Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

o μικρος βρισκεται σε υστεριαεδω κ κανενα μισαωρο χωρις λογο.φανταστειτε τον εγδυσα να δω αν τυχον εχει κατι που δεν το εχω παρει χαμπαρι. τι του πλυνα9συνηθως αυτο τον ηρεμει) ΤΙΠΟΤΑ πρωτη φορα τον εχω αφησει στην κουνια του να κλαιει μονος του μεχρι να παρω δυναμεις κ να ειμαι ψυχραιμη

τι επαθε οεο????????????????????????????????????????/

τι επαθε οεοοο???οτι επαθε και η δικια μου.........μηπως τα δοντακια???

μηπως κανα κολικος???...ή μηπως κατι παροδικο απλα!!!.....??????????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσακι γιατι το αποκλειεις να πειναει?

εμενα οταν πειναει και του βαζω πιπιλα κλαιει χειροτερα....

μηπως μεγαλωνει και χρειαζεται για λιγο πιο πολυ γαλα?

μηπως διψαγε?

για σκεψου κι εμας ???

ειναι σιγουρο οτι αν φαμε,μετα παλι θα πεινασουμε πχ.στο 4ωρο?

αν πεινασουμε νωριτερα?

θα μεινουμε νηστικοι????????:tongue:

εμεις παντως κοριτσια,πλεον τρωμε πιο αραια.......τρωμε ανα 4ωρο,ανα 5ωρο χαλαραααααααααα..δεν ξερω εκτος θηλασμου αν τρωνε πιο πολυ σε ποσοτητα ομωςςς....πανε τα 2ωρα κ τα 2 μισαωρα...ετσι μας ειπε ο παιδιατρος..οτι θα αραιωσει τα γευματα της ,οπως κ το εκανε μονη της.....αλλα κ παλι τρωει κατι φλασιες κ πειναει μια στο τοσο ανα 2 μιση ωρες...σπανιααααα βεβαια αλλα...αυτες τις μερες ειπα να μετρησω τις γουλιες της....250 με 300 ,μεσο ορο,καλες κιολας μιας κ πλεον ορισμενες φορες περναει κ 1μιση λεπτο για να κατεβει για τα καλα το γαλα μου...7 λεπτα θηλασμου...βεβαια δεν ειχα μετρησει μεχρι τωρα για να συγκρινω αλλα νομιζω πως τρωει καλα....

μακαρι να πεινουσε , θα ειχε λυθει το ζητημα πολυ νωριτερα ....

δοκιμασα, οπως δοκιμαζω παντα με το δαχτυλο μου ..... δεν πεινουσε.......

αλλα κ να πεινουσε βρισκοταν σε υστερια δεν υπηρχε περιπτωση να φαει .

αφου ηρεμησαμε κ οι δυο με τον τροπο που σας ειπα κ αυτος εκλεισε τα ματια κ δεχτηκε πιπιλα, τον εβαλα στο σλινγκ κ του εφτιαξα 180 μλ κ ηπιε τα 100.......μετα το πεταξε, ρευτηκε κ κοιμηθηκε pasxalitsa moy . δεν επεκλεισα τιποτα........αφου σου λεω τα δοκιμασα οοοοοοοοοολα κ μετα σκεφτηκα οτι κατι εχει παθει κ τον εγδυσα για να δω το σωμα του

μπορα ηταν ελπιζω κ περασε...........αντε γιατι το μεσημερακι εχουμε καφεδια!

