Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παλι μονη μου ????

αντε οπου ναναι λογικα θα ρθει η fairy !:tongue:

εγω εφτιαξα μαλλι, τελικα το εκοψα πολυ κοντο α αφησα φρατζα μπροστα κ ο αγγελος επαθε σοκ:shock:αρχισε να μου λεει τι δεν ειμαι παιδακι πια κ τι κανω κ τετοια...... τελικα του περασε καπως.

δεν με νοιαζει μικροδχνω .....επειδη εκανα ενα παιδι δεν σημαινει οτι θα καλογερεψω κιολας ! ελεος δηλαδη ....... τεσπα.......

andith μπραωο για τα ωραια νεακια απτον γιατρο !!!!!! ειδες η κουκλα σου?αντε τωρα να αποβαλλεις σιγασιγα το ανχος σου .

naya μου δεν εχω λογια για οτι περνας γλυκια μου . υπομονη κ περστικο να ειναι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tha po grigora giati komatia

o giorgos vroxospsma apo ika gitros mas ipe ,ispneomena k siropia Danai pros ta ki odevi Aidonis pire antiviosi k siropia ego ligo mites to moro?tha diksi ,aurio emvolio giatros ika lei oxi giatros ekso lei nai giati den exi pireto den ksero ti na kano telika:(

naya mou simpasxo k ponao mono pou to skeftome,perastika kali mou

rita pali me tin agglida tha minis :lol::lol:

fairy pali me ti mpempa ti rita tha minis:lol::lol:

oso gia to mali akoygete telio k aston na lei emena isa isa me theli me formes k spor genika na min fenome kiratsa:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

naya perastika kai se katalavaino ligo. Apo to proi dimiourgithike kai mia galaktokili kai ston aristreo masto mono pou auti me pethenei ston pono. Molis guriso Athina tha pao gia tin parakentisi kai sta 2 stithi. Eimai sto Rio (tis Patras dustixos) gia douleia k exo parei k paidi k antra kai kanoume kai kanena mpanaki (emeis oxi o mikros mias k to nero einai kruo).

Fairy nomizo sas zilevo! den eimai vevaia sigouri an thelo na xekinisei to fagito giati exo akousei oso pio noris xekinane toso perissotero kindinevoun na ginoun paxisarka, alla apo tin alli nomizo pos o mikros de xortainei me to gala Simera afou thilase arketa to proi kai meta epekse me to vuzi tou eixa afisei 140ml pou armexa me kopo. 10 efuga k ta ipie telika stis 11:30. 14:00 eixe lisaxei sto klama k gyrisa aron aron apo ti douleia pou eixa.

Rita, Gyrname tetarti vradi opote de tha mporeso, omos an xanakanonisete tha ertho.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Rita o dikos mou o gios miazei me paidaki se mikrografia (etsi mou fainetai) alla o dikos sou miazei megalos anthropos egklovismenos sto soma morou!

otan vlepo tis foto tou sto fb nomizo pos ton vlepo 20 xronon andraki na rixnei gomenes averta!

αχαχαχχαχ δεν μπορω να σταματησω να γελαω !

δεν ειναι παντα ετσι , αλλες σε καποιες εκφρασεις μονο

χαχαχαχαχχααχ

μην μου μιλας για γκομενες χαχαχαχαχ μακρια ολες :lol::lol::lol::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

τσα, εσκασα μυτη κι εγω για λιγακιιιιιιιιι

μπα κυρια μου μας εκανες την τιμη?!

πως ειστε???? ο δοντακιας???// χεχεχεχ

ασε μου εχει κολησει να φαω βρομικο κ προσπαθω να πεισω τον αλλο να πρω το μηχανακι να παω να παρω ........ αχ θεε μου αντρες πουθενα δεν τους βρισκεις

88M1p3.pngycQap3.png

μπα κυρια μου μας εκανες την τιμη?!

πως ειστε???? ο δοντακιας???// χεχεχεχ

ασε μου εχει κολησει να φαω βρομικο κ προσπαθω να πεισω τον αλλο να πρω το μηχανακι να παω να παρω ........ αχ θεε μου αντρες πουθενα δεν τους βρισκεις

χοχοχοχο...καλα ειναι κανει προς το παρον το ναπι του.

εγω προσπαθω να κανω διατροφουλα γαμωτο αλλα ολο και κανα γλυκο τρωω...

