Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναλογα το παιδι

το λογικο ειναι να χρειαστεις μια βδομαδα να μαθει το κουταλι

μετα δινεις πρωινο κ απογευματινο κ σιγα σιγα μεσημεριανο

εμενα ο δοχτορας ειπε να το κανω οπως θελω, αναλογα πως το ζητησει ο μικρος

με τα κακα τι εννοεις?

οχι κοριτσαρα μου δεν θα τον πειραξει ......... μην ακους τις βλακειες μου .

εξαλλου τι? σημερα θα τον πειραξει κ μεθαυριο που ηταν στο προγραμμα του να το φαει, δεν θα τον πειραζε?

α ρε το θηριο !

να πω την μαυρη μου αληθεια αν μου ειχε πει κ μενα η γιατρος με τι θα αρχισουμε, θα το τολμουσα κ εγω. μεχρις στιγμης του εχω δωσει ενα κουταλι να παιζει κ να το σαλιωνει.

μετα τι εχει σειρα?φρουτο? κ ποτε θα σας το βαλει στο προγραμμα?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

Αννικο περαστικα στην Ευαγγελια σας....

κριμα που δεν μπορω να δω το βιντεακι.........................:-(:sad::-(:sad::-(

fairy φανταζομαι φαση ο μικρος ε???

θα ηθελα να τον εβλεπα...:D

τι δημητριακα του εδωσες???

πω,πω εγω οσο το σκεφτομαι οτι σε 1 μηνα θα αρχισουμε κι εμεις τοσο αγχωνομαι...

ριτακι λες να του δωσω κι εγω κανενα κουταλακι να γλυφει???

φοβαμαι μην πνιγει...εδω το δαχτυλο του βαζει και πολλες φορες του ερχεται εμετος επειδη το σπρωχνει πολυ μεσα...:rolleyes:

σημερα ειμαστε 4!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλε εδω μαλλον το παει για βροχη .......... εχει υγρασια κ εχει σκοτεινιασει .....λετε?

σε λιγο περιμενω κ την κομμωτρια(φιλη μου) για να μου κανει καμια ανταυγια.

αυταααααααααααα

μα που ειστε ολες?

στα μαγιοπαιδα εχω γραψει κ κατι σχετικα με την τεταρτη :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπερα!!!ειχαμε παει γιατρουλη μετα για καφεδακι,γυρισαμε πριν λιγο!

ειμαστε 65,5ποντους κ 6250!!πολυ καλος!!κατσαμε 1 ωρα κ μας εξηγησε πολλα πραγματακια!!αλλαξαμε τελικα το γαλα μας γιατι πιστευει οτι δεν εχουμε παλινδρομηση βεβαια θα το δουμε ειπε,μας εδωσε ενα βιολογικο της frezy-lac αλλαξαμε κ θηλες κ πηραμε σιλικονης γιατι ειναι καλυτερα μας ειπε!κ μου εδωσε να γραφω μεσα στο 24ωρο ποσο τρωει κ ποτε κ ποτε κανουμε τσισα κ κακα!!κ να την παρακολουθουμε!κ επισης οτι τρωμε λαθος,δεν πρεπει να τρωμε μεσα σε 5 λεπτα,αλλα να κανουμε ενα τεταρτακι,γιατι μπορει απ αυτο να εκανε εμετουλη επειδη πηγαινε αποτομα το γαλα στο στομαχακι!!ελπιζω οντως να μην εχουμε ΓΟΠ!!!

rXrPp3.png

pasxalitsa χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!

α μας ειπε κιολας οτι ειναι πολυ καλο που κοιμαται μπρουμητα κ για τα ποδια της!κ ειναι πολυ καλα ψυχοκινιτικα που απο 2μιση μηνων γυρναμε μπρουμητα κ μετα γυρισαμε κ ανασκελα!!κ που παταει τα ποδια της να την αφηνω αφου θελει κ μπορει αλλα να μη τη βαλω ακομα να κατσει με τη πλατη καθετα αλλα λιγο πιο πισω ωστε το βαρος να πεφτει στη πλατουλα κ οχι στη μεση της!

rXrPp3.png

pasxalitsa χαρουμενα μηνογενεθλια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

στελνω πμ

pasxalitsa χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!

α μας ειπε κιολας οτι ειναι πολυ καλο που κοιμαται μπρουμητα κ για τα ποδια της!κ ειναι πολυ καλα ψυχοκινιτικα που απο 2μιση μηνων γυρναμε μπρουμητα κ μετα γυρισαμε κ ανασκελα!!κ που παταει τα ποδια της να την αφηνω αφου θελει κ μπορει αλλα να μη τη βαλω ακομα να κατσει με τη πλατη καθετα αλλα λιγο πιο πισω ωστε το βαρος να πεφτει στη πλατουλα κ οχι στη μεση της!

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!!!

andith εμενα μπρουμητα δεν θελει καθολου...ζοριζεται πολυ και εκνευριζεται...ασε που λογω γοπ οτι εχει φαει το βγαζει μετα...

να δω πως και αν θα μπουσουλησει....

ισως περασει κατευθειαν στο περπατημα ή τελικα δει τον κοσμο με αλλη ματια και αλλαξει γνωμη και μπουσουλησει καποια στιγμη...:tongue::tongue::tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Kalispera k apo mena!

Simera ena exw mono na pw: aaaaaaaaaxxxxxxxxx.......

To kserete oti sth flegmoni den pianei h anaisthisia e???

Trelos ponos xthes pou egine ksafnika poly xeirotera to sththos, trelos ponos kata th diarkeia ths epemvasis, ponos apla k twra pou oute na kounhsw to ena xeri den mporw...:(

Oufff....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...