Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι. Έχει καμία τρελή τριχόπτωση?

ΕΓΩΩΩΩΩ, οχι απλα τρελή για το δαφνι κατευθειαν.

πριν μερικες μερες μπλεχτηκαν κιολας και εγιναν σαν ραστα και εκαναν 2 ωρες να μου τα συνεφερουν στο κομμωτηριο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ωραια να κανουμε και δευτερο κλαμπ μαγιοτριχοπτωτικες μανουλες!

χαχαχαχα πολύ γέλιο!!!!

Αφήστε κι εγώ το ίδιο!!!!! Αφού ανησυχώ για το Γιάνναρο... σχεδόν πάντα έχει μια στο χέρι... και φοβάμαι μην πνιγεί... είναι πραγματικά τραγικό!!!!! Και μαζεμένα που προσπαθώ να τα έχω τα μαλλιά μου, πάντα καταλήγουν οι άτιμες στα χεράκια του!!!!:(:(:(:(

Κορίτσια... τα νεύρα μου κρόσσια!!! Δεν αντέχω άλλο την αναμονή για περίοδο λέμε....!!! Ούτε ροζ έχω δει ούτε τίποτα!!! :?:-?:? Τα μαλλιά μου πέφτουν.... η κοιλιά μου είναι σα να περιμένω να γεννήσω πάλι το Μάρτιο....!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

παω να φτιαξω κ το δικο μου βραδυνο γαλατακι κ ερχομαι

Συμπατριώτισσα καθόλου κακή ιδέα το ζεστό γαλατάκι!!! :))))

Αχ μου'χει λείψει το χειμωνιάτικο χουχούλιασμα!!!! :) Φταίνε οι ορμόνες λέτε που έχω χαρεί με αυτή την φθινοπωρινή δροσούλα; :P

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...