Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimera polilogoydes mazeftikate vlepo xthes tha moy to spasete to magazaki toylaxiston skoupise kamia?:tongue:

nektaria k ego ayto exo apo ton proto moy tosa xronia den epathe tpt k to vazo k sto plintirio piaton k to pleno sinexia,tha sas simvouleva na parete san ayto i toylaxiston na min exi ifasma ,milame xia poli vroma sinexia e apo ta fagita,k praktiko den piani xoro k apothikevete gia to epomeno pedi;)

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh

diavaza gia toys antres sas poy otan arostenoyn theloyn loykaniko:lol: emena ine fovitsiaris se auto to thema ,perni nitamines pini ximoys vogaei sinexia k roxalizi vevea:lol::lol::lol: opos aytes tis meres poy k emena exi sinaxi k fovame gia to moro ,idi exoyme kathisterisi to emvolio logo iosis tora exo radevou tin triti elpizo na ton prolavo:!:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! Αχ είδα λίγο ροζ πριν λίγο...!!! Λέτε; Αχ μακάρι γιατί κοντεύω να τρελαθώ.... Τι ωραία που ξεκίνησε η μέρα!!! :)

Φτιάχνω καφεδάκι και ξεκινάω να διαβάσω τα νέα σας... καλέ πολύ διάβασμα έχω για δυο μερούλες που έλειψα... :)

Πρωινούλι φάγατε;;;; :)

post-24693-14825440484101_thumb.jpg

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημέρουδια!!

Αννικο περαστικά σου και υπομονη...

Για isofix καθισματακι εμεις εχουμε ενα maxi-cosi (δε θυμαμαι αν ειναι 0 ή 0-1) για το οποιο η βαση του isofix βολευει γιατι κουμπωνει σε αυτην και το μεγαλυτερο καθισμματακι της εταιριας (οποτε πληρωνεις τη βαση μια φορα). τωρα που το σκεφτομαι 0-1 πρεπει να ειναι το καθισματακι γιατι θυμαμαι που υπολογιζαμε να το αλλαξουμε πριν τον χρονο. Το θεμα ειναι οτι αν τα παει καλα μεχρι τοτε το μωρο με το να βλεπει προς τα πισω θα ηθελα και το επομενο καθισματακι να βλεπει πισω και δεν ξερω αν το μεγαλο maxi-cosi εχει αυτη τη δυνατοτητα (τα περισσοτερα μεγαλα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα δεν την εχουν ακομα και αν στο εξωτερικο υπαρχουν αντιστοιχα της ιδιας μαρκας που μπορουν να μπουν προς τα πισω...)

Μα ολες κουρασμενες ησασταν χθες?? Εμενα η κορη μου και το στηθος μου συνεχιζζουν το σχεδιο εξοντωσης της μαμας. Πρεπει να φτιαξω βαλιτσες σημερα και μονο που το σκεφτομαι με πιανει απελπισια. Λεμε να παμε στη μαμα μου μια βδομαδα, μια που ειναι η τελευταια μου ευκαιρια για κατι τετοιο αφου απο Οκτωβρη θα ξεκινησω δουλεια

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

και με τα καθισματακια φαγητου εχω το εξης προβλημα, και η τραπεζαρια και το τραπεζι της κουζινας ειναι ψηλα με σκαμπο.... οποτε αυτου του ειδους τα καθισματακια δεν ξερω αν μπαινουν σε σκαμπο πρωτον και δευτερον και τα αλλα που εχουν βαση δεν ξερω αν θα μπορει το παιδι να ειναι στο ιδιο υψος με εμας (οχι οτι τρωμε και συχνα στο τραπεζι αλλα λεμε τωρα)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα σε ολες και σημερα!!!

ζεστη παλι...βαρεθηκα....

