Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΤΡΩΝΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑ , ΕΛΠΙΖΩ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δυστυχως επειδη οι αλλεργιες ειναι πολυ επικινδυνες ,εγω δεν εμπιστευομαι καθολου την εγκυμοσυνη σε αυτο το θεμα..ουτε αυγα τρωω ετσι ,ουτε διαφορα φυστυκια κλπ....σε αλλα θεματα διατροφης εχω δει οτι η εγκ. βοηθαει...αλλα ποιος μου λεει οτι δεν θα βγαλω σπυρια στην γλωσσα μου ή δεν θα πρηστει το στομα μου????οποτε μακρυα και αγαπημενοι...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εγω παλι φιαβασα το αντιθετο...οτι αν το μωρο εχει αλλεργιες κ τρωμε φυστικια μπορει να του προκαλεσουμε προβλημα...αλλα γενικα με τις αλλεργιες δεν ασχοληθηκα καθολου...

αυγα ωμα δε τρωω, ροκφορ κ τετοιου ειδους τυρια λογω φοβου δηλητηριασης..μονο αυτα μου ειπε να μη τρωω η δοχτορας

νεκταρια θα ελεγα οτι μια χαρα ειναι η διατροφη σου :)

εγω δεν εκανα καμπυλη, εκανα εξετασεις αιματος κ ηταν μια χαρα κ δε μου κανανε τη καμπυλη

Γεια σααααααααας...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάθισα, όλη μέρα σήμερα έτρεχα.

Το πρωί supermarket-μαγαζιά για να πάρω κάτι δωράκια

μετά φρουτόκρεμα Ευαγγελία,

μετά μαγείρεμα,

μετά έπλυνα καναπέ,

καθάρισα ντουλάπια κουζίνας

και πάγκο κουζίνας,

τάισμα Ευαγγελία,

άδειασα πλ. πιάτων,

γέμισα πλ. πιάτων,

ξεκαθάρισμα παιχνιδιών Ευαγγελία

ξανά supermarket γιατί ξέχασα ένα υλικό για γλυκό

σκούπισμα,

σφουγγάρισμα,

μπάνια-λούσιμο,

δυο πλυντήρια,

μπάνιο Ευαγγελία,

τάισμα Ευαγγελία

μόλις έφτιαξα και έναν κορμό (μπισκοτόγλυκο)

και μου έχει μείνει μόνο το άπλωμα.

αυτάααααααααααααα...:-D και αν είχα κι άλλη ώρα θα συνέχιζα μου φαίνεται:mrgreen: Duracell

Εσείς τι κάνετε κοπελούδες;

και εκει που νομιζα οτι μονο εγω ειμαι duracell αυτη την εποχη τουλαχιστον και ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι .....εγω δεν εχω Ευαγγελια να φροντισω αλλα οι δουλειες που κανω καθε μερα ειναι σαν τις δικιες σου..φτανουν κ περισσευουν δηλ για να με κρατησουν σε επαγρυπνηση ολη μερα...!!!μπραβο μας παντως!!!!!

Διαφημίσεις

Ζήτω οι Duracellμαμαδες:D

Τι κάνεις εσύ γειτόνισά;

Σήμερα ήρθα από τα μέρη σου για να πάρω λαμπάδα του βαφτιστήρα μου!

εγω σημερα μονο φαι κ σιδερο...νιωθω τοση κουραση...αλλα τρεχω πολυ τη δουλεια αυτες τις μερες κ δεν εχω κουραγιο για τιποτα....ευτυχως που εχω κ τη κοπελα κ βοηθαει στις δουλειες

Γεια σου fairymummy. Τι κάαααανειιιιις

Εγώ το παίζω ακόμα φοιτήτρια (μου έχει μείνει η μίση πτυχιακή)

Διαφημίσεις

Γεια σου fairymummy. Τι κάαααανειιιιις

Εγώ το παίζω ακόμα φοιτήτρια (μου έχει μείνει η μίση πτυχιακή)

καλο κουραγιο κοπελα μου!!! χαρας στο κουραγιο σου, 2 παιδακια κ σπουδες

κοριτσια ...εγω παω στο κρεβατακι μου....δεν υπαρχει και κινηση εδω αποψε και βαριεμαι...εκανα κ ντουζακι κ χαλαρωσα..αν καταφερω να ξυπνησω και τον αντρα μου που κοιμηθηκε στον καναπε μας ακομα καλυτερα...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...