Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω τριγυρω ειμαι κ γω ακομα παιδευομαι αλλα το παλευω

εμεις που ειχαμε γιατρο σημερα....... χασαμε αντι να παρουμε(-300γρ) αλλα πηρε υψος.

τον ειπε υπερκινητικο κ μου τονισε να μην τον αφηνω απτα ματια μου .

σε 1 μηνα θα του αρχισουμε στερεες τροφες

88M1p3.pngycQap3.png

Καλώς τα κορίτσια τα όμορφα!!!

Πόσο χαίρομαι που τα ξαναλέμε!!!

Το ύψος στη γέννησή του ήταν 49 εκ. και τώρα είναι 68 εκ.

Εμένα ο καημός μου είναι να μην γίνει σαν μπαλόνι και έχουμε άλλα μετά...

Μην αγχώνεσαι Νατάσα για το παιδάκι. Ας είναι γερά τα παιδάκια μας και όλα τα άλλα...

2522daf9de.png

swGop2.png

βρε Νατασάκι βρε Νατασάκι μην αγχώνεσαι κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Για να καταλάβεις η κόρη μου στην ηλικια του μπέμπη ήταν 5800 ο μικρός τώρα είναι 7800 και πέρασε και έναν μήνα που δεν έβαζε καθόλου βάρος. Ίδια μαμά, ιδίο γάλα (θηλάσμος) αλλά.... διαφορετικά μωράκια

Διαφημίσεις

ti egine re fairy,

mageireves??

Pas na mou pareis ton titlo tis mageirisas??? ta vgazeis kai sto net kai kapia nomizeis pos eisai!!!!

xmxmxmx

(ennoeitai kano plaka alla as to dieukriniso kiolas min exoume parexigiseis)

o giorgos poso einai tora??

:D:D:D:D:D ας κερδισει οποια ειναι η καλυτερη χαχαχααχα

δεν ηξερα πως εχουμε το ιδιο χομπυ...να ανταλασσουμε ιδεες βρε...εκτος κ αν τις κρατας μυστικες :P:p

ο Γιωργής ειναι 73 εκατοστα υψος κ 8600

μην αχωνεσαι για το βαρος...το καθε μωρακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης...η αδερφη μου ηταν ανεκαθεν ενα ξερακιανο κακομοιρικο παιδακι αχαχαχα κ εκτη δημοτικου πεταξε ενα μποι!!!! ειναι 27 τωρα με υψος 1.82...ουτε παπουτσια δεν βρισκει

εδω τριγυρω ειμαι κ γω ακομα παιδευομαι αλλα το παλευω

εμεις που ειχαμε γιατρο σημερα....... χασαμε αντι να παρουμε(-300γρ) αλλα πηρε υψος.

τον ειπε υπερκινητικο κ μου τονισε να μην τον αφηνω απτα ματια μου .

σε 1 μηνα θα του αρχισουμε στερεες τροφες

poso einai Rita o Giorgis se ipsos kai varos??

ti sas elega, idi o andras mou mou leei na ton taizo pio polu!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

μονο εμεις δηλαδη ξεκιναμε την Τριτη τροφες????

δηλαδη γλυφει απο το καλοκαιρι αλλα επισημα τη Τριτη χεχε

Αυτά είναι!!! Αντρούκλας με τις κρέμες του παρακαλώ πολύ!!! :tongue::tongue::tongue:

poso einai Rita o Giorgis se ipsos kai varos??

ti sas elega, idi o andras mou mou leei na ton taizo pio polu!!!!!

Πες στον άντρα σου να μην σε αγχώνει γιατί θα τον μαλώσω... Αμάν πια αυτοί οι άντρες... Το δικό μου θέμα, πάντως λύθηκε ως εξής :

Του είπα ότι στο ίδιο σπίτι, δυο γυναίκες - μαμάδες πάνε πολύ. Χρειαζόμαστε άντρα - πατέρα! Τώρα είμαστε μια μαμά και ένας μπαμπάς που ο καθένας κάνει τα δικά του και έχουμε ηρεμήσει. Κόντευε να με τρελάνει με το μπέρδεμά του στα πόδια μου... :evil:

Γεια σου maryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Γεια σου κούκλα! Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

γεννηθηκε19/5/10 3500 52 εκ

28/5 3620 52 εκ

14/6 4700 55 εκ

22/7 6600 58 εκ

3/9 7785 62 εκ

16/9 7400 66 εκ

βγαζεις ακρη?οχι !!!!!!!

εχουν δικιο οσες παντως που σου λενε οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο

88M1p3.pngycQap3.png

γεννηθηκε19/5/10 3500 52 εκ

28/5 3620 52 εκ

14/6 4700 55 εκ

22/7 6600 58 εκ

3/9 7785 62 εκ

16/9 7400 66 εκ

βγαζεις ακρη?οχι !!!!!!!

εχουν δικιο οσες παντως που σου λενε οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο

eidika sto varos simasia exei na einai oi metriseis stin idia zugaria. fantasou oti sti zugaria pou exoume (vrefozugos oxi polu akrivos) otan ton vazoume apo tin mia plevra deixnei 6000 kai apo tin alli 6200, kai mesa se 2 zugiseis me apokleisi ligon deuterolepton exei diafora 150gr!

uDLqp1.png

εγω γι αυτο δεν πηρα ζυγαρια...κ πλεον εχω αρχισει κ δεν τον παω συχνα για ζυγισμα...ε οσο ειναι ειναι το παιδι...χαρουμενο ειναι, ροδαλο ειναι...γιατι να ανησυχω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...