Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ όλες σας!! να ειστε καλά!!

Ρίτα τι να πω για τα λεφτά, υπομονή... Εμένα ακόμα μου χρωσταν δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας από πέρυσι (και φέτος εννπείται), σύνολο δυομιση μισθοί...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τις πιπιλες κ τα κουτια τους εγω τα αποστειρωνω μια φορα την μερα, πεσουν δεν πεσουν κατω. ισως κ να μην κανω καλα δεν ξερω .

τα παιχνιδια που πλενονται κ αυτα τα βαζω στο πλυντηριο συχνα αν πχ θελω να συμπληρωσω για να κανω πλυση .

εγω εχω κ τον σκυλο που ολη μερα ειναι στους καναπεδες κ διπλα στο μωρο ..... κ δεν βρισκω υπερβολικο ουτε κοπο να τα πεταξω στο πλυντηριο 1 φορα στις 15 μερες:tongue:

αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι το σωστο

οσο για τα χερια κ την μουρη του τα πλενω συνεχεια με χλυαρο νερακι κ του αρεσει κ παρα πολυ μαλιστα. απλα μου ειπε η παιδιατρος καλα κανω αλλα μην χρησιμοποιω σαπουνι καθε φορα γιατι προκαλει ξηροτητα στο δερμα

αν λεμε για 1 φορα στις 15 ,παω πασο.....γιατι με τη συχνοτητα που χρησιμοποιουνται ελεγα μηπως επρεπε πιο συχνα..ενα πραμα οπως τα ρουχα σαν να λεμε...δηλ ενα ρουχαλακι τους παρολο που δεν τοχει λερωσει δεν το κρατας στην ντουλαπα ετσι????το πλενεις μετα απο λιγο ε????αυτα τα παιχνιδια που τα βαζουν κ στη μουριτσα τους κ τα τρωνε κ τα κραταμε κ εμεις, μηπως θα επρεπε να τα πλενουμε πιο τακτικα???γιατι 1 στις 15-20 τα πλενω κ εγω....αλλα 1 την εβδομαδα ..οχι....

χερακια ειδικα αν ειμαστε με κοσμο ασε.......παθαινω πορωση..τι ειναι αυτο το πραγμα να πιανουν ολοι το μωρο απο τα δαχτυλακια του???? "που εισαι εσυ ελισσαβετ???"...κ τσουκ να την πιασουνε απο τα χερακια της....κ ενω βλεπουνε οτι τα βαζει στο στομα της κ το συζητανε,οοοοχι,εσεις εκει να επιμενετε κ την πιανετε απο εκει...ημαρτον

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

kores irtha

me mperdepsate ligo xthes k etsi apofasisa na paro tin katastasi sta xeria moy k na paragkilo to agoraki k to koritsaki telika giati ta aggelaki kani ligo makavrio opos anaferate:tongue:

piga ti Danai gia emvolio to proi k afoy to kaname k eklapse ekane k ligo emeto meta to patheni otan xezete pano tis:shock::mrgreen::mrgreen:

rita ta lefta toy oade apo to eksamino ta vazoyn kathe proti se oloys etsi moy ipan esi perimenis apo tin adia e? ti na po mipos to kanoyn epitides?:idea:

naya na zisete agapimeni panta

καλα εκανες ...νομιζω οτι τα αγγελακια ειναι πιο ρομαντικο σαν θεμα αλλα οχι τοσο παιδικο οσο τα παιδακια...εντωμεταξυ εχει παιξει παντου σαν θεμα -τα αγγελακια εννοω-κ τα εχω βαρεθει....ενω τα παιδακια τα συνδιαζεις τοσο ευκολα με 1002 πραγματα...

ΤΗΕΝΑΚΙ καλα εκανες. κ εγω στο ειπα τα αγγελακια τα συγκεκριμενα μου θυμιζαν κατι κακο:?:???::?