αχχχχ

βρωμικο ε????χοτ ντογκακιιιι??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ελα τωρα θες κ διατροφη μια χαρα κουκλαρα εισαι . ασε μας

εγω παλι εχω βουλιμικες τασεις .... 3-4 μερες ειμαι οκ (σε προγραμμα συντηρησης, ετσι το λεω) κ ξαφνικα:roll:μου γυριζει το ματι κ θελω να φαω τον κοσμο ολο !

τις περισσοτερες φορες κρατιεμαι αλλα τωρα με εχει πιασει ....ωχ πως θα κρατηθω η γυναικα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Fairy nomizo sas zilevo! den eimai vevaia sigouri an thelo na xekinisei to fagito giati exo akousei oso pio noris xekinane toso perissotero kindinevoun na ginoun paxisarka, alla apo tin alli nomizo pos o mikros de xortainei me to gala Simera afou thilase arketa to proi kai meta epekse me to vuzi tou eixa afisei 140ml pou armexa me kopo. 10 efuga k ta ipie telika stis 11:30. 14:00 eixe lisaxei sto klama k gyrisa aron aron apo ti douleia pou eixa.

.

:lol::lol:με εχετε μαθει πια ε!!!! αργησα αλλα ηρθα

καταρχας μη μου τα λες ετσι!!! παθαινω ενα σοκ γιατι το εχω αχος :lol::lol:

απο την αλλη, δεν νομιζω πως ισχυει...απ οτι καταλαβα εξαρταται απο το καθε παιδακι κ την αναπτυξη του το ποτε θα ξεκινησει κ επισης διαβασα πως αν θηλαζεις καλο ειναι εως υποχρεωτικο να μην ξεκινησεις πριν τους 5-6 μηνες...εμεις δεν θηλαζουμε δυστυχως οποτε ξεκινησαμε...αλλα εχει ενδιαφερον το τι τρωμε...δεν τρωμε κρεμες γλυκαντικες...μονο φρουτακια, ρυζαλευρο κ porridge κ ολα αυτα ειναι απο 4 μηνων κ ανω...

παντως με το δικο μου το παιδι σοκαριστηκα,...δεν ειναι οτι ειναι φαγανο, το παιδι με τη πρωτη κουταλια εκανε σωστες κινησεις!!! δε το περιμενα...εμεις πιστευαμε οπως ειπε κ ο δοχτορας πως θα μας παρει μια βδομαδα να μαθει το κουταλι..αλλα οταν του ελεγα γιατρε κανει κινησεις να δαγκωσει μου ελεγε μπαααα νωρις ειναι :lol::lol::lol:

παντως ειλικρινα εχω καταληξει οτι το αν ενα σωμα παχαινει ευκολα η οχι ειναι κ στα genes...>δε μπορει εγω να κανω μπαλετο, να παιζω μπασκετ, να μη τρωω γλυκα, να μη τρωω σουβλακια....στη διαιτα οσο με θυμαμαι κ να εχω κωλο...με το παραμικρο να παιρνω...κ να εχω μια αδερφη, ο ορισμος του βρωμικου φαγητου :lol: απο καρεκλα σε καναπε κ απο καναπε σε κρεβατι κ να μη βαζει γραμμαριο κ να ειναι λιποβαρης!! μαμ μαμ τη φωναζαμε απο μικρη....μιλαμε για φαι!!!!!

εγω κοβω φλεβα για γλυκα κοβω λεμεεεεεεεεεεεεεε

σλουρπ σλουρπ...αστα να πανε...απο το 2007 που παντρευτηκα βαρεθηκα να μαγειρευω κ να μη τρωω τιποτα...οκ εχω λιγα κιλακια παραπανω....5 στο συνολο κ μου φαινοντε αρκετα...αλλα ε κ τι να κανουμε...δεν μπορω τη πολυ καταπιεση :rolleyes:

σλουρπ σλουρπ...αστα να πανε...απο το 2007 που παντρευτηκα βαρεθηκα να μαγειρευω κ να μη τρωω τιποτα...οκ εχω λιγα κιλακια παραπανω....5 στο συνολο κ μου φαινοντε αρκετα...αλλα ε κ τι να κανουμε...δεν μπορω τη πολυ καταπιεση :rolleyes:

ουτε εγω ειμαι καραγλυκατζου λεμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...