Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χε χε τελικα αυτος δεν αντεξε.επιτελους τεζα

mpanio ti ωρα να τον κανω ?

κ το απογευμα τι ωρα να ειναι ο τελευτιος υπνος?

εσυ προτινεις στην κουνια του?δυο αλλαγες σε μια νυχτα??????

αχ την πεμπτη εχω παιδιατρο, οχι εμβολιο (εμβολιο εχω 29) κ ειλικρινα θα πληρωσω επισκεψη μονο κ μονο για να μου δωσει συμβουλες, το πιστευεις?

κ να θελω καποιος να μου το κρατησει για να βγω βραδυ δεν μπορω ντρεπομαι γιατι ξερω οτι θα τον ξενυχτησει . μια φορα στους 4 μηνες τον κρατησε ο αδελφος μου μονο (δεν τον ντραπηκα γιατι ειναι ξενυχτης κ αυτος)

καταλαβαινω οτι κανω λαθος αλλα δεν ξερω τι .

Από τις 6 που θα φαει το απογευματινό θα παίξουμε αλλά θα κουραστεί στο ενδιάμεσο και θα κοιμηθεί μια ωρίτσα περίπου... 8-9 συνήθως... αν δω ότι κοιμάται παραπάνω τον ξυπνάω απαλά απαλά... τον ξεκινάω μπάνιο στις 9 και τέταρτο και τον αφήνω και πλατσουρίζει οπότε τρώμε στις δέκα... ρεύεται και παίζουμε για μια ωρίτσα... έχω προσέξει ότι τον κουράζει πολύ όταν του διαβάζω και κοιτάει εικόνες... :tongue: και κατά τις έντεκα ξεκινάμε για το κρεβατάκι μας....

νομίζω πως είχα διαβάσει ότι τον βάζεις ήδη και κοιμάται στο δωμάτιό του την ημέρα.... δεν είναι πολύ βάναυσο να τον βάλεις άυριο το βράδυ στην κούνια του νομίζω... :) για κείνον θα είναι το ίδιο το παρκοκρέβατο ή η κούνια του... και καλύτερα η κούνια του για να μάθει να μην είσαι δίπλα του για να αποκοιμηθεί... Βλέποντας και κάνοντας βέβαια! Εσύ τον ξέρεις καλύτερα από τον καθένα Ριτάκι!;););)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκανα μπανιο , επλυνα τα πιατα , εκανα κ ενα τσιγαρακι(καιρο ειχα να κανω μην φωναζετε ) κ ηρθα σερνοντας να πω την καληνυχτα μυ κ να κλειδωσω:rolleyes:

αυριο υποτιθεται θα πληρωθω απτην δουλεια μου οοοοοοολα τα χρωστουμενα (επιδομα αδειας κ μερες κανονικης αδειας κ κατι χρωστουμενα κτλ) οποτε θα ειμαι χαρουμενη ιδιαιτερα!

καληνυχτα!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κορίτσια...εμείς πάλι ξυπνησαμε στις 6:30 φάγαμε παίξαμε πρωί πρωί κυρίως μιλήσαμε κ πλέον κοιμόμαστε από τις 7:30 πάλι.εμένα η μπεμπα δεν εκλαιγε ποτέ,όπως έχω ξαναπεί.από αρχές 3ου μήνα γυρναγε πλευρό κ κοιμόταν Μονή της.βέβαια εδώ κ 10μερες λίγο γκρινιαζει όταν θέλει να κοιμηθεί κατα την διάρκεια της μέρας.τα βράδυα πάντα μετά τις 7-8κλεινει διακόπτες κ κοιμάται κατευθείαν,όπου κ να την βάλω.εγώ επειδή ακόμα θηλαζω κ με ξυπνάει οπωσδήποτε μια στις 11-12 κ μια στις 2-3 κ ξανά το πρωί,ακόμα δεν την παλεύω για να την έχω στο δωμάτιο της.το δοκίμασα αλλά κουτουλουσα κ άλλαξαν πάλι.βέβαια υπάρχουν κ μερες που κοιμόταν κ 6 ώρες συνεχόμενες κ τότε την είχα στο δωμάτιο της.αλλά μετά άλλαξε πάλι ώρες κ ξανά μάνα...είτε μαζί μας την έχω στο κρεβάτι μας είτε στο παρκοκρεβατο δίπλα μας,μέχρι τώρα τοχα στην καλαθουνα... νανι κ σεντονακι ,όλα μας κάνουνε εμάς..κουκλακι όχι ακόμα.πάντως μήνες τώρα τόσα πάρει χαμπάρι ότι της αρέσει κ της το έριχνα πάνω της(σεντονακι) κ αποκοιμιοταν είτε ρουφοντας το είτε απλά έτσι.τώρα στην Αίγινα που δεν έχω ούτε κούνια ούτε ρηλαξ ούτε έφερα το παρκοκρ κοιμάται μαζί μας κ στη διάρκεια της μέρας αυτές τις μέρες που είναι λίγο γκρινιαρα συνήθως στο καρότσι της κ μετά την βάζω στο κρεβάτι για να απλωθεί ...είναι καλουλα μωρε ... Λέτε να ξεκινήσουμε να διαβάζουμε παραμυθακια κ να χαζευει τις εικόνες;ποια το έκανε κ άρεσε;;αγκαλιές κ κλαμματα δεν είχαμε ποτέ.γενικά είμαστε χαλαρά....αλλά ψάχνω κ νέα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε.είμαστε κ 4μιση πλέον.λογικά θα πρέπει να ανανεωθουμε στα παιχνίδια μας ε;;;;

