Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ase filenada mesa sti grinia ine teleftea den ton anagnorizo den theli na fai theli olo agalia mou molis ton afino klei den ton antexo soy leo simera piga ta mikra sxolio girisame 9 40 k apo ekini tin ora mexri 11 30 olo eklege afou arxisa na toy fonazo k na ton afino na xtipiete akoyge k i pethera moy k irthe k ton pira kato spiti tis k iremisa ligo:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δυσκολες στιγμες κοριτσακι μου . κανε υπομονη τι να πω .

με ταγυναικολογικα σου ? τι εκανες? ισως φταιει κ αυτο που εχεις λιγο παραπανω εκνευρισμο.

παντως κ ο δικο μου κατι εχει παθει κ εχει παρα πολυ γκρινια κ κλαμα χωρις λογο, λεςκ το σφαζω κανει καποιες φορες. το βραδυ υποτιθεται θα ρθει μι φιλη μου που ειναι εγκυος κ φοβαμαι οτι θα φρικαρει :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερουδια!!

εμεις σ/κ παλι κτημα, πηγαμε στο δευτερο μας παρτυ γενεθλίων και το κατευχαριστηθηκαμε που ειχαμε κοσμο ολη την ωρα απο πανω μας...

αυτο με τη γκρινια και το κλαμα πριν τον υπνο το εχουμε κι εμεις. Ειδικα οταν ειναι πολυ κουρασμενη τρελαινεται στο κλαμα για να κοιμηθει :(:(

Εγω εχω την εντυπωση οτι εχω παθει μαστιτιδα (αν και χωρις πυρετο) θα μιλησω με τον γυναικολογω το μεσημερακι να δω τι θα μου πει. Αληθεια επειδη στην ουσια θηλαζω ακομα πότε λέτε να περιμένω περίοδο??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

οι μπομπονιερες μας.....,το τουλι με τα αστερια(αυτα απο ασλανη)για την κολυμβηθρα,το welcome στο τραπεζι που ειχα το βιβλιο των ευχων κ τα φαναρακια μας για την εκκλησια..ολα φτιαγμενα απο μενα....σας αρεσουν??

post-26931-14825440437048_thumb.jpg

post-26931-14825440437568_thumb.jpg

post-26931-14825440438266_thumb.jpg

post-26931-14825440438762_thumb.jpg

post-26931-14825440439306_thumb.jpg

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Nekataria ειναι πανεμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραιο θεμα ειχατε :tongue::tongue::tongue::tongue:

να το χαιρεστε το ΑΣΤΕΡΑΚΙ σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπορεις κ εσυ για το athens?????οιπερισσοτερες μπορουμε κ μαλλον θα το κανονισουμε για εκει (δεν θα μας ενοχλει κ ο καιρος)

88M1p3.pngycQap3.png

kai mena peftoun ta malia polu omos!!!!

re koritsia diskolevomaio polu me to thema tou viziou-pipila!re koritsia eseis ti kanete oli mera? paizetai me ta paidakia? aggalies k tetoia...

ta afinete katholou mona? dld xoris na asxoliste mazi tous???

νατασουλη δεν ξερω αν σε απογοητευω η οχι, αλλα ναι καποιες ωρες την ημερα καθετε μονο του το μικρακι κ παιζει χωρις καν να του μιλαω.ειτε στο καροτσι, ειτε στην κουνια του . αλλες φορες ειμαι απλα διπλα κ αλλες δεν ειμαι καν στο ιδιο δωματιο.

ευτυχως δηλαδη γιατι αλλλιως θα ειχα αποτρελαθει κιολας :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

poso varos exi tora esena k pies kremes les na paris?

thena μου πριν μια βδομαδα ηταν 8300 κ 72 εκατοστα υψος

δεν θα δωσω κρεμα...θα φτιαχνω φρουτακια κ θα δωσω ρυζαλευρο κ αν δεν του αρεσει η γευση θα βαζω κ λιγο φρουτακι μεσα κ δημητριακα (το λεγομενο porridge που ειναι σαν χυλος) δεν θα δωσω γλυκες κρεμες απο τωρα.

κουραγιο μωρε με τον Ιασωνα...ισως ειναι φαση, καποιο αλμα...

kai mena peftoun ta malia polu omos!!!!

re koritsia diskolevomaio polu me to thema tou viziou-pipila!re koritsia eseis ti kanete oli mera? paizetai me ta paidakia? aggalies k tetoia...

ta afinete katholou mona? dld xoris na asxoliste mazi tous???

λοιποοον....εγω τις πρωτες 40 μερες την εβγαλα με ενα μωρο στο σλινγκ χεχε...ηθελε πολυ αγκαλιτσα κ εγω ως freak ηθελα να κανω δουλειες στο σπιτι οποτε τις καναμε μαζι...μεχρι κ σιδερο εκανα με τον μικρο στο σλινγκ.

σιγα σιγα ομως προσπαθησα να τον μαθω να καθεται κ στο ριλαξ του...οχι ομως μονο του σε ενα δωματιο....εχει μαθει να ειναι μαζι μου κ να μιλαμε...τον εχω στην κουζινα οταν μαγειρευω, οταν πλενω, οταν σιδερωνω...παντου...φυσικα κανω κ αγκαλιτσες πολλες...θα παιξουμε το πρωι κ το απογευμα παρα πολυ αλλα κ ενδιαμεσα, πιο λιγο βεβαια.

