Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φυσικα κ τους αρεσει γιατι θυμουντε πως ειναι να ζεις μεσα στο νερο ...εγω το καλοκαιρι στη θαλασσα εβαλα το κεφαλι του μικρου κατω απο το νερο κανονικα...κ οχι μια φορα μονο...θυμαται πως ειναι κ κρατησε την ανασα του...τωρα γεμιζουμε την μπανιερα κ μπαινουμε μαζι μεσα κ κανουμε κολυμπι :-D

εγω αν κ κολυμπουσα σε πισινα 25 μ.απο 4 χρονων ελεγα οτι δεν θα ειχα εννοια ποτε το νερο κλπ κ για τα παιδια μου...αλλα αλλιως στην πραξη κ αλλιως στο μυαλο...τη μπεμπα λογω ωτιτιδων με τοσα που εχω ακουσει κλπ φοβομουν εξαρχης να της ριξω νερο χυμα δυστυχως..ειμαι λαθος....το ξερω.....αλλα τωρα που ειναι 4 μιση κ νιωθω σιγουρια 100% ξεκινησαμε αβερτα...ααα...την ελουζα κανονικα εεε..μην παρεξηγηθω...κ της εβρεχα το κεφαλι αλλα οχι με το τηλ απο πανω...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φυσικα κ τους αρεσει γιατι θυμουντε πως ειναι να ζεις μεσα στο νερο ...εγω το καλοκαιρι στη θαλασσα εβαλα το κεφαλι του μικρου κατω απο το νερο κανονικα...κ οχι μια φορα μονο...θυμαται πως ειναι κ κρατησε την ανασα του...τωρα γεμιζουμε την μπανιερα κ μπαινουμε μαζι μεσα κ κανουμε κολυμπι :-D

Αχ Fairy κι εγώ έτσι πίστευα ώσπου διάβασα αυτό... Κρατούν την αναπνοή τους ναι αλλά δεν έχουν μάθει να κρατούν το στόμα τους κλειστό και καταπίνουν κανονικά... κάτι που μπορεί να προκαλέσει "water intoxication".... που ουσιαστικά αραιώνει το αίμα τους... οπότε και χαμηλώνουν τη συγκέντρωση νατρίου στο αίμα τους και πρήζεται ο εγκέφαλός τους που μπορεί να οδηγήσει σε εξεζητημένες περιπτώσεις ακόμα και σε κώμα.... Το επικίνδυνο της υπόθεσης είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει καταπιεί πολύ νερό το μωρό όσο παίζετε μέσα στο νερό... τα συμπτώματα εμφανίζονται 3-8 ώρες μετά την κατάποση...

Water intoxication μπορεί να προκληθεί κι όταν το βρέφος πίνει πολύ νερό ή όταν η φόρμουλα (ξένο γάλα) είναι διαλυμένη σε περισσότερο νερό από το συνιστώμενο...

Επίσης όταν καταπίνουν θαλασσόνερο είναι ακόμα πιο επικίνδυνο αφού τα νεφρά των βρεφών δεν είναι έτοιμα να χειριστούν τέτοιες ποσότητες άλατος....

http://www.freewebs.com/gailrickett3/babysubmersion.htm

http://www.associatedcontent.com/article/931669/infant_water_intoxication_babies_and.html?cat=25

Κι εγώ είμαι υπέρ του ενστίκτου... αλλά θέλει νομίζω και κάποιο σεβασμό στον κίνδυνο και στη φύση... η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ναι μεν είναι πολύ όμορφη αλλά έχει και άσχημες όψεις... Και μπορεί να μας παίξει άσχημα παιχνίδια αν δεν είμαστε προνοητικοί και αψηφούμε τη δύναμή της...:?:???:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

αυτο πρωτη φορα το ακουω...εγω μαλιστα ειχα κ συμβουλες απο δοχτορα κ swimming instructor κ οπως κ στο σπιτι οταν τον επλενα ετσι κ κατω απο το νερο κραταει το στομα κλειστο

αχ εδω ειμαι κ γω ........

τελειωσα με το φαι (ο αγγελος εχει φυσικοθεραπεια κ θα αργησει ) κ πανω που ειπα αραξω ξυπνησε ........... σαν να μου φαινεται ζεστος (ισως ειναι κ απτον υπνο) κ δεν βρισκω το θερμομετρο :?:???::?:???:

88M1p3.pngycQap3.png

πηγα κ εκανα κ καταθεση στην καρτα για αγορες .......... χεχε θα ζητησω ισως βοηθεια αργοτερα ..........

fairy ? εχεις παρει ρουχα του μικρου απο αμαζον ??????? σε ολοσωμα τι νουμερα παιρνεις ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

πηγα κ εκανα κ καταθεση στην καρτα για αγορες .......... χεχε θα ζητησω ισως βοηθεια αργοτερα ..........

fairy ? εχεις παρει ρουχα του μικρου απο αμαζον ??????? σε ολοσωμα τι νουμερα παιρνεις ?

