Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπατριώτισσα καθόλου κακή ιδέα το ζεστό γαλατάκι!!! :))))

Αχ μου'χει λείψει το χειμωνιάτικο χουχούλιασμα!!!! :) Φταίνε οι ορμόνες λέτε που έχω χαρεί με αυτή την φθινοπωρινή δροσούλα; :P

αχ εγω ειμαι addicted στο γαλα ασε....μεχρι τα 26 επινα ενα λιτρο τη μερα...μετα ο γιατρος μου το εκοψε μαχαιρι...αλλα που κ που τη κανω την ατασταλια μου:tongue::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε εμένα δεν μου έχει έρθει περίοδος και κάνω μόνο 2 γεύματα με θηλασμό.

Irene mετακομίζει σύντομα η καλύτερη μου φίλη Θεσσαλονίκη κι έτσι όταν ανέβουμε μέσα στο χειμώνα να τη δούμε θα κανονίσουμε σίγουρα συνάντηση, ναι;:)

Fairy έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις από τη Χαλκίδα :) Καθώς είναι η πρωτεύουσα του πανέμορφου νησιού μας ;) ανέβαινα συνέχεια πιο μικρή για εξετάσεις αγγλικών και γαλλικών :) Και πιο μεγάλη για να εκδόσω το δίπλωμα μου στα 18... και πάντα ανυπομονούσα τη βόλτα στην προκυμαία :) Είναι πολύ όμορφη! Για να μην αναφέρω τη Νέα Λάμψακο :) Τρελά φαγοπότια! :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Αχ μου'χει λείψει το χειμωνιάτικο χουχούλιασμα!!!! :) Φταίνε οι ορμόνες λέτε που έχω χαρεί με αυτή την φθινοπωρινή δροσούλα; :P

δεν ξερω τι φταιει αλλα κ μενα μου αρεσει η αλλαγη αυτη του καιρου :tongue::tongue::tongue::tongue:

αποχορω κοριτσια...νυσταξα παλι :(

καληνυζζζζζζζζ

καληνυχτα φιλεναδιτσα!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Εννοείται ότι θα το κανονίσουμε. Να μπορέσουμε να συναντηθόύμε όμως και πριν όλες μαζί κάπου που να μπορούμε να πάμε αυθημερόν. Λέω και εγώ να πάω για ύπνο γιατί δυστυχώς εγώ άρχισα δουλειά και έχω πρωινό ξύπνημα. Καλό βράδυ κα τα λέμε αύριο

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι θα το κανονίσουμε. Να μπορέσουμε να συναντηθόύμε όμως και πριν όλες μαζί κάπου που να μπορούμε να πάμε αυθημερόν. Λέω και εγώ να πάω για ύπνο γιατί δυστυχώς εγώ άρχισα δουλειά και έχω πρωινό ξύπνημα. Καλό βράδυ κα τα λέμε αύριο

δουλεια??????:?:?:?:?:?:? ας το αναλυσουμε αλλη φορα (τωρα που γυρισατε θα τα λεμε συχνα)

καλη ξεκουραση κ καλη βδομαδα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλή δουλίτσα Irene!!! :)))

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλημερουδιααααααα

τι μου κανετε????ευχαριστω για τις ευχες σας....μολις κοιμηθηκαμε ξανα ,αφου σχεδον παντα ξυπναμε κατα τις 6..μπορει κ 6 παρα ...6 και ...κ 7 παρα...σημερα ειχαμε κεφια..6 μιση με 8.15...το ματι γαριδα...ευτυχως τωρα πινω κ το καφεδακι μου,ντεκαφ εννοειται... θα μπορεσω να οργανωθω κ να τα πουμε κ λιγο...

