Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

exo kourastei polu me to mikro na mou roufaei OLI MERA (kai nuxta) ta vuzia

aporo pragmatika an uparxoun gynaikes pou thilazoun apokleistika meta to 3mino kai douleuoun. An nai as mou dosoun ta fota tous giati den mporo allo. prepei na mpei se programma to fai toy

ponao kai den mporo na katso oute lepto

re gmt giati dern tou ematha tin pipila????

esas pou pernoun pipila kata ti diarkeia tis meras ti masoulane katholou??? esto ligo gia na iremoun????

mana se exali katastasi

:twisted::twisted::twisted::twisted:

uDLqp1.png

natassa exis logo poy thilazis apoklistika?vre pedimoy se rotao giati vlepo aftomastigonese giati den xalaronis ligo na toy dinis ligotera gevmata otan mporis vre aderfe,les na girisi na soy pi otan megalosi 'mana efxaristo poy ekanes apoklistiko thilasmo ' den nomizo!:rolleyes:

emena tin pipila tin theli pio poli otan ine xalaros k ksekoyrastos alla ligo ,k prin kimithi tin theli pio poli

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εμενα παιρνει πιπιλα καμια φορα οταν ειναι να κοιμηθει

νατασα μου πραγματικα ολα μαζι κοπελα μου δεν γινοντε...κ το μωρο σου πανω απ ολα σε θελει ηρεμη κ χαρουμενη

εχω μια φιλη που θηλαζει για 9 μηνες κ γυρισε στη δουλεια στις 40 μερες γιατι ειναι δικη της...επαιρνε τη μικρη μαζι αλλα γενικα ειναι δυσκολα

ξυπνησατε???????????????

εγω κουτουλαω !!!!!!!!!!

εχτες ειχαμε θεμα οικογενειακο με την αδελφη του αγγελου κ τον αντρα της.....ιστοριες για αγριους! τελος παντων τωρα τα βρηκαν κ ολα καλα.αδικα η αναστατωση για αλλη μια φορα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

o μικρος βρισκεται σε υστεριαεδω κ κανενα μισαωρο χωρις λογο.φανταστειτε τον εγδυσα να δω αν τυχον εχει κατι που δεν το εχω παρει χαμπαρι. τι του πλυνα9συνηθως αυτο τον ηρεμει) ΤΙΠΟΤΑ πρωτη φορα τον εχω αφησει στην κουνια του να κλαιει μονος του μεχρι να παρω δυναμεις κ να ειμαι ψυχραιμη

τι επαθε οεο????????????????????????????????????????/

88M1p3.pngycQap3.png

o μικρος βρισκεται σε υστεριαεδω κ κανενα μισαωρο χωρις λογο.φανταστειτε τον εγδυσα να δω αν τυχον εχει κατι που δεν το εχω παρει χαμπαρι. τι του πλυνα9συνηθως αυτο τον ηρεμει) ΤΙΠΟΤΑ πρωτη φορα τον εχω αφησει στην κουνια του να κλαιει μονος του μεχρι να παρω δυναμεις κ να ειμαι ψυχραιμη τι επαθε οεο????????????????????????????????????????/

καλημερα!!!

ριτακι κι εμενα ετσι κανει τελευταια ιδιως το μεσημερι και βραδυ...

πρεπει να ειναι αλμα...

μηπως πειναει???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

osο ακαρδο κ αν ηταν να τον αφησω στην κουνια να κλαιει μας βοηθησε....

μολις ηρεμησα πηγα, εκεινος εκανε χαρουλες ενω ηταν κατακοκκινος απτο κλαμα. τον πηρα αγκαλια εκλεψε λιγο κ ξεραθηκε τωρα , ηπιε κ 100μλ γαλα .αχ τι ηταν αυτο ?

καλημερα δεν ειπα ε?!

καλημερα λοιπον .....

fairy καλα ψωνια..........

κουμπαρουλα κ mpoumpou καλημερα!!!!:P:p

88M1p3.pngycQap3.png

Kαλημερα!!!!

κ γω ειμαι ετοιμη να πηδηχτω απτο παραθηροοοοοοοοοο!!!