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα κι απο μενα!!!

κοριτσια δεν σας προλαβαινω.....

thena κι εγω αγορακι και κοριτσακι ψηφιζω..

οσο για τον μικρο κι εμενα εχει γοπ...υπομονη κανω και περιμενω μηπως με τις στερεες βελτιωθει λιγακι.........

Όταν μαγειρεύω δε πάντα τον έχω κοντά μου και του μιλάω... του εξηγώ κάθε βήμα.... και του βάζω να μυρίζει και να βλέπει διάφορα λαχανικά και φρούτα (εγώ κολλώνω δυστυχώς να τον βάλω να γλύψει.. είναι να μη σου τύχει η αλλεργία και σ'αυτή την ηλικία είναι πιο δύσκολο για ένα μωράκι να την αντιμετωπίσει...

douar πολυ καλη ιδεα αυτη...θα στην κλεψω...;)

το συζηταγαμε τα προηγουμενα βραδυα...μου κανανε δωρο ενα τετοιο κ κοιμομουν μαζι του 2 μηνες :rolleyes:

κι εγω εχω ενα απλο αρκουδακι που κοιμομουν μαζι του κ τωρα το εχω στην κουνια του...καποια βραδυα το παιρνω εγω αγκαλια γιατι ο μικρος δεν το θελει...:tongue:

κι εμεις μαζι του κοιμομαστε...βολευει πολυ...ειναι η κουνια του ακριβως διπλα στο κρεβατι μας κι ετσι μπορω να τον βγαζω-βαζω πολυ ευκολα τα βραδυα χωρις να σηκωθω καθολου......

οταν νιωσουμε ετοιμοι θα τον παμε στο δωματιο του...

κι εμενα δυσκολα κοιμαται...σπανια τον εχω βαλει στην κουνια κ εχει κοιμηθει μονος του με πιπιλα...συνηθως αγκαλια,κουνημα κτλ.

παντως κοριτσια απολαυστε τα οσο μπορειτε γιατι εμενα ηδη μου λειπουν πραγματα που καναμε μαζι πριν λιγο καιρο κ τωρα οχι (φανταστειτε οτι ειναι μονο 3 μηνων)

καμια ιδεα για κανενα καινουριο παιχνιδι βρε κοριτσια?

του αγορασαμε προχθες αυτο

http://www.fishpond.co.nz/Toys/General/0050743614293/

με το οποιο εχω τρελαθει εγω...αλλα δεν του το εχω δωσει ακομα...

με το ζορι κρατιεμαι...το φυλαω για ωρα αναγκης.:-P οταν δεν θα θελει ΚΑΝΕΝΑ απο τα αλλα που του εχουμε και θα γκρινιαζει πολυ...

βαριεται ευκολα με τα παιχνιδια...θελει εναλλαγες αλλα νομιζω πως ειναι λογικο σε τετοια ηλικια...

νεκταρια βιβλιαρακια του εχω κι εγω και του αρεσουν πολυ...χαζευει...

δοκιμασε το.

σιγουρα εχω ξεχασει να σχολιασω κατι αλλα ειχα πολλη μελετη...:D:D:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!!!!!

