Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω πρεπει να ομολογησω πως δεν κλαιει...κλαμα ακουσα οταν γεννηθηκε, λιγο στο αεροπλανο που ερχομασταν κ μια φορα που μου τον αρπαξαν κατι θειες απο τα χερια...αλλα δεν μπορω να του θυμωσω...γελαω γιατι με κοιταει οταν κλαιει κ εχει πολυ παραπονιαρικο υφος

α κ στις αρχες εκλαιγε που τον εγδυνα κ του αλλαζα πανα....αλλα εγω γελαγα χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια να σας ρωτησω?θυμωνεται με τα μωρακια σας οταν κλαινε χωρις λογο?εγω βαζω κ καμια φωνη που κ που αλλα μετα θυμωνω κ με τον εαυτο μου, κ τη φιλαω κ ζηταω συγνωμη,αλλα κ αυτο παλι σωστο δεν ειναι. κ κατι αλλο τα αφηνετε μονα τους λιγο να κλαινε?γιατι εγω δε μπορω με αποτελεσμα η ολη μερα να της μιλαω κ να παιζουμε η να τη περνω αγκαλια,μονο οταν καθαριζω στη κουζινα κ μαγειρευω καθεται κ με κοιταει

niotho kai energo akrivos me ton idio tropo.

thimono otan nevriazo alla den einai eukolo

ton exo afisei 2-3 fores na klapsei giati eimoun moni mou kai eixa douleia me to tilefono, dld milaga me kapoia upeuutini apo to exoteriko kai ton akouga pou eklege k sparaza omos den mporousa na kano tpt.

uDLqp1.png

κ μενα κλαιει οταν τη γδυνω αλλα μολις τελειωσω γελαει, της βγαζω κ τη πανα κ αλωνιζει το κρεββατι,της αρεσει πολυ γυμνη!!!απο τωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω βεβαια παρακαλαω μη κατουρισει πουθενα!!!

rXrPp3.png

ρε κοριτσια να σας ρωτησω?θυμωνεται με τα μωρακια σας οταν κλαινε χωρις λογο?εγω βαζω κ καμια φωνη που κ που αλλα μετα θυμωνω κ με τον εαυτο μου, κ τη φιλαω κ ζηταω συγνωμη,αλλα κ αυτο παλι σωστο δεν ειναι. κ κατι αλλο τα αφηνετε μονα τους λιγο να κλαινε?γιατι εγω δε μπορω με αποτελεσμα η ολη μερα να της μιλαω κ να παιζουμε η να τη περνω αγκαλια,μονο οταν καθαριζω στη κουζινα κ μαγειρευω καθεται κ με κοιταει

κοριτσακι μου εγω το εχω ξαναπει ....καποιες φορες κοντευω στα ορια μου.λιγο η κουραση λιγο η κλεισουρα μας,λιγο η οικογενειακη κατασταση τον τελευταιο καιρο.......

το καλο στην δικη μου υποθεση ειναι πως ο μικρος σαν απο θαυμα μολις παω να του φωναξω μου σκαει χαμογελο........κ αυτο με επαναφερει στην πραγματικοτητα(που ειναι απιστευτα ωραια!)

θυμαμαι ομως οταν ηταν νεογεννητο που εκλαιγε κ εγω δεν ειχα την υπομονη να καταλαβω τι θελει, τον σηκωσα κ του φωναξα δυνατα ΣΤΑΜΑΤΑ κ ενιωσα απαισια. θελει υπομονη κ κυριως να καταλαβουμε τι θελουν κ τι ζητουν . καμια φορα ειναι πιο απλο αποτι νομιζουμε.

συνηθως μια ηρεμη αγκαλια κανει καλο κ στους δυο.κ μαμα κ παιδι . κ αν ακομα σπαραζει χωρις λογο δοκιμασε το ......κρατησε την ψυχραιμια σου (σαν να μην την ακους) κ κρατησε την αγκαλια.σε 2 λεπτα ηρεμει

88M1p3.pngycQap3.png

αληθεια μπουμπου ο κοκερινος πως αντιδρα με τον μικρο?

εμας αδιαφορει εντελως! λες κ δεν υπαρχει κ δεν θελει καν να καθησει διπλα του . οταν με το ζορι τον βαζω στον καναπε διπλα στο μωρο κανει σαν να φοβαται κ ο μικρος απλωνει το χερακι του ννα πιασει τα μαλλακια του .