εγω θα το ξαναπω!!....ξεκινανε τα δοντακια μας σε πολλα μωρακια...μην ξεχνατε οτι της αννικο εχει βγει ηδη το πρωτο.οχι πως θα βγει κ το δικο μας απο τωρα..αλλα προετοιμαζονται τα ουλα ...και καλα μας εχουν δειξει οι γιατροι πως θα ειναι τα πρησμενα ουλα κλπ...αλλα 1ον οι περισσοτερες απο οτι εχω τσεκαρει τελικα δεν μπορουμε να καταλαβουμε εαν....και 2ον οι γιατροι μπορει να μας εχουν δειξει ο,τι μας εχουν δειξει κ πει...αλλα σε ολα τα μωρα δεν εμφανιζονται τα ιδια "συμπτωματα"...στα ουλα εννοω.ειδικα τοσο νωρις...τι και αν η δικη μου δεν εχει ουτε πρησμενα ουλα ουτε τπτ????μουπαν μανα κ πεθερα οτι σε αυτη την ηλικια ακομα συνηθως δεν φαινεται τπτ...παρολαυτα δυο νυχτες τωρα σπαραζει στις 2 κ στις 5 το πρωι...ενημερωθηκα απο αλλες μανες πριν προλαβω να μιλησω με τον γιατρο οτι τα βραδυα ειναι εκεινες οι ωρες που συνηθως πονανε πιο πολυ...παρολαυτα εμενα γκρινιαζει ολη μερα απο λιγο κ σημερα το μεσημερι ενω ημασταν για καφε εριξε κ ενα τρελο κλαμα εξω....ευτυχως ειχα μαζι εκεινη τη θαυματουργη κρεμουλα κ της εβαλα πανω στα ουλακια της κ στο μισο λεπτο ειχε σταματησει κ μας κοιτουσε με αυτο το ευχαριστημενο βλεμμα,ολο αγαπη...σαν να μας ευχαριστουσε....αχχχχχχχ...παντως κ χτες βραδυ,με την κρεμα αυτη ηρεμησε κ κοιμηθηκε μεχρι το πρωι.ειχα και παναντολ να της τριψω τα ουλα(αν κ ο γιατρος προτεινει κατευθειαν δοση ανα τοσες ωρες) αν χρειαστει που διαρκει περισσοτερη ωρα η επιδραση της αλλα αρκεστηκαμε στην mundasil..ελπιζω 'η να βγαλει αυτο το δοντακι με μιας για να ηρεμησει το πουλακι μου ή να ειναι πολυ παροδικο μεχρι ναναι ετοιμο το δοντι πιο μετα να βγει....αλλα την πρωτη μερα βρε κοριτσια στις 5 πμ εριξε μιας ωρας κλαμααααααα,μα να μην την κανω καλα με τπτ....οι παλιες θα ξερετε ε????μονο μπλε που δεν εγινε απο την τσιριδα κ το πολυ κλαμα...πως ειναι οι κολικοι...10 φορες χειροτεροι..κ εμεις που εχουμε κανει κολικο μονο μια φορα κ ειναι ησυχη ,μου κακοφαινεται παρα πολυ...

σημερα θα ξαναμιλησω στον παιδιατρο για να μου σιγουρεψει κ καλα..γιατι χτες δεν ηταν 100% σιγουρος..να του πω αν εχουμε κ αλλα συμπτωματα..που ταχουμε δηλαδη..πολλα πιο πολλα κακα...σαλια,πυρετο οχι ομως...κ ο,τι αλλο με ρωτησει......αχ η μανα τι τραβαει...

α thena....θελουμε κ τα δυο σου χερια ε??????ο ιασωνας να παρει πιπιλα...χιχιχ

EFXARISTOUME STELITSA K ESI TO IDIO K APO OTI VLEPO PAS K GIA ALO?

K EMENA GRINIAZI POLI KSAFNIKA ALLA STO TELOS PANTA THA PII LIGO GALA ISA NA KSEDIPSASI K META KIMATE INE APO IPERENTASI KORITSIA EDO TO KANOUN K TA MEGALA MEXRI NA PAN GIA IPNO KATI TA PIANI TO VRADI K PROSPATHOUN NA ME KANOYN PI PI PIRAVLO:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααααα!!!!!

Πολυυυυυ γκρινια και εμεις απο το Σαββατο, ειμαστε σε αλμα μαλλον, απο οτι διαβασα 15-19 εβδομαδων με αποκορυφωμα την 17η, σημερα ειμαστε 18 εβδομαδων.

Αχχχχ ας τελειωσει συντομα γιατι νευρακια τσαταλακια.........:mad:

Εγω δεν μπορω να τον αφηνω να κλαιει γιατι και στεναχωριεμαι αλλα και εκνευριζομαι περισσοτερο, σαν λυση εχουμε το στηθος (να δουμε οταν μας τελειωσει τι θα κανουμε............)

Ριτακι καλο καφεδακι σημερα, ελπιζω την επομενη να τα καταφερω και εγω...:tongue:

andith που ειναι ο παιδιατρος, εχω θεμα με την δικη μας, ειναι εγκυος και ολο μου αναβαλει τα r/v, θελω να εχω μια εναλλακτικη.

να προτεινω τον δικο μας παιδιατρο πουναι στα αστερια της γλυφαδας απεναντι???

ειναι κ στο αττικον κ ειναι με την γυναικα του πουναι και αυτη παιδιατρος...διδακτωρ κλπ πανεπιστημιου κ οι δυο...αλλα προπαντων εντυπωσιακος γιατρος...ψιλονεαρος στην ηλικια αλλα απιστευτος....οποια αλλη θελει...να σκεφτειτε ακομα κ που εχω να παω σε αυτον εδω κ 3 μηνες...θυμαται οποτε του τηλ τα παντα για την ελισσαβετ μου...κ οποτε εχω προβλημα ,μεχρι να τον παρω εγωξανα να του πω τι εγινε τελικα ,με παιρνει τηλ πρωτα εκεινος για να δει τι κανουμε...μεχρι κ 11 το βραδυ με επαιρνε τηλ για να μαθει αν κ πως...

