Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα...καλημεραααα...πινουμε καφεδακι στον απιστευτο σημερινο ηλιο της αιγινας...αααα,δεν σας ειπα...χτες την βαλαμε να πατησει την αμμο μεσα στη θαλασσα μεχρι την μεση της ,μιας κ η θαλασσα ηταν απιστευτα καθαρη,ζεστη κ χαμηλη εδω που ειμαστε...μην ξεχνατε οτι εμεις απο το τελος του δευτερου στεκομαστε ορθιες χαλαρα κ με το οκ ολων των γιατρων....κ μετα περπατησαμε στην παραλια...κουτσου κουτσου....χαρααααααααααααααααααααααααα κ οι δυο μας!!!αυτα τα λεμε σε λιγο παλι...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!!

ετοιμζομαι να φυγω με τον μικρο για οαεδ !!!!!!!!!!!

κ παρολο που δεν βρισκω το τσιμπιδακι για τα φρυδακια μου ( σαν θαμνος ειμαι οεο) θα σας πω οτι μπηκα σε τζιν replay baggy ΝΟ27 !!!!!!! ενταξει ομολογω οτι το αποτελεσμα δεν ειναι οοοτι καλυτερο γιατι πετανε τα πλαινα "παχακια" αλλα κουμπωσε κ καθομαι ανετα αν κ χαμηλοκαβαλο αρκετα. κ να σας θυμισω οτι ειμαι κ αδιαθετη .πολυ χαρα πηρα πρωινιατικα η γυναικα(κ μανα μην ξεχνιομαστε!) αυτααααααααααααα

καλημερα σε οοοοοοοοοοολες κ ειδικα στην κουμπαρουλα μου που εχουμε "χαθει"

νεκταρια οι εικονες που περιγραφεις ειναι πολυ ομορφες κ με κανεις λιγο να ζηλεψω:rolleyes:

ΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα! και παλι ευχαριστω για τις ευχες σας κορίτσια. χθες τελικα πηγαμε θερινο σινεμα και ηταν πολυ ομορφα γιατι με το μωρο παντου μπορουσαμε να παμε εκτος απο σινεμα που μας αρεσει :)

κατα τα αλλα ψιλοχαλια ξεκινησε η μερα, τιγκαρισε παλι το απογευμα ο αντρας μου με δουλειες και υποχρεωσεις, χειροτερεψε και το στηθος μου, τωρα ειναι κοκκινο και απο την αλλη μερια του μαστου, ειναι και η μικρη ολο γκρινια, αντε να δουμε πως θα παει και η υπολοιπη μερα!

ααααααααααααα!!!δεν σας εχω πει...η μπεμπα εδω κ 20-25 μερες τωρα κανει κακα αλλες φορες ανα 2 μερες κ αλλες ανα 4-5,συστηματικα ομως....ειναι κ κολλωδη κ βρωμανεεεεεε.....που να ξεκινησουμε το φαγητο λεω εγω....οι γιατροι που ρωτησα ολοι λενε οτι εφοσον θηλαζω αποκλειστικα κιολας δεν εχω κανενα φοβο,αλλα η ερημη η μανα,περιμενω πως κ πως καθε μερα να τα κανει...να πω οτι ουτε ποναει,ουτε κλαιει,ουτε ζοριζεται...

νεκταρια κι εμεις καπως ετσι ειμαστε και μας εδωσε κατι υποθετα ο γιατρος αλλα μας ειπε να μην της δωσουμε αν δεν κλεισει 5 εικοσιτετραωρα και οτι αν δεν ειναι σκληρα οταν τα κανει, τα 5 μπορει να γινουν και 7 εικοσιτετραωρα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

ααχχχ τρελες γκρινιες και κλαματα! κατι την ενοχλει αλλα τι???:confused::confused:

νομιζω η κοιλιτσα της θα ειναι εχουμε παλι 4 μερες να τα κανουμε...

thilazeis ?

an nai apokleistika, min fovasai ta kaka oso kai an argoun an den einai sklira.

emena eixai kai 6 meres xoris kai meta arxise se kathe geuma kai tora pali ana 2-3 meres.

mi xrisimopoiiseis ta upotheta anden uparxei logos giati to enteraki tous mathainei etsi k adranopoioi.

uDLqp1.png

Re koritsia polu diskola me to paidi k ti douleia kai to pio eukolo pragma otan exeis douleia ginete polu duskolo!!

eutuxos efugan mpampas k gios gia tin trapeza kai tora kano ena TC polu pio xalara.

