Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω !!!!!!!!!!!!1

να ευχηθουμε κ στην ελενη κ αυτη εχει μηνογενεθλια σημερα:P:p:p:p:p

ελενακι να χαιρεσαι κ εσυ το πλασματακι σου που ειναι κ ενα κουκλι :tongue::tongue::tongue:

ολα τα παιδακια του κοσμου να χαμογελανε κ να γνωριζουν μονο ΑΓΑΠΗ

καταταλλα andith μου πως εισαι ? η μικρη ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xronia polla stoys giorgades sas:D

k emis pigame teleytea kinonia den ixa poy na afiso ta pedia pigan na trigisoyn ta stafilia ta petherika moy k pigame oloi mazi eklissia k vrika efkeria na kinoniso k ta megala. tsoyrmo oloi mazi mas kitaga edo sto xorio k kamari emis :tongue: valame k ta kalamas (ektos apo mena poy den xorao akoma) foresame k ta stavroydakia mas pirame k to psomaki meta(den fevgame an o Giorgos den eperne:lol:)k figame perixaris:lol:

tora kimate ligo o iasonas(me omikron oxi me omega to iason grafete me omega RITA etsi moy ipan sto liksiarxio toylaxiston:rolleyes:)k meta kafedaki dipla sti limni mas:cool::cool:

nektaria telio to ipokoristiko;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ritaki ase ti pethera na leei k emena otan epimeni to stamatao giati den vgazo akri k den exi k noima dld idou i rodos idou k to pidima se ligo kero tha fani poli kala meta ton ekto mina sinithos an k iparxi periptosi na allaksi k meta ta dio opos tis vaftistiras moy ixe grizoprasina k sto sxolio otan arxise ixan gini galazia:?:.

telika ok me ti fili sou i den ixes nea?

emis oloi kolisame k arxisame vixa k ligo o iasonas ase pou mpori k na pernaei gastrenteritida mas exi kata xesi autos kani mia stis 2-3 meres tora kathe mera 3-4 fores :confused: alla apo to gala gia GOP poy tou dino ine paxi k toy kani kalo ;) ayta fevgo na ton taiso k na voltaroyme:cool:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοιτα φιλεναδα οτι τα μαλλι ατου θα σκουρυνουν , ναι οκ το δεχομαι κ καλυτερα κιολας:tongue:

αλλα οτι τα ματια του θα αλλαξουν εντελως χρωμα, δεν το δεχομαι η μανα. ειναι εντελως μπλε καθαρο . ισως καποιες φορες να γκριζαρει λιγακι αλλα ως εκει . πρασινα απο που κ ωσπου . αποκλειεται

τεσπα μικρη σημασια εχει, αλλα με εκανε πυραυλο εχτες

αντε καλα να περασετε ,

ο αγγελος εχει παει σε ενα μνημοσυνο κ εγω τεμπελιαζω.το απογευμα θα ερθει η μανα μου κ σκεφτομαι να της τον αφησω κ να παμε βολτα ....... θα δουμε

αυριο επιτελους εχω μαλλι , βαψιμο κυριως κ λιγο θα τα κοψω. τον αλλο μηνα σκεφτομαι να τα κανω εντελως κοντα ομως........

δεν σας ειπα ετοιμαζω τον αλλο μηνα κ τατου με τα αρχικα Α Γ (Α ειναι το αρχικο μου το βαφτιστικο κ ταυτοχρονα τεριαζει κ με του αγγελου) απλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη για το σημειο,ειμαι αναμεσα σε 2 σημεια . κλασικα ο αγγελος φωναζει αλλα θα το ξεπερασει οπως ξεπερασε τοσα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kale den ise margarita:shock:ego etsi nomiza:roll:ax pes moy tha skaso:tongue:

emis irthame aron aron epese i mikri se kati laspes k egine ase mi po forage k ola aspra katalavenis pos irthame:evil:

na pate volta mpas k kselampikaris ligo k emis malon tha pame to apogevma k se kanenan pedototo poy leei k i Danai:mrgreen:

to tatoo na to kanis sto sverko kaligrafika gramata kopse k ta malia san tin Bekam pou ta ixe poli konto san kare mprosta k piso pio konto tha ine telia ego kolono gia tatoo fovame k olas

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσούδες και τσουπράκια.

