λεφτά! Πολλά λεφτά! Να μου κρατάνε το μωράκι λίγες ώρες την ημέρα, να με λούζουν, να με χτενίζουν, να μου κάνουν νύχια... Αυτά τα ολίγα... Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια...

2522daf9de.png

swGop2.png

Του έδωσα ζεστό γάλα με μπόλικο κίντερτε και τώρα κοιμάται του καλού καιρού. Χθες το βράδυ κοιμήθηκε κατά τις 23:00 και το πρωί ξύπνησε στις 08:00 για γάλα. Κατά τις 09:00 ξανακοιμήθηκε ως τις 11:00 (το ίδιο και εγώ)! Μας ξύπνησε μια φίλη που ήρθε για καφέ.

Τώρα δεν νομίζω ότι θα κοιμηθεί πάνω από ώρα. Είναι πολύ κινητικός και ζωηρός. Σαν να έχει καταπιεί κομπρεσέρ κάνει! Δεν νιώθω ούτε χέρια, ούτε πόδια... Με έχει ξεκάνει...

Όταν βγαίνουμε έξω αυτός είναι μες τα ωραία του, καθαρός, ντυμένος σούπερ (το ίδιο και ο άντρας μου - μεγάλος λόρδος... - τέλος πάντων :?) και εγώ είμαι σαν την παραδουλεύτρα τους... Με το ζόρι μια βουρτσιά στα μαλλιά και λίγο ρουζ για ξεκάρφωμα... Εσείς πώς είστε; Έχετε βοήθεια; Προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας;

Εγώ για να κάνω μπάνιο πρέπει να έχει κοιμηθεί ο αντρικός πληθυσμός, να έχω ήδη τελειώσει με μπουκάλια, πιπίλες, βρασμένο νερό, να έχω περάσει ένα swiffer, να έχω σφουγγαρίσει (κατά τις 02:00) και αφού κάνω μπάνιο, το μόνο που αντέχω να κάνω είναι να βάλω μια καθαρή πετσέτα στο μαξιλάρι μου και να ξεραθώ με βρεγμένα μαλλιά... :cry: Ναι, ναι, ναι : μια ωραία πρωία θα βρω μανιτάρια φυτρωμένα στο μαξιλάρι μου από την υγρασία (για να μην πω και στο κεφάλι μου). Όλη μέρα είμαι σαν ούφο... Αχ...

Θέλω διακοπές και λεφτά! Πολλά λεφτά! Να μου κρατάνε το μωράκι λίγες ώρες την ημέρα, να με λούζουν, να με χτενίζουν, να μου κάνουν νύχια... Αυτά τα ολίγα... Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια...

xaxaxaxaxaxa λες κ εισαι στο μυαλο μου !!!!!!!

συγνωμη που γελαω αλλα ειλικρινα σαν να βλεπω τον εαυτο μου

εφτιαξα μαλλι την δευτερα για να καταλαβεις (κ γω δεν ξερω ποοοοοοοοσο καιρο ειχε να το κανω) απο κοντα που τα ειχα, τα επιανα κοτσιδακι ναφανταστεις . τωρα αρχιζω κ γω να βρισκω τον εαυτο μου (οσο γινεται)

οσο για τα λεφτα που λες ασε........... κ μεις περιμενουμε την αλλη παρασκευη για να ανασανουμε. μας τα φαγαν ολα οι δικηγοροι κτλ........ αλλα τουλαχιστον εχβ εδω τον αγγελο. τον νταντευω κ αυτν φυσικα αλλα ειναι εδω....ετσι ωστε οταν πεσω κατω να μπορει να παρει ενα τηλ να ειδοποιησει ! χεχεχεεχεχ

α ρε mary ! ομως τα σκατουλια μας ειναι τοσο γλυκα! κ μας εχουν κανει ανω κατω τη ζωη ...........

αληθεια εσενα παιζει να σε δουμε απο κοντα καποια στιγμη σε καποια μας συναντηση?

88M1p3.pngycQap3.png

Fena, Hondos Center και Bambineria.

περισσοτερα μετα γιατι ουρλιάζει

Τα κοστουμάκια με τις γραβατούλες και τα παπιγιόν και τα καπελάκια δεν μου λένε και πολλά... :? Μου αρέσουν ρουχαλάκια που φοράνε και οι άντρες μας. Παντελόνι, πουκάμισο και ζακετάκι ή μπλούζα ριγμένη στους ώμους. Όσον αφορά τις εταιρίες να πω ότι επέλεξα αυτές που φτιάχνουν ρούχα και για μεγάλους και μάλιστα το ίδιο πουκάμισο, για παράδειγμα μπορεί να το έχει κι άντρας σου. Με pm μπορώ να σου πω περισσότερα.

Γενικά, μην φοβηθείς τα 12μηνα. Είναι στενές οι φόρμες και οι γραμμές. Εμείς του πήραμε 18μηνο πουκάμισο και 12μηνο παντελόνι (ε καλά... δεν νομίζω ότι σε κανά μήνα θα του κάνει). Και στο σύνολο δεν νομίζω ότι θα πληρώσει η νονά περισσότερα από ό,τι αν του έπαιρνε τα κλασικά βαφτιστικά. Καλά... άκουσα κάτι τιμές... Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι! Δεν ξέρουν τι ζητάνε!

