Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλες μου !!!!!!!!!!!!

ξυπνησα 1 χρονο μεγαλυτερη :rolleyes:

το μικρακι ειναι στο παρκοκρεββατο κ παιζει μονο του με ενα προβατακι χεχεχεχε

εχω φτιαξει ελληνικο καφεδακι κ επλιζω να με αφησει να το απολαυσω

σημρα τοπρογραμμα εχει τραπεζα κ μετα γενικη γιατι αυριο περιμενω κοσμο :?:???::?:???::?

αυταααααααααααααα

αντε ξυπνηστεεεεεεε

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα Ριτακι!!!!!!!!!!!!!

Καλο καφεδακι.....:cool: Εγω δεν πινω γιατι δεν το ευχαριστιεμαι χωρις τσιγαρο:confused:, θα σου κανω παρεα ομως με τον χυμο μου(αν με αφησει ο κανακαρης μου).

Ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερη η μερα, ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑκαι θελει συνεχεια παρεα, οχι δουλειες αλλα ουτε να μαγειρεψω δεν με αφηνει....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

εγω το παλευω με το τσιγαρο , οχι παντα με επιτυχια ....

εχω αρχισει κ πιστευω οτι τελικα ειναι αλμα αυτο που συμβαινει με τα μπεμπακια μας . δεν ξερω , ολοι μου λενε οτι τα δοντια φταινε , αλλα ολα τα μαγιοπαιδα σχεδον εχουν γκρινια ...... τυχαιο?:P

88M1p3.pngycQap3.png

καλημεραααα...

εμεις ξυπνησαμε παρεα κλασσικα στις 6και κατσαμε ξυπνιες μεχρι τις 7μιση κ μετα αφου κοιμηθηκε η μικρη ,κοιμηθηκα κεγω μεχρι τις 11μιση...ο αντρας μου κρατησε την Μαριελιζα μεχρι τωρα μιας κ ηταν φαγωμενη....οποτε εριξα κατι υπνους κεγω ..πωπωπωωωωω..το καταευχαριστηθηκα!!!!!!ευτυχως τωρα παλι κοιμαται η μικρη οποτε πινω κ το ντε καφεδακι μου...με την ησυχια μου......αχ τι ωραια που ειναι

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!εγω ειχα παει στο ικα να μου γραψουν τα εμβολια,ευτυχως τα ακριβα τα δινει,ειχα παει χτες εδω στη φιλαδελφεια κ δεν μου τα εγραφε χωρις ραντεβου η παιδιατρος για 2 λεπτα υποθεση!!κ αναγκαστικα εκλεισα ραντεβου στο ηρακλειο!!

η μπουμπου μου ειχε να φαει απο χτεσ στις 7!!κ εφαγε στις 6 το πρωι!!!απ τη πεινα της εφαγε πολυ κ στο ρεψιμο εβγαλε μια γουλιτσα!!αλλα οκ!!μονο αυτο!

rXrPp3.png

μπραβο andith μου κ για την μικρουλα σου (την πενταμορφη, μην το ξαναλεω!) κ για τα εμβολια.......

δεν μου λες, χωρις ραντεβου πηγες? κ της ειπες απλα νασου γραψει το ταδε εμβολιο?

88M1p3.pngycQap3.png

θελετε να σας πω τι εκανε το μικρακι μου ?

μην γελασετε ομως...

τον αλλαζα για να φυγομε να παμε τρπεζα κ οως ηταν γυμνο .....ανακαλυψε μαλλον το πουλι του κ το τραβουσε με μανια κ οργη :shock::shock::shock::shock:

ποσο γελασα ρε κοριτσια ...... κ οσο να γελαω , να με βλεπει κ αυτος να γελαει κ να συνεχιζει να το τραβαει ...... αχ ;)

