Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koριτσουδια μου θα παμε να παρουμε τα πεθερικα απτο λιμανι να τα παμε καλλιθεα σπιτι τους κ μετα λογικα θα παμε βολτουλα.

αυτα απο εμας, το βραδακι μολις κοιμησω το μικρακι θα μπω για κους κους:P

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

αννικο

fairy

naya περαστικουλια!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθε κ το συναχωμενο

bigstockphoto_Sick_Emoticon__845635.jpg

κοριτσια οι πιπιλες που τους δινετε ειναι σιλικονη ή latex???

εμεις λατεξ εχουμε...

σιλικονη εχει δειξει να προτιμα κ τετοιες του εχω αλλα τις χρησιμοποιει ελαχιστα εως ποτε

fairy πως τα πηγε ο γιωργης στο παιδικο?για σενα διαβασα στο fb

πολυ καλα....γελαγε, κοιμηθηκε, εφαγε....απο δευτερα κ καθε δευτερα κανονικα πλεον ....μια μερα την εβδομαδα

ηρθε κ το συναχωμενο

bigstockphoto_Sick_Emoticon__845635.jpg

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ σνιφ σνιφ

κόλλησα και την καημένη την Ευαγγελία αφού χθες το πρωί (πρίν καταλάβω οτι αρρώστησα) ήμασταν όλο φιλάκια οι 4 μας ο ένας στον άλλων σαν το Σι Μαριάμ ένα πράγμα και τώρα αγχώνομαι για τον μπεμπουίνο.:(

Διαφημίσεις

κοριτσακια νανακια ολες?

καλα τι παθατε ολες αρρωστουλες?

περαστικουλια :rolleyes:

εμεις εχουμε γυρισει ωρα , το μικρο κοιμαται απτις 12 !

σημερα δεν εκανα το προγραμμα υπνου της douar αλλα λογω αυτοκινητου κοιμηθηκε ευκολα......

εκανε κ κατι το παιδακι μου κ με τρελανε.........

παιρνω την πιπιλα του κ την βαζω στο στομα μου απτην μερια που ειναι το γατζακι κ αυτος μου την παιρνει απτο στομα κ την βαζει στο δικο του . τι εχω παθει η γυναικα...με εχει τρελανει .......

αυριο θα τον γραψω βιντεο κ θα σας το δειξω :lol::lol::lol::lol::lol:εχω τρελαθει χασκογελαω σαν την χαζη

να καληνυχτισω ??????????

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα !!!!!!!

περιεργο .....το μικρακι κοιμαται ακομα, οπου ναναι θα το ακουσω πιστευω.

εφτιαξα εναν ελληνικο μηπως κ προλαβει να ανοιξει το ματι

εχω νοικοκυριο σημερα κ βαριΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕμαι .

εσεις πως μου ειστε?

οι αρρωστουλες?καπως καλυτερα?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ριτακι κι εγω πλυντηριο και σιδερο εχω...

ευτυχως οχι πολλα...τα περισσοτερα τα εκανα χτες...:tongue:

αχ pasxalitsa μου ουτε εσυ ξερεις το κολπακι εκεινο που γινονται οοοοοοοολα μονα τους ε? :mrgreen:

λοιπον εμενα ξυπνησε με ορεξη ....

με χαμογελο τν πηγα στην αλλαξιερα κ με χαμογελο με κατουρησε ! τι καλα! ωραια πρωι πρωι την μανα!

τον ταισα, τον επιαξα κ τωρα τον εβαλα στην κουνια του να μιλησει με το μομπιλο κ ναι πινω πια μια γουλια κρυου καφε (αφου κρυωσε)

μερα για βολτα εξω κ βαριεμαι να κανω δουλειες.

αχ να σηκωθει ο αγγελος να δω πως ειναι η μεση του μηπως κ τον πεισω για καμια βολτα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα κοριτσακια!!εμεις ξυπνησαμε απο τις 7μιση!αλλα αρνουμαστε να φαμε!χτες φαγαμε καλα!770μλ!απο 600 με 650 που τρωμε αλλες μερες αλλα σημερα γιοκ!!παντως ειναι χαρουμενη κ ολο γελαει τωρα νανι κ γω εχω δουλειες κ δε θελω καθολου,δεν ειμαι και της νοικοκυροσηνης γενικοτερα!κ μου φαινονται βουνο τωρα με το μωρο!!

rXrPp3.png

αχ pasxalitsa μου ουτε εσυ ξερεις το κολπακι εκεινο που γινονται οοοοοοοολα μονα τους ε? :mrgreen:

:D:D:D

Vre koritsia zhleyw, emeis den kanoume tetoia pragmata. Mono xaskogelame me olous k me ola..

naya ειναι θεμα παιδιου...μην αγχωνεσαι!!!

andith καλημερα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...