2522daf9de.png

swGop2.png

αληθεια εσενα παιζει να σε δουμε απο κοντα καποια στιγμη σε καποια μας συναντηση?

Εννοείται darling! Να ξεμπερδέψουμε από τις αποστειρώσεις και θα έρθουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα! :tongue::tongue::tongue:

Αλήθεια, έχετε βρεθεί οι Αθηναίες; Κάπου άκουσα ότι το καφέ μας έχει τις πιο ωραίες! :lol::lol::lol: Άντε, θα ΄ρθω κι εγώ να γίνουμε πολλές!

2522daf9de.png

swGop2.png

Επειδή ο ασπρούλης την έχει καταβρεί με την κουβερτούλα και την πετσετούλα στο πρόσωπο, μάλλον θα κοιμηθεί κι άλλο. Πάω να βάλω τον κιμά να γίνεται και θα τριγυρίζω. Δεν φεύγω, τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσει...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εννοείται darling! Να ξεμπερδέψουμε από τις αποστειρώσεις και θα έρθουμε κι εμείς στην πρωτεύουσα! :tongue::tongue::tongue:

Αλήθεια, έχετε βρεθεί οι Αθηναίες; Κάπου άκουσα ότι το καφέ μας έχει τις πιο ωραίες! :lol::lol::lol: Άντε, θα ΄ρθω κι εγώ να γίνουμε πολλές!

ναι ειμαστε ΟΛΕΣ κουκλες !!!!!!!!!! κ εμεις κ τα παιδακια μας φυσικα!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

μονο εγω κ η mpoumpou βρεθηκαμε αλλα συντομα θα κανονισουμε ομαδικη συναντηση

Επειδή ο ασπρούλης την έχει καταβρεί με την κουβερτούλα και την πετσετούλα στο πρόσωπο, μάλλον θα κοιμηθεί κι άλλο. Πάω να βάλω τον κιμά να γίνεται και θα τριγυρίζω. Δεν φεύγω, τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσει...

παω κ γω να τελειωσω καμια δουλεια ........βαλε φωνη κ ερχομαι φιλεναδα

καλε που ειστε οι υπολοιπες?

88M1p3.pngycQap3.png

Του έδωσα ζεστό γάλα με μπόλικο κίντερτε και τώρα κοιμάται του καλού καιρού.

μια ερωτηση απο περιεργεια γιτι δεν καταλαβα η ξανθια...........

συνδιαζεις γαλα με τσαι? κ το δινεις μαζι ? σε ενα μπουκαλι?δεν καταλαβα:?:-?:?:shock::oops::oops::oops::oops: συγνωμη που ρωταω

88M1p3.pngycQap3.png

μια ερωτηση απο περιεργεια γιτι δεν καταλαβα η ξανθια...........

συνδιαζεις γαλα με τσαι? κ το δινεις μαζι ? σε ενα μπουκαλι?δεν καταλαβα:?:-?:?:shock::oops::oops::oops::oops: συγνωμη που ρωταω

α ναι κ εγω αυτο εκανα οταν ειχαμε κολικους στην αρχη...εφτιαχνα χαμομηλι κ του εβαζα μισο νερο μισο χαμομηλι στο μπουκαλι κ τη σκονη μετα ...ενα κ ενα ειναι σου λεω για να ηρεμει!!!:D

που ειναι ολες σημερα?fairy?

eγω κανω γενικη σημερα ...........τα εχω παιξει

εδω εδω...σιδερο κ εγω...ειχε ερθει κ η κοπελα κ καναμε γενικη...συν αγκαλιες κ φιλια με τον μικρο

Εσείς πώς είστε; Έχετε βοήθεια; Προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας;

.

εγω Μαιρουλα προλαβαινω :rolleyes: ο αντρας μου γυριζει στις 6 συνηθως κ εκεινη την ωρα τα εχω τελειωσει ολα...θελω να κανω μπανιο? το ριλαξ στο μπανιο με τον μικρο κ τραγουδαμε. παμε πολυ συχνα για καφε ακομα κ τα δυο μας...τον αφηνω στο μεγαλο κρεβατι κ ενω ετοιμαζομαι κλπ του μιλαω κιολας κ με χαζευει ...νομιζω δεν θα αντεχα αν δεν περιποιομουν το σπιτι στον βαθμο που το θελω κ τον εαυτο μου...απλα πλεον ολα τα κανω με το παιδι

Γεια σου Φαιρουλίνι μου γλυκό! :D

Κι εγώ τον έχω πάρει μαζί μου στο μπάνιο, αλλά αντιδρά... Κλαίει... Τραγουδάω, ξετραγουδάω μια απ΄τα ίδια. Ίσα που μου κάνουν παρατήρηση οι γείτονες γιατί ενοχλούμε.

Ριτάκι καλά κατάλαβες. Στο ίδιο μπουκάλι βάζω γάλα και τσάι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...