Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασσα φοβερος συγχρονισμος εε;;;;;

Ο δικος μου μονο πανω στο στηθος κοιμαται, την πιπιλα ουτε να την δει. Αντε και καμια φορα στο κουνιστο ριλαξ αν ειναι πολλες ωρες αυπνος. Στο κρεββατι μονος του με τιποτα λεμε. Ριτακι,fairy τυχερουλew, τι καλa παιδακια που εχετε

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το βιβλιο ευχων μας...νομιζω μακραν το καλυτερο ενθυμιο μας...το φαναρακι κρεμασμενο πως φαινοταν....η λαμπαδα μας απο ραξεφσκι τελικα...κ το αντιστοιχο τουλι με τα αστερια για το εξωτερικο της εκκλησιας...

post-26931-14825440439781_thumb.jpg

post-26931-14825440440451_thumb.jpg

post-26931-1482544044098_thumb.jpg

post-26931-14825440441385_thumb.jpg

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

βασικα κ εγω δεν εχω προβλημα ουτε ποτε ουτε που να συναντηθουμε.....κ οποια δεν οδηγαει ή δεν εχει αυτοκινητο ευκαιρο την φερνω εγω...νοτια προστια ειμαι αλλα δεν κολλαω....μπραχαμι μενω κοντα στο μετρο δαφνης...πολυ κοντα στην αννικο....παιζει κ 2ο καρεκλακι αυτοκινητου ....οποτε...

τελικα αλλαξαμε το φορεμα που θα πηγαιναμε...και οχι thena γιατι δεν της εκανε(χιχιχι)...μαζι με το ραβδακι σαν νεραιδουλα πηγε...το αλλο ηταν το φορεμα που της εραψε η νονα της....ευτυχως δεν της εκανε τπτ φαμφαρες...η καπελαδουρα μας..κ το στεφανι με το οποιο πηγαμε....ο σταυρος μας κ το μαρτυρικο μας....η βαλιτσα πακετο...εγω ηθελα ομως καναπεδακι ή καστρο αλλα η νονα ειναι του πολυ πιο κλασσικου...

post-26931-1482544044194_thumb.jpg

post-26931-14825440442756_thumb.jpg

post-26931-14825440443216_thumb.jpg

post-26931-14825440443774_thumb.jpg

post-26931-14825440444283_thumb.jpg

nektaria telia ta vlepo ola na ti xerese ti korakla soy mpravo poy ta eftiakses ola esi to thema poy ixes itan telio k emis ixame ina thema na min plirosoyme polla:mrgreen::mrgreen::mrgreen: plaka kano apo zilia:tongue:

exi plantaksi tora kano pos den akoyo:confused:

natassa oyte ego ta pezo idietera giati ta xo peksi prin kan arxiso poy na prolavo gia pexnidi distixos:confused::confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια. Μόλις μπήκα σπίτι για λίγο γιατι ξέχασα κάποια σχέδια για την δουλειά. (είμαι τεχνολόγος Μηχ/κος και επειδή είμαι στον ΟΑΕΕ ασφαλισμένη και 3 μήνες που κάθησα πολύ ήταν )και μπήκα λίγο.

Νεκταρία μου πολύ όμορφα είναι όλα. Μπράβο σου που μπόρεσες και τα έκανες μόνη σου. Έτσι το ευχαριστιέσαι και καλύτερα. Καλοφώτιστη η Ελισάβετ σου.

Ριτάκι βλέπω οτι η συνάντηση θα γίνει τελικά Αθήνα. Αμα τυχόν βρεθείτε μην ξε΄χασετε να βγάλετε φωτο για να δούμε και εμείς.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλό μεσημέρι Μαγιομανούλες και μαγιομωράκια :)

Εμείς φάγαμε πριν λίγο, παίξαμε μαζί λιγάκι και τώρα τον έβαλα στην κούνια του μπρούμυτα και τον βλέπω διαγώνια από το σαλόνι..... γκρίνιαξε στην αρχή λίγο αλλά αφού είδε πως δε τον σηκώνω παίζει με τα παιχνίδια που του έχω βάλει μπροστά του... για να δούμε αν θα τα καταφέρει να γυρίσει όταν κουραστεί....!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

