Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω εχω ακουσει για το leroy για τα διακοσμητικα...αν θα πας σημερα,αν προλαβεις γραψε λιγο τις εντυπωσεις σου,γιατι ειχαμε σκοπο να παμε με τον αντρα μου αυριο..αν ειναι να μην παμε αδικα

ok! Θα ενημερώσω το βράδυ. Έχεις κάτι συγκεκριμένο κατα νού, κάποιο θέμα?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ok! Θα ενημερώσω το βράδυ. Έχεις κάτι συγκεκριμένο κατα νού, κάποιο θέμα?

εγω περιμενω κοριτσακι και θα με ενδιεφερε κατι σε πριγκιπισσες(οχι τις γνωστες απο disney) ή κοριτσακια ...κατι διαφορετικο,πρωτοτυπο

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

γεια σας κοιλουμπίνια. τι κάνετε;

B-FLY τι έγινε τελικά με τον γείτονα;

mpoumpou πως είναι το χερι σου έχει μελανιάσει; μήπως να άφζινες τον σίδηρο;

natasa133 Υπομονή με τους πόνους. Με το καλο ο αντρουλης σου και καλά ψώνια (αχ ζηλεύω για τα ψώνια)

καλησπερα κοριτσια? αννικο τι εγινε με τον απο πανω???

πηγε ο αντρας μου τωρα το βραδυ και του λεει:αναψες το καλοριφερ?κι αυτοσ σα βρεγμενη γατα του λεει ναι μωρε ειχε υγρασια!!!και σε εμενα γιατι δεν το ειπες?και το επαιζε βρεγμενη γατα!!!

τελικα του ειπε ο αντρας μου να μην το ξαναβαλει γιατι ειναι υπολογισμενο εκτος κι αν θελει να βαλει κι εκεινος και φυσικα ειπε οχι....

Αννικο μου εχουμε μπλεξει ασχημα γενικα με αυτον που μας κουβαληθηκε εδω περα::ο αντρας μου ,μου ειπε πως οταν του μιλαγε ηταν σαν να τον εγραφε και σαν να του ελεγε κααλααα...λεγε εσυυ!!!!τι θα κανουμε?ωχ θεε μου!!

εσεις τι νεα?

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν στο Leroy από αυτά που θέλεις έχει μόνο τις πριγκίπισσες της Disney σε διάφορα πράγματα (μπορντούρες, φωτιστικά, αυτοκόλλητα, χαλάκια και διάφορα άλλα αντικείμενα) και λίγα με την τινκερμπελ. Πολύ τα ζήλεψα η αγορομάνα. Είχε γενικά τα προϊόντα της decofun όποτε αν τα έχεις δει και δε σε ενδιαφέρουν μην κάνεις τον κόπο.

Εγώ πάντως αγόρασα από IKEA μια όμορφη κουνουπιέρα που είχε και κάτι συννεφάκια υφασμάτινα ραμμένα επάνω οπότε προσανατολίζομαι να φτιάξω καδράκια με τον μικρό πρίγκιπα και να βάλω και αυτοκόλλητα σύννεφα και κανένα ουράνιο τόξο ή κανένα πουλί αν βρω. Επιπλέον θα ήθελα μια μπορντούρα αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει και να ταιριάζει. Το μόνο που σκέπτομαι είναι κατά το καλοκαίρι να φτιάξω γύρω-γύρω κανένα σχέδιο με στένσιλ μόνη μου. Αλλά γενικά θα αφήσω τη διακόσμηση για πιο μετά μιας και πρέπει να ξεκουραστώ το υπόλοιπο διάστημα. Έκανα και μια λίστα με αυτά που μου λείπουν άμεσα και θα τα προμηθευτώ άμεσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.

uDLqp1.png

καλημερα κοριτσια...χαθηκατε οι πειρσσοτερες χτες ε?????