οχι δεν εχω παρει απο αμαζον...παντα ομως απο οπου παιρνω κοιταω να γραφει υψος κ κιλα...δεν παω με την ηλικια...τωρα φοραει 9-12 μηνων

για τα πλαστικα θα λενε τα χειροτερα ε????

Νεκταρία υπέροχα όλα. καλοφώτιστη και πάντα τυχερή! Τι καλά που ασχολήθηκες και έγιναν και πανεμορφα, εμεις είμασταν σε μια φάση άντε να το κανουμε κι αυτό να τελειώνουμε...

Με επιασε η προκοπη σημερα, μαγειρεμα, ηλεκτρικη κτλ. Μονο σίδερο άφησα για αυριο. θα παω και pilates το απογευμα και μαλλον το βραδυ θα εχω ρεταρει τελειως :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

οχι δεν εχω παρει απο αμαζον...παντα ομως απο οπου παιρνω κοιταω να γραφει υψος κ κιλα...δεν παω με την ηλικια...τωρα φοραει 9-12 μηνων

για τα πλαστικα θα λενε τα χειροτερα ε????

nai ασε :?:???::?:???: τα λενε πρωτα κ μετα λενε να μην μας πιασει πανικος.

κ τι πιατακια κ κουταλακια θα παρουμε για τα μικρα ????? ουφ τωρα

κατσε να τον ταισω λιγο να μπω να χαζεψω αμαζον κ οτι ειναι θα σε ρωταει fairy κ οποια αλλη εχει κανει αγορες απο κει .

στο τελος μου λεει ποσα μου βγαινει κ ποσα συνολικα τα μεταφορικα /?

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ριτακι σου λεει πριν πληρωσεις τα μεταφορικα

κοιτα....εγω τα δεχομαι ολα αυτα που λενε κ γι αυτο πεταξα ολα τα πλαστικα μπιμπερο...εβαλα μια μερα το χερι μεσα κ ειχε την λιγδα!!!! κανονικα θελουν καθε 2 μηνες αλλαγμα...κ ετσι πηρα γυαλινα

τα πιατακια ομως κ τα κουταλακια δεν μπορεις να τα παρεις απο τωρα γυαλινα κ ουτε να του δωσεις σιδερενιο κουταλι...νομιζω πως γενικα δεν χρειαζοντε υπερβολες κ να πηγαινουμε στο αλλο ακρο :)

Διαφημίσεις

καλησπερααααααα!!!!

τι να πρωτοσχολιασω!! κ μενα μου πεφτουν απιστευτα τα μαλλια μου,μερικες φορες νομιζω θα βγω καραφλη απο το μπανιο κ το επαθα απο οταν εκοψα το θηλασμο!

νεκταρια τελειο το ζουζουνι σου!!καλοφωτιστη!!ειναι ολα πολυ ομορφα!

εμεις νερακι στο προσωπακι δε θελουμε γιατι μια φορα μας εριξε ο μπαμπας αποτομα κ πνιγικαμε!!κ απο τοτε φοβομαστε!!

εμενα δεν πολυκαθεται,λιγο στο καροτσι της μπας κ κανω καμια δουλεια αλλα βαριεται γρηγορα κ γκρινιαζει!κ στη κουνια της μιλαει με τα ζωακια που κρεμονται απο πανω της!!κ αρχιζει κ γυρναει μετα γυρω γυρω μπρουμητα,μεχρι να σκαλωσει κανενα χερι της στα καγκελα,δε κλαιει απλα μουγκριζει κ περιμενει να παω να της το βγαλω!μονη της δε μπορω να την πολυαφησω γιατι αν δε με βλεπει κλαιει,ακομα κ στη τουαλετα τη βαζω στο καροτσι κ τη περνω μαζι να με κοιταει!!

τι αλλο?δε θυμαμαι!

rXrPp3.png

andiτh μου εχεις δικιο αν δεν οδηγειςειναι λιγο δυσκολο.σε καταλαβαινω γιατι κ εγω ταξι θα παρω (αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη διαδρομη για μενα) ισως ομως βρουμε λυση...... η θεληση σου μετραει . εξαλλου ακομα δεν το εχουμε αποφασισει για την τοποθεσια 100%

θα ελεγα mall που ειναι σχετικα οντα σου αλλα ειναι παρα πολυ μακρια για μενα για ναρθω με ταξι( δυστυχως ακομα ο αγγελος δεν οδηγενλογο του τροχαιουι , ειδικα τοσο μεγαλες διαδρομες)

88M1p3.pngycQap3.png

ναι κατι θα βρουμε!!

να σας ρωτησω ρε κοριτσια!απο το προηγουμενο μηνα δεν βαλαμε ποντο ειμαστε 61,μηπως να ανησυχησω?τη Δευτερα μαλλον θα ξαναπαμε παιδιατρο

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...