Μας έκαναν δώρο ένα της chicco. Εσύ τι σκέφτεσαι να αγοράσεις;

Εγώ το έχω ακόμα στο κουτί του. Το μωρό δεν κάθεται ακόμα. Μην μου πεις ότι το δικό σου κάθεται! :shock::D

Η γιατρός είπε ότι τις κρέμες θα τις ξεκινήσουμε σε κανά μήνα. Εσείς;

μαιρουλα οχι βεβαια δεν καθεται αλλα επειδη θα μας το κανουν δωρο θελω να το παρω τωρα.κι εμενα στον 5ο μου ειπε θα ξεκινησουμε...

να σου ζησει κιολας!!!

για καθισματακια δες το μηνυμα μου στην σελιδα 286

μονο εμεις δηλαδη ξεκιναμε την Τριτη τροφες????δηλαδη γλυφει απο το καλοκαιρι αλλα επισημα τη Τριτη χεχε

καλη αρχη fairy...να μας πεις εντυπωσεις ε???

αν και απ οτι φαινεται θα το φαει οοοολο το φαι του,τον εχεις εκπαιδευσει καλα!

Κορίτσια την πάτησα αρρώστισα και τώρα το παίζω Ζορο με την μάσκα :?

περαστικα κοριτσακι...

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! Αχ είδα λίγο ροζ πριν λίγο...!!! Λέτε; Αχ μακάρι γιατί κοντεύω να τρελαθώ....

douar ανυπομονεις να αδιαθετησεις ή λαθος καταλαβα???

naya μου καλα να περασετε!!!

θα ειναι ωραια που θα εχεις την βοηθεια της μαμας!

οι βαλιτσες παντως ειναι ενα θεμα...εμενα τωρα πια μονο του μικρου μου αρεσει να φτιαχνω...:wink:

βρε κοριτσια οσες βαφτισατε για ριξτε καμια ιδεα και απο εδω...(με pm αν δεν θελετε δημοσια) για κεντρο γιατι ψαχνουμε και εχω πελαγωσει...

ουφ...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

kαλημερα !!!!!!!!!!!!!

πρεπει να παω τραπεζα για την καρτα που εχει ληξει κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ! μαλλον για δευτερα με κοβω.

εχτες πηρα κ το χαρτι απτο οαεδ (αποφαση ) λεει τις πληρωμενες , τα δωρα κτλ..... δεν μου ειπαν βεβαια αν ηδη εχουν μπει καποια λεφτα. μου εχουν σημειωσει οτι καθε 3του μηνα θα πληρωνομαι ΑΜΗΝ

τι αλλο??????? εκανα κ μια αλλαγη σε κατι ρουχα που μου ειχαν φερει κατι θειαδες. κ του πηρα παντελονακια φορμας. ειχε κ κατι τελια παπουτσακια αγκαλιτσας ειχα τρελαθει, αλλα δεν του πηρα. ΝΕΧΤ τα ξερετε ? παντως μου εκανε εντυπωση οτι 100%βαμβακι δεν ειχε σχεδον τιποτα.

αλλο, τι αλλο? α εχτες στην γιατρο ηταν ενα αγορακι κοντα στα 2 κ του ανοιγαν το πουλακι........... τι να σας πω πολυ κλαμα κ τσιριδα το κακομοιρακι . μου ειπε επισης οτι αν θελω να ον βαζω να καθετα ορθη γωνια , μονο πανω μας κ αυτο για λιγο . κ μου τονισε ποσο συμαντικο ειναι να τους μιλαμε πια κ να ασχολουμαστε μαζι τους. σε αυτην την ηλικια δεν ειναι απραιτητο να μπορουν να γυριζουν αλλα να σηκωνυν τον κορμο τους οταν ειναι μπρουμητα κ να γενικοτερα να αγκουλιζουν. αυτο ειναι χαρακτηριστικο της ηλικιας του μου ειπε κ φυσικα τα σαλια κ το χερι στο στομα! τι αλλο????????/ γενικοτερα να μην τον αφηνω μονο του . παντα δεμενο κ προσοχη απο δω κ περα στα πεσιματα. φυσικα μου ειπε κ τι να κανω σε περιπτωση πτωσης(μακρια απο εμας) τι αλλο????????