χτες πηγαμε να ξεπροβοδισουμε τους τελευταιους φιλους μας στην αιγινα-πολη-κ η μικρη μου μαριαλιζα(πως σας φαινεται αυτο??) κοιμηθηκε το πουλακι μου απο τις 8 κλασσικα....επειδη η thena λεει για προγραμμα κ για υπνο αργα εγω θα σας ξαναπω οτι η μικρη εχει το εξης προγραμμα στον υπνο κ οσο κ να της το αλλαζω παλι στα ιδια γυριζουμε...βασικα κοιμαται παρα πολλες ωρες μεσα στη μερα..το βραδυ κοιμαται 10ωρο..ειτε θα ξεκινησει στις 7.30μμ,ειτε στις 8,ειτε στις 9....ριχνει 3ωρα -4ωρα μεχρι 6-7 το πρωι παλι...με 10λεπτα φαγητου οποτε...τη μερα ξυπναει κ κοιμαται συνεχεια...οχι πανω απο 1μιση ωρα συνεχομενη εννοειται..αλλα οπως εχω πει ειναι ησυχη..παιζει..μιλαει τα δικα της..γελαει συνεχεια...δεν υπαρχει το φατσονι της ,ειναι κ με μαγουλιθρες...κοιμαται οπως της fairy με διαφορα παιχνιδια-κουκλια στη μουριτσα της..καλα εννοειται κ με τις δυο γωνιες απο το σεντονακι της...το δαχτυλακι το κοψαμε ευτυχως..πιπιλα δεν κραταει πανω απο 5λεπτο ,οποτε κ δεν επιμενω γιατι εκνευριζεται πολυ...τρωει μεσα στην διαρκεια της μερας πλεον περιεργα..αλλες φορες ανα 2 ωρες κ αλλοτε ανα 4(αποκλειστικα ακομα)...ελπιζω τωρα που εχει μπει σε νεα φαση,εδω κ 1 βδομαδα να σταθεροποιηθουμε σε διαφορα..γιατι η γκρινια που αποκτησε απο την προηγουμενη κυριακη ,δεν μαρεσει καθολου,λιγη μεν αλλα...για την ωρα του υπνου εννοω...το σκατο μου δεν μπορει να βολευτει πλεον...μεχρι τωρα γυριζε πλευρο κ τσουκ κοιμοταν σε 5 λεπτα..αλλα τωρα μεγαλωνει κ βασανιζεται πολλες φορες για να κοιμηθει ,ενω βλεπω οτι νυσταζει τρελα...οποτε με υποβοηθηματα προσπαθω να την μπερδεψω...οπως ολες σας απο ο,τι διαβασα...αγκαλιτσα θα αγορασω κ εγω με την πρωτη ευκαιρια...κ γυμναστηριο που τελικα δεν μας εφερε κανεις στα βαφτισια μας...τα μαλλια μου κ εμενα πεφτουν..κ οπως καταλαβαινετε η μπεμπα που ακουμπαει πανω μου κ εχει βρεγμενα χερακια απο τα σαλια της ,κολλανε οι τριχες μου κατευθειαν πανω της...πλεον τα χερια μου ειναι σαν τσιμπιδες ...εχω βαρεθει να τραβαω τις τριχες απο παντουυυυυ...παω να περασω καμια φωτο στο laptop ,για να σας στειλω καμια..αφου εχουμε πει με τον αντρα μου να μην φτιαξουμε ξανα τπτ στο facebooκ μιας κ απο εκει γνωριστηκαμε...ααα

και εγω μεσα για athens...οποτε θετεεεεε.μεσα!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!

μ αρεσει πολυ που επιτελους δροσισε..................

εγω για τον υπνο του εχω ενα αρκουδακι αλλα του πεφτει λιγο μεγαλο απ οτι εχω καταλαβει και του πηρα αυτο...περιμενω να δω πως θα του φανει...ελπιζω να το βολευτει

http://retailstore.haptic.co.uk/detail/59

α,ουτε κι εμεις εχουμε συγκεκριμενο προγραμμα...υπνου και φαγητου...

αν μπορεσω στην συναντηση θα ρθω κι εγω!!!

