Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτακι μου δεν θελω να σε στεναχωρησω ψυχη μου αλλα μην το κανεις αυτο...δεν ειναι καθολου υγειινο...το χαλι πρεπει να βγαινει, να σκουπιζουμε απο κατω, να σφουγγαριζουμε...μοκετα απο ακρη σε ακρη προκαλει αναπνευστικα...εγω ειμαι ασθματικη κ γι αυτο τα ξερω...ασε κ εδω στην Αγγλια σε ολα τα σπιτια εχει τη παλιομοκετα κ βγαζει τρελλη σκονη!!!! ξανασκεψου το μωρε :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυριο πληρωνεσε πρωτη φορα? αποφαση εσυ πηρες στα χερια σου ?

εγω θα παω την πεμπτη να παρω την αποφαση μου ειπαν κ ΛΟΓΙΚΑ αρχη του μηνα θα πληρωθω κ αναδρομικα ............ αντε να δουμε οπως ειπες κ εσυ :rolleyes::rolleyes:

κοριτσια ........ αυριο περιμενω εναν φιλο που εχει μαγαζι με χαλια κτλ.....θα μου φερει δειγματα με μοκετες (χρωματα κ ποιοτητες)

θα βαλω στο δωματιο του μικρου απο ακρη σε ακρη

σκεφτομαι φυσικα κανεις να μην παταει με παπουτσια εκει μεσα για να μπορει να καθετε το μικρο κατω κ να παιζει κτλ........

το δωματιο ειναι κιτρινο με κερασι....... τι χρωμα να διαλεξω ?????????//

σκεφτομουν μπλε ρουα.....αλλα ο αγγελος μου λεει οτι θα ειναι σαν τσιρκο.......κ να διαλεξω κιτρινο η κερασι..........εσει τι λετε??????????

de nomizo re su rita na einai kali idea i moketa apo akri se akri. den exei na kanei mono me ta papoutsia alla kai ta akarea kai olous tous mikroorganismous pou foliazoun ekei! den tha mporeis na to kathariseis eukola. epipleon nomizo, alla den eimai sigouri, pos ton 1o xrono den vazoume xaliagiati mporei na einai alergika k giati o aeras de tha einai toso katharos. rota k ton paidiatro gia sigoura

apo xroma pantos tha protimousa kati pio apalo stous tonous tou kitrinou

uDLqp1.png

ριτακι μου δεν θελω να σε στεναχωρησω ψυχη μου αλλα μην το κανεις αυτο...δεν ειναι καθολου υγειινο...το χαλι πρεπει να βγαινει, να σκουπιζουμε απο κατω, να σφουγγαριζουμε...μοκετα απο ακρη σε ακρη προκαλει αναπνευστικα...εγω ειμαι ασθματικη κ γι αυτο τα ξερω...ασε κ εδω στην Αγγλια σε ολα τα σπιτια εχει τη παλιομοκετα κ βγαζει τρελλη σκονη!!!! ξανασκεψου το μωρε :)

fairy xereis tpt gia ton 1o xrono k xali esy?

uDLqp1.png

κ τι να βαλω κοριτσακι μου ? εχει πλακακι κατω........τι προτινεις ?

88M1p3.pngycQap3.png

fairy xereis tpt gia ton 1o xrono k xali esy?

οχι δεν εχω ακουσει κατι σχετικο :rolleyes:

κ τι να βαλω κοριτσακι μου ? εχει πλακακι κατω........τι προτινεις ?

βαλε ενα χαλακι αν θες στο κεντρο του δωματιου να μπορει να παιζει κ ο μικρος...υπαρχουν πολυ ωραια σχεδιακια ...

Διαφημίσεις

την πεμπτη απογευμα εχω παιδιατρο κ θα ρωτησω . μαλλον εχετε δικιο .

αλλα τι να κανω? να βαλω μοκετα αλλα οχι απο ακρη σε ακρη? δηλαδη μονο ενα κομματι ας πουμε περιμετρικα? η κατι αλλο?

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ναι κατι τετοιο...δεν χρειαζεται καν να παει κατω απο τη κουνια σε αυτη την ηλικια...το θες το χαλακι ισα ισα να καθεται να παιζει...εγω πχ εχω μια φλις κουβερτα που μας κανανε δωρο που δεν μου αρεσει χεχε κ την στρωνω κατω πανω απο τη μοκετα κ παιζει....μπορεις να κανεις το ιδιο, ενα χαλακι κ απο πανω ενα σεντονακι κ να καθεται....

μεχρι στιγμης που το σπιτι ειναι γυμνο ετσι ακριβως κανω , θα ρωτησω βεβαια αλλα μαλλον εχετε δικιο :D

κ κατι αλλο βρε κοριτσια τωρα που σας βρηκα...... ποια ειναι η γνωμη σας για τα εβαπορε γαλατα???? ξερετε αν εχουν γλυκαντικα η ακομα χειροτερα ζαχαρη ?