εμας παλι οπου τον πετυχαινει να τον φτανει πχ στην κουνια cradle τον ταραζει στο γλυψιμο και ο μικρος φαινεται να απορει τι ειναι αυτο το τριχωτο πραγμα που τον κανει χλαπα χλουπα..

αλλα το γαβγισμα δεν το εχει συνιθισει ακομη τρομαζει ο καημενος!:(

κοιμαται στην κρεββατοκαμαρα μας σε παρκοκρεββατο.εχει δικο του δωματιο αλλα εγω η χαζη λεω συνεχεια απο δευτερα κ ολο το αναβαλω . ειμαι χαζη ομως γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο δυσκολευομαι ψυχολογικανα το κανω:?:-?

καληνυχτα! καλη δυνΑμη αυριο !!!!!!!!!

κι εγω ετσι νοωθω καθε μερα ολο και πιο ανασφαλης να τον βγαλω απο το δωματιο μαλιστα στο τελευταιο γευμα μεσα στην νυχτα με παιρνει και ο υπνος και κοιμαται αναμεσα...δεν θα τον ξεκολλαω νομιζω αργοτερα

α κ στις αρχες εκλαιγε που τον εγδυνα κ του αλλαζα πανα....αλλα εγω γελαγα χεχε

και μενα το εκανε αυτο αλλα εγω δεν γελουσα, ειδικα την πρωτη φορα πατησα κατι κλαματα...

μετα συνηθισα!

μετα του αρεσε η αλλαξιερα...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

εμας παλι οπου τον πετυχαινει να τον φτανει πχ στην κουνια cradle τον ταραζει στο γλυψιμο και ο μικρος φαινεται να απορει τι ειναι αυτο το τριχωτο πραγμα που τον κανει χλαπα χλουπα..

αλλα το γαβγισμα δεν το εχει συνιθισει ακομη τρομαζει ο καημενος!:(

κι εγω ετσι νοωθω καθε μερα ολο και πιο ανασφαλης να τον βγαλω απο το δωματιο μαλιστα στο τελευταιο γευμα μεσα στην νυχτα με παιρνει και ο υπνος και κοιμαται αναμεσα...δεν θα τον ξεκολλαω νομιζω αργοτερα

και μενα το εκανε αυτο αλλα εγω δεν γελουσα, ειδικα την πρωτη φορα πατησα κατι κλαματα...

μετα συνηθισα!

μετα του αρεσε η αλλαξιερα...

kai mas meta tis 4-5 pou xupnaei troei sto krevvati mas kai den ton dioxno mexri to proi.

exo skeftei kapoies fores k to co sleeping alla den xero.

genika amfitalantevomai polu me ola auta

uDLqp1.png

εγω νομιζω αξιζω τον τιτλο της αναισθητης μανας αχαχαχαχαχα

ε οχι και αναισθητη, με αυτη τη ψυχραιμη συμπεριφορα εχεις κερδισει ενα χαρουμενο, και ησυχο μπεμπεκι!:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω νομιζω αξιζω τον τιτλο της αναισθητης μανας αχαχαχαχαχα

ego pali to antitheto. tous protous mines pou den eklege para mono gia polu sovarous logous otan to ekane trelenomoun. eklega k ego, me epiane panikos.

tora eimai pio sunithismeni alla k pali agxonomai

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ε οχι και αναισθητη, με αυτη τη ψυχραιμη συμπεριφορα εχεις κερδισει ενα χαρουμενο, και ησυχο μπεμπεκι!:D:D

μακαρι να ειναι οντως αυτο...ετσι λεει ο αντρας μου κ ο γιατρος...αλλα καμια φορα σκεφτομαι μηπως ειμαι αναισθητη:rolleyes:εβλεπα τις αλλες κοπελες στο νοσοκομειο να αχωνοντε να περιποιηθουν τα μωρα κ εγω σε 5 λεπτα τον ειχα ετοιμο.,...ηρθε ο αντρας μου να με δει την επομενη της καισαρικης κ εκοβα βολτες στη πτερυγα :rolleyes:απλα καμια φορα σκεφτομαι μηπως δεν δινω πολυ σημασια.,...αμα τον βλεπω να κλαιει βρε κοριτσια κ μου πεταει το κατω χειλι μπροστα κ με κοιταει με παραπονο γελαωωω...δεν μπορωωω...κ αμα χτυπαει παλι γελαω...αυτο ομως αποδειχθηκε καλο γιατι δεν τρομαζει...

