Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μείναμε χωρίς Η/Υ για κανά μήνα. Και μόλις αγοράσαμε ένα φορητό, διαπιστώσαμε ότι έχει πρόβλημα, οπότε...

Εγώ είμαι καλά, το ίδιο και το μπομπιράκι μου.

Εσείς πώς είστε; Τι κάνει το μικρούλι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α,ειπαμε κι εμεις...

καλυτερα ο μικρουλης σημερα.................:D

για πες μου την γνωμη σου για το καρεκλακι φαγητου...

εσεις εχετε?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Μας έκαναν δώρο ένα της chicco. Εσύ τι σκέφτεσαι να αγοράσεις;

Εγώ το έχω ακόμα στο κουτί του. Το μωρό δεν κάθεται ακόμα. Μην μου πεις ότι το δικό σου κάθεται! :shock::D

Η γιατρός είπε ότι τις κρέμες θα τις ξεκινήσουμε σε κανά μήνα. Εσείς;

2522daf9de.png

swGop2.png

α,ειπαμε κι εμεις...

καλυτερα ο μικρουλης σημερα.................:D

για πες μου την γνωμη σου για το καρεκλακι φαγητου...

εσεις εχετε?

pantos nomizo pos prepei na paroume meta ton 6o mina pou kathontai ta mora. einai noris akoma.

emena tha mas to parei i pethera mou gia ta xristougenna

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έτσι ξέρω.

Εσείς Νατάσα πώς είστε; Ο ομορφούλης σας;

kala eimaste alla polu kourasmenoi kai oi 2. O mikros allaxe ligaki k exei zoirepsei alla exakolouthei na einai glukas (mana koukouvagia!)

ton exo akoma sto domateio mou, den kathete fusika, den pairnei pipila, den exei programma

...alla ton latrevo oso kian griniazo!

uDLqp1.png

helllloooooooooooooooooε

προσπαθω να κοιμησω το μικρο τερατακι μου , αν τα καταφερω ερχομαι σε λιγο αλλιως θα κανω περασμα για καληνυχτα

maryyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!!!!

εγινεη βαφτιση σωστα? ολα καλα? να σας ζησει το αστερακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξαναρχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

emeis sunithos koimomaste 11-6, i 9-4, i 10-5 kai meta xana mexri tis 7-8. Alla kapies fores einai polu diskolo na koimithei meta. thelei sunexeia to stithos sto stoma tou.

kai na po oti paxainei, ton teleutaio kairo pairnei elaxisto varos

poso einai tora o dikos sou

Ο δικός μου 22:30 με 08:00, πίνει γάλα και ξανακοιμάται ως τις 10:00 με 11:00. Στη διάρκεια της μέρας κοιμάται κανά τρία μισάωρα.

Πίνει, όμως, ξένο γάλα. Λένε ότι τους πέφτει βαρύ το ξένο και έτσι πίνουν και ξεραίνονται στον ύπνο, ενώ με το μητρικό που είναι πιο εύπεπτο και ελαφρύ τρελαίνονται να το πίνουν και να χαίρονται τη μητρική αγκαλιά.

Είναι 8,4 κιλά...

helllloooooooooooooooooε

προσπαθω να κοιμησω το μικρο τερατακι μου , αν τα καταφερω ερχομαι σε λιγο αλλιως θα κανω περασμα για καληνυχτα

maryyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!!!!

εγινεη βαφτιση σωστα? ολα καλα? να σας ζησει το αστερακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξαναρχομαι

Έλα βρε ομορφούλα! Μου έλειψες και μένα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Θα σε κουφάνω σήμερα!

2,8 γεννήθηκε!

ontos, omos pio polu trelathike o andras mou pou mou elege oti tha gennithike 5 kila o gios sou! avrio tha arxisei ta taize ton pio suxna k tetoia! agxonetai arketa me auto. leei sunexeia otan arxisei na troei frouta tha ton plakono kai tha parei kila. agxonomai kai ego ligo giati nomizo to teleutaio diastima den exei parei oute se ipsos. eseis ti mikos exete k poso gennithike??

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...