ξερω περιπτωσεις που μετα τον 6μηνα , αντι για σκονη γαλα πηραν εβαπορε. δεν το εχει συζητησει καθολου με την παιδατρο απλα σας ρωταω αν ξερετε κατι....

fairy? το ρυζαλευρο που ειπες οτι θα αρχισετε ειναι σκονη κ αυτο ε? σε κουτι σαν το γαλα?

88M1p3.pngycQap3.png

καλα δεν σας ειπα !

ο αγγελος πριν μεινω εγκυος μολις ειχε τελιεωσει το φανταρικο κ χρωσουσε 2-3 μαθηματα στη σχολη.......

σχολη εμποροπλοιαρχων.......... ειχε κανει παλιοτερα κ καποια ταξιδια.τεσπα....μετα τα παρατησε.........

κ τωρα του ηρθε να δωσει τα μαθηματα που χρωσταει (δεν εχει αλλη φορα δικαιωμα παρα μονο με ενσταση τον φλεβαρη) κ αν παρει το χαρτι (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) να ακολουθησει την καριερα του πατερα του που ειναι πλεον καπετανιος ο ανθρωπος.

απτην μια σκεφτομαι πως οντως θα αλλαξει η ζωη μας .........κ απτην αλλη δεν θελω να ειναι μακρυα κ εγω μονη με το παιδι .

ΑΝ γινει κατι τετοιο φυσικα θα σταματησω την δουλεια εγω αφου δεν θα εχουμε οικονομικο προβλημα

88M1p3.pngycQap3.png

εδω στην αγγλια δεν δινουν εβαπορε...στο χρονο δινουν φρεσκο...δεν θα εδινα εβαπορε καθολου παντως...ενα γαλα συμπυκνωμενο με συντηριτικα...οχι οτι το φρεσκο δεν εχει...αλλα το εβαπορε ακομα χειροτερο..εδω εβαπορε βρισκεις στο διαδρομο με τα προιοντα για γλυκα :)

το ρυζαλευρο το πηρα εχθες κ φτιαχνεται με γαλατακι κ ομολογω δεν εχω ανοιξει ακομα το κουτακι χιχιχι

ευχομαι πανω απ ολα να παρει το πτυχιο του ο αγγελος κ σιγα σιγα ολα θα τα βρειτε :)

Διαφημίσεις

αληθεια με γαλα φτιαχνετε?πωπω ιδεα δεν εχω:rolleyes:

νομιζα οτι φτιαχνετε οπως το γαλα....σκονη με νερο ....αλλα τελικα ειναι γαλα με σκονη μαλλον ! κ ποτε εχει δοκιμη ο γιωργης? θελουμε λεπτομεριες!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

αληθεια με γαλα φτιαχνετε?πωπω ιδεα δεν εχω:rolleyes:

νομιζα οτι φτιαχνετε οπως το γαλα....σκονη με νερο ....αλλα τελικα ειναι γαλα με σκονη μαλλον ! κ ποτε εχει δοκιμη ο γιωργης? θελουμε λεπτομεριες!!!!

21/9 γινεται 4 μηνων...τη πρωτη βδομαδα φρουτακια να μαθει το κουταλι κ μετα θα παιρνει πρωινο κλπ :D

καλησπέρα επιτέλους και απο μένα. καταφερα να τελειωσω με γυναικολογο, δε τη γλίτωσα την αντιβίωση τελικά και μάλιστα με προετοιμασε οτι ισως χρειαστει να παρω και δευτερο κουτι γιατι το πετρωμα ειναι αρκετα μεγαλο και ακομα και στον υπερηχο φαινεται οτι το περιεχομενο δεν ειναι τελειως υγρο αλλα εχει κομματια με ιδιαιτερη πυκνοτητα...

τελοσπαντων αν ειναι να τελειωνουμε και με αυτο ας την παρω. δεν εχω καθολου καλη σχεση με τις αντιβιωσεις, τελευταια φορα πηρα πριν απο 3-4 χρονια και μου εκανε και κολπιτιδα και στοματιτιδα!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

k ego edo ime ........gia ligo

ego toys edina to noulac apo ton ogdoo mina ,na po tin alithia me voleve eperna k ta apothikeva k den me eniaze an tha mino.

rita i skones rizalevro me nero ftiaxnonte ayti poy tha exi i fairy tha ine alli fenete.

naya perastika koritsimou na tros giaourtia me tin antiviosi tora ,tha sinexisis na thilazis?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

naya perastika koritsimou na tros giaourtia me tin antiviosi tora ,tha sinexisis na thilazis?

αυτο με το θηλασμο ειναι ενα θεμα, η μαστολογος μου ειπε να συνεχισω αλλα θα παρω και τον παιδιατρο το απογευμα που ειναι πιο σχετικος με το θελα θηλασμος.

μεγαλη βαρεμαρα σημερα :|:neutral: βαριεμαι να κανω οτιδηποτε...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...