2 μερεσ τωρα μονο κλαιμε κ γκρινιαζουμε,ισως να φταιει που αλλαξαμε γαλα ισως τα δοντια γιατι μας ειπε ο γιατρος οτι τα απο κατω ουλα ειναι πρησμενα κ ετοιμαζονται!!παντως εμετο δε καναμε!λετε να ηταν βλακασ ο αλλος γιατρος που μας εδωσε γαλα για γοπ κ μας ειπε να το τρωμε μεχρι τον 6 χωρις δευτερη κουβεντα!????????

ελπιζω να ησυχασουν,μονο οταν κοιμαται ειναι ηρεμη!!

rXrPp3.png

καλημερα!!!

ριτακι κι εμενα ετσι κανει τελευταια ιδιως το μεσημερι και βραδυ...

πρεπει να ειναι αλμα...

μηπως πειναει???

ωχ λες? θα το χουμε καιρο δηλαδη?:roll:

δεν πεινουσε, ειχε φαει 10 πειπου κ το μαρτηριο αρχισε 11.30 περιπου. προσπαθουσα να τον κοιμησω στην αγκαλια μου , ενω μου εδειχνε τι νυσταζει κ ενω χουζουρευε ξαφνικα επαθε αμοκ που κρατησε τουλαχιστν μιση ωρα! του βαζα πιπιλα κ εκνευριζοταν κ απτα νευρα του χτυπιοταν χειροτερα. ουφ ...... δεν καθοταν πουθενα, ουτε αγκαλια ουτε καροτσι ουτε ριλαξ ουτε κουνια....... δεν ειχα αλλη λυση κοντευα να παθω κ εγω υστερια. τωρα κοιμαται αλλα οχι βαρια

88M1p3.pngycQap3.png

Kαλημερα!!!!

κ γω ειμαι ετοιμη να πηδηχτω απτο παραθηροοοοοοοοοο!!!

2 μερεσ τωρα μονο κλαιμε κ γκρινιαζουμε,ισως να φταιει που αλλαξαμε γαλα ισως τα δοντια γιατι μας ειπε ο γιατρος οτι τα απο κατω ουλα ειναι πρησμενα κ ετοιμαζονται!!παντως εμετο δε καναμε!λετε να ηταν βλακασ ο αλλος γιατρος που μας εδωσε γαλα για γοπ κ μας ειπε να το τρωμε μεχρι τον 6 χωρις δευτερη κουβεντα!????????

ελπιζω να ησυχασουν,μονο οταν κοιμαται ειναι ηρεμη!!

γιατρος του ικα σου ειχε πει οτι εχει ΓΟΠ ?

τι να πω , σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι μια δευτερη γνωμη παντως .

μακαρι αυτοςο γιατρος να ειναι καλυτερος. σημασια εχει να σε κανει να νιωθεις πιο ηρεμη

88M1p3.pngycQap3.png

osο ακαρδο κ αν ηταν να τον αφησω στην κουνια να κλαιει μας βοηθησε....

μολις ηρεμησα πηγα, εκεινος εκανε χαρουλες ενω ηταν κατακοκκινος απτο κλαμα. τον πηρα αγκαλια εκλεψε λιγο κ ξεραθηκε τωρα , ηπιε κ 100μλ γαλα .αχ τι ηταν αυτο ?

καλημερα δεν ειπα ε?!

καλημερα λοιπον .....

fairy καλα ψωνια..........

κουμπαρουλα κ mpoumpou καλημερα!!!!:P:p

κ γω το κανω καποιες φορες!!γιατι οταν μου κλαιει πολυ κ εχω δοκιμασει τα παντα την αφηνω γιατι θελω κ γω 5 λεπτα να ηρεμησω!!της ζηταω συγνωμη μετα αλλα ηρεμει καλυτερα γιατι περνω κ γω βαθιες ανασες κ ηρεμω!!

εντομεταξυ εχω κατι νευρα ελπιζω να ειναι απ τη περιοδο,το προηγουμενο μηνα ηρθε στις 24,αυτον????περιμενω!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...