Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια δεν μου λετε...μου ηρθε mail απο το parentscafe για μια κοπελα που θελει να γινει "φιλη " μου,αλλα δεν ξερω...μπηκα και ειδα τα στοιχεια της...ειναι μεσα στο καφε απο 25/02 ,εχει γραψει γενικα μολις 2 μηνυματα στο ασχετο ,εκ των οποιων στο 1 ελεγε οτι εχει χασει το μωρακι της...και εχει ζητησει απο αλλες 2-3 κοπελες να γινουν φιλες της με ή χωρις παιδια και καμια δεν εχει δεχθει...τι λετε???πειτε με φοβιτσιαρα αλλα τοσα εχουν δει τα ματια μου

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

νεκταρια μου με ολο το θαρρος ισω καλυτερα να μη τη κανεις φιλη σου..οπως λες ποτε δε ξερεις....ασε να δεις τι αλλα ποστς θα κανει κ τη κανεις μετα...καμια φορα ο κοσμος πλεκει κ ιστοριες...

εμεις τη κουνια τη βαλαμε στο δωματιο μας, διπλα μου, γενικα εχουμε μεγαλη κρεβατοκμαρα. θα εχω τον μικρο για 6 μηνες μαζι μου. μετα θα του φτιαξουμε δικο του δωματιο. οποτε θα το βαλω απο την αρχη στη κουνια του κανονικα...η οποια αργοτερα γινεται κ κρεβατακι για τα πρωτα του χρονια

Διαφημίσεις

εμεις δεν εχουμε πολυ χωρο στο δωματιο μας για την κουνια του...αλλα θα ηθελα να την εχω οταν με το καλο γεννηθει κοντα μου,ακομα και αν το δωματιο της ειναι μια πορτα πιο εκει...στην αρχη ο αντρας μου ελεγε να την βαλουμε στο δωματιο της και οτι δεν ειναι καθολου μακρυα και θα την ακουμε κατευθειαν και δεν θα κουραζομαι που θαναι διπλα μας...αλλα εγω νομιζω οτι θαναι κουραση να σηκωνεσαι ,κυριως στις πρωτες 10 μερες και να περπατας στη μαυρη νυχτα μεσα στην κουραση,για να την θηλασεις ή να την ηρεμησεις απλως ή εστω για να δεις αν ειναι καλα..ακομα και αν ειναι 10 βηματα μονο...ελεγα να την κοιμησω στο πορτ μπεμπε διπλα μου, που θα μας δωσει μια φιλη μου με αλλαγη του στρωματος φυσικα...ο αντρας μου δεν το εχει δει το πορτμπεμπε με καλο ματι..αν βαλουμε μικρη κουνια 0.60 χ 1.20 παλι στριμωγμενα θαναι...

ελεγα να βαλω και την κουνια στο δωματιο της και κατα την διαρκεια της ημερας να την εχω ειτε στην κουνια της ή στο πορτμπεμπε στο σαλονι να κοιμαται ή οπουδηποτε χρειαστει...ολα αυτα βεβαια μεχρι να δουμε ποσο θα χωρεσει ανετα...ξερω πολλες κοπελες που χωρεσαν τα παιδια τους σε καλαθουνες και πορτμπεμπε μεχρι και 4 μηνων...αλλα εμεις βλεποντας και κανοντας ειπαμε...

Και εμεις ειμαστε υπερ του δωματιου μας,ασχετως αν το παιζει δυσκολος ο αντρας μου...απλως σκεφτομαι μετα τους 2-3-4 μηνες που λογικα δεν θα χωραει στο πορτμπεμπε,τι θα κανω τοτε???με την κουνια της στο υπν/τιο μας εννοω που θα ειναι τσιμα τσιμα????και εγω την θελω μαζι μου οπωσδηποτε....

Διαφημίσεις

Γεια σααααααααας...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάθισα, όλη μέρα σήμερα έτρεχα.

Το πρωί supermarket-μαγαζιά για να πάρω κάτι δωράκια

μετά φρουτόκρεμα Ευαγγελία,

μετά μαγείρεμα,

μετά έπλυνα καναπέ,

καθάρισα ντουλάπια κουζίνας

και πάγκο κουζίνας,

τάισμα Ευαγγελία,

άδειασα πλ. πιάτων,

γέμισα πλ. πιάτων,

ξεκαθάρισμα παιχνιδιών Ευαγγελία

ξανά supermarket γιατί ξέχασα ένα υλικό για γλυκό

σκούπισμα,

σφουγγάρισμα,

μπάνια-λούσιμο,

δυο πλυντήρια,

μπάνιο Ευαγγελία,

τάισμα Ευαγγελία

μόλις έφτιαξα και έναν κορμό (μπισκοτόγλυκο)

και μου έχει μείνει μόνο το άπλωμα.

αυτάααααααααααααα...:-D και αν είχα κι άλλη ώρα θα συνέχιζα μου φαίνεται:mrgreen: Duracell

Εσείς τι κάνετε κοπελούδες;

ANNIKO ΜΟΥ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΒΑΨΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΜΕΤΑ JUMBO ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΕΣ-ΡΙΛΑΞ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΑΡΣΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΠΗΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΓΙΟ, ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

θα σκασω...δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος τοσο καιρο και δεν μπορω να βαλω τικερακι....

θες να μου δειξεις τι βαζεις για υπογραφη? απλα βαλτο ως ποστ να το δω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...