Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σας αφηνω!παω να κανω ενα μπανακι κ νανι!!!

καληνυχτα σας!!

οσο για τη συναντηση,δεν εχω κατι να προτεινω,δε μ ενοχλει να ερθω στο athens heart,αν εχει καπου κοντα μετρο η ηλεκτρικο κ μετα περνω ενα ταξι,απλα δε ξερω καθολου που ειναι!

rXrPp3.png

εγω σας αφηνω!παω να κανω ενα μπανακι κ νανι!!!

καληνυχτα σας!!

οσο για τη συναντηση,δεν εχω κατι να προτεινω,δε μ ενοχλει να ερθω στο athens heart,αν εχει καπου κοντα μετρο η ηλεκτρικο κ μετα περνω ενα ταξι,απλα δε ξερω καθολου που ειναι!

καληνύχτα andith!!! Όνειρα γλυκά!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

εξαφανιζολ ολες ????????

καληνυχτουδια κοριτσακια μου

λοιπον douar η μεθδος σου μου αρεσει παρα πολυ .ηθελε ομως ψυχραιμια ε?κ υπομονη.

πρεπει να το κανω κ εγω αυτο δεν παει αλλο.

φαντασου τωρα τον εχω εδω διπλα μου κ περιμενω να νυσταξει ΕΛΕΟΣ ειναι βεβαια ησυχος ολη μερα δεν μπορω να πω αλλα τετοια ωρα ξυπνιο? δεν γινεται.σκεψουν ουτε μπανιο δεν εχω προλαβει να κανω ΑΚΟΜΑ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εξαφανιζολ ολες ????????

καληνυχτουδια κοριτσακια μου

λοιπον douar η μεθδος σου μου αρεσει παρα πολυ .ηθελε ομως ψυχραιμια ε?κ υπομονη.

πρεπει να το κανω κ εγω αυτο δεν παει αλλο.

φαντασου τωρα τον εχω εδω διπλα μου κ περιμενω να νυσταξει ΕΛΕΟΣ ειναι βεβαια ησυχος ολη μερα δεν μπορω να πω αλλα τετοια ωρα ξυπνιο? δεν γινεται.σκεψουν ουτε μπανιο δεν εχω προλαβει να κανω ΑΚΟΜΑ

Ριτάκι από τον δικό μου έχω καταλάβει ότι ειδικά το βράδυ δε μου δείχνει ότι νυστάζει... λες και το κάνει επίτηδες από πείσμα...!!! Μέσα στην ημέρα τρίβει τα ματάκια του και μου το δείχνει... μαμά κουράστηκα....

Φαντάσου απόψε νωρίτερα πήγε ο μπαμπάς μας γυμναστήριο... εμείς κάναμε μπανάκι, φάγαμε πάιξαμε και το μάτι ΓΑΡΙΔΑ... ήρθε ο μπαμπάς του και δεύτερος γύρος από παιχνίδια το μάτι ΓΑΡΙΔΑ... όταν είδα ότι είχε πάει εντεκά και μισή τον παίρνω (με το μαλακό εννοείται) και του λέω τέλος τα παιχνίδια για σήμερα.. το μάτι εξακολουθεί να είναι ΓΑΡΙΔΑ... περνάμε το κατώφλι του δωματίου του κι ο ατιμούλης το κατάλαβε αμέσως κι άρχισε τις γκρινίτσες (ενώ φαντάσου τον είχα αγκαλιά!)... ξεκίνησα την τελετουργία που σου περιέγραψα πάνω και 11:38 είχε κοιμηθεί :P:p:p που σημαίνει ότι νύσταζε και πολύ μάλιστα!!!! Αλλά μεγαλώνουν τώρα και γουστάρουν ακόμα πιο πολύ τα παιχνίδια και την παρέα μας....! σου λεει τώρα που με παίζει ο μπαμπάς εγώ θα τους δείξω ότι νυστάζω.... δε θα'στε καλά!!! χαχαχα

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Ριτάκι τον έχεις με κλειστά φώτα; θέλω να πω μπορεί κάτι να του τραβά την προσοχή και να μην τον αφήνει να χαλαρώσει και να κοιμηθεί... είναι σε υπερένταση... πρέπει κάπως να χαλαρώσει αυτό σκέψου... εσύ τον ξέρεις τι μπορεί να τον χαλαρώσει.. κάθε μωράκι έχει το δικό του κουμπί....

