Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια! πωπω, μαζευτηκαμε ολες και αν δεν μπω λιγο μετα εχω να διαβαζω μπολικες σελιδες:tongue::tongue:

Καθιστε να δω τι θα πρωτο θυμηθω... Θενα κι εμενα αυτο με το αυτοκινητακι μου αρεσει περισσότερο. Επισης εχουμε κι εμεις αυτο που λες με το δαχτυλο, ξεκινησε σα συνηθεια επειδη της κρατουσα την πιπιλα και τωρα θελει και πιπιλα και να κραταει δαχτυλο :tongue::tongue:

Κι εμεις ακομα διπλα μας στο λικνο την εχουμε αλλα δε χωραει καλα πια, το θεμα ειναι οτι για να την παμε στο δωματιο της πρεπει να γινουν εκει καποιες ανακαταταξεις με τα επιπλα (καποια θα πανε στην πεθερα μου οταν με το καλο αποφασισει να μετακομισει) και να παρουμε και εναν καναπε γιατι λεμε στην αρχη να κοιμαται ενας απο τους 2 μας μαζι της (σε ποιον λετε να πεσει ο κληρος? ε? ε?:tongue::tongue:). το βασικο προβλημα ειναι οτι ξυπναει 1-2 φορες το βραδυ και αν την προλαβουμε στα πρωτα γκουχ-μουχ και της δωσουμε πιπιλα ξανακοιμαται αμεσως, αλλα για να γινει αυτο πρεπει καποιος να ειναι κοντα της.

Τι άλλο? Α ναι! Ρίτα και μπουμπου εμας ο σκυλος αδιαφορει πληρως. τελειως ομως! Η μικρη αν περασει και τον δει να κινειται του ριχνει κι αυτη καμια ματια αλλα μεχρι εκει. Ανυπομονω να τους δω αχωριστους να κανουν τρελα παιχνιδια οταν μεγαλωσει :P:p

Επισης για το θεμα της υπομμονης, εγω οταν βλεπω να φτανω στα ορια μου την αφηνω στο κρεβατι κι ας κλαιει και παω σε αλλο δωματιο για λιγο. συνηθως 1-2 λεπτα αρκουν για να βρω την ψυχραιμια μου και τοτε πραγματι ηρεμει πολυ πιο ευκολα. Ευτυχως δε γινεται συχνα αυτο, ειναι καλουλα και η δικια μας ;)

...αμα τον βλεπω να κλαιει βρε κοριτσια κ μου πεταει το κατω χειλι μπροστα κ με κοιταει με παραπονο γελαωωω...δεν μπορωωω...

αχ fairy κι εγω αυτη τη φατσουλα (την "προετοιμασια κλαματος" οπως λεει ο μπαμπας μας) τη λατρευω! Αφου λεμε πως θα τα καταφερουμε να την πιασουμε σε φωτο καμια φορα :tongue::tongue:

Ουφ ξεχασα τιποτα?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την !!!!!!

το μικρο σηκωθηκε κ καθεται στην κουνια του χαζευει τα χρωματα κ κατι παιχνιδια που του πηγα, μολις τον δω να γκρινιαζει θα τον ντυσω κ θα παω τραπεζα....αχ αντε να δουμε!

εσυ naya μου πως εισαι σημερα?

88M1p3.pngycQap3.png

μια απο τα ιδια αλλα ευτυχως πυρετο δεν εκανα καθολου. μονο ο πονος χειροτερεψε λιγο. την αρχισα την αντιβιωση χθες βραδυ οποτε βλεπουμε.

ξεχασα να σας πω! εχουμε επετειο γαμου σημερα! 3 χρόνια! ουτε που καταλαβα πως περασαν....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ta νευρα μου γλυκες μου φιλεναδες τα νευρα μου ............