μολις μιλησα με παιδιατρο...δυστυχως τα δοντακια μας ειναι.....εφοσον ουτε δεκατα κ πυρετο εχουμε,ουτε διαρροια,ουτε ανορεξιες περιεργες,ουτε κλπ κλπ εχουμε σε διαφορα που με ρωτησε ,εκλεινε προς εκει....μου ειπε πως αν δεν βλεπω τπτ στα ουλα μην ανησυχησω επειδη ειναι νωρις...κ μαλλον θα μας ταλαιπωρησει λιγακι τωρα αλλα θα σταματησει για πιο μετα.....οταν θαναι πιο ετοιμο...την mundosal την δινει κ αυτος αλλα πιστευει οτι δεν θα μας κρατει για πολλη η επιδραση του ,αν κ βεβαια απο παιδι σε παιδι διαφερει...προτεινε καλυτερα ντεπον,που διαρκει περισσοτερο...αν και κανει να πιασει κανα 10λεπτο λεει συνηθως...οποτε με την αλλη κρεμα παρεα θα ηρεμουμε ολοι αμεσως μεχρι να πιασει το ντεπον....

γυρω στις 6-8 οκτωβρη εχουμε κ το εμβολιο μας εκει στο ιατρειο του...θα μας δωσει κ τις συμουλες για το φαγητο που λογικα το ξεκιναμε κατα τις 10-15 του μηνος...5μιση μηνων ειπε με 6..οποτε βλεπουμε...ποτε ακριβως!!!!μας φωναξε που πιπιλαμε ακομα το δαχτυλο κατα διαστηματα κ μας προτεινε να προσπαθησουμε ακομα πιο πολυ με πολλες κ διαφορετικες πιπιλες..γιατι λεει οι περισσοτερες μαναδες νομιζουν οτι δεν θελουν τα μικρα την πιπιλα ενω κανονικα θελει περισσοτερο ψαξιμο για την καταλληλη πιπιλα,οταν χρειαζεται εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!! καταλαβαινετε ε?????

αυτα...........................................

να προτεινω τον δικο μας παιδιατρο πουναι στα αστερια της γλυφαδας απεναντι???

ειναι κ στο αττικον κ ειναι με την γυναικα του πουναι και αυτη παιδιατρος...διδακτωρ κλπ πανεπιστημιου κ οι δυο...αλλα προπαντων εντυπωσιακος γιατρος...ψιλονεαρος στην ηλικια αλλα απιστευτος....οποια αλλη θελει...να σκεφτειτε ακομα κ που εχω να παω σε αυτον εδω κ 3 μηνες...θυμαται οποτε του τηλ τα παντα για την ελισσαβετ μου...κ οποτε εχω προβλημα ,μεχρι να τον παρω εγωξανα να του πω τι εγινε τελικα ,με παιρνει τηλ πρωτα εκεινος για να δει τι κανουμε...μεχρι κ 11 το βραδυ με επαιρνε τηλ για να μαθει αν κ πως...

Πολυ καλος ακουγεται, αλλα ειναι πολυ μακρια για εμας..........

Δοντακια ε;;;;; Υπομονη σε ολους σας......:-D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημερα!

Μα που ησασταν χθες ολες οι βραδινες??? Εμεις εδω μια απο τα ιδια, μονο που εχω ελαχιστο γαλα, δεν μπορω να κανω και πιο συχνες αντλησεις ακομα γιατι με παιδευουν οι γαζες κτλ.

Μπηκαμε κι εμεις στο χορο των δοντιων νομιζω αλλα οχι με τρελα κλαματα που διαβαζω, πιο πολυ ατελειωτη γκρινια και μανιωδες τριψιμο στα ουλα. Θα παρω και τον παιδιατρο αν ειναι γιατι δεν της βαζω καμια κρεμουλα προς το παρον, να παρω αν ειναι να την ανακουφισει λιγο...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα τι εχουν παθει οοοοοοοοοοοοοοοοολα σχεδον τα μωρακια μας? κ μενα εκτος απτην κριση που ειχε το πρωι , ειχε κ το βραδυ .......... λετε δοντια η αλμα αναπτυξης ? παντως μερικες φορες ειναι ανυποφορο. κ το γεγονος οτι καποιες φορες δεν καταλαβαινω τι εχει η τι θελει το παιδακι μου με στεναχωρει.

