Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατρος του ικα σου ειχε πει οτι εχει ΓΟΠ ?

τι να πω , σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι μια δευτερη γνωμη παντως .

μακαρι αυτοςο γιατρος να ειναι καλυτερος. σημασια εχει να σε κανει να νιωθεις πιο ηρεμη

οχι στο ικα μονο τα εμβολια καναμε,ο γιατρος που ειχαμε τους 2 πρωτους μηνες μου ειχε δοσει για γοπ,γιατι στο μηνα καναμε πολλους εμετους

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ λες? θα το χουμε καιρο δηλαδη?:roll:

δεν πεινουσε, ειχε φαει 10 πειπου κ το μαρτηριο αρχισε 11.30 περιπου. προσπαθουσα να τον κοιμησω στην αγκαλια μου , ενω μου εδειχνε τι νυσταζει κ ενω χουζουρευε ξαφνικα επαθε αμοκ που κρατησε τουλαχιστν μιση ωρα! του βαζα πιπιλα κ εκνευριζοταν κ απτα νευρα του χτυπιοταν χειροτερα. ουφ ...... δεν καθοταν πουθενα, ουτε αγκαλια ουτε καροτσι ουτε ριλαξ ουτε κουνια....... δεν ειχα αλλη λυση κοντευα να παθω κ εγω υστερια. τωρα κοιμαται αλλα οχι βαρια

βρε κοριτσακι γιατι το αποκλειεις να πειναει?

εμενα οταν πειναει και του βαζω πιπιλα κλαιει χειροτερα....

μηπως μεγαλωνει και χρειαζεται για λιγο πιο πολυ γαλα?

μηπως διψαγε?

για σκεψου κι εμας ???

ειναι σιγουρο οτι αν φαμε,μετα παλι θα πεινασουμε πχ.στο 4ωρο?

αν πεινασουμε νωριτερα?

θα μεινουμε νηστικοι????????:tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

βρε κοριτσακι γιατι το αποκλειεις να πειναει?

εμενα οταν πειναει και του βαζω πιπιλα κλαιει χειροτερα....

μηπως μεγαλωνει και χρειαζεται για λιγο πιο πολυ γαλα?

μηπως διψαγε?

για σκεψου κι εμας ???

ειναι σιγουρο οτι αν φαμε,μετα παλι θα πεινασουμε πχ.στο 4ωρο?

αν πεινασουμε νωριτερα?

θα μεινουμε νηστικοι????????:tongue:

μακαρι να πεινουσε , θα ειχε λυθει το ζητημα πολυ νωριτερα ....

δοκιμασα, οπως δοκιμαζω παντα με το δαχτυλο μου ..... δεν πεινουσε.......

αλλα κ να πεινουσε βρισκοταν σε υστερια δεν υπηρχε περιπτωση να φαει .

αφου ηρεμησαμε κ οι δυο με τον τροπο που σας ειπα κ αυτος εκλεισε τα ματια κ δεχτηκε πιπιλα, τον εβαλα στο σλινγκ κ του εφτιαξα 180 μλ κ ηπιε τα 100.......μετα το πεταξε, ρευτηκε κ κοιμηθηκε pasxalitsa moy . δεν επεκλεισα τιποτα........αφου σου λεω τα δοκιμασα οοοοοοοοοολα κ μετα σκεφτηκα οτι κατι εχει παθει κ τον εγδυσα για να δω το σωμα του

μπορα ηταν ελπιζω κ περασε...........αντε γιατι το μεσημερακι εχουμε καφεδια!

88M1p3.pngycQap3.png

sorry βρε κοριτσακι...

ειδα οτι του εδωσες φαι αλλα φανταστηκα πολυ μετα...γι αυτο το ειπα...

ισως ακουστηκα καπως...:(

μηπως ειναι δοντια...???

εχεις δει καθολου τα ουλα του?