ντυνομαι ωραια ωραια παιρνω το μωρο κ τον σκυλο κ παω τραπεζα να σηκωσω τα λεφτα με την καρτα. η καρτα ειχε ληξει κ γω δεν ειχα παρει χαμπαρι ........... δεν ειχα ταυτοτητα μαζι οποτε τα πισω μπρος ......... παιρνω ταυτοτητα κ καναπηγα στην τραπεζα. αφου εκανα τουλαχιστον ενα τεταρτο να μπω με τις κ@λοπορτες τους φτανω στο ταμειο κ τελικα τα λεφτα δεν εχουν μπει ΑΚΟΜΑ ελπιζω............. νευρικο κλωνισμο σας λεω.κοντευα να βαλω τα κλαμματα απτα νευρα. ισως μπουν αργοτερα αλλα σπαστικα αυτα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Τα βάζουμε που τα βάζουμε όλα στο στόμα μας τώρα αποκτήσαμε νέο χούι!!!!! :P όταν τον έχω στην κούνια/ρηλάξ τον δένω γιατί κουνιέται μόνη της αυτή και ο δικός έχει την τάση να κατεβαίνει χαμηλά χαμηλά - του αρέσει να κρέμονται τα πόδια του.... λοιπον ανακάλυψε τα λουριά προχθές και σήμερα κατάφερε και τα τραβάει και τα βάζει στο στόμα του.... και τώρα μόλις έκανε το θεικό!!!!!!!!!!!!!!!1 έβγαλε το ένα πόδι έξω και σταμάτησε την κούνια...! Εντωμεταξύ έχει πολύ γέλιο γιατί με το ένα χέρι κρατιέται..... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: έβαλα φωτό στο FB... :)

Πωπω ριτάκι τρελό σπάσιμο με την τράπεζα!!!!!!

Ριτάκι κοιμάται 11:30 το αργότερο.. χθες ήταν εξαίρεση γιατί δε το κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα... και ξυπνάει 8:30 με 8:45... τρώμε και κοιμάται πάλι από τις 9:30 ώς τις 12 πάλι :)

Naya περαστικούλια!!!

Τα παιχνίδια που δεν μπαίνουν στο πλυντήριο τα πλένω στο χέρι προσεκτικά.. προσέχω να μη βραχεί ο μηχανισμός... Κουδουνίστρες και τέτοια όπως και τις πιπίλες με Dettol... Αυτό έκανα Ριτάκι με το παπάκι... Πρέπει να έχουμε το ίδιο;) λέει κι εσάς την αλφαβήτα;;;; μας το έφεραν κι εμάς δωράκι και του αρέσει πολύ... του το βάζω στα ποδαράκια του και το κλωτσάει με μανία.... χαχαχαχα

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

μιλησα με το λιγιστηριο της εταιριας μας ακουσατε που φωναζαμε????????????????????

χαχαχαχχαχ ισχυριζεται οτι δεν μου ειχε πει οτι θα πληρωθω 15 του μηνα αλλα 30 σεπτεμβριου.

ειναι δυνατον ??????????????????????/ λεφτα του ιουλιου ??????????????????

επειδη η εταιρεια ηταν κλειστη αυγουστο δεν τα πηρα κ τωρα θαμε οκτωβριο?????? οσο ξανθια κ αν ειμαι καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω.

αφου ουρλιαζα απτα νευρα μου μου ειπε αυριο να παω σε καποιο καταστημα να τα παρω αν κ εφοσον τα εχω αναγκη αμεση .

δεν ξερω αν θα παω γιατι εχω κ μια περηφανια ισως περιμενω μεχρι 30 του μηνα .

αυριο εχω οαεδ αντε να δουμε κ εκει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ριτακι σου ειχαν δωσει συγκεκριμενη ημερομηνια για τα χρηματα????δηλ οπως λενε για το υαμειο ανεργειας πχ???

