Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

andith μου γλυκια με την κουκλαρα κορη ........ προσπαθησε να αποβαλεις το ανχος σου .

θα σου πω ενα παραδειγμα ......υπηρχαν μερες που το μικρο ετρωγε 3 μπουκαλια των 180 μλ(κ αφηνε κιολας) κ εχτες απο μονος του ξερεις ποσο ηπιε? 8 μπουκαλια!!!!!!!!!!! μονο νεογεννητο επινε τοσο πολυ . ειναι με τις μερε τους μαλλον , μην ανχωνεσαι . βρες εναν γιατρο που να σε ξεανχωνει λιγακι θα σε βοθησει

naya μου τι ταλαιπωρια περνας ρε γμτ....... οταν ειχα μαστιτιδα ο γυναικολογος μου μου ειχε πει πως αν δεν με πιασει η αντιβιωση , θα μου εκανε ενδοφλεβια στο νοσοκομειο( 1 βδομαδας ηταν ο μικρος) τελικα την γλιτωσα ........ δεν ξερω ακριβως την δικη σου περιπτωση αλλα αυτο που ειχες πει για το νυστερι δεν ξερω ...με εχει σοκαρει .

χρησιμοποιεις θηλαστρο? μηπως αν τν εβαζες κατευθειας στο στηθος ειχες καλυτερα αποτελεσματα/δεν ξερω, υποθεσεις κανω

pasxalitsa μου εγω λεω να αρχισω με τα ρουχα του μικρου ........ (ειναι κ πολλα γμτ γιατι εχω πολλα καινουργια) ΑΧ αυτες οι δουλειες

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο εμενα...λιγοτερο συναχωμενη αλλα καθηστε σε αποσταση καλυτερα αχαχαχα

εγω κανω τις δουλειες μου μεσα στη βδομαδα τωρα που δε δουλευω κ το ΣΚ μονο μαγειρικη....

ο μικρος κοιμαται, φευγει η πιπιλα, απλωνει το χερι τη πιανει κ τη βαζει....φευγει το νανι, απλωνει το χερι κ το βαζει στη μουρη του....αλλα να γυρισει δεν λεει!!! χαχαχαχ

γι αυτο μην αχωνεστε...αλλο παιδακι ετσι, αλλο αλλιως...εγω κατεληξα...θα γυρισει οταν πιαστει...τωρα βολευεται χιχιχιχιχι

fairy?????????//

εσενα δεν σου αρεσει το σιδερωμα?καπου το διαβασα νομιζω .........

δεν ερχεσαι μια βολτα απο δω ?! κ ας εισαι συναχομενη , θα καθομαι σε αποσταση να απολαμβανει καφεδακι:mrgreen:

χαχαχαχαχχ τι πλακα ο γιος σου , τον φανταζομαι να απλωνει το χερακι κ να στελνει μνμ απτο κινητο !

τριτη αρχιζετε κρεμουλα? εκει να σας δω θελω !!!!! :D:D:D:D

δοκιμασα το πρωι να βγαλω βιντεο τον μικρο που σας ελεγα, επερνε την πιπιλα απτο στομα κ την επιανε αλλα δεν την εβαζε στο στομα του γμτ , την εβαζε μαλλον απτην αναποδη απτο πλαστικο κ το μασαγε. ειναι που δεν θελει κ συνεχεια την πιπιλα. αλλα υποσχομαι μεχρι αυριο να σας βαλω βιντεο ! εχω παθει εξαρτηση απαυτο το πλασματακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

νιωθω ο πιο τυχερος κ ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο φιλεναδες μου . με καταλαβαινετε ετσι ?:lol::lol::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

μιαμ μιαμ το κοτοπουλακι....κ εγω κοτοπουλο με λαχανικα κ μελι θα κανω σημερα

ναι τρελλαινομαι για σιδερο...μακαρι να μπορουσα να ερθω να στο κανω

εμεις περιμενουμε τον μικρο να ξυπνησει να παμε για καφε χιχιχι

Διαφημίσεις

νιωθω ο πιο τυχερος κ ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο φιλεναδες μου . με καταλαβαινετε ετσι ?:lol::lol::lol:

αν σε καταλαβαινουμε λεει??? :P:p:p

fairy καλη βολτα!

κι εμενα μ αρεσει το σιδερο ε???

μην μαλωσουμε ποια θα πρωτοπαει....:o

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

andith μου γλυκια με την κουκλαρα κορη ........ προσπαθησε να αποβαλεις το ανχος σου .

θα σου πω ενα παραδειγμα ......υπηρχαν μερες που το μικρο ετρωγε 3 μπουκαλια των 180 μλ(κ αφηνε κιολας) κ εχτες απο μονος του ξερεις ποσο ηπιε? 8 μπουκαλια!!!!!!!!!!! μονο νεογεννητο επινε τοσο πολυ . ειναι με τις μερε τους μαλλον , μην ανχωνεσαι . βρες εναν γιατρο που να σε ξεανχωνει λιγακι θα σε βοθησει

τη Δευτερα εχουμε γιατρο κ τον συμπαθησα ηδη!μου τον συστησε μια μανουλα Απριλιου που ρωτησα εκει,ειχα παρει τηλ κ εκλεισα ραντεβου στη γραμματεα του κ με πηρα χτες ο ιδιος να με ρωτησει λεπτομεριες για το νινι μου!για να δουμε! κ οσο για τη κουκλαρα κορη μου,πολλοι μου τη λενε αγορακι!!!!:confused::confused::confused:χτες ο κυριος στο καθαριστηριο με ρωτησε ενω φοραγαμε ροζ!!!δε μας βλεπεται που φοραμε ροοοοοζζζζζζ!!!!