88M1p3.pngycQap3.png

mavri in i nixta sta voyna:confused:nistazooooooo ,ksimerosame simera olo evixe ,pnigotan apo to flema.ton taiza olo to vradi gia na ksekolisoyn apo to lemo toy meta me xestike me exese allaksa mpitzames meta evgale gala ksana allaksa mpitzames evgale sta sentonia toy allaksa sentonia klama olo to vradi . toy evala igrantira kapos iremise kimithikame kana dioro k ksipnise pali 8 efage ksanakimithikame sikothika 10 k aytos 11 tora ime sti doylia k ta nevra tsatalia:evil:oxi tpt alo alla exo k ton Aidoni me nevra giati epese pano stin sfoygaristra ta mesanixta poy pige na ftiaksi gala mesa sto skotadi k exise ta nera ola k sfoygarize k evrize poy tin ixa afisi sto diadromo:tongue::(k psilo kratame moutra:cool:ayta kata ta alla kala:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

μπραβο andith μου κ για την μικρουλα σου (την πενταμορφη, μην το ξαναλεω!) κ για τα εμβολια.......

δεν μου λες, χωρις ραντεβου πηγες? κ της ειπες απλα νασου γραψει το ταδε εμβολιο?

μου χε γραψει ο παιδιατροσ τα εμβολια που ειναι να κανουμε σε χαρτι εγραψε κατω κατω για ΠΔ ΙΚΑ κ πηγα με αυτο χωρις ραντεβου δε μου τα εγραφε κ αναγκαστικα εκλεισα ραντεβου

rXrPp3.png

μην γελασετε ομως...

τον αλλαζα για να φυγομε να παμε τρπεζα κ οως ηταν γυμνο .....ανακαλυψε μαλλον το πουλι του κ το τραβουσε με μανια κ οργη :shock::shock::shock::shock:

ποσο γελασα ρε κοριτσια ...... κ οσο να γελαω , να με βλεπει κ αυτος να γελαει κ να συνεχιζει να το τραβαει ...... αχ ;)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: POS NA MI GELASOYME ME TA KAMOMATA TOU INE GIA POLLA GELIA TO MORO SOY.

EMENA TORA TON EXI I PETHERA K TA ALLA THA EXOYN ERTHI TORA APO TO SXOLIO:rolleyes: EGO THA PAO META TIS 3.5 K KATA PASA PITHANOTITA THA INE OLA KSIPNIA AN DEN IME SPITI DEN KIMATE KANENA:confused:,TO APOGEVMA THA TON PAO LIGO GIATRO NA TON AKOYSI K META MAS EXI TRAPEZI I NONA TOY IASONA:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μην γελασετε ομως...

χαχαχαχαχα!!!!αντρας παιδι μου αντρας!!!!

εμενα να δεις τι εκανε προχτες!!ασχοληθηκα με το φεισμπουκ 2-3 λεπτα χωρις να τη κοιταω κ την ειχα στο καροτσι,γυρισε μπρουμητα κ κατεβηκε κατω κατω,εκει που ειναι τα ποδια στο καροτσι ηταν το κεφαλι της κ παταγε πιο κατω που εχει το καροτσι για οταν ειναι πιο μεγαλα τα παιδακια!!:shock::shock::shock::shock::shock:δεν ακουγοταν κιχ εντωμεταξυ κ ξαφνικα γυρναω κ παθαινω σοκ!!

rXrPp3.png

Γεια σας όμορφες!

Πώς είστε;

Για να μπαίνετε και στο καφέ... ούτε στον παπά...

Έμενα με έχει καταπιεί το τρελόπαιδο! Δεν υπάρχω πλέον! Ζω για να τον υπηρετώ! Δεν αντέχει ούτε λεπτό μακριά μου. Φτιάχνω το γάλα του και τσιρίζει... Πάω τουαλέτα και ουρλιάζει... Και τώρα για να γράψω δυο αράδες τον έχω αγκαλιά, ακούμε στρουμφάκια και αυτός μουρμουρίζει... Είναι μικρός για να τον παντρέψω και να ησυχάσει το κεφάλι μου; :?

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...