Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα πάλι δεν ξέρω μόλις πάει 9 ακόμα και να μην έχει φάει κατεβάζει ρολά που λένε. Την βάζω στο κρεβάτι και κοιμάται και μετά βέβαια με ξυπνάει στις 5.

μονη της??εμενα δε κοιμαται μονη της!μολις τη βαλω στη κουνια γυρναει μπρουμητα κ μετα προσπαθει να γυρισει ανασκελα,δεν τα καταφερνει ομως παντα κ αρχιζει κ παταει τα ποδια της κ γυρναει απο τη μεση κ κατω κ μετα τσαντιζεται κ κλαιει,μονο σημερα την εβαλα στο καροτσι να τη κουνισω γιατι δεν αντεχα αλλο στα χερια κ απλα της εριξα το σεντονακι στη μουριτσα κ κοιμηθηκε!

rXrPp3.png

Και εμένα μου είχαν φέρει στο γάμο μου αλλά το πήγα πίσω μάλλον πρέπει να αγοράσω τώρα μπας και τρώω και εγώ ότι τρώει το μωρό και αδυνατίσω

ego skeftome gia fagito sto sptiti den mpai alo tha erthi o ximonas k den exo royxa na mpo kala as erthi k i periodos mpas k ksefoyskoso ligo ektos k olo ayto ine lipos tha pethanooooooo:sad:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

και εγώ δεν έχω πανάκια είναι στο παιδί μάλλον απλά της δίνω και κρατάει κανένα αρκουδάκι

ego ena daxtilo moy toy dino k etsi kimate k molis pao na to paro k to katalavi to mati garidaki leme

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ego skeftome gia fagito sto sptiti den mpai alo tha erthi o ximonas k den exo royxa na mpo kala as erthi k i periodos mpas k ksefoyskoso ligo ektos k olo ayto ine lipos tha pethanooooooo:sad:

τι να πω βρε thena μου και εμένα μου εχουν μείνει από την πρώτη εγκυμοσύνη κιλά και είμαι άστα να πάνε. ξεκίνησα την 1Η 67 κιλά και γέννησα 90 έχασα κάποια κιλά και ξεκίνησα την 2Η 78 κιλά και τώρα είμαι γύρω στα 80 κιλά και δεν αισθάνομαι καθόλου καλά.

τι να πω βρε thena μου και εμένα μου εχουν μείνει από την πρώτη εγκυμοσύνη κιλά και είμαι άστα να πάνε. ξεκίνησα την 1Η 67 κιλά και γέννησα 90 έχασα κάποια κιλά και ξεκίνησα την 2Η 78 κιλά και τώρα είμαι γύρω στα 80 κιλά και δεν αισθάνομαι καθόλου καλά.

arnoyme na paro kenoyria royxa an to kano den tha ta xaso k si pires polla kopelia ti etroges kale?poso ipsos exis?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

emena ksipnise 5.5 to apogevma k ton evala 9.5 mproymita girnage mono to kefali kana tetarto koyrastike k kimithike an k exoyme to xali molis ton vazo etsi tha refti dio tris fores tha vgali k gala ales toses tha ton alakso k ayton k sentonia ke meta ipno k as exi fai mia dio ores prin:confused: kathe vradi ta idia k ta idia esas vgazi gala vre koritsia emena ola ixan GOP ligotero i Danai an thimame kala

τι γαλα του δινεις?εμεις απο τοτε που πηραμε frisolac comfort δε βγαζει γαλα,μερικες φορες γουλιτσες,αλλα στο ακυρο 2-3 ωρες μετα που εχει φαει,μηπως τρωει παραπανω απ οτι χωραει το στομαχακι,απο λαιμαργια κ βγαζει αυτο που περισσευει?η μηπως να μην τον βαζεις μπρουμητα οταν τρωει που πιεζεται η κοιλια του?

οντως fairy τι σημαινει?

rXrPp3.png

arnoyme na paro kenoyria royxa an to kano den tha ta xaso k si pires polla kopelia ti etroges kale?poso ipsos exis?

και εγώ δεν παίρνω τι θα τα κάνω τόσα ρούχα? στον πρώτο έτρωγα πολλά γλυκά για αυτό και τα πηρα στο δεύτερο εντάξει πήρα 12 κιλά και τα έχασα γιατί δεν μπορούσα να φάω. Τώρα περιμένω και εγώ να αδιαθετήσω αν και θηλάζω πρωί βράδυ για να δούμε θα ξεφουσκώσω καθόλου

τι γαλα του δινεις?εμεις απο τοτε που πηραμε frisolac comfort δε βγαζει γαλα,μερικες φορες γουλιτσες,αλλα στο ακυρο 2-3 ωρες μετα που εχει φαει,μηπως τρωει παραπανω απ οτι χωραει το στομαχακι,απο λαιμαργια κ βγαζει αυτο που περισσευει?η μηπως να μην τον βαζεις μπρουμητα οταν τρωει που πιεζεται η κοιλια του?

οντως fairy τι σημαινει?

to dokimasame den toy arese i alithia ine vromai poli toy perno tora to NAN to AR kalo alla gia na min polivgazi toy vazo mia mezoyra sxedon parapano k kapos kalitera ton vlepo den nomizo oti troi ipervolika tin imera 6 mezoyres k ta ksimeromata7-8 5 fores tin imera 950ml diladi peripoy

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...