εχτες συναντηθηκα με την mpoumpou .........k Ππερασα πολυ ομορφα κ ευχαριστα. περιτο να σας πω κουκλα μανα κ γιος. ηταν απιστευτα ησυχος κ διαρκως χαμογελουσε ο μικρος της. ηταν πολυ ομορφα

αυτααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μα που ησασταν χθες ολες οι βραδινες??? Εμεις εδω μια απο τα ιδια, μονο που εχω ελαχιστο γαλα, δεν μπορω να κανω και πιο συχνες αντλησεις ακομα γιατι με παιδευουν οι γαζες κτλ.

Μπηκαμε κι εμεις στο χορο των δοντιων νομιζω αλλα οχι με τρελα κλαματα που διαβαζω, πιο πολυ ατελειωτη γκρινια και μανιωδες τριψιμο στα ουλα. Θα παρω και τον παιδιατρο αν ειναι γιατι δεν της βαζω καμια κρεμουλα προς το παρον, να παρω αν ειναι να την ανακουφισει λιγο...

καλημερουδιαααα

περαστικα....γκρινια ειχαμε κ εμεις 20 μερες τωρα χωρις να ξερω γιατι...ελεγα μεγαλωνει το παιδι...εντωμεταξυ οπως σας ειπα,την τρωνε τοσο πολυ τα ουλα της,που οτι κ αν πιασει ή δει,θελει να τα χωσει στο στομα της κ να τα μασουλησει...τα ρουφαει με τοση δυναμη,σχεδον τα δαγκωνει,,....χτες πηραμε παναντολ,4cc... δεν ξερω αν ηταν αυτο που την επιασε χτες κ δεν εκλαψε καθολου,ουτε γκρινιαξε επισης ή απλως ηταν 1-2 μερες με εντονο πονο κ κατεπεκταση κλαμα κ αυτο ηταν!!!!! και τωρα χαλαρα..θα δειξει...παντως σε ολα τα παιδια δεν πιανει παντα η αλοιφη...εννοω δεν κραταει πολλη ωρα..(εμας απο οτι καταλαβα την επιασε τουλαχιστον 2-3 ωρες)...κ ολοι οι παιδιατροι δεν την υποστηριζουν,οχι γιατι ειναι επικινδυνη κλπ ,αλλα γιατι νομιζουν οτι δεν πιανει παντα! αλλα πραγματικα το τι ανακουφιση προσφερει στο παιδι...δεν το συζηταμε..........σε δευτερα εμενα η δικια μου ,χαμογελουσε παλι....μαζι κ εγω βεβαια που δεν αντεχα οχι να την ακουω...(εχω γερα νευρα)αλλα να την βλεπω να ποναει κ να κλαιει....α,πα,πα

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μα τι εχουν παθει οοοοοοοοοοοοοοοοολα σχεδον τα μωρακια μας? κ μενα εκτος απτην κριση που ειχε το πρωι , ειχε κ το βραδυ .......... λετε δοντια η αλμα αναπτυξης ? παντως μερικες φορες ειναι ανυποφορο. κ το γεγονος οτι καποιες φορες δεν καταλαβαινω τι εχει η τι θελει το παιδακι μου με στεναχωρει.

εχτες συναντηθηκα με την mpoumpou .........k Ππερασα πολυ ομορφα κ ευχαριστα. περιτο να σας πω κουκλα μανα κ γιος. ηταν απιστευτα ησυχος κ διαρκως χαμογελουσε ο μικρος της. ηταν πολυ ομορφα

αυτααααααααα

αρα περασατε καλα ε?????μακαρι να ημασταν κ εμεις...αυτο ισχυει που εγραψα μεσα ε....βολευει καμια??εγω χτες κοιμηθηκα κομματια μιας κ ειχαμε απροσμενη δουλεια στο μαγαζι κ ηρθαμε με τον αντρα μου κ βοηθησαμε....κ απο τις 6μιση στο ποδι κ για καφε με τους κουμπαρους στην πολη πιο μετα κ δουλεια κ τη μπεμπα να ειναι ανησυχη πιο απογευμα κ αφου ειδα οτι στο τελος της μερας ειχα μια υπερενταση τρελη,βιασα κ τον αντρα μου ,χαλαρωσα και κοιμηθηκα ηρεμη η γυναικα..εξαντλημενη αλλα χαρουμενη!!!!χιχιχι

νομιζω πως απλα εχουν σεληνιαστει τα μωρακια χιχιχιι

υπομονη τσουπρες...φασεις ειναι περνανε...πανω απ ολα προσπαθηστε ως μαμαδες να ειστε ηρεμες για να περναει η ηρεμια κ στα παιδακια...αμα δεν ησυχαζουν, σλινγκ κ βολτα χωρις δευτερη κουβεντα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...