κ πηγα χτες τραπεζα να δω για λεφτα απο οαεδ κ ειχα πληρωθει 23 ευρω,επειδη η αδεια μου ξεκινησε 31.8 πληρωθηκα τη μια μερα,χαχαχα

rXrPp3.png

μα δεν ντρεπονται ? αναρωτιουνται αν ειναι κοριτσακι? μπαμ κανει .....με τις χειλαρες της με τα ολα της !!!!

μπραβο κοριτσακι μου , να πας στον γιατρουλη αυτον τον καινουργιο κ να σου λυσει οοοοοοοοοολες τις αποριες. μην ντρεπεσαι καθολου. εγω καποια εμβολια τα κανω στο ικα κ παω στην δικια μου κ πληρωνω επισκεψη μονο κ μονο για να μου λυσει τις αποριες κ να μου δωσει συμβουλες φαντασου . αυτον τον μηνα βεβαια που θα αρχισουμε τροφουλες θα κνουμ σε αυτην το εμβολιακι

εχω μια παρα πολυ καλη φιλη μανουλα φλεβαρη(κ συναδελφο) που μενει στην γειτονια σου , δεν ηξερα οτι εψαχνες παιδιατρο αλλιως θα της το λεγα . ολα καλα θα πανε ομως μην ανησυχεις :tongue:

fairy καλη βολτουλα!!!!!!

εγω τελειωσα για σημερα με το σιδερωμα. αυριο παλι μιας κ εχω να απλωσω 2 πλυντηρια ακομα:?:-?:?

88M1p3.pngycQap3.png

απτον οαεδ ξεχασα να σας πω.........πληρωθηκα κ εγω .........απο 19/8εως τελος μου βαλαν 270 περιπου. κ απο δω κ περα καθε 3 του μηνα 690. μου εδωσαν κ χαρτι με τις πληρωμες κτλ .......... αυτα..........

ξανα δουλεια 19φλεβαρη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλησπεεερα...εμεις ειμαστε του υπνου σημερα -γιατι χτες βραδυ κατα τις 3 ,ενω συνηθως οπως ξαπλωνει ετσι ξυπναει,δεν βολευοταν καθολου,κ οσο κ αν το προσπαθησε ,μπααααααααα,οποτε κ ξυπνησε για τα καλα κατα τις 4 παρα,,,κ δως του παρλα κ δως του γελια κ ξυπνησε κ η μαμα...κ μεχρι τις 5 τπτ...κ ξαφνικα στις 5 κατεβαζει το διακοπτη κ κοιμηθηκε...6.30 λοιπον οπως σας εχω ξαναπει...το βλασταρι μου ΚΟΚΟΡΑΚΙ....τσουκ τα ματια ορθανοιχτα...γελακια και μπουρμπουληθρες...γιατι πλεον δεν βγαζουμε μονο σαλια αλλα χρησιμοποιουμε την γλωσσα κ κανουμε διαφορα...μεγαλες φουσκες-μπουρμπουληθρες....τα χειλη τα τιναζουμε κ αυτα κ εκτοξευουμε πολλα σαλακια....πλακα που εχειιιιι...κ επειδη εχασε τον υπνο της κοιμαται παραπανω ολη μερα να συμπληρωσει.....αχχχχ...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εγω σου κανω ?πριν λιγο μπηκαμε κ μεχρι λιγο να μαζεψω περασε η ωρα........

περασαμ κ απο πεθερα η οποια κοντευε να με τρελανει .........ειπε οτι τα ματια του μικρου πρασινιζουν ! (εντελως τυχαια εχει πρασινα εκεινη ματια) κ τα μαλλια του λει σκουραινουν ΕΛΕΟΣ

τεσπα. εσυ fairy μου εισαι καλυτερα?μα που πηγαν ολες?

88M1p3.pngycQap3.png

καλα θα αρκεστω σε σενα...δεν εχω αλλη επιλογη

αχαχαχαχαχχαχα

ειμαι πολυ καλυτερα...κοιμηθηκα παρεουλα με τον μικρουλη μου απο τις 6 μεχρι τις 9

τον ξυπνησα να τον κανω μπανιο κ ειπα μηπως δεν κοιμοταν ακομα αλλα τελικα στις 10.30 επεσε παλι....να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει χιχιχχι

καλα θα αρκεστω σε σενα...δεν εχω αλλη επιλογη

αχαχαχαχαχχαχα

ειμαι πολυ καλυτερα...κοιμηθηκα παρεουλα με τον μικρουλη μου απο τις 6 μεχρι τις 9

τον ξυπνησα να τον κανω μπανιο κ ειπα μηπως δεν κοιμοταν ακομα αλλα τελικα στις 10.30 επεσε παλι....να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει χιχιχχι

:mrgreen:σου αρεσει δεν σου αρεσει εγω ειμαι τωρα! χεχεχεχε

οι αλλες κοιμουνται η κανουν "παιχνιδακια"

εχουμε κ καμια βατιση?μπορει, εχω χασει λιγο επεισοδια

κ μενα νωρις την επεσε (περιεργος) 11.30 αλλα δεν εφαγε παλι (θα μας τρελανει τελειως) 3 γευματα μονο ολη μερα παλι. σε λιο θα του δωσω λιγο μεστον υπνο τπυ κ ο θεος βοηθος!

εσενα 10.30 ξαναπεσε?βρε τι καλο παιδακι ειναι αυτο ?! φτου φτου !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...