οχι ριλαξ πανω σε τραπεζια , καναπεδες κτλ γιατι δεν το εχουν σε τιποτα να ερθουν τουμπα. ρωτησα για την μοκετα κ μου ειπε οτι με συμβουλεψατε κ εσεις. οχι απο ακρη σε ακρη για να την σηκωνω κ να σκουπιζω απο κατω κτλ.

τωρα εμεις καθισμα φαγητου μας εχουν κανει δωρο ενα της chicco κ που κ ου τον βαζω ηδη αλλα οχι στην ορθια τελειως θεση . τελος του μηνα θα παω για εμβολιο κ θα εχουμε τις πρωτες οδηγιες για φαγακι(15/10 θα αρχισουμε)

αυτααααααααααααααααααααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

ειμαι ακομα αδιαθετη για δευτερη φορα απο τοτε που γεννησα(η δευτερη ηταν πολυ χειροτερη απτην πρωτη)

κ ο γιος μου .....εκτος του οτι πιανει την πιπιλα κ την μπαινοβγαζει στο στομα(αστοχει καμια φορα κ την βαζει στο ματι η στην μυτη) κανει κ κατι αλλο απο χτες.........οταν πηγαινω κοντα στην μουριτσα του , με τα χερακια του μου πιανει το προσωπο ..............ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ

Α ξεχασα το ενα αυτακι μας εχει λεει λιγο παραπανω κερακι κ να βαζω για 1-2 μερες λιγο ελαιολαδο ! το εχετε ακουσει ξανα αυτο ???????????

88M1p3.pngycQap3.png

ΝΕΧΤ τα ξερετε ? παντως μου εκανε εντυπωση οτι 100%βαμβακι δεν ειχε σχεδον τιποτα.

αλλο, τι αλλο? α εχτες στην γιατρο ηταν ενα αγορακι κοντα στα 2 κ του ανοιγαν το πουλακι........... τι να σας πω πολυ κλαμα κ τσιριδα το κακομοιρακι .

ριτακι τα next τα ξερω,εχουν καλη ποιοτητα και καλες τιμες...

οσο για το μικρακι,αστα τρεμω μην χρειαστει κι εμας καποια στιγμη...

στενοχωριεμαι και μονο που το σκεφτομαι

.........οταν πηγαινω κοντα στην μουριτσα του , με τα χερακια του μου πιανει το προσωπο ..............ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ

Α ξεχασα το ενα αυτακι μας εχει λεει λιγο παραπανω κερακι κ να βαζω για 1-2 μερες λιγο ελαιολαδο ! το εχετε ακουσει ξανα αυτο ???????????

ριτακι κερακι εχει κι εμας λιγο παραπανω το ενα αυτι αλλα ειπε να του το καθαριζουμε λιγο παραπανω...τιποτα για λαδακι...

αυτο με το προσωπο το κανει κι εμας καμια εβδομαδα τωρα...

απιστευτο ειναι....μπορω να κατσω με τις ωρες να με χαιδευει................

καμια ιδεα για παιχνιδι με φωτακια εχετε?

μας εχουν δανεισει αυτο

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_nnBgMO_DvdE/SlE1hxaeW2I/AAAAAAAAKmc/iTey62gjG6g/s400/P7050082.JPG&imgrefurl=http://juaimurah.blogspot.com/2009/07/fisher-price-octopus.html&usg=__CEFzuEvsk1MUe7C23rWMwTvl8Oc=&h=400&w=300&sz=27&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=xq9LR3R1t45PEM:&tbnh=143&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dfisher%2Bprice%2Boctupus%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1439&vpy=90&dur=32&hovh=259&hovw=194&tx=119&ty=134&ei=2zOTTL_cA9SRjAeSveyQBQ&oei=2zOTTL_cA9SRjAeSveyQBQ&esq=1&page=1&ndsp=36&ved=1t:429,r:8,s:0 (το οποιο εγω δεν συμπαθω,αλλα ο μικρος εχει ξετρελαθει)

μολις του πατας το κεφαλι αναβοσβυνουν τα κοκκινα μαγουλακια του και παιζει μουσικη...

