Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ego odigo alla den exoume amaxi opote kalo tha itan na vriskame kanena meros me metro!!

loipon tou agorasa simera ena panaki apo Leto apo viologiko vamvaki den akrivos auto pou deixate alla den eixe apo vamvaki k idios bio kati allo.

emeis teleutaia den kathomaste katholou monoi mas. thelei sinexeia tin prosoxi mou. Kai auto einai polu diskolo giati ta proina prospatho na doulepso!!!

A! kopika kai stin Dplomatiki pou simainei pos prepei na tin xanakano tou xronou kai polu mou tin exei dosei:twisted::twisted::twisted:

genika simera den eimai kai polu kala

uDLqp1.png

molith giritha apo sfragithma k den mporo na militho oute na ta grapstho:mrgreen::mrgreen::mrgreen: kale na do ego poth tha ertho :rolleyes: poli thelo :roll:

κουμπαρα περαστικαααααααααααααααααααααααααα

εισαι ΘΕΑ συμφωνω με fairy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ego odigo alla den exoume amaxi opote kalo tha itan na vriskame kanena meros me metro!!

loipon tou agorasa simera ena panaki apo Leto apo viologiko vamvaki den akrivos auto pou deixate alla den eixe apo vamvaki k idios bio kati allo.

emeis teleutaia den kathomaste katholou monoi mas. thelei sinexeia tin prosoxi mou. Kai auto einai polu diskolo giati ta proina prospatho na doulepso!!!

A! kopika kai stin Dplomatiki pou simainei pos prepei na tin xanakano tou xronou kai polu mou tin exei dosei:twisted::twisted::twisted:

genika simera den eimai kai polu kala

κριμα για τον κοπο σου ρε γμτ ........

στον πειραια δεν εχει μετρο για να μπορω να το παρω κ να βρεθουμε . αναγκαστηκα κ εγω θα παρω ταξι .......:roll:

κ αν ακομα πουμε σε μερος που εχει τραμ παλι πρεπει να παρω ταξι να παω σε σταθμο του τραμ .......

γενικα νομιζω πως οσες δεν εχουμε αμαξια κ θελουμε θα παρουμε ταξι,απλα θα μοιρασουμε την αποσταση

88M1p3.pngycQap3.png

ναι κατι θα βρουμε!!

να σας ρωτησω ρε κοριτσια!απο το προηγουμενο μηνα δεν βαλαμε ποντο ειμαστε 61,μηπως να ανησυχησω?τη Δευτερα μαλλον θα ξαναπαμε παιδιατρο

δεν παιρνουν καθε μηνα το ιδιο μην ανησυχεις.......εναν μηνα μπορει να βαλουν 4 ποντους, τον αλλον κανενα.ετσι νομιζω.αλλωστε αν δει κατι ο παιδιατρος που δεν του αρεσει φανταζομαι θα στο πει .

προσπαθησε να ποβαλεις το ανχος φιλεναδα (για δες ποια μιλαει :lol::lol::lol::mrgreen:)

η βρες παιδιατρο που να σε ξεανχωνει :roll: νομιζω εχεις πολυ ανχος (ολες λιγο πολυ εχουμε αλιμονο , αλλα μηπως γινεσαι καπως υπερβολικη καποιες φορες?) το κανω κ εγω μην νομιζεις, αλλα επανερχομαι συντομα:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι μου κάνετε;

Θενάκι περαστικούλια. Ακόμη δεν μπορεις να γραψεις;;;;;;;;

Andith δεν χρειάζεται να παίρνει κάθε φορά και βάρος και ύψος, μπορεί να πηγαίνει εναλλάξ. Εμείς πχ πέρνουμε μόνο ύψος γιατί ούτε κιλό ολόκληρο δεν βάζουμε σε ένα μήνα με αποτέλεσμα να παίρνουμε μεγάλο νούμερο στα ρούχα λόγω ύψους γιατί έχουμε και ψηλά ποδια - έτσι μας είπε η παιδίατρος - και στη μέση να χωράει άλλη μια.

Εγω έχω αμάξι και οδηγάω αλλά πως να έρθω τόσο μακριά;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

geia!

vgikame gia fagito me ton andra mou se ena tavernaki polu konta mas me ta podia pou anakalipsame prosfata k pigame simera proti fora.

Irene, pare to amaxi k kateva!

xixixi

pantos ego anevaino suxna sti Thessaloniki gia douleia opote an to kanonisete oi voreies gia kanena kafedaki noris eimai mesa

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

νατασα μου μην ξεχνας πως ειναι πολυ μωρακια ακομα...κ ειλικρινα σε καταλαβαινω...κ εμενα εχει αρχισει κ μου λειπει η δουλεια, τωρα απο βδομαδα τον ξεκιναω σταθμο για να τελειωσω το γραψιμο του διδακτορικου μεχρι τα χριστουγεννα....θα τα καταφερουμε...απλα να θυμασαι πως μας εχουν πολυ αναγκη...να φανταστεις οποιος κ αν τον εχει αγκαλια, ακομα κ ο πατερας του, το βλεμμα του με ψαχνει, μολις δει οτι ειμαι εκει κοντα καθεται ανετα στον οποιονδηποτε

to xero kai giauto noiotho akoma pio asxima!

kai akoma skeftomai pos isos na exei ginei etsi giati teleutaia exo polu douleia k isos noiothei oti ton paramelo!

einai diskolos o sundiasmos mitrotitas k karieras

...kai an prostheseis kai tis spoudes pou kanoume akoma....

asta

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...