Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μονο μην μου ξυπνησει στις 4 κ θελει παιχνιδια ααχααχχ

μεγαλωνουν ριτακι λογικο να κανουν πιο λιγα γευματα....κ κακα τα ψεμματα δεν εχουν καθε μερα την ιδια ορεξη ...εμεις οι μεγαλοι εχουμε? τα μικρα γιατι να εχουν

εμενα εκανε 4 σημερα...πολυ λιγα για το δικο μου παιδι...τωρα θα ξυπνησει στις 4 λογικα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

19 του μηνα!!!!!!!!!!

πως περασε ο καιρος............. διορθωση......ποσο ομορφα περασεο καιρος.........

πριν 4 μηνες τετοια ωρα ειχα τα πρωτα πονακια ...........

παλι θα κλαψω .............

ολο κλαιω εδω κ 1 μηνα απο συγκινηση, τι μου συμβαινει ?

88M1p3.pngycQap3.png

νομιζω οι ορμονες κοριτσακι...ακρως λογικο...γιναμε μανουλες κ νομιζω δεν υπαρχει κατι πιο συνταρακτικο για τη ζωη μας :)

εγω βλεπω τη τομη μου κ συγκινουμαι...συνηθως οταν βρισκομαστε με φιλους λεει ο αντρας μου την ιστορια της γεννας κ εγω παντα κλαιω χιχιχι

δεν ξερω τι μου συμβαινει ειλικρινα .......

εσυ εχεις κ την τομη να θυμασαι ....πω πω.

ο αντρας σου ηταν μαζι σου ολες τις ωρες ???ολες τις μερες μαλλον?:wink:

να σου πω την αληθεια τωρα συνειδητοποιω οτι εγω δεν περιγραφω την διαδικασια του τοκετου . το αποφευγω αλλα δεν ξερω γιατι μου συμβαινει

88M1p3.pngycQap3.png

ηταν ολες τις μερες κ ωρες...κ στη καισαρικη μεσα...μολις βγαλανε το γιωργακη μας τον πηρε εκεινος κ βγηκαν εξω κ τον κραταγε μεχρι που βγηκα...εκεινος μου τον εδωσε στα χερια :)

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχα εισαι απιστευτη@!!!!!

εκανα εισαγωγη στις 3.30, 3.35 μου βαλανε χαπι κ ξεκινησαν οι πονοι της γεννας...οταν πας με προκληση εχεις δυνατους πονους αμεσως...αλλα δεν εκανα διαστολη...το επομενο πρωι στισ 10 καταφερα κ εφτασα 3 κ μου σπασανε τα νερα....μου βαανε κ ωτοκυνγ μετα κ δυναμωσαν κ αλλο οι πονοι...στις 6 το απογευμα μου κανανε επισκληριδιο χωρις να ζητησω, κ μεχρι τη παρασκευη το πρωι εφτασα στο 9 αλλα η καρδουλα του μικρου μου εκεινη τη στιγμη αρχισε κ δεν ηταν σταθερη...κ τοτε με πηραν για καισαρικη

κ οοοοολα αυτα πριν απο 4 μηνες !

σαν χτες τα θυμαμαι ...............

αραγε γιαποσο καιρο καθε 19 του μηνα θα σας πριζω?

κ που να φτασουμε στην ημερομηνια που ακουσα την καρδια του πρωτη φορα απτον υπερυχο.........

ατιμες ορμονες ...........

88M1p3.pngycQap3.png

φιλεναδα μου καλη παω να ταισω το αστερακι μου το τεταρτο γευμα του κ θα ξαπλωσω .......

φιλησε μου τον μικρουλη σου

τα περαστικα μου σε ολες τις αρρωστουλες της παρεας μας

περισσοτερη συγκινηση αυριο :rolleyes:

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα σε ολες τις μανουλιτσεςςςςς..................και στα ΥΠΕΡΟΧΑ μωρακια μας....εμεις κοινωνισαμε για 2η φορα σημερα....κυρια η ελισσαβετ...ψεμματα...η μαριελιζα μας...πηγα με τον μπαμπα μου..μιας κ ο αντρας μου κ οι νονοι ειναι εκτος αιγινας σημερα....σε 8 μερες κλεινουμε τον 5ο ..........αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ..πως μεγαλωσε το μπουμπουκι μου............ριτακι χρονιιιιιιιιια πολλα!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...