Prospathisa noritera na ton valo na koimithei (nustaze sta sigoura) opos i douar k i Rita exthess alla apetuxa patagodos:(:(:(

aisthanomai polu asxima pou den exo kataferei oute programma na tou valo, oute na pairnei pipila oute tpt:(:(

Noiotho k ligi apogoiteusi me tin ddiplomatiki pou prepei na kano!! den antexo allo, tha ithela liges meres xekourasi, na adeiasei to mialo mou! Xoris douleia, oi treis mas dsiakopoules kapou.

uDLqp1.png

νεκταρια κι εμεις καπως ετσι ειμαστε και μας εδωσε κατι υποθετα ο γιατρος αλλα μας ειπε να μην της δωσουμε αν δεν κλεισει 5 εικοσιτετραωρα και οτι αν δεν ειναι σκληρα οταν τα κανει, τα 5 μπορει να γινουν και 7 εικοσιτετραωρα...[/QU

εμενα μου ειπαν φιλοι γιατροι αλλα κ ο παιδιατρος μου να μην ανησυχω ετσι ειναι τα παιδια

που θηλαζουν καθως περνανε οι μηνες...δεν το ηξερα...βεβαια παιζει πλεον κ πολυ πολυ σημαντικο ρολο το τι τρωμε, κυριως ομως απλα το οτι ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ.........οσο ναναι ειναι καπως...αλλα κ παλι λεω ..με αποκλειστικο θηλασμο ολα ειναι νορμαλ....εκτος βεβαια απο διαρροιες κ πολυ εντονα σκληρα κακακια οπως ειπες....αλλα αυτη η μυρωδια...απαπα...δεν ξερω πως ειναι με ξενο γαλα τα κακακια αλλα μεχρι τωρα τα δικα μας δεν μυριζαν καθολου...ασε ,που πλεον κ τα πριτσακια της τις περισσοτερες φορες μυριζουν...ο γιατρος χαρηκε...σου λεει ,τα εντερακια κ το στομαχακι του μωρου δουλευουν καλα.....ασε ρε αχιλλεα ειπα κ εγω...αυτα πεςτα αλλου...

νατασουλα,εδω ενδεικτικα καποια μωρακια εχουν καλυτερη αναπτυξη απο τα αλλα.μην ανησυχεις μωρε...η thena τι πρεπει να πει τοτε????....σορυ κοπελια αλλα οσο θυμαμαι πως ελεγες για τον μικρο,γελαω ακομα,...μην ξεχνας οτι αν ρωτησεις απλα αλλες 20 μαναδες τα 3/4 θα σου πουν για το ποσο πισω εχουν μεινει τα μωρα τους σε εκεινο ή στο αλλο ή στο παραλλο πραγμα...ηδη ολες μας εδω μεσα,ειναι σε κατι πιο μπροστα,αλλα κ σε κατι αλλο πιο πισωωωωω......................

νατασα ναι δεν της εχω δωσει μεχρι τωρα υποθετο. τρωει αποκλειστικα μητρικο αλλα απο το μπουκαλι. εμας δεν πολυμυριζουν αλλα οταν φτανει τις 3-4 μερες φαινεται οτι ειναι φανερα πιο ανυσηχη και γκρινιαρα μεχρι να τα κανει. παρολα αυτα τα κανει χωρις δυσκολια... Τι να πω, αυτα κανουν κι εμεις ακολουθουμε :tongue::tongue:

οσο για το προγραμμα κτλ μην ανησυχεις, κι εμεις καπως ετσι ειμαστε. προγραμμα ουτε στο φαγητο ουτε στον υπνο. Οπως λεει και η Νεκταρια το καθε παιδι εχει το ρυθμο του.

Αν και υποψιαζομαι οτι η δικη μας δε θα μπει ποτε σε προγραμμα, εδω δεν μπορουμε να εχουμε εμεις ενα προγραμμα, πως να μπει το μωρο??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

να μαι κ εγωωωω....παω να διαβασω τα σημερινα σας νεα...αλλα αν καποια απο εσας εχει την ευγενη καλοσυνη να μου κανει μια περιληψη τι καλα που θα ητανε χιχιχιχχιχι

εκανα πολλες δουλειες κ ακομα δεν εχω μαγειρεψει....πφφφ....θα κανω μια μακαροναδα μου φαινεται