ψαχνω κατι με φωτακια και μουσικη....τρελαινεται!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ριτακι τα next τα ξερω,εχουν καλη ποιοτητα και καλες τιμες..

οσο για το μικρακι,αστα τρεμω μην χρειαστει κι εμας καποια στιγμη...

στενοχωριεμαι και μονο που το σκεφτομαι

ριτακι κερακι εχει κι εμας λιγο παραπανω το ενα αυτι αλλα ειπε να του το καθαριζουμε λιγο παραπανω...τιποτα για λαδακι...

αυτο με το προσωπο το κανει κι εμας καμια εβδομαδα τωρα...

απιστευτο ειναι....μπορω να κατσω με τις ωρες να με χαιδευει...

εμενα απτην αρχη μου ειχε πει λιγο μια στο τοσο να το κατεβαζω. οτνα βεβαια εχτες στο ιατρειο της εδειξα πως το κανω γελασε! καμια σχεση...... μου το εκανε αυτη κ εμεινα εκπληκτη ! το κατεβασε παρα πολυ , εγω καμια σχεση αυτο που εκανα, ισα ισα αφηνα την τρυπουλα να φαινεται.αυτη του το κατεβασε πολυ. αλλα ο μικρος κιχ δεν ποναγε καμια σχεση , αυτος γελουσε.

οσο για τα ρουχα που λες ηταν οντως ομοεφα κ καλες τιμες αλλα παρατηρησε αυτο με την συνθεση του ρουχου που ειπα.ολα εστω 5% ειχαν ναυλον η δεν ξερω γω τι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

τα next εχουν πολυ ωραια ρουχα...εγω ψωνιζω κ δικα μου κ του μικρου απο εκει

νεκταρια καλα εκανες κ την βουτηξες τη μικρη στη θαλασσα,..,..κ εμεις καναμε μπανια κ το κεφαλι κατω απο το νερο

οσο για τον τροπο που η douar βαζει τον μικρο για υπνο ........ θελει πραγματικα γερα νευρα κυριες μου (ισως οχι αντο ειχα κανει απτην αρχη ) αλλα κ η γιατρος ειπε να τον ακολουθησω :P:p:p:p απλα για αλλη μια φορα μου τονισε (αυτο που λεει η η fairy μαςς) οτι καθε παιδακι ειναι διαφορετικο!

οντως λοιπον καποια στιγμη κουραζεται, απελπιζεται το παιρνει αποφαση κ κοιμαται .

υ.γ. το δοκιμαζω εδω κ 2 βραδια αλλα οχι στην κουνια του στο δωματιο του , στο παρκοκρεββατο ΑΚΟΜΑ σρτην κρεβατοκαμαρα μας:?:-?:?:-?:?

88M1p3.pngycQap3.png

ολες τα ξερατε τα ΝΕΧΤ ???????? μπραβο !

κ εδω στονπειραια εχει ολοκληρο 2οροφο καταστημα. εγω τωρα τα εμαΘΑ. θα τα πλυνω κ θα σας πω κ τις δικες μου εντυπωσεις

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Αννικο περαστικαααααα!

για το βαρος κ το υψος κ γω εχω πολυ αγχος!αλλα εμεις γεννηθηκαμε 28/5 4030 κ 55 ποντους κ ακομα ημαστε 6200 κ 61 ποντους,τους τελαιυτεους 2 μηνες δεν πηραμε ποντο!!τη Δευτερα θα παμε σε καινουριο παιδιατρο κ ελπιζω τουλαχιστον να εχουμε παρει κανεναν ποντο η να με καθησυχασει εστω ο παιδιατρος!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...