νατασσα σευχαριστω πολυ...με εσωσες απο κουραση μεγαλη μιας και με ποναει η μεση μου αυτες τις μερες πολυ...

δεν μου λες??απο το νετ εχεις κοιταξει καθολου για μπορντουρες και αλλα διακοσμητικα??σε cosycorner κλπ???υπαρχουν πολλα μαγαζια απλα που εχουν απειρα και σε λογικοτατες τιμες....

Δεν μου λετε βρε κοριτσια....ερωτηση κρισης???

ΤΙ ΤΡΩΤΕ καθε μερα???απο το πρωι μεχρι το βραδυ??....μπορουμε να γραψει η καθεμια 1-2 ημερων διατροφη για να δω τι τρωτε,γιατι νομιζω οτι δεν τρωω σωστα για την μπεμπουλα μου και εχω αγχωθει...θα μου πεις ,τωρα το θυμηθηκες???αλλα θελω καιρο να ρωτησω....

B-FLY ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑ AIR CONDITION ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ Κ ΘΑ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ;)

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΦΑΓΑ.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΝΩ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ Κ ΤΡΩΩ 2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ LIGHT ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΜΕΛΙ(ΑΝ Κ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΟΥΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΩΩ)

ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΠΕΙΝΩ ΚΑΦΕ ΜΕ 1-3 ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΤΡΩΩ ΓΕΝΙΚΟΣ ΨΩΜΙ

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5-6 ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΕΝΑ ΤΟΣΤ Κ ΓΑΛΑ Κ ΤΕΛΟΣ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ15 ΚΙΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΡΩΩ Κ ΦΡΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΤΙ ΤΡΩΤΕ καθε μερα???απο το πρωι μεχρι το βραδυ??....μπορουμε να γραψει η καθεμια 1-2 ημερων διατροφη για να δω τι τρωτε,γιατι νομιζω οτι δεν τρωω σωστα για την μπεμπουλα μου και εχω αγχωθει...θα μου πεις ,τωρα το θυμηθηκες???αλλα θελω καιρο να ρωτησω....

Καλημερα κ απο μενα!!!αθτη την απορια την εχω κ γω,αλλα γενικα τρωω τα παντα εκτος απο πολυ αλατι κ γλυκα που μου ειχε πει ο γιατρος!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

υπομονη με τη μεση κοριτσακια...οταν κανετε μπανακι αφηστε ζεστο νερο να τρεξει πολυ ωρα στη μεση σας κ καντε λιγο μασαζακι κ μετα κατευθειαν κρεβατακι. εγω πηγα κ εκανα κ μασαζ 2 φορες κ θα κανω κ αλλο ενα σε 2 βδομαδες.

νομιζω πως αν τρως απ'ολα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας :)

εγω το πρωι πινω μισο κιλο γαλα (αυτο το κανω εδω κ 30 χρονια:mrgreen:) μετα απο κανα μισαωρο η θα φαω σπιτικο ψωμι με μαρμελαδα, ή δημητριακα αλλα μαζι θα φαω κ ενα πορτοκαλι κ μετα παιρνω κ το σιδηρο.

για μεσημερι επειδη ειμαι στη δουλεια εχω μαζι μου σαντουιτσακι που φτιαχνω απο το σπιτι, τυρακι, αγγουρακι, μαρουλακι, ζαμπονακι. επισης ενδιαμεσα τρωω μανταρινια, μπανανες, μηλα. κ που κ που κανα παστελι με φυστικια απο τη καφετερια μας :mrgreen:

οταν γυρισω θα μαγειρεψω φαγακι. αλλες μερες κρεατακι, αλλες μερες οσπριο..γενικα ολη την εβδομαδα να τρωμε απ ολα

Να σας ρωτησω κατι?εμενα μ'εχει πιασει ενα αγχος οτι οταν κοιμαμαι πιεζω το μωρο!ξερετε αν εχει σημασια ο τροπος που κοιμασαι??