τελικα δεν ηταν πολλα τα νεα χιχιχχι

λοιπον αρχιζω

Νεκταρια ωραια τα νεα σας...μου κανει λιγο εντυπωση βεβαια που ο γιατρος σας αφησε να την αφηνετε ορθια...εμενα κραταει το κεφαλι απο 2 βδομαδες κ ορθιος απο τις 40 μερες αλλα κανονικα δεν αφηνουν γιατι η μεσουλα ειναι πολυ ευαισθητη...αλλα ειπαμε ο καθε γιατρος δινει κ διαφορετικες συμβουλες, εγω κιολας ειμαι ανθρωπος που δεν ακουει τους γιατρους κατα γραμμα ;)...εμεις τον αφησαμε εδω κ μια βδομαδα πλεον να καθεται οση ωρα ορθιο θελει...βηματακια κανουμε κ εμεις πολυ καιρο

Naya ευχομαι περαστικα σου κοριτσακι μου...

Ritaki φιλινας :) χαρηκα που μπηκες κ εσυ στα παντελονια σου....27 νουμερο βρε θηριο??? εγω μπαινω απο τις 40 μερες που γεννησα αλλα 27 νουμερο δεν εχω βαλει ποτε στη ζωη μου!!!! οσο για τα πατσοκιλακια μην ανησυχεις...χαλαρωση ειναι κ σιγα σιγα θα φυγει ;)

Natassa μου, σε καταλαβαινω....οπως λεγαμε τις προαλλες κ εγω πρεπει να τελειωσω το γραψιμο του διδακτορικου μεχρι τα Χριστουγεννα, με το μωρο ομως δεν γινεται κ γι αυτο θα τον στειλω παιδικο μια φορα τη βδομαδα...αλλα αν μπορεις να παρεις 2 μερες αδεια βρε παιδι μου να πατε καπου με τον αντρα σου...δεν ειναι αναγκη να πατε μακρια...εστω κ κοντα, αλλα να ξεκουραστειτε κ να χαλαρωσετε :)

ξεχασα κανεναν? θα στειλω κ στη MAry Poppins μηνυματακι να της πω να μπει να μας πει τα νεακια της...

φιλια πολλα κ εδω θα ειμαι να τα πουμε αποψε οπως καθε βραδυ :)

Ο δικος μου κανει κακα 4,5,6 φορες την ημερα και μιλαμε για ποσοτητα.......Μετα απορω γιατι δεν παιρνει βαρος. Αφου τα βγαζει με τη μια, σχεδον καθε γευμα και κακα. Εχουμε κολλησει βρε κοριτσια στα 6 κιλα, τις τελευταιες 10 μερες ζητημα να πηρε 100γρ:confused:

Μακαρονια και εμεις σημερα με κιμα που ειχα ετοιμο στην καταψυξη μιαμ-μιαμ:-P

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

να μαι κι εγω!

καλησπερα σε ολες...

ο μικρος ειναι αρρωστουλης και εχει πολλη γκρινια και εμετους...

αφηστε τα...

ριτακι συγχαρητηρια που μπηκες στο παντελονι βρε!!!

απορια...

καθισματακι φαγητου πηρατε?

μου αρεσουν πολυ αυτα...

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://toys-shop.gr/images/Final_ZumaLimeS.jpg&imgrefurl=http://www.skroutz.gr/s/267818/Inglesina-Zuma.html&usg=__YTsoDc0glfr3MujUynwDMe2MIHU=&h=400&w=400&sz=48&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=O9yCfZpNUHZymM:&tbnh=141&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dinglesina%2Bzuma%2B2010%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DX%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1,isz:m&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=541&vpy=97&dur=93&hovh=225&hovw=225&tx=131&ty=124&ei=Fj6STNbyItSRjAfXsdSMBQ&oei=Fj6STNbyItSRjAfXsdSMBQ&esq=1&page=1&ndsp=38&ved=1t:429,r:3,s:0

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://eiraheidemo.blogg.se/images/2008/stokke_18257653.jpg&imgrefurl=http://eiraheidemo.blogg.se/2008/october/liten-onskelista.html&usg=__s_aRpnaxr7bDh487p7ey1jwDMKU=&h=574&w=396&sz=59&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=fpYtb7Fu4bQCIM:&tbnh=141&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Dstokke%2Btripp%2Btrap%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1,isz:m&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=265&ei=Uz6STPmWI9W6jAf_npiPBQ&oei=Uz6STPmWI9W6jAf_npiPBQ&esq=1&page=1&ndsp=39&ved=1t:429,r:6,s:0&tx=65&ty=93