Έφτιαξα πράσινο τσαγάκι κι ήρθα! :)

Andith κι εγώ δυστυχώς δε μπορώ να τον αφήσω πολύ ώρα να κλαίει.... Μόνο την ώρα του ύπνου κι αυτό για ένα πεντάλεπτο περίπου που πλέον έχει γίνει γκρίνια και όχι κλάμα... ελπίζω να φύγει και η γκρίνια σιγά-σιγά... ήδη έχει μειωθεί αισθητά η διάρκεια... με το που θα τον βάλω στην κούνια του και θα τον σκεπάσω και θα του δώσω την πιπίλα του και θα ακούσει τη μουσικούλα για νάνι καταλαβαίνει αμέσως ότι η μαμά λέει να πάμε για ύπνο... τον φιλάω και του λέω καληνύχτα κλείνω το φως και την πόρτα και φεύγω... στην αρχή έκλαιγε και πήγαινα μέσα ανά πέντε λεπτά και ξανά μανά τα ίδια... για καμιά ώρα αυτό... καμία εβδομάδα κράτησε αυτό... και εδώ και 10 μέρες θα γκρινιάξει για πέντε λεπτά θα πάω μέσα πάλι θα καταλάβει ότι είμαι εκεί και αν με χρειαστεί θα είμαι εκεί και τσουπ κοιμάται... Αυτά γύρω στις έντεκα και τέταρτο και ξυπνάει πάλι στις 8:30 :) Εγώ τον έχω βάλει στο δωμάτιο του ένα μήνα σχεδόν τώρα... Είναι και δίπλα οι κρεβατοκάμαρες οπότε με ανοιχτές τις πόρτες τον ακούω (εννοείται πως όταν πάμε για ύπνο κλείνω τη μουσική στο δωμάτιό του και ανοίγω την πόρτα του) Στην αρχή τον είχα μάθει να τον κουνάω και να κοιμάται... αλλά επειδή πρόσεξα ότι βάρυνε και θα ήταν πιο δύσκολο αργότερα να του αλλάξω χούγια αποφάσισα να τον βοηθήσω να μάθει να τον παίρνει ο ύπνος μόνος του.... Το 'νάνι' το αναζητά μόνο μέσα στην ημέρα όταν κοιμάται ο δικός μου... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: το βράδυ δε το θέλει... άβυσσος πραγματικα!:-P

Μέσα στην ημέρα όμως δε μπορώ να τον αφήσω να κλαίει... :(:(:( προσπαθώ να τον παίρνω αγκαλίτσα κάθε φορά... αν και του δίνω πολλές αγκαλίτσες... αλλά πρόσεξα ότι πολλές φορές κλαίει γιατί για παράδειγμα δε τον παίζω... αν μπορώ τραγουδάμε λίγο και παίζουμε... αν πάλι κάνω δουλειές ή δουλεύω στον υπολογιστή του αλλάζω παραστάσεις... του λέω με τον τρόπο μου ότι η μαμά έχει δουλίτσα αλλά μπορεί εκείνος να παίξει με κάτι άλλο αν βαρέθηκε για παράδειγμα στην κούνια-ρηλάξ... πολλές φορές κουράζεται στην κούνια-ρηλάξ και θέλει να ξαπλώσει αλλά όχι να κοιμηθεί και τον βάζω στο πορτ-μπεμπέ (είναι μεγάλο το δικό μας-ακόμα χωράει χαχα) που του έχω κι εκεί κάποια παιχνίδια και του αρέσει κι έτσι κερδίζουμε μισή ωρίτσα ακόμα:wink:;-)

Όταν μαγειρεύω δε πάντα τον έχω κοντά μου και του μιλάω... του εξηγώ κάθε βήμα.... και του βάζω να μυρίζει και να βλέπει διάφορα λαχανικά και φρούτα (εγώ κολλώνω δυστυχώς να τον βάλω να γλύψει.. είναι να μη σου τύχει η αλλεργία και σ'αυτή την ηλικία είναι πιο δύσκολο για ένα μωράκι να την αντιμετωπίσει... γι'αυτό και οι γιατροί έχουν φάει κόλλημα με τη στερεά τροφή μετά τους 6 μήνες.... καλά κι αυτό υπερβολικό είναι...!!!!) Προχθές έκοψα κραμμυδάκι φρέσκο και του το έβαλα κοντά στη μυτούλα του κι εκείνος έκανε μια γκριμάτσα αηδίας άλλο πράγμα!!!:lol::lol::lol::lol:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...