μπορει να το κανουν κ επιτηδες αν κ δεν καταλαβαινω τι εχουν να κρδισουν κ παντα στις πληρωμες τους ηταν οκ. τεσπα θα κανω υπομονη μεχρι 30 δεν εχω κ πολλες επιλογες.

εσενα τα λεφτα του οαεδ μπηκαν?τσεκαρες?

νεκταρια ρουχα εννοειτε του αλλαζω καθε μερα μετα το μπανιο βαζει καθαρα.εχουν δεν εχουν λερωθει . κ τελος της βδομαδας συνηθως βαζω πληντυριο του μικρου .......αλλαζω κ σεντονια εννοειτε πετσετες κτλ ....... τωρα αν τα παιχνιδια του τα εχει λερωσει με τυχον γουλιτσες τα βαζω κ αυτα γιατι μυριζουν ξυνιλα:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

εντωμεταξυ ενα πραμα χτες κ σημερα ...δεν μπορει να μεινει ξυπνια πανω απο 1 ωρα κατα τη διαρκεια της μερας...ξυπναει,τρωει, καθεται και παιζει ή απλα καθεται ηρεμα μονη της τα υπολοιπα 30-40 λεπτα κ μετα θελει να κοιμηθει παλι...μεχρι τωρα μπορει κ να εμενε ξυπνια κ 1 κ 2 κ 3 ωρες ανετα....οποτε απο το πρωι εχουμε κοιμηθει τις μισες ωρες...μεγαλωνει μαλλον το παιδι μου ε??κ το φαγητο της???καθε 3 κ 4 ωρες...σκεφτομαι ποτε κ αν θα μου κοπει το γαλα καμια μερα κ πολυ το φοβαμαι σας λεωωω...πως γινεται αραγε???μειωνεται σταδιακα??πρεπει να ρωτησω τον γιατρο....καμια παλια ξερει???γιατι απο τοτε που αδιαθετησα (3 μηνες τωρα),συμπτωματικα ή οχι,σταθεροποιηθηκε η υπερ-παραγωγη του γαλακτος....αλλα τωρα νιωθω οτι απο μερα σε μερα θα μου τελειωσει κ ο αντρας μου φωναζει να μην ανησυχω....

ααααααααααααα!!!δεν σας εχω πει...η μπεμπα εδω κ 20-25 μερες τωρα κανει κακα αλλες φορες ανα 2 μερες κ αλλες ανα 4-5,συστηματικα ομως....ειναι κ κολλωδη κ βρωμανεεεεεε.....που να ξεκινησουμε το φαγητο λεω εγω....οι γιατροι που ρωτησα ολοι λενε οτι εφοσον θηλαζω αποκλειστικα κιολας δεν εχω κανενα φοβο,αλλα η ερημη η μανα,περιμενω πως κ πως καθε μερα να τα κανει...να πω οτι ουτε ποναει,ουτε κλαιει,ουτε ζοριζεται...εχτες ξυπνησε το μωρο μου στο ασχετο κατα τις 2.30 ,γκρινιαξε για να μου πει οτι τα εκανε για 1-2 λεπτα κ μετα γυρισε πλευρο κ ξανακοιμηθηκε..στην αρχη ειπα..λες να πεινασε ...αλλα μετα το ψιλιαστηκα κ τι να δω???μια πανα γεματη..κ η κακομοιρα κοιμηθηκε στο λεπτο..πως να την αλλαζα???μου θυμιζε οπως εκανα οταν ηταν νεογεννητο...