το κρύωμα μου ήταν αστραπή κράτησε μισή μέρα:o:)

κόλλησε 'όμως και η μικρή και το περνάει πιο βαρεία με πυρετό και πάρα πολλές μύξες αφού πνιγόταν και πήγαινε συνέχεια να κάνει εμετό. Ευτυχώς της έδωσα δύο ομοιοπαθητικό και σήμερα είναι εντελώς απύρετη και δεν τρέχει η μύτη έχει μόνο μπούκωμα!

Ο μικρός στην απομόνωση:rolleyes: για να μην κολλήσει. το κακό είναι ότι ο Νικόλας έχει πάει Καμένα Βούρλα για δουλεία και είμαι μόνη μου και πρέπει να τα έχω και χώρια.. που να δείτε όταν έκλαιγαν και τα δύο ΤρΕλΑαΑαΑα.

Ριτακι χρόνια πολλααααααααα

Νεκταρια πολυ ωραίο το Μαριελιζα

THENA να στον στείλω να σε βοηθήσει με λασπορουχα 1944939wzwk9l5thu.gif

Έχω βάλει videaki στο face με μαμα-γιο

εδω κοριτσακια μου κ εγω παλι !

αννικο τελειο το βιντεο !!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p

ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

ολες βολταρετε?καλα κανετε! εγω περιμενω την μανα μου , θα με ζαλισει παλι τα αγορια μεσα κοιμουνται

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki kali volta

anniko telia k ta dio:lol::lol::lol: i malon k tatria xixi:tongue:

pai kolisa k ego k malon k o Iasonas trexoyn oi mites moy k o mikros exi ligo vixa:( ayrio tha petaxto sto ika na doyn ta agoria moy k tin triti ti Danai poy vixi k ayti:confused:

simera olo ekso imastan ikogeniakos k epesan gia ipno apo tis 9+ ola alla maloon k ego tha peso den antexo

tha sas do avrio apo ti doylia filakia manoyles

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

κυριες μου !

που ειστε ολες?

εμεις βολταραμε σαν ερωτευμενο ζευγαρακι (εκανα κ κατι τσιγαρακια σημερα....ντροπη μου ! ...... ξαναβρισκω μαλλον το κακο εαυτο μου )

ο μικρος εδω σημερα με την γιαγια με περιμενει στον καναπε για μασα.......

ξαναρχομαιιιιι (να μιλησω μονη μου )

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον τωρα ενα σοβαρο μηνυμαααα

δεν κρατηθηκα κ εδωσα στον μικρο 2 μερες πριν δημητριακα....τα τσακισε λεμε!!!!! ολο το μπωλ!!!!!!ορμαγε στα χερια μου κ εκανε φωνες να φαει κ αλλο!!!!

πφφφφ....μαλι με το ριτακι εμεινα!!! καθε βραδυ αυτη η δουλεια θα γινεται!!!!!αμαν βρε κοπελα!!!ολο εδω εισαι!!!!

χαχαχαχαχαχαχααχ

χαχαχαχαχα α ρε τρομαρα σου !!!!!!!!

λοιπον τωρα ενα σοβαρο μηνυμαααα

δεν κρατηθηκα κ εδωσα στον μικρο 2 μερες πριν δημητριακα....τα τσακισε λεμε!!!!! ολο το μπωλ!!!!!!ορμαγε στα χερια μου κ εκανε φωνες να φαει κ αλλο!!!!

φωνες σαν ταρζαν δηλαδη?????????? χαχαχαχαχ

ποσο εφαγε δηλαδη ρε κουκλιτσα? ενα πιατο ? θα τρελαθω!

δωστου ενα φιλι απο εμας

ρε γμτ θελω να σας δωωωωωωωωωωωωωωωω λεμε

88M1p3.pngycQap3.png

ολο το μπωλακι του....κ δεν ηξερα κ ποσο νΑ κανω χαχα

εκανα μια δοση κ το γυαλισε...πιστευω αν ειχε κ αλλο θα ετρωγε...ηταν κ 5 ωρες νηστικος

κ το κουταλι το εμαθε πολυ γρηγορα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...