Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μας το εκαναν κ αυτο δωρο...το φοβαται ομως...του εκλεισα τη μουσικη κ απλα αναβει το φωτακι πλεον...εγω μικρη ειχα μεγαλο κολλημα με τον αγκαλιτσα μου...σνιφ σνιφ μου λειπει ο μωβ αγκαλιτσαααας

κι εγω ειχα μωβ αγκαλιτσα.....:D:D:D:D

εμενα του αρεσει και η μουσικη δεν εχει θεμα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

φαιρυ,

δηλαδη μια μερα ετσι ξεκαρφωτα το εβαλε πανω στο μουτρακι του και κοιμηθηκε??

ναι σε λεω.....οπως τα ειχα ολα γυρω του κ τα επαιζε..λεω ερχομαι καλο μου, πηγα στο μπανιο να βαλω λακ....γυριζω κ τον βρισκω οπως στη φωτο στο facebook:rolleyes::rolleyes:

εχεται πιασει κουβεντουλα βλεπω!!fairy τον ειδα το γιωργη σου με το νανι στο προσωπο!κ μενα τωρα τελευταια τραβαει τα σεντονια κ τα βαζει στη μουρη της κ ολο αναρωτιεμαι αν αναπνεει!!!!:shock:ειμαι κομματια 2 μερες τωρα μ εχει τσακισει!!το αποδιδω η σε δοντακια η σε πονο στη κοιλιτσα!μιας κ σημερα 2 ωρες μετα που εφαγε,μου εβγαλε λιγο γαλατακι κ ολο ρευοταν!δε ξαναφαγαμε,μονο 90μλ!αφηστε που της επεσε νερο στο προσωπο οταν την εκανα μπανιο κ μας ακουσε ολη η φιλαδελφεια!!αλλα δεν το κανει αυτο το κεφαλι της πισω με τιποτα,κεραια που λεει κ ο αντρας μου!!!

το γελιο εκει που εκλαιγε ζεστανα λαδακι να τησ τρυψω τη κοιλιτσα κ εκανε κατι γελια κ κατι τεντωματα την ωρα που την ετριβα!!!:D:D:D

φιλακια σε ολες!!ειναι ωρα για νανι!θα κανω περισσοτερα σχολια αυριο!!

rXrPp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Μόλις τελείωσα το διάβασμα των 30 σελίδων και έμαθα τα νέα σας. Εμείς γυρίσαμε πριν 10 μέρες από διακοπές, αλλά το λάπτοπ τα είχε παίξει και το πήρα προχθές. Η μικρή μας έχει γίνει αστέρι. Πρί 2 βδομάδες ήταν 6 κιλά και 63 πόντους. Δεν ΄γυρνάμε απο μπρο΄θμητα ανάσκελα ή το ανάποδο αλλά μόνο πλάγια. Επίσης πιάνουμε τα πάιχνίδια μας από 2 μήνων και φυσικά όλα καταλήγουν στο στόμα και τρέεεεεεχουν τα σάλια. την αρέσει πολύ να κάθεται και είναι πολύ κουτσομπόλα. Πήραμε τελικά και πιπίλα και σωθηκαμε και έχει κολλήσει να κοιμάται με το λαδόπανο της βάφτισής μου(που το έπαιρνα και εγώ). Ευτυχώς το βράδυ κοιμόμαστε από τις 10-11 μέχρι τις 5 περίπου που τη θηλάζω και μετά μέχρι τις 8-9, αλλά την ημέρα μόνο κανένα 35λεπτάκι ανάμεσα στα γεύματα.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

κ απο τοτε πολυ απλα το βαζει στην μουριτσα του κ κοιμαται?

βρε τι παιδι εβγαλες εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ναιιι...μου δινει σημα....μαμα νυσταζω..με κοιταω κ κανει ενα αααα...αλλα με σουφρωμενα φρυδια....τον παιρνω αγκαλια, βαζω το νανι στη μουριτσα του κ τελος...στην κουνια μετα...στο καροτσι παλι τα ιδια...του το δινω οταν ειμαστε βολτα κ το αφηνει πανω του κ κοιμαται...τι να πω....

ειρηνη καλως ηλ8ατε...τελεια η μπουμπου σου...κ εμεις δεν γυριζουμε ακομα....κ μια χαρα προγραμματακι εχει :)

ναι σε λεω.....οπως τα ειχα ολα γυρω του κ τα επαιζε..λεω ερχομαι καλο μου, πηγα στο μπανιο να βαλω λακ....γυριζω κ τον βρισκω οπως στη φωτο στο facebook:rolleyes::rolleyes:

απιστευτος!!!!!!!:D:D:D

πως αναπνεουν βρε κοριτσια με αυτα στο μουσουδι τους??

εμας ειναι καπως φλισένιο αυτο και προς το παρον δεν του δινει και πολυ σημασια, τον αγκαλιτσα ομως τον τιμα δεοντως

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Να ρωτήσω κάτι. Έχει καμία τρελή τριχόπτωση?

εγωωωω...πολυ ασχημη ομως!!!! υπεθεσα πως ειναι απο τις ορμονες γιατι ειχα περιοδο 2 φορες το μηνα...τωρα πηρα χαπια να δουμε τι θα γινει αυτο τον μηνα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...