αφου πλυνεις τα χερια σου,βαλε και λιγο οινοπνευμα και πιασε τα ουλα του να δεις μηπως καπου ειναι πρησμενα και ερχεται δοντακι...!!!:D

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

μπορα ηταν ελπιζω κ περασε...........αντε γιατι το μεσημερακι εχουμε καφεδια!

καλο καφαδακι να εχεται!βγαλτε κ καμια φωτο να μας δειξεται!!!εγω κ η γκρινιαρα μπεμπα μου ελπιζουμε να τα καταφερουμε αλλη φορα!!

rXrPp3.png

καλα βρε pasxalitsa τι ζητας συγγνωμη δεν θα σε φαμε κιολας?!:tongue:

η γιατρος μου εδειξε την προηγουμενη φορα που ει ναι πρησμενο κ που θα ερθει το δοντακι .....το κοιταω καθε μερα ! τιποτις ακομηηηηηηηηηη

ισως ηταν φαση ......και τον ειχε εκνευρισει απλα κ (ΕΛΠΙΖΩ) να περασε, μολις ξυπνησει θα δουμε απτην διαθεση του

88M1p3.pngycQap3.png

καλο καφαδακι να εχεται!βγαλτε κ καμια φωτο να μας δειξεται!!!εγω κ η γκρινιαρα μπεμπα μου ελπιζουμε να τα καταφερουμε αλλη φορα!!

ευχαριστουμε κοριτσακι μου !

οσο για την φωτο θα δουμε...........

η mpoumpou ειναι κ πολυ ομορφη μανουλα...... αν δεν με συμφερει δεν θα φωτογραφηθω μαζι της! χαχαχαχαχαχα

αλλη φορα θα το κανονισουμε καλυτερα κ νωριτερα να ρθειτε οοοοοοοολες!

αυτο το καφεδακι ειναι βιαστικο γιατι μας εχει βαρεσει η κλεισουρα! (εμενα τουλαχιστον)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kαλα κοριτσια απιστευτο ! εμενα τωρα σηκωθηκε .....με βοηθεια δικη μου για να τον ετοιμασω να φυγουμε !

τον ταιζω κιολας κ ειναι ηρεμος ευτυχως!

μετα τον καφε μας θα παμε στα μαθηματα που εχει η στελλα για τους μαρσιπους! καλο????????

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπεραααααααα!!!!!

Πολυυυυυ γκρινια και εμεις απο το Σαββατο, ειμαστε σε αλμα μαλλον, απο οτι διαβασα 15-19 εβδομαδων με αποκορυφωμα την 17η, σημερα ειμαστε 18 εβδομαδων.

Αχχχχ ας τελειωσει συντομα γιατι νευρακια τσαταλακια.........:mad:

Εγω δεν μπορω να τον αφηνω να κλαιει γιατι και στεναχωριεμαι αλλα και εκνευριζομαι περισσοτερο, σαν λυση εχουμε το στηθος (να δουμε οταν μας τελειωσει τι θα κανουμε............)

Ριτακι καλο καφεδακι σημερα, ελπιζω την επομενη να τα καταφερω και εγω...:tongue:

andith που ειναι ο παιδιατρος, εχω θεμα με την δικη μας, ειναι εγκυος και ολο μου αναβαλει τα r/v, θελω να εχω μια εναλλακτικη.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ριτακι καλο καφεδακι σημερα, ελπιζω την επομενη να τα καταφερω και εγω...:tongue:

andith που ειναι ο παιδιατρος, εχω θεμα με την δικη μας, ειναι εγκυος και ολο μου αναβαλει τα r/v, θελω να εχω μια εναλλακτικη.

τελικα ξυπνησαμε!!!!κ ειμαστε μες τη τρελη χαρα!!

ο γιατρος ειναι ανω πατισια αν σε βολευει πες μου να σου στειλω πμ

rXrPp3.png

μετα τον καφε μας θα παμε στα μαθηματα που εχει η στελλα για τους μαρσιπους! καλο????????

θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αχ,γιατι το εχασα?

θυμομουν οτι ειχε βαλει ημερομηνια στο site αλλα νομιζα πιο μετα...

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...