για το στηθος πιπιλα δεν εχω κατι να πω μιας κ δεν θηλαζω πλεον :rolleyes: την πιπιλα παντως οσο την ηθελε στην αρχη τοσο δεν την θελει τωρα, αντε λιγο την ωρα που προσπαθει να κοιμηθει μεσα στη μερα. τωρα ειχαμε βγει για γαλα με το μει ται κ κοιμηθηκε μεσα, οποτε τον εβαλα στην κουνια, ουτε νανι ουτε πιπιλα χιχι

μεχρι πριν καμια βδομαδα κ εμενα εκλαιγε ενω προσπαθουσα να τον κοιμισω...ηρεμησε ομως....βρηκε μονος του τον τροπο να κοιμαται με το νανι, βεβαια τον παιρνω αγκαλιτσα κ του ψιθυριζω στο αυτι ή λογακια η τραγουδακια, εκεινος τριβει τη μουσουδιτσα του στο νανι κ αποκοιμιεται....

οταν κλαινε μην ταραζεστε...οσο ταραζεστε τοσο χειροτερα ειναι δεν ηρεμουν . προσπαθηστε με τραγουδια κ χαδακια να τα ηρεμησετε

καλημερουδια!!

εμεις σ/κ παλι κτημα, πηγαμε στο δευτερο μας παρτυ γενεθλίων και το κατευχαριστηθηκαμε που ειχαμε κοσμο ολη την ωρα απο πανω μας...

αυτο με τη γκρινια και το κλαμα πριν τον υπνο το εχουμε κι εμεις. Ειδικα οταν ειναι πολυ κουρασμενη τρελαινεται στο κλαμα για να κοιμηθει :(:(

Εγω εχω την εντυπωση οτι εχω παθει μαστιτιδα (αν και χωρις πυρετο) θα μιλησω με τον γυναικολογω το μεσημερακι να δω τι θα μου πει. Αληθεια επειδη στην ουσια θηλαζω ακομα πότε λέτε να περιμένω περίοδο??

μακαρι να μην ειναι μαστιτιδα , περαστικουλια ευχομαι.

οσο για την περιοδο δεν ξερω τι παιζει . μαλλον ειναι θεμα γυναικας κ οργανισμου ισως. εγω σταματησα να θηλαζω κ ειδα περιοδο σε μια βδομαδα σχεδον (ισως ειναι τυχαιο, δεν ξερω.) υποτιθεται οτι τις επομενες μερες θα μου ερθει για δευτερη φορα (ειχα αδιαθετησει 23αυγουστου)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκταρια να σου ζησει η κουκλιτσα σου, να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!! Τελεια φαινονται ολα και πολυ προσεγμενα

Thena περαστικουλια στον Ιασωνα, κατι τον ενοχλει και γκρινιαζει κανε υπομονη

Ερωτηση: Ποση ωρα καθονται μονα τους τα μωρακια σας;

Ο δικος μου απο 10 λεπτα σε καθε σημειο (κουνια, γυμναστηριο, ριλαξ κουνιστο) και μετα θελει να ειναι καποιος απο πανω του και να του μιλαει-κουναει παιχνιδια. Μετα τρωμε και παλι απο την αρχη.

Μεσα και εγω για την συναντηση, δεν εχω προβλημα οπου και αν παμε, αρκει να εχει να παρκαρουμε

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

οταν κλαινε μην ταραζεστε...οσο ταραζεστε τοσο χειροτερα ειναι δεν ηρεμουν . προσπαθηστε με τραγουδια κ χαδακια να τα ηρεμησετε

το καλυτερο ειναι αυτο που λες......:tongue: αλλα δυστυχως εγω δεν εχω παντα την ψυχραιμια να το κανω ........ εκνευριζομαι αρκετες φορες λογο κουρασης. αλλα ευτυχως ο μικρος εκει που γκρινιαζει σε αφορητο βαθμο κ γω ετοιμαζομαι να χασω την ψυχραιμια μου, μου σκαει ενα χαμογελο κ με συνεφερνει :lol::lol::lol: (μετα βεβαια μπορει να ξαναγκρινιαζει, αλλα το χαμογελο του αυτο σαν διαλειμα γκρινιας, μου δινει κουραγιο να αντεξω η μανα:tongue:)

88M1p3.pngycQap3.png

Μεσα και εγω για την συναντηση, δεν εχω προβλημα οπου και αν παμε, αρκει να εχει να παρκαρουμε

μπραβο μαζευομαστε πολλες κ μου αρεσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα οοοοοοοοοοολες οδηγειτε????? :roll::roll: μηπως να το ξανασκεφτω ? χεχε

88M1p3.pngycQap3.png

περιμενουμε απαντησεις απο Αννικο, pasxalitsa , antith........ποια αλλη δεν εχει απαντησει?

μενει να ορισουμε οριστικη ημερομηνια κ ωρα :tongue::tongue::tongue::tongue: κ να επιβεβαιωσουμε τ μερος

88M1p3.pngycQap3.png

Ερωτηση: Ποση ωρα καθονται μονα τους τα μωρακια σας;

Ο δικος μου απο 10 λεπτα σε καθε σημειο (κουνια, γυμναστηριο, ριλαξ κουνιστο) και μετα θελει να ειναι καποιος απο πανω του και να του μιλαει-κουναει παιχνιδια. Μετα τρωμε και παλι απο την αρχη.

αναλογα με τα κεφια του ο δικος μου ...μπορει κανενα 10λεπτο οπως λες μπορει κ μιση ωρα ομως.αναλογα τα κεφια του

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...