αν μιλας για τον οαεδ ναι μου δινουν συγκεκριμενες ημερομηνιες υποτιθεται. αυτο το χαρτι ειναι η λεγομενη αποφαση που θ παω αυριο να παρω. γραφει ποτε κ ποσα θα πληρωνομαι

douar nai αυτο ειναι το παπακι !!!!!!!! κ εμας του αρεσει κ του χαμογελαει οταν το ακουει

88M1p3.pngycQap3.png

αντε κ τα πλενουμε τα παιχνιδια...ποτε ξανα τα πλενετε εσεις??ειτε στο χερι ειτε στο πλυντηριο????εγω αν κ δεν χρησιμοποιει την πιπιλα επειδη παρολαυτα παιζουμε με αυτη,την βαζω μεσα στον βραστηρα για ενα γρηγορο "βρασιμο" στο τσακ μπαμ....αλλα dettol ε??δεν το ειχα σκεφτει αλλα κ παλι δεν νιωθω safe με αυτο...

εγω τα παιχνιδια δεν τα πλενω συχνα...τα αεριζω μονο στον ηλιο κ τα τιναζω(ειτε τα χτυπαω για να φυγει η σκονη ειτε τα κανω με το σκουπακι..),γιατι ειπα ουτως ή αλλως τα ακουμπαμε τοσες μα τοσες φορες την μερα...τοσοι ανθρωποι...μαζι κ το μωρο...οποτε χαμενος κοπος ειπα...απλα μια στο τοσο,πιο πολυ για τα σαλια της που μενουν μεσα...

αα,δεν σε προλαβα..τωρα καταλαβα...της δουλειας τα λεφτα εννοουσες ε???οι αχρηστοι...σου λενε αν πιασει επιασε!!!!!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

τις πιπιλες κ τα κουτια τους εγω τα αποστειρωνω μια φορα την μερα, πεσουν δεν πεσουν κατω. ισως κ να μην κανω καλα δεν ξερω .

τα παιχνιδια που πλενονται κ αυτα τα βαζω στο πλυντηριο συχνα αν πχ θελω να συμπληρωσω για να κανω πλυση .

εγω εχω κ τον σκυλο που ολη μερα ειναι στους καναπεδες κ διπλα στο μωρο ..... κ δεν βρισκω υπερβολικο ουτε κοπο να τα πεταξω στο πλυντηριο 1 φορα στις 15 μερες:tongue:

αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι το σωστο

οσο για τα χερια κ την μουρη του τα πλενω συνεχεια με χλυαρο νερακι κ του αρεσει κ παρα πολυ μαλιστα. απλα μου ειπε η παιδιατρος καλα κανω αλλα μην χρησιμοποιω σαπουνι καθε φορα γιατι προκαλει ξηροτητα στο δερμα

88M1p3.pngycQap3.png

αα,δεν σε προλαβα..τωρα καταλαβα...της δουλειας τα λεφτα εννοουσες ε???οι αχρηστοι...σου λενε αν πιασει επιασε!!!!!!!!

ναι μην τους πω ......:evil: τα εχουν στην τραπεζα να τοκιζονται καταλαβες ??????? κ σιγα το ποσο που μιλαμε 1500 περιπου . για υτους δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ ...... 3 παντελονια να ππουλησουν τα εχουν . να ελεγε οτι περνανε κ καμια κριση . τεσπα........... μαλλον δεν θα παω να τα παρω απο καταστημα γιατι ντρεπομαι (να εχουν να λενε κ οι συναδελφοι μετα) μαλλον το κολπακι τους επιασε κ θα περιμενω εως 30. υπομονη. απλα θα πανω κ αλλα πραγματα πισω . ουφ παλι θα φαμε απτα ετοιμα...... :|αυτο ειναι που με πειραζει περισσοτερο

88M1p3.pngycQap3.png

kores irtha

me mperdepsate ligo xthes k etsi apofasisa na paro tin katastasi sta xeria moy k na paragkilo to agoraki k to koritsaki telika giati ta aggelaki kani ligo makavrio opos anaferate:tongue:

piga ti Danai gia emvolio to proi k afoy to kaname k eklapse ekane k ligo emeto meta to patheni otan xezete pano tis:shock::mrgreen::mrgreen:

rita ta lefta toy oade apo to eksamino ta vazoyn kathe proti se oloys etsi moy ipan esi perimenis apo tin adia e? ti na po mipos to kanoyn epitides?:idea:

naya na zisete agapimeni panta

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...