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΛΑΙ ΠΡΟΣ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΚΛΟΤΣΑΕΙ Κ ΑΛΛΑΖΩ ,ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ . ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΣΑΝ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΑΖΩ 2-3 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Κ ΠΕΦΤΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΧΛΩ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γεια κι απο μενα!!!

εχω πολυ καιρο να μπω γιατι εχουμε καποιο προβλημα με το pc και μαλλον θα αργησει να φτιαχτει....:(

χαιρομαι που ολες ειστε καλα και καλοσωριζω και το νεο μελος στην παρεα!!!

τα νεα μου...

βαλιτσα δεν εχω ετοιμασει,μαλλον μετα το πασχα...

ρουχα για τον μικρο εχω πολλα!!

...απο συγγενεις και να πω την αληθεια ολο και κατι εχουμε ψωνισει κι εμεις...;) ελπιζω να προλαβει να τα φορεσει...

για το doppler δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος,θα τον ρωτησω την επομενη φορα που θα παω...

καμπυλη ζαχαρου κανατε ολες?

βγηκε καλη?

για το δωματιο εχουμε σκεφτει κι εμεις θεμα με τα ζωα της ζουγκλας ή τον winnie αλλα ακομα δεν εχω ψωνισει και δεν εχω ετοιμασει τιποτα...

μαλλον εχω μεινει πισω ε?

να ρωτησω κατι τα κοριτσια με τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου?

στο Ελενα μπορει να παει ο οποιοσδηποτε ή θα πρεπει να γεννησω εκει για να κανω και τα μαθηματα?

με τα βλαστοκυτταρα τι θα κανετε???

σας ζαλισα και χαιρετω...

ελπιζω να καταφερω να μπω παλι συντομα!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!! :P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια σου βρε πασχαλιτσα....εμενα η καμπυλη σακχαρου μου βγηκε τελεια αν και εχω καποια κιλακια παραπανω....την ειχα κανει καπου στην 27η βδομαδα νομιζω...εντωμεταξυ ενω πριν την εγκ. ειχα πιεση παντα 8 με 12,πλεον εχω 4.5-5.5 με 8.5-9.0 ......φτιαχνω και το φαγητο μας παντα με πολυ αλατι που το θελει ο αντρας μου αλλα η πιεση παραμενει εκει..αραγε προεκλαμψια παθαινεις μονο οταν εχεις συνεχεια υψηλη πιεση ή αν κανεις ξαφνικα???βασικα για αυτο σας ρωτησα και για το φαγητο.λιγο και το ευερεθιστο εντερο που ειχα κ παραμενει κ αυτο..οποτε ουτε οσπρια,ουτε πολλα λαχανικα ,ουτε πολλα φρουτα κ επειδη κατα χρονικα διαστηματα εχω κ αλλεργια στα αγελαδινα προιοντα ,τρωω φοβισμενα γιαουρτι και γαλα...εκτος απο την πορτοκαλαδα που πινω καθε μερα και τυρι που τρωω ανετα(γκουντα στο τοστ κ φετα) ,κρεας καθε μεσημερι αν και πλεον σε πολυ μικρες μεριδες γιατι φουσκωνω ή πειναω πιο συχνα κ το μοιραζω...μαυρο ψωμι του τοστ...υδατανθρακες τους εχω πλεον περιορισμενους..και σαλατουλα καθε μερα..προσπαθω(μαρουλι-καροτο-ντοματα-αγγουρι) αλλα και χορτα....αλλα και τις σοκοφρετουλες μου τις τρωω και τα μιλφειγ και λιγη μερεντα ή αλλα παρομοια κατα την διαρκεια της μερας...ψαρι δεν φτιαχνω συχνα γιατι βαρεθηκα να φτιαχνω μονο για μενα...σκεφτομαι αν θα επρεπε να τρωω πιο πολλα γαλακτοκομικα ή ψαρι...αλλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...