ριτακι ,καποια ρουχαλακια,που τα φοραει πχ για 1 ωρα μονο για βολτα πχ στο σουπερ μαρκετ ή στην πεθερα μου,δεν τα κρεμας ξανα???γιατι εγω της τα βαζω για βολτα μονο κ μετα της τα βγαζω κατευθειαν μολις μπω στο σπιτι...τεσπα..αυτα τα ρουχαλακια εννοω,οτι δεν τα πλενω αμεσως...οχι τα του σπιτιου..αυτα κ με τα χερια μας,..πανω κατω...θελουμε δε θελουμε ...λερωνονται και τσαλακωνονται κ γενικα τα αλλαζω με το μπνακι καθε βραδυ.....εμεις γουλιτσες ευτυχως δεν εχουμε...πολυ πολυ σπανια εχουμε ,μονο αν καποιος αλλος την πιασει κ την κρατησει λαθος μετα το φαγητο κ της ερθουν πανω...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια.

Δεν σας ξέχασα άλλα τρέχω συνέχεια για δουλίτσες έξω και μέσα στο σπίτι και περνάω και πόλλες ώρες στην πεθερά μου. Εεε και στα κενά πάω λίγο και τα παιδάκια μου για κούνια μπάλα (οπως λέει η Ευαγγελία)

nektaria... να σου ζήσει η νεράιδούλα σου λίγο που είδα τις φωτο. ήταν όλα υπέροχα, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη

rita__ki μέσα (με ερωτηματικό) και εγώ για να βρεθούμε όλες. Δεν έχω διαβάσει τα τελευταία μνμ, κανονίσατε μέρος-ώρα-μέρα;

Πάω να διάβασω και τα άλλα και αν προλάβω επανέρχομαι

Α δεν σας είπα σήμερα βγάλαμε το ΠΡΩΤΟ μας ΔΟΝΤΆΚΙ :D:D:D:D

1743082yb80yvm0am.jpg

k εσεις δοντακι????/!!!!!!!!!!!!!!!

βρε τι παιδια ειναι τα μαγιοπαιδα:!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλοριζικο το δοντακι !!!!!!!!!

πρεπει να εχουν πλακα ε?

αννικο μου δεν εχουμε πει κατι συγκεκριμενο ακομα προσπαθουμε να συννενοηθουμε για το μερος

88M1p3.pngycQap3.png

k εσεις δοντακι????/!!!!!!!!!!!!!!!

βρε τι παιδια ειναι τα μαγιοπαιδα:!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλοριζικο το δοντακι !!!!!!!!!

πρεπει να εχουν πλακα ε?

αννικο μου δεν εχουμε πει κατι συγκεκριμενο ακομα προσπαθουμε να συννενοηθουμε για το μερος

Τον λυπάμαι τον καημένο τις τελευταίες μέρες θέλει να δαγκώνει σαν λυσσασμένος:?

τι κάνεις εσύ κοριτσάκι, πως τα πάει ο Άγγελος με θεραπείες, τι κάνει ο ξανθομπάμπουρας;

kaτω το εβγαλε το δοντακι?φαινεται δηλαδη αν γελασει ? θα τρελαθω !!!!

ο αγγελος παλυ καλυτερα δοξα το θεο . οι θεραπειες τον βοηθουν πραγματκα. τωρ ποια σχεον δεν τον κταλαβαινεις αν τον δεις να περπαταει οτι κατι εχει . φοραει ακομα τον ναρθηκα κ εχει αδεια 1 μηνα ακομα. οδηγαει κ λιγακι κ μας εχει βοηθησει κ αυτο . προσπαθουν τωρ οι γιατροι απλα να αποφυγουμε χειροτερα μετα λογω καθυζησης του σπονδυλου

το μικρο μια χαρα.το καλυτερο απολους!!!!!!!

η ευαγγελια?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

naya na zisete eutixismenoi polla-polla xronia.

ego simera peira lefta apo oaed. den rotisa omos gia oikogeneiako epidoma.

o mpempikos einai toso kalos teleutaia, me koitaei gelai k lionei!! kai ego liono 10 fores.

emena pantos den polu trelenete me paixnidia akoma. isos ego na min tou ta exo entaxei bebaia giti den exoume k polla kurios panina pou ta varietai sta 2 lepta

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...