Πασχαλιτσα μου απο 2 μηνων τον εχω βαλει στο καθισμα!!

δεν χωρουσε στο πορτ μπεμπε...

mpoumpou μου τον εβαλα κι εγω στους 3 μηνες αλλα με προβληματιζει που κρεμονται τα ποδαρακια του,ασε που τα κουναει σαν τρελος ολη την ωρα και τα χτυπαει στο πλαστικο του καθισματος...

του εχεις βαλει και αυτο για τα ποδια?? εγω οχι ακομα....

....εχθες του εστιβα ρωγες απο σταφυλι στο στομα κ γουσταρε τρελλα αχαχαχαχχα

κανει fairy μου απο τωρα? σας αφησε ο παιδιατρος? κρεμες ποτε θα αρχισετε???

αφου εξαντλησα πραγματικα οοοοοοοοοοοοολη την υπομονη μου , κοιμηθηκε στο σλινγκ :idea:

εφτασα τα ορια μου μονο αυτο σας λεω :oops:

ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?????????? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ?το κανουν πολλα παιδακια.κ εμεις ετσι ειμασταν?:confused:

ριτακι κι εμενα γκρινιαζει καθε μερα πριν τον βραδυνο υπνο..αλλες φορες λιγο και αλλες πολυ...αστα,πολυ στενοχωριεμαι γιατι δεν ξερω τι να τον κανω....:(

Δεν προλαβαινω να διαβασω τπτ τωρα....απλα να σας πω οτι το παιδακι μου ειναι πλεον κ επισημα χριστιανη και εχει ονοματακι....ελισσαβετ-μαριανθη...ειμαι πολυ χαρουμενη η μανουλα.......τοσο πολυ.....κοριτσια τετοια συγκινηση ουτε οταν την γεννησα...

Νεκταρια Να σας ζησει η μικρουλα σας...

φανταζομαι συγκινηση.........κι εγω θα κλαψω σιγουρα...αφου απο τωρα το σκεφτομαι και κατι με πιανει......

Να ρωτήσω κάτι. Έχει καμία τρελή τριχόπτωση?

Ειρηνη καλως ηρθες και παλι...

κι εγω στο club....αστα....μου εχουν μεινει τα μισα μαλλια...

ειναι απο την γεννα κοριτσια...μολις στρωσουν οι ορμονες μας θα σταματησουν να πεφτουν...υπομονη!!!!!!!!!!!!

Νατασσακι σε θαυμαζω που το προσπαθεις τοσο με τον θηλασμο...η τραπεζα ειναι κατι που θεωρω πολυ πολυ δυσκολο...

Θενα μου καλυτερα ο Ιασωνακος ε???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κανει fairy μου απο τωρα? σας αφησε ο παιδιατρος? κρεμες ποτε θα αρχισετε???

καλημερες καλημερες...

εμεις θα ξεκινησουμε νωρις...21/9 γινεται 4 μηνων κ ξεκιναμε φρουτα, ρυζαλευρο κ δημητριακα για μωρα...κρεμες γλυκαντικες δεν θα δωσουμε...εχει πολυ καλη κ γρηγορη αναπτυξη κ μας ξεκιναει νωρις :)

καλημερες καλημερες...

εμεις θα ξεκινησουμε νωρις...21/9 γινεται 4 μηνων κ ξεκιναμε φρουτα, ρυζαλευρο κ δημητριακα για μωρα...κρεμες γλυκαντικες δεν θα δωσουμε...εχει πολυ καλη κ γρηγορη αναπτυξη κ μας ξεκιναει νωρις :)

poso varos exi tora esena k pies kremes les na paris?

ine fisiologiko poy peftoyn ta malia apo tis ormones poy erxonte sta isia toys

omos kamia fora tixeni k apo apothikes sidiroy to ixa pathi sto Giorgo k eperna sidiro pali meta ego piga ekana k ime entaksi tora

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...