Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

emas kathismataki tha mas parei i pethera mou. i kouniada mou exei parei to Inglesina k einai polu euxaristimeni

ego leo na paro ena pio fthino mias k mou fainetai panakrivou

leo na paro to cam alla tha do.

simera pigame na doume autokinita kai kapos kalutera ta eida ta pragmata apo oti evlepa se efimerides k periodika. thelei omos kiallo psaximo.

uDLqp1.png

καλησπεραα

πωπω νιωθω να περασε σαν οδοστρωτηρας απο πανω μου η μερα.... και τωρα κανονικα αντληση επρεπε να κανω αλλα ειπα να κατσω ενα μισαωρο και να την κανω μετα. ευτυχως κοιμηθηκε ευκολα η μικρη.

αυτο με το καθισματακι με εχει μπερδεψει κι εμενα, νομιζω πρεπει να αρχισουμε να ρωταμε τις πιο εμπειρες μανουλες. για πειτε καμια γνωμη. η κουμπαρα μου π.χ. μου ειπε οτι αν θα αλλαζε κατι στο δικο της ειναι το οτι δεν εχει ροδακια

αχ βρε Ριτα, 27??? ουτε στο λυκειο δεν εμπαινα σε 27αρι...:?

pasxalitsa περαστικα σας! εγω πολυ την τρεμω την στιγμη που θα αρρωστησει πρωτη φορα η μικρη...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

pasxalitsa περαστικα σας! εγω πολυ την τρεμω την στιγμη που θα αρρωστησει πρωτη φορα η μικρη...

γιατι καλε? :D στον αντρα σου δεν εχεις κανει τη νοσοκομα καθολου?

εμεις εχουμε περασει διαφορα...τροφικες δηλητηριασεις, διαρροιες...βιοψιες...απ ολα :rolleyes::rolleyes: οποτε κ στο παιδι δεν θα εχω αναγκη

εμενα ειχε ενα συναχι 2 μερες, σημερα ειναι καλα κ φυσικα κολλησε εμενα :D:D:D

ελπιζω να μη μοιασει στον αντρα μου οταν αρρωσταινει:shock::shock:

να φανταστειτε εχει αναπτυξει ολοκληρη θεωρια οτι οταν νιωθει ασχημα γκρινιαζει πολυ μεχρι να σου σπασει τα νευρα και να νιωσεις κι εσυ ασχημα οποτε μετα νιωθει αυτος λιγο καλυτερα (αληθινη συμπονοια λεμε:tongue:)

απλα στεναχωριεμαι οταν τη βλεπω κακοδιαθετη οποτε πιστευω οτι αν ειναι αρρωστουλα θα με πειραξει πολυ...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

troo pagotaki scandal pink yogurt kai sas roto Xerei kamia kathisma autokinitou ISOFI group 0-1??

An telika paroume autokinito psaxno kareklaki

pros to paron eimaste me danika autokinita (tou petherou mou k tis aderfis mou) kai eixame eite to group 0 (to xrisimopoiisame mono 2 fores) i to port bebe tou karotsiou me ta eidika desimata.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

koritsia o mikros strifogyrizei sto diplo kai thelei na dei tv!!

fusika den tou to epitrepo, alla an ton xexaso esto k gia ligo kolaei!

καλησπερα κοριτσια!!!

τηλεοραση κοιταμε κ μεις πολυ απλα προσπαθω να ειναι οσο πιο μακρια γινεται!!!!!

κ οσο για τους αντρες που αρρωσταινουν,οταν εμενα με τον αδερφο μου κ ςνω κοιμομασταν σε διπλανα δωματια,επερνε τη μαμα μου στη κυπρο να με παρει τηλ να σηκωθω να του φτιαξω σουπα!!!!!!!!κ εγω εφτιαχνα παντα μονη μου οταν ημουν αρρωστη!!

rXrPp3.png

νατασσα λουκανικα??? :P:p:p

isofix δεν εχουμε και ετσι δεν ξερω να σου πω...

για καρεκλακι απλο ποιο λετε?

εγω την τηλεοραση την εχω κλειστη ολη μερα...οταν ερχεται ο αντρας μου την ανοιγει αλλα δεν θελω γιατι θα μαθει ο μικρος να χαζευει...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...