Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

naya περαστικουλια μωρε........ εχεις κ πονους????

ΤΗΕΝΑΚΙ ειμαι ασχετη με ρυζαλευρα κ λοιπα, οποτε θα ακουσετε πολλες κοτσανες απο μενα οταν θα αρχισουμε τα φαγητα στα μικρα μας:mrgreen:

αφου φαντασου οταν αρχισα το ξενο γαλα ζητησα απτην παιδιατρο που ηρθε σπιτι να ειναι απο πανω μου κ βημα βημα να μου λεει τι να κανω!:lol::lol: μετα θα της ζηταω να μου γραφεις συνταγες για το πως θα βραζω τα λαχανικα,ξερεις ποση ωρα κ τετοια. αληθεια πιστευεις ενας ατμομαγειρας θα ηταν περισσοτερο χρησιμος?καταταλλα το δοντακι σου οκ τωρα? τα μικρα?

εγω μαλλον αδιαθετησα, ποναει η κοιλιτσα μου κ η μεση μου κ εχω καφε υγρα.....:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααααααααααααα παρατριχα να το ξεχασω ! ο μικρος πριν 2 φορες επιασε την πιπιλα κ την εβαλε στο στομα του!!!!!!!!!!!!! την μια φορα την εβαλε αναποδα μαλιστα στο στομα του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπορει να ηταν κ τυχαιο βεβαια αλλα εγω ωφειλω να "κορδωθω" η μανα!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Ήρθα και εγώ τελευταία και καταιδρωμένη nektaria να σου ζήσει το κοριτσάκι σου όλα πολύ προσεγμένα και απλά υπέροχα! Πολύ πρωτότυπο θέμα μπορεί να κλέψω και εγώ καμμιά ιδέα πολύ μου αρέσαν όλα ποσοστά μόνο μην μου ζητήσεις με αυτή την κρίση!:P

Για τη συνάντηση κοριτσάκια μου γλυκά μάλλον δεν θα τα καταφέρω να έρθω γιατί προσπαθώ να τελειώσω με τις δουλειές μου γιατί από Δευτέρα δουλειά δυστυχώς!

Προχθές έφαγα παγωτό και από την Κυριακή με έχει πιάσει ο λαμός μου και έχω και συνάχι. Αφήστε είμαι χάλια και έχω και τον άντρα μου με τη μέση του.

βρε κοριτσια για ποτε η συναντηση,γιατι τοχω χασει αυτο το κομματι......

οντως το ριζαλευρο με νερο φτιαχνεται αλλα κ με γαλα επισης απο οτι ειπε η μαμα μου ορισμενες φορες,εξαρταται τι θα πει ο παιδιατρος σου....

ριτακι,ωραιος ο ατμομαγειρας απο οτι ακουω...εκτος του οτι κραταει ολες τις βιταμινες...φτιαχνει κ το φαγητο πολυ πιο γρηγορα...αλλα ουτως ή αλλως θα φτιαχνουμε τοσο μα τοσο λιγο φαγητο στις αρχες ...ισως αν εχει καποια ,προβλημα χρονου,θαταν σουπερ...!!!

χαιντι....ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!εννοειται πως σε εσας θα κανω καλες τιμες........χιιιχιιιι

naya....κ εγω πριν απο κανα μηνα ξαφνικα εκανα πυρετο ενα πρωι...μεχρι το μεσημερι με πονουσε το στηθος μου..ααα λεω,μαστιτιδα!!!με ειχε προειδοποιησει κ ο γιατρος μου κ ξεκιναω αντιβιωση κατευθειαν...μεχρι το βραδυ ειχε κοκκινησει το στηθος μου αλλα ευτυχως μεχρι την επομενη μερα με την αντιβιωση μου ειχαν περασει ολα...σταματησα κ την αντιβιωση κ ολα καλα...βεβαια μετα απο 2-3 μερες ενιωθα στο στηθος μου κατι σαν αδενες θα ελεγα...παω στον γιατρο ,χμμμμ μου λεει..χεστηκα πανω μου..κανω υπερηχο...κυστουλες μικρες κ 2 λεμφαδενες ...χμμμμμμμμμ............μαλλον απο την μαστιτιδα μου λενε ολοι.συμβαινει στον θηλασμο..ακομα περιμενω τον νεο υπερηχο για να ησυχασω εντελως...βεβαια ξαναπηρα αντιβιωση για μερικες μερες...το στομαχι μου εγινε σεικερ..αλλα πηρα του στομαχιου το προστατευτικο-ρωτα τον γιατρο σου-κ δεν με επιασε ουτε κολπιτιδα ουτε με πειραξε το στομαχι μου!!!!προς το παρον δεν νιωθω τπτ στο στηθος...κλαιει..παμε για μαμ...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Θα με τρελανει αυτο το παιδι.........

