Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου κούκλα! Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος! :D

Τελικά την αναβάλαμε την βάπτιση για 10.10

Εσείς όλα καλά με την βάπτιση ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια την πάτησα αρρώστισα και τώρα το παίζω Ζορο με την μάσκα :?

Τελικά την αναβάλαμε την βάπτιση για 10.10

Εσείς όλα καλά με την βάπτιση ;

Καλά! Καλά!

Την επόμενη φορά θα την κάνουμε σε κανά νησί της άγονης γραμμής για να απαλλαγούμε από την παρούσια κάποιων θειάδων που τρώνε, πίνουν και καλή κουβέντα δεν λένε! ΠΟΤΕ!

2522daf9de.png

swGop2.png

δεν εχω ζυγαρια φιλεναδα, δεν πηρα. αυτες ειναι μετρησεις της παιδιατρου ολογυμνο (τωρα παιζει ρολο τα κακα κτλ)

δεν βγαζω ακρη ουτε κ γω...........αλλα δεν σκαω , οπως λεει κ η fairy (σοφη κουκουβαγια να την ακουτε) εφοσον ειναι χαρουμενα κ δειχνουν καλα γιατι να τρελαινομαστε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας καληνυχτω, δεν μπορεσα να κατσω πολυ αποψε...μαζευτηκε κοσμος ξαφνικα στο σπιτι κ τωρα νυσταξα

πολλα φιλια σε ολες

Φαιρουλίνι μου γλυκό κι αγαπημένο, χτύπα κανά τηλέφωνο αν έχεις ακόμα εκείνη τη φανταστική σύνδεση με το τζάμπα μπλα μπλα με Ελλάδα μιας κι εγώ δεν έκανα τίποτα...

Πολλά φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Τι έπαθες;

Μπούκωμα, λαιμός, πονοκέφαλος και όλα τα σχετικά...

Από το λαιμό και πάνω είμαι σαν χύτρα ταχύτητας έτοιμη να σκάσει

Διαφημίσεις

καληνυχτιζω κ γω γιατι σερνομαι ειλικρινα..........

αννικο μου περαστικα ολοψυχα

κουμπαρουλα χαθηκες σημερα η μου φανηκε επειδη κ εγω ετρεχα?

τ υπολοιπα αυριο

σας φιλω γλυκα ολες:tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημεραααα

πασχαλιτσα και εμας ο παιδιατρος μας μας ειχε πει για πιο μετα...5ο προς 6ο...αλλα εχω εδω ολους τους ντοπιους στην αιγινα ,φιλους κ γνωστους κ με επρηξαν με την καλη εννοια...εντωμεταξυ,οπως λεει κ η fairy,ορισμενες φορες καλο ειναι να παιρνουμε πρωτοβουλιες....ετσι,με τοσο ζεστη κ κυριως καθαρη θαλασσα ειπα να το τολμησουμε...κρυσταλλο η θαλασσα λεμε....

οσο για τα καθισματακια επειδη ξερω οτι τα περισσοτερα ειναι ακριβα εγω πηρα στα βαφτισια του ανιψιου μας της fisherprice ενα...40 κοστισε μονο,και ενω ειχε η ξαδερφη μου ενα επιδαπεδιο,σαν αυτα που δειχνεις, της bebecomfort,δωρο κ πανακριβο,της αρεσε τοσο πολυ αυτο,που δεν το αλλαξε...γιατι λεει κλεινει κ μαζευει κ το κουβαλας μαζι σου σαν τσαντα...φανταζομαι ομως δεν θα εχει ωραια και μαλακη επενδυση οπως αυτα που δειχνεις...εμενα παντως 1ο κ 4ο μου αρεσαν,αν και νομιζω πρεπει να τα δεις απο κοντα ,για τις λεπτομερειες που εχει το καθενα και πιο θα ειναι πιο εξυπηρετικο....

αννικο..περαστικα..πως τα καταφερες βρε θηριο?????

fairy.....οι γιατροι μας ειχαν πει οτι μπορουμε να τα αφηνουμε να στεκονται ,αλλα οχι για παρα πολυ ωρα,οπως ειπες οχι γιατι δεν κανει (πχ λογω βαρους)αλλα γιατι δεν αντεχουν πολυ κ κουραζονται λογω μεσης...το ακολουθησα αυτο ενα μηνα αλλα το παιδι δυσανασχετουσε τρελα...της αρεσε το ορθιο...οποτε στην επομενη επισκεψη πλεον ο γιατρος εχει τρελαθει με τα τοσο δυνατα ποδια της κ την τοσο δυνατη κ σταθερη κορμοστασια της..κ μας εδωσε το οκ για πιο πολυ ορθιο ,εννοειται οταν κ οσο θελει η ιδια !!!!μην ξεχνας οτι σε 1 βδομαδα κλεινουμε τον 5....κ απο αναπτυξη οπως ξερεις,δεν σε φτανουμε βεβαια, αλλα αν σκεφτεις οτι γεννηθηκαμε 3000 κ 50 κ τωρα με 400 γρ μονο τον αυγουστο ειμαστε 7900 κ 68....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...