Νεκταρία κι εγώ του διαβάζω εδώ κι ένα μήνα περίπου! Του αρέσει πολύ... κι έχει αρχίσει και αναγνωρίζει κάποιες εικόνες... :))))

Πάντως όντως... για όσες θηλάζετε ακόμα είναι πολύ δύσκολο να μην είναι στο δωμάτιο μαζί σας.... αν θήλαζα ακόμα δε νομίζω ότι θα είχε μπει ο Γιάνναρος στο δωμάτιό του... και πιθανόν να μην κοιμόταν τόσες ώρες... φαντάζομαι θα ξυπνούσε τουλάχιστον μια φορά για να φάει...

καμια ιδεα για κανενα καινουριο παιχνιδι βρε κοριτσια?

του αγορασαμε προχθες αυτο

http://www.fishpond.co.nz/Toys/General/0050743614293/

με το οποιο εχω τρελαθει εγω...αλλα δεν του το εχω δωσει ακομα...

με το ζορι κρατιεμαι...το φυλαω για ωρα αναγκης.:-P οταν δεν θα θελει ΚΑΝΕΝΑ απο τα αλλα που του εχουμε και θα γκρινιαζει πολυ...

βαριεται ευκολα με τα παιχνιδια...θελει εναλλαγες αλλα νομιζω πως ειναι λογικο σε τετοια ηλικια...

αχ πασχαλίτσα πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα ωραία παιχνίδια;;; Από νετ τα παραγγέλνεις ή έχεις βρει κάποιο καλό μαγαζάκι; :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

αυριο υποτιθεται θα πληρωθω απτην δουλεια μου οοοοοοολα τα χρωστουμενα (επιδομα αδειας κ μερες κανονικης αδειας κ κατι χρωστουμενα κτλ) οποτε θα ειμαι χαρουμενη ιδιαιτερα!

Άντε Ριτάκι σε καλή μεριά :):)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Μέσα στην ημέρα όμως δε μπορώ να τον αφήσω να κλαίει... :(:(:(προσπαθώ να τον παίρνω αγκαλίτσα κάθε φορά... αν και του δίνω πολλές αγκαλίτσες... αλλά πρόσεξα ότι πολλές φορές κλαίει γιατί για παράδειγμα δε τον παίζω... αν μπορώ τραγουδάμε λίγο και παίζουμε... αν πάλι κάνω δουλειές ή δουλεύω στον υπολογιστή του αλλάζω παραστάσεις... του λέω με τον τρόπο μου ότι η μαμά έχει δουλίτσα αλλά μπορεί εκείνος να παίξει με κάτι άλλο αν βαρέθηκε για παράδειγμα στην κούνια-ρηλάξ... πολλές φορές κουράζεται στην κούνια-ρηλάξ και θέλει να ξαπλώσει αλλά όχι να κοιμηθεί και τον βάζω στο πορτ-μπεμπέ (είναι μεγάλο το δικό μας-ακόμα χωράει χαχα) που του έχω κι εκεί κάποια παιχνίδια και του αρέσει κι έτσι κερδίζουμε μισή ωρίτσα ακόμα:wink:;-)

Να ΜΗΝ τον παίρνω αγκαλίτσα ήθελα να πω.... :tongue::tongue::tongue::tongue:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

αχ πασχαλίτσα πού τα βρίσκεις όλα αυτά τα ωραία παιχνίδια;;; Από νετ τα παραγγέλνεις ή έχεις βρει κάποιο καλό μαγαζάκι; :)

το συγκεκριμενο ειναι απο 6μηνων+ αλλα το πηραμε απο τωρα για να του δειχνω τα ζωακια...δεν ειναι απιστευτες φατσες??? :P

το βρηκαμε στο mall στο μαγαζι που εχει με παιχνιδια 15€ (μουστακας νομιζω...)

το ψαχνω πολυ με τα παιχνιδια και αν καμια εχει αγορασει τιποτα καλο τελευταια ας το προτεινει...

εσυ του εχεις και βιβλιαρακια με χοντρο χαρτονι ή μονο πανινα?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερααα!!!!!!!!!!!!!!!