Εχει κοιμηθει 6 ωρες το βραδυ και αλλες 1+1 μεσα στην μερα....καλα δεν νυσταζει, εγω κουτουλαω:confused:

Οχι οτι ειναι πολυ του υπνου αλλα 10 ωριτσες τις χτυπαγε. Και φυσικα η γκρινια παει συννεφο:mad:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

naya περαστικα με την μαστιτιδα, επαθα και εγω τον Ιουλιο, να παρεις αντιβιωση συμβατη με τον θηλασμο.

thena πως ειναι ο μικρος;;;

xainti περαστικα, ξεκινας δουλιτσα εε;;;Εγω το Δεκεμβρη μαλλον(υπαρχει εγκυμονουσα στην δουλεια και αν χρειαστει να φυγει ισως παω νωριτερα)

rita-ki καλη επιτυχια με τα μαθηματα:-P

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

eleni moy ti na po kathe mera alazi mia kalos mia xalia to xirotero ine otan fevgo k meta me di arxizi to klama k ta theli ola k na fai k na kimithi afoy i pethera exi frikari moy lei itan poli isixos k kalos k molis pao arxizi k ta vgazi ola se mena:confused:

rita k fairy k oles i ales otan leo oti ine tempelis k fovitsiaris den me pistevete.esas girnane pianoyn k pezoyn emena den koyniete opos ton vazis etsi tha mini pexnidia den ton niazoyn mono kitai san xanos k meta klei ti na po makraaaaaaaaaaaaan piso exi mini kanena ediaferon vre pedi moy mono agalia moy k na me kitai tipotalo:sad:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

vre koritsia gia voithiste sta alla pedia ixa pari tetia ksilina album sto giorgo ayto me to aytokinito k sti danai mia neraida sto moro pio apo ta dio na paro ta aggelakia i to agori me to koritsaki den fenonte kala alla sto peripoy ti gnomi sas:?:den exi k ala agoristika:sad:

dsc02934i.jpg

dsc02940w.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

thenaki δε φαινονται!!εμενα η μπεμπα ειναι το ακριβως αντιθετο,θελει ολα να τα πιασει ολη μερα κοπανιεται κ γυρναει γυρω γυρω κ αν δε παιζουμε να γελαει γκρινιαζει!!!!!!!ελεος!!!!!μολις τη κοιμησα!!μετα απο χιλια ζορια!!κοπανιοτανε στην αγκαλια μου κ τελικα τι ηθελε????ενα σεντονι στη μουρη!!!!!!!απιστευτο??ουτε κουνημα ουτε τιποτα κοιμηθηκε κατευθειαν!!!θυμηθηκα το γιωργο σου fairy κ ειπα να το δοκιμασω!!

rXrPp3.png

εχω κ εγω ατμομαγειρα απο τον γαμο....πανε 3 χρονια :) ειναι παρα πολυ βολικος κ μαγειρευεις κ λιγο φαγακι, δεν ειναι αναγκη να κανεις πολυ, εχει καλαθακια. κραταει τις βιταμινες κ δεν λιατσιαζει τα φαγητα ;)

emena ksipnise 5.5 to apogevma k ton evala 9.5 mproymita girnage mono to kefali kana tetarto koyrastike k kimithike an k exoyme to xali molis ton vazo etsi tha refti dio tris fores tha vgali k gala ales toses tha ton alakso k ayton k sentonia ke meta ipno k as exi fai mia dio ores prin:confused: kathe vradi ta idia k ta idia esas vgazi gala vre koritsia emena ola ixan GOP ligotero i Danai an thimame kala

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εχω κ εγω ατμομαγειρα απο τον γαμο....πανε 3 χρονια :) ειναι παρα πολυ βολικος κ μαγειρευεις κ λιγο φαγακι, δεν ειναι αναγκη να κανεις πολυ, εχει καλαθακια. κραταει τις βιταμινες κ δεν λιατσιαζει τα φαγητα ;)

ti ine to liatsiazi? teleytea egina ksanthia les na epirease:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...