Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια....τι μουκανετε???

η μικρη ελισσαβετ ξυπνησε κλασσικα 6μιση ,την ταισα,παιξαμε ,μιλησαμε κ τωρα εδω κ 10 λεπτα κοιμηθηκε το πουλακι μου...ειπα κ εγω να μπω να χαζεψω τι γραφετε....

κ σκεφτηκα να ρωτησω ολες οσες δεν εχετε αυτοκινητο κ απο ο,τι ειδα μενετε σε διαφορα μερη της αθηνας...που θα σας βολευε να συναντηθουμε???γιατι ακουω για ν.φιλαδελφεια ,για πειραια μερια κ μαλλον θα σας ειναι δυσκολο στο athens..φανταζομαι κ εμεις με το αυτοκινητο θα μπορουσαμε να παμε αλλου ή και ακομα να συναντηθουμε καπου πιο κεντρικα ισως κ να ερθουμε χωρις το αυτοκινητο...αφου ισως δεν θαχει parking...παντως νομιζω ολες μας εχουμε καποιο μμμ ....μετρο,τραμ,ηλεκτρικο κ βεβαιαως βεβαιως ταχι κοντα μας....οποτε για σκεφτειτε κ βρειτε εναλλακτικη......εκτος αν εχω χασει κατι στα προηγουμενα κ ειναι το τελικο κ μοναδικο μερος....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

χαζευα διαφορα για τα μπεμπακια μας σε αυτην την ηλικια που ειναι και σας στελνω αυτο...εχει καμια αλλη αποψη απο παιδιατρο,γιατι εμεις δεν τον εχουμε ρωτησει ακομα...???http://lovebaby.gr/5-ετών/node/514-Γράφημα-ύπνου-νεογέννητα-παιδιά-5-ετών.html

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

kαλημερα !!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

πως ειστε σημερα? τα μπεμπακια μας ??????????/

ΤΗΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ελπιζω να ειναι καλυτερα το δοντακι σου φιλακια πολλα πολλα!!!!! αληθεια ο ιασωνακος? τα μεγαλα με το σχολειο?:tongue:

fairy μου διαβασα για το σπιτακι κ εχω να σου πω να μην στεναχωριεσαι καθολου ! ολα γινονται για καποιον λογο .ισως για να ερθει ενα καλυτερο σπιτι για τον γιωργη :-P:-P:-Pενταξει?

νεκταρια ενδιαφερον αυτο που βρηκες

οσο για το ραντεβου μας............

θα το ξαναπω, εγω κ η μπουμπου προτειναμε αυτο το μερος . απο κει κ περα φυσικα ακουμε κ αλλες προτασεις :D

88M1p3.pngycQap3.png

χαζευα διαφορα για τα μπεμπακια μας σε αυτην την ηλικια που ειναι και σας στελνω αυτο...εχει καμια αλλη αποψη απο παιδιατρο,γιατι εμεις δεν τον εχουμε ρωτησει ακομα...???http://lovebaby.gr/5-ετών/node/514-Γράφημα-ύπνου-νεογέννητα-παιδιά-5-ετών.html

εμας ειναι της αποψης πως το καθε παιδι εχει τις δικες τουα αναγκες...κ εγω δηλαδη δεν ακουω τον παιδιατρο σε ολα...πολλες απο τις ιδηγιες που πηρα στο δικο μου παιδι δεν κανανε καλο

fairy μου διαβασα για το σπιτακι κ εχω να σου πω να μην στεναχωριεσαι καθολου ! ολα γινονται για καποιον λογο .ισως για να ερθει ενα καλυτερο σπιτι για τον γιωργη :-P:-P:-Pενταξει?

ναι μωρε...ειμαι οκ σημερα :rolleyes: ευχαριστωωω

kalimera!

Fairy kai ego to pistevo auto pou leei i Rita!

Thena perimenoume nea sou

exthes o mpoumpoukos mou itan aggeloudi!!!

ante na doume.

simera to proi tou edosa auto to panaki pou peira exthes ... den trelathike akoma alla ligo to kratise kai san ligo na to etripse sti mouritsa tou!

A! to proi mou erixe kai ena katourima tin ora pou piga na ton allaxo!!!!:P:p

oso gia ti sunantisi, gia pote lete? ego pantos an kanonisoume athens hart tha vro tropo na ertho. den to polu thelo to taxi giati tou mikrou den tou aresei k polu sto amaxi.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Molis xipnise apo ena 15lepto upnako kai apla me fonaxe den eklapse!!!!!

opos palia!

makari na xanaginei opos itan i peripou dld giati zontanevei kai olas.

kai re koritsia ti einai auto me ta podia pano???

oli tin ora edo kai 20 meres. Sunexeia omos kai ta krataei kai olas, mipos ton enoxlei kati??

i einai apla koutiakas????!!!!!

uDLqp1.png

ε ειδες νατασα μου που στο ειπα οτι θα ξαναγινει οπως παλια? αλματακια ειναι...κ εμενα εχθες κοιμηθηκε 9-5 κ 5-8....πολυ καλο ωραριο οπως παλια

ααα με τα ποδια ολα το εχουν....ανακαλυπτουν τις πατουσες τους βρε αχαχααχ θα προσπαθησει να τα βαλει κ στο στομα θα δεις...εμενα τα τραβαει κ απο το παντζακι να ερθουν ακομα πιο κοντα αχαχαχχα

εμενα εχει ξεκινησει ενα αλλο χουι...πεφτει για υπνο στις 10, ξυπνησε τωρα που ειναι 11, κοιταει τη παντα, μιλαει με τα ζωακια κ μετα ξαναπεφτει κ ξανακοιμαται....χεχε..πλακα που εχει

A! xexasa aurio pao na plirotho apo oaed! ante na doume ti tha paro apo ekei.

αυριο πληρωνεσε πρωτη φορα? αποφαση εσυ πηρες στα χερια σου ?

εγω θα παω την πεμπτη να παρω την αποφαση μου ειπαν κ ΛΟΓΙΚΑ αρχη του μηνα θα πληρωθω κ αναδρομικα ............ αντε να δουμε οπως ειπες κ εσυ :rolleyes::rolleyes:

κοριτσια ........ αυριο περιμενω εναν φιλο που εχει μαγαζι με χαλια κτλ.....θα μου φερει δειγματα με μοκετες (χρωματα κ ποιοτητες)

θα βαλω στο δωματιο του μικρου απο ακρη σε ακρη

σκεφτομαι φυσικα κανεις να μην παταει με παπουτσια εκει μεσα για να μπορει να καθετε το μικρο κατω κ να παιζει κτλ........

το δωματιο ειναι κιτρινο με κερασι....... τι χρωμα να διαλεξω ?????????//

σκεφτομουν μπλε ρουα.....αλλα ο αγγελος μου λεει οτι θα ειναι σαν τσιρκο.......κ να διαλεξω κιτρινο η κερασι..........εσει τι λετε??????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...