Μαζωξη ειχατε χθες ε;;;;

Εγω θηλαζα 11,30-1,30 και οταν νομιζα οτι κοιμηθηκε και τον σταματαγα αρχιζε γκρινια,ξερετε αυτο με το χειλακι κατω και παμε παλι απο την αρχη........οπως καταλαβατε μονο με το ζιζι κοιμαται..............ακομη και μισοκοιμισμενο να τον βαλω στην κουνια γυριζει μπρουμυτα, σηκωνει το κεφαλι ψηλα και μουγκριζει-γκρινιαζει-κλαιει.:confused::confused:

Στο δωματιο του τον εχω απο αρχες Σεπτεμβρη, ευτυχως κοιμαται 6-7 ωρες συνεχομενες αλλα μετα γαριδα το ματι...

Δεν κλαιει ευκολα, συνηθωσ βαριεται και γκρινιαζει, αν δεν του δωσω σημασια τοτε το γυριζει σε κλαμα, το κακο ειναι οτι βαριεται πολυ γρηγορα...:rolleyes:

Thena εγω ψηφιζω το αυτοκινητακι, μου αρεσει που εχει χρωμα

ritaki απο τον οαεδ το εξαμηνο θα πληρωθεις; δεν το καταθετουν στην τραπεζα;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!

παλι δεν εχει ανοιξει το ματι κ τι ειπα εχτες οτι επειδη θα πληρωθω δεν θα εχω γκρινια? εχω ! γιατι με ποναει η κοιλια μου :evil:

εχω σηκωθει απο τις 8 μαζι με τον μικρο ......δεν με αφησενα πιω καφε γιατι ηθελε κουβεντα κ παιχνιδια .....αλλα τελικα καταφερα κ μαγειρεψα!

μετα πηγα βολτα τον σκυλο με τον μικρο στο σλινγκ κ ευτυχως κοιμηθηκε. μεσα την κουνια του τον εβαλα . παω να φιαξω καφε κ ερχομαι να σας διαβασω

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki απο τον οαεδ το εξαμηνο θα πληρωθεις; δεν το καταθετουν στην τραπεζα;;;

σημερα θα πληρωθω απτην δουλεια μου μεσω τραπεζης κ αυριο θα παω στον οαεδ να μου δωσουν(ειπαν)την αποφαση κ να μου πουν ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ .

απορια...

τα παιχνιδια που ΔΕΝ μπαινουν στο πλυντηριο πως τα πλενετε???

ενα παπακι χνουδωτο που μας εφεραν κ κανει ηχουςδεν το πλυνα λογο μηχανισμου που εχει μεσα, το εβγαλα εξω το αερισα το αφησα εκει απλωμενο κ το τιναζα συνεχεια. δεν νομιζω βεβαια να εκανα κατι ουσιαστικο . δεν ξερω πιο ειναι το σωστο . η αληθεια ειναιοτι αποφευγω να του το δινω να το βαζει στην μουρη , παταω εγω το κουμπι κ του το δειχνω απο μακρυα:mrgreen:

pasxalitsa σου εχω στειλει πμ για ριξε μια ματια

88M1p3.pngycQap3.png

αυτο με τα παραμυθακια που λετε δεν το εχω δοκιμασει να σας πω την αληθεια . ισως λιγο το βαριεμαι σαν ιδεα αλλα θα το δοκιμασω μπορει να εχει κ αποτελεσμα.

η πεθερα μου πιστευει οτι το μικρο θελει να νανουρισμα .....αγκαλια παραμυθια κουνημα τραγουδακιακ γιαυτο δεν κοιμαται νωρις. ισως κ αυτη να εχει δικιο δεν ξερω . ειμαι ανοιχτη σε ολες τις προτασεις παντως προκειμενου να τον κοιμιζω νομιζω για βρδυ αυριο σας ειπα εχω απογευμα παιδιατρο μονο κ μονο για να παρω συμβουλες.

douar 11.30 εσενα περιπου κοιμαται ........ κ το παει σερι μεχρι τι ωρα>?

τον ταιζεις στον υπνο του καθολου?

88M1p3.pngycQap3.png

μιλησα κ με κομμωτρια .....δευτερα θα ερθει να μου βαψει τα μαλλακια!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ ! θα μου τα κουρεψει κ λιγο ..... αχ τι καλα γιατι κοντευουν κ τα γενεθλια μου κ θελω να βγαλω με τον γιο μου !!!!!!!!!

αντε να ξυπνησει να τον παρω να παμε τραπεζα γιατι ανυπομονω να δω λεφτακια(δικα μου λεφτακια) στον λογαριασμο μου

μονη μου μιλαω.....φυγατε ολες ε/??/

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...