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι τον έχεις με κλειστά φώτα; θέλω να πω μπορεί κάτι να του τραβά την προσοχή και να μην τον αφήνει να χαλαρώσει και να κοιμηθεί... είναι σε υπερένταση... πρέπει κάπως να χαλαρώσει αυτό σκέψου... εσύ τον ξέρεις τι μπορεί να τον χαλαρώσει.. κάθε μωράκι έχει το δικό του κουμπί....

ναι κλειστα . στις 11 κλεινω οοοοοολα τα φωτα.μονο της βερανας αφηνω. τωρα τελευταια του αποσπα την προσοχη η τηλεοραση.την κλεινω κ αυτην .

εδω κ μια ωρα ειμαι μαζι του στο διπλο κ ειναι θεοσκοτεινα μονο το πσ ειναι ανοιχτο κ δεν το βπεπει γιατι τον στο σλινγκ

88M1p3.pngycQap3.png

κατι κανω λαθος σιγουρα. ισως πρεπει να τον νανουριζω ξερεις οπως οι παλιες . ισως θελει τρεγουδι δεν ξερω,

τωρα τον εβαλα στο παρκοκρεββατο αλλα χειροτερα ειναι αποτι στην αγκαλια μου στο διπλο. εχε3ι γυρισει ανασκελα απο μπρουμητα κ μια γκρινιαζει κ μια γελαει ........... για να δουμε ...........

88M1p3.pngycQap3.png

ναι κλειστα . στις 11 κλεινω οοοοοολα τα φωτα.μονο της βερανας αφηνω. τωρα τελευταια του αποσπα την προσοχη η τηλεοραση.την κλεινω κ αυτην .

εδω κ μια ωρα ειμαι μαζι του στο διπλο κ ειναι θεοσκοτεινα μονο το πσ ειναι ανοιχτο κ δεν το βπεπει γιατι τον στο σλινγκ

Σε θέλει εκεί μαζί του φαίνεται... όποιος αντέξει περισσότερο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ριτάκι θα σου πρότεινα από αύριο (γιατί απόψε είναι ήδη πολύ αργά για νέα ξεκινήματα) να δοκιμάσεις να τον κοιμίσεις στην κούνια του.... μην ανησυχείς αν γυρίζει... αφού μπορεί και ξαναγυρίζει αν το θελήσει θα το κάνει....

Ειλικρινά θα κοιμάσαι καλύτερα... κι εκείνος μη νομίζεις... δε το κάνεις μόνο για σένα...

Στην αρχή θα πλαντάξει.. αλλά κάθε πέντε λεπτά (και κάθε δυο-τρία αν δεν αντέχεις) θα πηγαίνεις μέσα θα τον ηρεμείς από το κλάμα (χωρίς να τον σηκώσεις - αν δεν ηρεμεί με τίποτα σήκωσέ τον) και μετά πάλι καληνύχτα... όλα με κλειστά τα φώτα... και κάποια μουσικούλα νανουριστική ή τον αγκαλίτσα του ή ακόμα και το σλίνγκ που θα έχει τη μυρωδιά σου μπορείς να το έχεις κοντά του να τριφτεί... θα κλάψει με την πρώτη όταν πας να φύγεις πάλι αλλά μη γυρίσεις εκείνη την ώρα σε τρία λεπτά πάλι... σιγά-σιγά θα κουραστεί και θα κοιμηθεί... ξεκίνησέ το κατά τις έντεκα να έχεις αντοχές.... και κάθε βράδυ θα είναι καλύτερα θα δεις... υπομονή θέλει.. εμένα μια εβδομάδα με παίδεψε αλλά τώρα σωθήκαμε σου λέω!! Και οι τρεις μας ;)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

χε χε τελικα αυτος δεν αντεξε.επιτελους τεζα

mpanio ti ωρα να τον κανω ?

κ το απογευμα τι ωρα να ειναι ο τελευτιος υπνος?

εσυ προτινεις στην κουνια του?δυο αλλαγες σε μια νυχτα??????

αχ την πεμπτη εχω παιδιατρο, οχι εμβολιο (εμβολιο εχω 29) κ ειλικρινα θα πληρωσω επισκεψη μονο κ μονο για να μου δωσει συμβουλες, το πιστευεις?

κ να θελω καποιος να μου το κρατησει για να βγω βραδυ δεν μπορω ντρεπομαι γιατι ξερω οτι θα τον ξενυχτησει . μια φορα στους 4 μηνες τον κρατησε ο αδελφος μου μονο (δεν τον ντραπηκα γιατι ειναι ξενυχτης κ αυτος)

καταλαβαινω οτι κανω λαθος αλλα δεν ξερω τι .

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...