ριτακι σαν ονειρο δεν ηταν ακριβως...γιατι ηταν να την κανουμε την βαφτιση σε εκκλησακι κοντα στο μαγαζι μας στην παραλια διπλα...εβρεξε το μεσημερι ξαφνικα κ το απογευμα πλεον ειχε τοση υγρασια κ ελαφρυ αερακι...οποτε πηγαμε στην μεγαλη κανονικη εκκλησια του χωριου μας για να μην κρυωσει κ το μπουμπουκι μας αλλα η διακοσμηση πλεον δεν ηταν η ιδανικη ....ολα λαθος....αλλα μονο κ μονο επειδη τα ειχα επιμεληθει εγω τα ειχα λατρεψει,οπως κ οπου να τα εβαζα .....εντωμεταξυ εμας το μαγαζι μας ειναι ανοιχτο, κατω απο τις μουριες ,κ το ειχα στολισει εξω τοσο ωραια(τουλια,μπαλονια ,αστερια,κορδελες) αλλα αναγκαστηκαμε κ πηγαμε μεσα στην αιθουσα ,η οποια δεν ειναι κ η καλυτερη μου....μεχρι τελευταια στιγμη στολιζα μεσα ξανα μανα....κ επρεπε να τα ξαναφτιαξω απο την αρχη...τρελο τρεξιμο...αλλα το κλαμα που εριξα την ωρα που ειχε στηριξει τα ποδια της ορθια κ δεν καθοταν στην κολυμβηθρα μεσα..σου λεει εγω θα μεινω ορθια,θετε δε θετεεεεε...αλλα μετα στρογγυλοκαθησε μεσα κ γελαγε οση ωρα την εβρεχε.....εντωμεταξυ βρε κοριτσια 1 μοναχα φορα,της ειχα ριξει νερο απο πανω στο κεφαλακι της,ξερετε να πεσει σε ολο το προσωπο της κ το μωρο μου της αρεσε τοσο πολυυυυυ.....thena ο δικος σου,τι εκανε.....????

.εντωμεταξυ βρε κοριτσια 1 μοναχα φορα,της ειχα ριξει νερο απο πανω στο κεφαλακι της,ξερετε να πεσει σε ολο το προσωπο της κ το μωρο μου της αρεσε τοσο πολυυυυυ.....thena ο δικος σου,τι εκανε.....????

φυσικα κ τους αρεσει γιατι θυμουντε πως ειναι να ζεις μεσα στο νερο ...εγω το καλοκαιρι στη θαλασσα εβαλα το κεφαλι του μικρου κατω απο το νερο κανονικα...κ οχι μια φορα μονο...θυμαται πως ειναι κ κρατησε την ανασα του...τωρα γεμιζουμε την μπανιερα κ μπαινουμε μαζι μεσα κ κανουμε κολυμπι :-D

αγουροξυπνημενο μου.......ευχαριστω κοριτσια...κ στων δικων σας τα μωρακια ο,τι καλυτερο...κανονικες φωτο απο κοντα στην συναντηση...φιλια..παμε για μαμ κ νανι

post-26931-14825440444918_thumb.jpg

post-26931-14825440445584_thumb.jpg

post-26931-1482544044611_thumb.jpg

.thena ο δικος σου,τι εκανε.....????

kitoyse san xamenos ton kosmo k otan mpke sti kolimpithra den evgale axna genikos ine sovaros mamoyxalos griniaris xadiaris mamakias ,me liga logia etsitha ton xaraktiriza ,genika toy aresi to nero k panta ton vrexo k sto kefali na mathi na min fovate

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αγουροξυπνημενο μου.......ευχαριστω κοριτσια...κ στων δικων σας τα μωρακια ο,τι καλυτερο...κανονικες φωτο απο κοντα στην συναντηση...φιλια..παμε για μαμ κ νανι

kala ine ola ta lefta ,koyklara k dardana:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...