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/ptitecharlie.monbebeblog.com/images/gd/1242749262/Chaise-haute-Cube-de-Beaba.jpg&imgrefurl=http://ptitecharlie.monbebeblog.com/1538808/Chaise-haute-Cube-de-Beaba/&usg=__806uvswxo_ic2ob2f_PMZysoZ3U=&h=471&w=600&sz=157&hl=el&start=0&zoom=0&tbnid=THteeVpeyHaBKM:&tbnh=106&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dbeaba%2Bcube%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1,isz:m&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=125&ei=fz6STKnUHtCRjAeFxoSaBQ&oei=fz6STKnUHtCRjAeFxoSaBQ&esq=1&page=1&ndsp=35&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=70&ty=68

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.pramsnthings.com/ekmps/shops/pramsnthings/images/b-b-confort-bebeconfort-woodline-highchair-271-p.jpg&imgrefurl=http://www.pramsnthings.com/bb-confort-bebeconfort-woodline-highchair-271-p.asp&usg=__9Eyg6vJRw333PjAp8VRyKakDtj8=&h=400&w=400&sz=53&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=gju35vnDvfBw7M:&tbnh=127&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dbebeconfort%2Bwoodline%2Bchair%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1,isz:m&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=218&ei=yj6STO-qOtCRjAe9uuiVBQ&oei=yj6STO-qOtCRjAe9uuiVBQ&esq=1&page=1&ndsp=46&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=104&ty=79 (αυτο λιγοτερο απο τα αλλα)

εσας ποιο σας αρεσει?

θελω κατι για να μπορει να τρωει και στο τραπεζι μαζι μας...(οπως το stokke)

δωρο θα μας το κανουν........αλλα μαλλον θα βαλουμε κι εμεις κατι γιατι ολα πανακριβα ειναι...

μια απο τα ιδια αλλα ευτυχως πυρετο δεν εκανα καθολου. μονο ο πονος χειροτερεψε λιγο. την αρχισα την αντιβιωση χθες βραδυ οποτε βλεπουμε.ξεχασα να σας πω! εχουμε επετειο γαμου σημερα! 3 χρόνια! ουτε που καταλαβα πως περασαν....

naya περαστικα...ελπιζω να εισαι καλυτερα...

Χρονια Πολλα για την επετειο σας!!! Να ζησετε!!!

Α δεν σας είπα σήμερα βγάλαμε το ΠΡΩΤΟ μας ΔΟΝΤΆΚΙ :D:D:D:D

Αννικο με γεια το δοντι!!!!!!!!!!!:P

Κορίτσια έζησα ιστορικές στιγμές σήμερα ,ε ναι λυπών πιάσαμε παιχνίδι συγκινήθηκα η μάνα το καμααααααααρι μου επιτέλους ξύπνησε ,κ μάλιστα όχι μια φορά αλλά πολλές ,δεχόμαστε συγχαρητήρια περάστε για ένα αναμνηστικό κ γλυκό στο μπουφέ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θενα μπραβο για τον Ιασωνακο!!!

θελω γλυκο!!!!!!!!!!!

καλημερααα...καλημεραααα...πινουμε καφεδακι στον απιστευτο σημερινο ηλιο της αιγινας...αααα,δεν σας ειπα...χτες την βαλαμε να πατησει την αμμο μεσα στη θαλασσα μεχρι την μεση της ,μιας κ η θαλασσα ηταν απιστευτα καθαρη,ζεστη κ χαμηλη εδω που ειμαστε...μην ξεχνατε οτι εμεις απο το τελος του δευτερου στεκομαστε ορθιες χαλαρα κ με το οκ ολων των γιατρων....κ μετα περπατησαμε στην παραλια...κουτσου κουτσου....χαρααααααααααααααααααααααααα κ οι δυο μας!!!αυτα τα λεμε σε λιγο παλι...

νεκταρια σας ζηλευω αλλα κι εγω αναρωτιωμουν αν κανει απο τοσο νωρις...

ο δικος μας παιδιατρος δεν ειναι τοσο προχωρημενος...

ελενη μην ανησυχεις,καποια στιγμη κανουν κοιλια στην αναπτηξη τους

ειναι αναλογως το παιδι...

εγω δεν αγχωνομαι καθολου με το βαρος του,πιν 1 εβδομαδα ηταν περιπου 6 κιλα κι εμας

φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...